Zweden: Nevenschade van maximale tolerantie

Screenshot_53

(Door: Marcello Dallapiccola – Vertaling: E.J. Bron)

Nu werd dus ook het zelfbenoemde multiculti-paradijs Zweden het slachtoffer van de radicaalislamitische terreur. Opnieuw hebben de zogenaamde vreedzame beschermingzoekers in naam van hun god een bloedbad aangericht onder mensen die hen met open armen ontvangen, hen onderdak, voeding en bescherming aangeboden hebben.

Contra magazine

Een populaire verklaring voor het zinloze moorden van radicale islamieten is steeds opnieuw het argument dat “onze” regeringen immers ook de illegale oorlogen van de Amerikanen ondersteunen, zodat dus hetzelfde met hetzelfde vergolden wordt. Welnu, dat klopt weliswaar in het geval van Frankrijk, Engeland en Duitsland – echter zeer zeker niet in het geval van Zweden.

Want Zweden is noch lid van de NAVO, noch hebben de Zweden ooit aan de waanzin van de Amerikanen deelgenomen om door middel van bom-tapijten te willen zorgen voor “vrijheid en democratie”. Bovendien heeft Zweden in vergelijking met zijn bevolkingsaandeel de meeste “vluchtelingen” van alle Europese landen opgenomen. Verder bestaat er geen tweede land in de wereld dat zichzelf wat betreft tolerantie tot aan de zelf-opgave op een dusdanige manier kastijdt en vernedert – wie denkt dat er bij ons in het Duitstalige gebied al een streng regime van de multiculti-fascisten heerst, heeft zich nog nooit beziggehouden met de situatie in Zweden.

Niet alleen dat daar al scholen bestaan die lesgeven aan immigrantenkinderen in hun desbetreffende eigen taal, zodat deze ook geen moeite meer hoeven doen om de taal van hun gastland te leren, nee – onlangs werd er zelfs een man veroordeeld voor de “haatmisdaad” in de trein brood met spek gegeten hebben, en wel in het bijzijn van een moslimmaniak, die zich door het eten van varkensvlees in haar aanwezigheid beledigd voelde.

De haatmisdaden van moslims tegenover autochtonen, zoals groepsverkrachtingen, die niet zelden eindigen met de dood van het slachtoffer, worden van officiële zijde in de doofpot gestopt – er bestaat zelfs een speciale politiecode, die altijd toegepast moet worden als het gaat om een misdaad van een immigrant en waarvan het enige doel is om de explosieve toename van het migrantengeweld te versluieren.

Ook de Zweedse regering doet wat ze kan om tot iedere prijs in het gevlei te komen van radicale islamieten en zich aan hen te onderwerpen. Legendarisch is al het onlangs gebrachte bezoek van een handvol vrouwelijke, Zweedse regeringsleden aan Iran, waarbij de zelfbenoemde feministes zedig hun haren met een hoofddoek bedekten en hun blikken steeds gehoorzaam naar de vloer richtten wanneer er een mannelijke autoriteit in de vorm van een moellah opdook. Het had niet veel gescheeld of deze want-to-be geëmancipeerden zouden op hun knieën dwars door Iran gekropen zijn.

Maar ook in de gelederen van hun mannelijke regeringscollega´s schijnen tolerantie en openheid naar de wereld voor aanzienlijke hersenschade gezorgd te hebben. Of hoe wil je het anders uitleggen dat de nakomelingen van de Vikingen, die ooit op het hele continent bekend stonden als angstwekkende krijgers, zich met zogenaamde “Pussycaps” lieten fotograferen? Hier ziet u de complete ellende van Zweden samengevat: volwassen mannen, die de regeringsverantwoordelijkheid voor een heel land dragen, verklaren zichzelf dus in zekere zin tot “Pussyheads” (in het Nederlands “Kuttenkoppen”) – wees eens eerlijk, wie kan zulke figuren nog serieus nemen? Vermoedelijk verbazen deze clowns zich er ook nog over dat hun “gasten” niets anders dan verachting voor een samenleving over hebben die zulke ogenschijnlijk gedegenereerde idioten in de regering kiest. Hoe zullen kerels van middelbare leeftijd in roze kutten-mutsjes wel niet op jonge mannen uit islamitisch-patriarchale machoculturen overkomen? En hier doet zich dan het zeldzame geval voor dat je de verachting van deze jonge mannen tegenover deze kuttenkoppen zelfs kunt begrijpen.

Slotsom van het verhaal weer eens een keer: datgene wat de domme, verwijfde Europeaan onder tolerantie verstaat, wordt door de binnendringers heel juist als zwakte herkend en dienovereenkomstig bestraft. Een samenleving die al haar waarden zonder strijd opgeeft, alleen maar om zichzelf te kunnen vergapen aan haar eigen “goedmenschelijkheid”, onderwerpt zich zodoende aan de wil van agressieve en eisende immigranten, waartegenover zij uiteindelijk niets meer kan doen.

Dan speelt het ook geen rol of je land neutraal is of geen wapens levert – wie zich in zijn eigen huis de regels door zijn gasten laat opleggen, zal vroeger of later zelf gast in zijn eigen huis worden. Hoeveel doden heeft Europa nog nodig totdat ze deze les eindelijk geleerd heeft?

Bron:
www.contra-magazin.com
Auteur: Marcello Dallapiccola

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, christenhaat, Communisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Derde Wereld, Desinformatie, Dhimmitude, discriminatie, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Racisme, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

13 reacties op Zweden: Nevenschade van maximale tolerantie

 1. de grenzen sluiten voor asiel en immigratie behoudt natuur en welvaart

  Like

 2. Saandeknikker zegt:

  De techniek gaat voor uit, mensen blijven het zelfde.

  Like

 3. Jean zegt:

  Wedden dat er zeer snel volgend bericht zal volgen: ‘Het Heeft Helemaal Niets Te Maken Met islam’ want de islam is toch zo vredelievend…..

  Like

 4. Jules Vismale zegt:

  Zweden heeft, zoals daar in Stockholm, rijkelijk geoogst wat het daar uitzaaide met die stupide tolerantie van de islam en hun massa-immigratie! Het hele land doet me haast denken aan een akker waar Jezus Christus over had over hoe God zijn eigen zaad daar uitstrooide en waar Satan zijn eigen verderfelijke zaad tussenin strooide. Op een gegeven moment was totaal niet meer te zien welk koren rijp of giftig was en pas na het oogsten ervan zou het slechte zaad, in de vorm van kaf, in de wind worden uitgestrooid.
  En het ware al beter als al het linkse tuig, dat zo dol op de islam is en zich daaraan onderwerpt en geen enkele dankbaarheid voor terugverwacht, samen met het radicale islam-tuig als kaf in een wervelstorm wordt uitgestrooid opdat het nooit meer zal ontkiemen! Zij verdienen de hemel niet eens meer maar wel de gloeiende hitte van het vuur uit de hel!

  Like

  • BertG. zegt:

   Jules, wat vertel je nou weer allemaal.
   Heeft god, samen met de duivel staan ejaculeren over een akker.
   Nooit geweten dat het ook nog 2 potloodventers waren die met ze 2en hebben staan trekken bij een akker.
   Tegenwoordig zouden ze ‘m opgepakt hebben.

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    Ik had alleen niet vermeld dat God en Satan een “liefdesverhouding’ met elkaar zouden hebben gehad en wat ik ook weet is dat Job, een rijk en godvrezend persoon uit de Bijbel, door God op de proef werd gesteld daar Satan hem ooit alles afnam waaronder zijn rijkdommen, bezittingen, gezondheid en kinderen! Job werd zelfs besmet met melaatsheid en de kastijding die hij onderging deed zelfs enkele vrienden van hem afvragen of Job ooit eens in zijn leven had gezondigd.
    Gelukkig kreeg Job uiteindelijk zijn rijkdommen, bezittingen en een stel nieuwe kinderen terug en werd hij volgens de Bijbel 140 jaar oud! En als de linkse politici en de radicale islamieten in Zweden nou eens al hun rijkdommen, bezittingen, gezondheid en kinderen werden afgenomen door God (Allah) of de Satan dan hoeven ze niet eens mee bij hen te klagen omdat ze eersten al veel te veel hebben gezondigd in Europa en niemand zal ook maar enig medelijden met hen hebben!

    Like

   • BertG. zegt:

    Dus die 2 hebben er ook nog een homofiele relatie op na gehouden.
    Waarom hoor ik die andere gelovige nooit over.
    Die christen gekkies zouden dan niet misstaan bij de gay parade zwaaiend met een bijbel.

    Like

 5. Luchtpint zegt:

  De voorlaatste paragraaf zegt het allemaal. Je gaat “vluchtelingen” geen respect voor mensenrechten leren in het opvangland als die uit landen komen waar mensenrechten door de politici niet gerespecteerd worden. En al helemaal niet als die lokale leiders alle mensenrechtenverdragen hebben ondertekend voor de schijn om van het VN gezeur van af te zijn.

  De leiders van die landen weten ook wel dat een ondertekend VN verdrag maar een vod zinloos papier is, en dat Westerse landen zullen wegkijken. Je kan die zooi van stom papier niet doen naleven in het buitenland, en al zeker niet als het Westen op de duur zichzelf gaat beschuldigen met cultuurrelativisme. We willen wel een wereld creëren waar mensenrechten universeel worden gerespecteerd, maar zijn tegelijk even snel om onszelf te beschuldigen van post-kolonialistische bemoeienis in de interne zaken van de landen waar we ooit wat in de pap te brokken hadden. En dan doet de moreel bankroete VN er zelf nog een paar dikke scheppen bovenop door leiders van die landen te benoemen in mensenrechtencommissies. Zo geef je de verkeerde boodschap. Het lidmaatschap van die schijtorganisatie moet worden opgezegd ! Het dient tot niets meer.

  Dus als die beschuldigende vinger naar ons uitgestoken wordt, dan gaan we ons verontschuldigen. En om te compenseren gaan we dan de sluizen open zetten, terwijl al die mensen die naar hier komen verduiveld goed weten dat al het gewauwel over mensenrechten in West-Europa geen kloten aan het lijf heeft. Het zijn misschien wel geen dokters en advocaten, e.d., maar ze zijn wel intelligent genoeg om te weten dat wat ze thuis kunnen gedaan krijgen ze hier ook kunnen doen zonder probleem. Allemaal omdat we via onze politici hebben geleerd onszelf te blijven beschuldigen.En dan krijg je de import van chaos, terrorisme en etnische conflicten waar we zelf eigenlijk niets mee te maken krijgen.

  Mensenrechten ZIJN NIET UNIVERSEEL, die zijn van ons alleen, daar waar ze nuttig zijn en geïnstitutionaliseerd zijn geweest, in stabiele, beschaafde landen waar mensen het erover eens zijn dat ze alleen daar kunnen voort blijven bestaan. En dat kan nooit lukken als we zelf de poten er onder uit blijven zagen door moreel relativistische excuses te zoeken voor het onbeschaafde gedrag van anderen die weten dat ze alles mogen doen. Ze moeten zichzelf niet eens verdedigen, want wij doen dat gewoon in hun plaats ! En dan zou je die mensen manieren kunnen leren in inburgeringscursussen of deradicaliseringsprojecten ??? Wie gelooft dat eigenlijk nog ? Stickies – rokers die in de sector werkzaam zijn misschien, die eventueel wel.

  Geliked door 1 persoon

 6. Guardiacivil zegt:

  Mijn reactie op weer een aanslag:
  Dat krijg je er van als je de duivel in huis haalt.
  Ons leugenkabinet heeft dezelfde tolerantie voor deze entiteit, dus het is alleen nog de vraag……..
  wanneer zoekt hier een 10 tonner zijn weg……..of wanneer is die BOEM

  Geliked door 3 people

 7. ildiko zegt:

  in Zweden bedrijven krijgen van de overheid hoge subsidies als ze hun oudere werknemer ontslaan en in plaats vluchtelingen aan nemen. Dus de islamisering via bedrijven met de hulp van overheid is op de lopende band.

  Geliked door 1 persoon

 8. Thom zegt:

  De Zweedse vikingkrijgers de Varjagen hebben als huursoldaten hele gebieden van Rusland beheerst zoals Veliky Novgorod. Nou lopen ze als dwazen met een kopvod rond bij een bezoek aan Iran en nemen elke gelegenheid te baat om Israël te beschuldigen van het vermoorden van Palestijnse kinderen.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  De zogenaamde “Pussycaps” zouden de Haagse regenten ook niet misstaan, die moslimhielen likkende kliek !!

  Like

 10. Danmoet je toch wel veel over hebben voor dat vulles.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s