Europees Parlement stemt in met opheffing visumplicht voor Oekraïners

Screenshot_32

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Met grote meerderheid hebben de afgevaardigden van het Europees Parlement de afschaffing van de visumplicht voor Oekraïners in de EU goedgekeurd. Zij mogen nu zonder visumplicht maximaal 90 dagen in de EU reizen. De EU-lidstaten waren al akkoord gegaan met de regeling, die in de zomer in werking moet treden. Ze moeten hiermee nu officieel nog instemmen. De visumvrijheid zou al in juni in werking kunnen treden.

politikstube

Voor de reis-vergemakkelijking moest het land o.a. zijn systemen van databescherming en paspoortvoorschriften aanpassen aan de EU-standaards. Een toename van ongewenste migratie dient via een nieuw beschermingsmechanisme verhinderd ter worden. Volgens dit mechanisme kan de vrijheid van reizen bij overmatig misbruik weer afgeschaft worden – bijvoorbeeld wanneer de visumvrijheid een duidelijke toename van de illegale immigratie tot gevolg heeft.

“Politikstube”: Met het afschaffen van de visumplicht doet de EU nog een extraatje bij de bok die ze met de ondersteunde regime change in de Oekraïne sowieso heeft geschoten. En zoals altijd kan de meerderheid van de EU-landen sowieso ontspannen achterover leunen, want de ervaring leert dat de meeste van hen niet naar Portugal, Hongarije of Bulgarije zullen gaan, maar naar het land dat zichzelf al langere tijd als verzamelbekken voor wereldproblemen sterk in de publiciteit brengt. Verder kan men zich afvragen: hoe denkt men het misbruik te kunnen voorkomen?

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Europees Parlement, EUSSR, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Oekraïne, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

39 reacties op Europees Parlement stemt in met opheffing visumplicht voor Oekraïners

 1. Cathja zegt:

  Ga er maar gerust vanuit dat er misbruik gemaakt gaat worden van deze vrijheden! Ze mogen 90 dagen in de EU blijven, maar als ze onderduiken in de illegaliteit, wie spoort ze dan op en zet ze uit?
  We hebben ‘veel ervaring’ met het (niet) uitzetten van illegalen.

  Maak je borst maar nat.

  Like

 2. Fred zegt:

  Koop goede sloten mensen.
  En houd je deuren goed op slot.

  Like

 3. abouneenee zegt:

  Nederland stemde nee bij het referendum, VVD/PvdA ratificeerde desondanks en Rutte ‘dwong’ appendix zonder betekenis af waarin stond dat Oekraïne door het verdrag niet dichter bij de EU zou komen te staan voor de bühne.

  Na de verkiezingen is er niets meer over dat ook maar lijkt op de onverwachtse populistische draai van de VVD, geen kritisch woord van ja-knikkers van de VVD.

  Het opheffen van de visumplicht is een voortzetting van het VVD/PvdA-beleid dat totaal geen boodschap heeft aan de mening van het volk.

  We moeten echt onze soevereiniteit terugpikken uit Brussel!

  Like

 4. Marlies zegt:

  Nog meer kansparels, die ons komen verrijken. Heeft u ook wel eens zo’n onheilspellend gevoel: je zit in een stuurloze trein die in razende vaart op een enorme afgrond afdendert en je kunt er niet uit, want de deuren zijn op slot.

  Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “…je zit in een stuurloze trein die in razende vaart op een enorme afgrond afdendert…”

   Of, zoals Merle Haggard zong: We’re Rolling Downhill Like A Snowball Headed For Hell.
   Met dank aan Merkel, Schulz, Juncker, Rutte, Dijsselbloem en wat er nog meer aan leugenachtig, verraderlijk uitschot rondloopt in Europa.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 1 persoon

 5. Steven zegt:

  Ik geloof dat Europa onder andere de HELE wereld al aan het uitnodigen is vrouwen te verkrachten….de boel LEEG te stelen…mensen leed bezorgen…onveiligheid creëren…dat vindt ONS Europees parlement wel OK…zolang we maar NIET discrimineren en minder minder roepen!

  Like

  • Japio zegt:

   En gelijk heb je Steven, Nederland luilekkerland maar niet voor ons. Dat zooitje ongeregeld in Brussel is bezig met opzet Europa het graf in te jagen.

   Like

 6. De Oekraïne is een beetje een corrupte zooi dus misschien kunnen we daar nog wat van leren. Verontrustender is dat er nu #dobbernegers en andere Alleen Reizende Minderjarigen verkleed als Oekraïner en met bijpassend vals paspoort hier opeens allemaal bij de Appie halloomnier zitten te zeggen met de daklozenkrant of de weekfolder. Dit moet voorkomen worden want Eigen Schooiers Eerst!

  Like

  • Cleo zegt:

   Ja, nog meer van die irritante figuren die het de Nederlandse burger onmogelijk maken om ongehinderd winkels te bezoeken: bij elke entree van welk winkelcentrum dan ook in Nederland staat er weer zo een buitenlander met een straatkrant te zwaaien en in onverstaanbaar Nederlands gebrabbel om je aandacht te vragen!

   Weg met dit soort vreemdelingen: uitzetten naar hun eigen land.
   Wat voor flutregering heeft Nederland die keer op keer het nationale belang (veiligheid, houdbare samenleving) ondergeschikt maakt aan Eurofiele, suicidale waanideeen van ‘globalisering’, ‘multiculturalisme’ en ‘Nieuwe wereld orde’!
   Nederland is voor de Nederlanders!

   Geliked door 1 persoon

 7. Drs.P. zegt:

  Are you ready for the next wave of eastern nazi criminals from crimea (khazaristan) which will come to western Europa???????

  Like

  • IkBenHet zegt:

   Het maakt Den Haag en Brussel geen moer uit wat hiernaartoe komt.
   Mits het maar schijt aan óns en ónze tradities heeft.
   Doelstellingen zijn: Algehele verarming, Verwateren van Natie staten en Verdringing van de oorspronkelijke bewoners!!

   Like

  • Ivan Chapka zegt:

   Fout Drs.P.
   Vanuit de Krim komt er niemand naar West Europa.
   De Krim (Crimea) is Russisch en niet Oekraïens.

   Geliked door 1 persoon

 8. Jean zegt:

  Volgens de EU onbetrouwbaren gaat de vernietiging van Europa niet snel genoeg, ze dromen van de dictatuur waarbij zijzelf terug te vinden zijn aan het stuur….
  Laten we die EU misdaadorganisatie heeeeel snel totaal uitschakelen en de Europaverraders opsluiten voor de rest van hun leven w.w.z. levenslang ‘effectief’.
  De grenzen sluiten en alles wat gelinkt is met islam verwijderen w.w.z. 50.000.000 moslims verplichten af te reizen naar landen van herkomst want als we ervan uitgaan dat 1% kwade bedoelingen heeft (wat uiteraard veel hoger ligt) dan wil dat zeggen dat er ± 500.000 potentiele terroristen in Europa rondlopen…..Beangstigend.

  Like

 9. Mirjam zegt:

  Weer één van de ‘verborgen’ en verbogen leugens die Rutte zo vertegenwoordigd en blijft mee doorgaan. Wéér meer van dat wat we al verwachten.

  Like

 10. Thomasson zegt:

  De EU begint steeds meer angstaanjagende vormen te krijgen. Wij zijn in handen van mensen die lijden aan een vorm van ziekelijke collectieve pathologische hersenspoeling, of hun geest is zo bedorven en verrot dat er geen grens is aan hun boosaardigheid. Gewone bendes criminelen zijn gevaarlijk, maar er is nog altijd een tegenwicht die ze bestrijdt. Bijvoorbeeld: politie, justitie, leger enz.. Zij bieden de bevolking – doen hun best – bescherming. Maar wat doet men als deze bedorven collectief is toevallig ook de collectief die verantwoordelijkheid draagt voor een hele continent en onze regering is een kruiperige dienaar van deze collectief? Nu krijgen wij, behalve een tsunami van moslims en negers die samen plannen smeden Europa over te nemen, nog een vijand erbij. Het zal voor hen nu veel makkelijker worden. West en noord Europese landen zouden nu overspoelt worden met zwermen Oekraïners en andere oost Europeanen die op rooftochten gaan de boel stropen. Jongens die met heggenscharen vingers gaan afknippen en slachtoffers verminken in afgelegen boerderijen of …Ja! Rijke stinkers! …Ze zouden ook in uw deftige villa’s in Goudkusten sluipen: kijken wat u allemaal in uw safe hebben!. Jullie lieve linkse vrienden zorgen ook ervoor dat U WORDEN EEN MAKKELIJKE PROOI!!!. De Oekrainers hebben jullie visumbepalingen niet nodig. Ze hoeven geen 90 dagen hier te blijven. Een strooptocht kost misschien (samen met scouting) hooguit een week en dan zijn ze foetsi. Nee! Zij zouden hier geen aanslagen plegen in de naam van Allah. Maar ze zouden het niet erg vinden een berg met Roebels te verdienen aan verkoop van wapens aan mensen die wel van Allah houden.

  IEDERE DAG MAAKT HET DUIDELIJKER DAT DE NEXIT is voor ons VAN LEVENSBELANG. Tenminste als wij het willen overleven.

  Geliked door 5 people

 11. Marc zegt:

  En dan je verbazen over een Brexit na referendum?

  Like

 12. VarAway zegt:

  Nou…..daar geloof ik dus echt NIETS van 😜
  Onze standvastige Premier heeft een duidelijk bezwaar aangetekend en
  MET een inlegvelletje BEDONGEN dat er geen visumvrij reizen zou
  worden toegestaan.
  Echt niet, geloof Mark nou maar. Geen cent meer naar de Grieken en
  u krijgt heus die € 1000 per werkend gezin. Echt hoor. Ik heb het beloofd.

  Het erge is, dat hij er gewoon mee weg komt.
  Dit klootjesvolk heeft een leugen Premier verdiend.
  Zie uitslag der verkiezingen in dit bananenlandje.
  Eigen schuld dikke bult.
  Wen er maar an.

  Ik zit nu al te genieten van de kreten van Geert en Thiery & Hiddema.

  Like

  • IkBenHet zegt:

   Wat mij sedert de verkiezingen ook zo opvalt; de zo goed als absolute stilte rond de zogenaamde “Diplomatieke Rel” met turkije. U weet wel… Waarin rubberen Mark zijn rug zo mooi recht wist te houden. Precies 5 dagen voor de verkiezingen. Nadat hij door deze nauwkeurig geënsceneerde en georkestreerde “confrontatie” in het zadel werd geholpen; lijkt er geen diplomatiek vuiltje meer aan de lucht!??

   Like

   • Jean zegt:

    IkBenHet, de Turken hebben ‘mogen’ stemmen voor een Turk in Turkije in Nederland, België enz., in Nederland zijn er problemen met de computers..!!!????!!!! Zou de uitslag niet zijn wat ze willen en moeten er even aanpassingen plaatsvinden?????

    Like

 13. troubadour zegt:

  Dat komt er van als je op Rutte stemt en zijn maatjes,nu niet klagen nederlanders maar dragen😩😩😩

  Like

 14. Bas zegt:

  Idioter kan het niet worden. Wel beter, na (de ineenstorting van de EU en) hun berechting.

  http://eutribunal.com/nederlands

  http://bit.ly/2b6dIvd

  Like

 15. Bedonderd en bedrogen, door landverrader Rutte. Hij lijkt wel een kankergezwel wat inoperabel is.

  Like

 16. Prince Casio zegt:

  Het wordt steeds meer en meer de omgekeerde wereld

  Visumplicht is er onder meer om bepaalde volkeren buiten de deur te houden. Nu zijn landen als Kirgizie en Oekraine visumvrij en mogen de westerse landen onderling formulieren aanvragen en betalen om bij elkaar over de vloer te lopen.

  Canada heeft sinds kort ook een nieuw eTA systeem. Geweldig, ik houd er toch zo van om me een wandelende portemonee te voelen. Ik ga daarom voorlopig niet meer naar Canada. Ze moeten niet denken dat ze het enige land zijn waar ik graag naar toe wil en die andere landen zijn ook visumvrij. Ik heb nauwelijks weerstand op die eTA kunnen vinden op een paar engelstalige berichten na. Kennelijk gaat de gemiddelde Europeaan dat maar gewoon betalen…

  Like

  • Prince Casio zegt:

   Ik vond er toch nog eentje (tijdje terug)
   http://economyclassandbeyond.boardingarea.com/2016/03/15/oh-canada-please-pay-7-to-enter/#sthash.fqeSmoWQ.dpbs
   leest U vooral de laatste reactie!!!

   Like

  • IkBenHet zegt:

   En wat te denken van de USA. Daar willen ze de wachtwoorden van je “social” media gaan opeisen!! Indien je deze niet verstrekt; zou je het land niet inkomen 🙂

   Like

   • Ron zegt:

    Gebruik die media liefst helemaal niet, maar anders in tweevoud. Op die tweede zet je lekker een paar foto’s van een hond, koe of varkens of een paar oude vakantiefoto’s, en de eerste gebruik je voor jezelf.
    Een paar weken voor je vakantie eventjes nog een paar foto’s op dat tweede account erbij zetten en vervolgens je echte account eventjes van je mobieltje wissen.
    Je echte account dan wel met een fake geboortejaar en het nep-account eventueel wel met het echte geboortejaar om het extra echt te laten lijken, of allebei met een valse geboortedatum.

    Like

 17. leefbarbaar zegt:

  Ondanks het inlegvelletje van de lachende Leugenaar.
  Nexit. En houdt eens op met VVD stemmen.

  Geliked door 1 persoon

  • Steven zegt:

   een nieuwe kans is er waarschijnlijk niet meer.
   Over 4 jaar is Nederland er net zo slecht aan toe, en misschien wel erger als Duitsland, Frankrijk en Zweden.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Steven: 08.59. uur. Dat zou zomaar waar kunnen zijn. Tja, dat krijg je als een groot gedeelte der Nederlanders- gehersenspoeld door de linkse pers en media- blijven stemmen op de VVD, het CDA, D66,CU,PvdA en GL.

    Like

   • BertG. zegt:

    Zodra mensen daders gaan zien als slachtoffer, dan is het afgelopen.

    Like

   • IkBenHet zegt:

    Juist daarom waren de verkiezingen in maart zo cruciaal. Het was onze allerlaatste kans om de koers richting afgrond te wijzigen. Helaas bleek het gros der natie wederom te dom om zelfstandig te schijten en koos voor de notoire “weg met ons” partijen…

    Like

 18. scheermes zegt:

  Alsof de islam en de koran nog niet genoeg is ,worden wij nu weer opgezadelt met de volgende dwaling !! Dit gaat ons weer veel geld kosten !! Rutte zal ons hiervoor ook wel een goed ingestudeerde verklarende leugen verkondigen !! DE ZOVEELSTE!!

  Like

 19. Ron zegt:

  Dat gaat weer een extra achterdeur worden om mossels binnen te halen. Zo kan Polen en Slowakije ze mogelijk niet buiten de deur houden, want ze hebben dan opeens een Oekraïns paspoort waarmee ze vrij mogen reizen, ook naar Duitsland, Frankrijk of Nederland natuurlijk. Daar is het natuurlijk om begonnen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s