VIDEO: Een openhartige Algerijnse journalist (moslim?) over de moslimmentaliteit

 

(Vertaling: “delamontagne”)

Het is een gewoonte geworden bij de Sjeiks die in de moskeeën preken om in hun preken te spreken van “het ongelovige Westen”, “het Westen van het Kruis”, “de ongelovigen”, het “Het Huis van de Oorlog” en “Het Huis van de Islam”. Ik heb al eerder verteld dat een deel van de moslims in Andalusië, Spanje, losbandig is, ontucht bedrijft en homoseksualiteit. Als je vandaag de dag door Europa reist, waar 50 miljoen moslims wonen, dan zult U zien dat 80% van hen bedelaars zijn, die in leven blijven dankzij de westerse sociale voorzieningen. Anders gezegd: de westerlingen betalen belasting en de Staat geeft aan de moslims geld om te eten. De moslims in het Westen verdienen niet zelf hun dagelijks brood. Als zij in de wereld van de moslims zouden wonen, dan zouden ze veel minder krijgen; de koeien en geiten hebben ook toegang tot dit voedsel. 80% van de moslims is werkeloos en krijgt een uitkering… Neem  Zweden. Daar zijn 500 verenigingen van moslims en slechts één voor Joden.

Neem dan in ogenschouw dat de Europeanen de verscheidenheid van religies en de verschillende culturen ondersteunt en de Staat de moslims subsidieert, maar ondertussen bestelen de bestuurders van de moskeeën deze fondsen. Soms zie je bijv. dat een imam zogenaamd zijn vrouw inhuurt om de moskee schoon te houden, maar daarna beveelt hij haar thuis te blijven. Dan is er de zwendel met de “valse” huwelijken:er zijn moslims die op papier van hun vrouw scheiden, vervolgens zorgen de Sociale Diensten dat er een huis voor zijn ex-vrouw komt, de vrouw komt weer bij de man en het huis van de Sociale Dienst verhuren zij op de zwarte markt.

Ik heb vaak moslimgevangenen bezocht in het Westen. Die drugsdealers en verkrachters zeggen dan tegen mij:”Tegen de directeur van de gevangenis zeggen we dat wij ´halal´ eten moeten hebben”. Ze willen vlees dat volgens de moslimrite is geslacht. Ik zeg dan tegen hen:”Jullie verdienen het zelfs niet om varkensvlees te krijgen. Jullie doen aan drugshandel en durven dan nog te beweren goede moslims te zijn?” Toen die aanslagen er waren in Londen en Madrid en op die andere plaatsen en toen de media die bebaarde moslims lieten zien, trots op deze daden, of bezig waren mensen te onthoofden onder de kreten “Allah Akbar”, wat verwachtte U van het Westen terwijl zij deze slechte daden zagen, deze verrotte zeden? Dat zij U vergiffenis zouden schenken en tevreden met U zouden zijn ?

Wie staan er eigenlijk in de rij voor de sociale diensten in Europa? Het zijn moslims uit Libanon, Palestina, Algerije, Tunesië, Bangladesh… Terwijl de Europeanen dit onder hun ogen zien gebeuren, durf ik bij “Allah” te zweren dat ze zeggen: “Kijk eens naar die lui, die leven dankzij onze belastingcenten”. Wij nodigen moslimpredikers uit om in de Europese hoofdsteden te gaan preken. Men vertelt dan dat het moeilijk is om in de ochtend iets te organiseren, want de jongeren zitten dan op school en dat het makkelijker is om hen in de avond bij elkaar te krijgen.

Maar sommige van die imams geven er de voorkeur aan om de avond door te brengen met het kijken naar porno in plaats van de moslimkinderen te onderrichten. Ik heb heel veel gesproken met dieven die moslim zijn, in Denemarken, in Noorwegen, in Parijs… En zij vertelden mij dat de imams hen hadden gezegd dat het ‘halal’ is om van de ongelovigen te stelen, met andere woorden dat het moslims volledig is toegestaan om geld van de niet-moslims te stelen. Weer andere moslimdieven vertelden mij dat een imam had gezegd dat het Westen hen al sinds 500 jaar heeft bestolen, je mag hen nu  bestelen in hun transport, frauderen met de elektriciteit en de bank oplichten…. Doe  alles wat je maar kunt.

Laat mij U zeggen dat één van de grootste fouten van deze moslimmentaliteit zijn gebrek aan zelfkritiek is. Het lijkt alsof de moslimmentaliteit getroffen is door idiotie en stomheid, anders gezegd: de domheid is danig geworteld en heel diep verankerd in ons.

Bron
http://ripostelaique.com

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Criminaliteit, Eurabië, Europa, gezond realisme, Graaien, Islam, kwaadaardige opzet, Moslims. Bookmark de permalink .

14 reacties op VIDEO: Een openhartige Algerijnse journalist (moslim?) over de moslimmentaliteit

 1. koddebeier zegt:

  En de maffe politici slapen verder !! En zelf denken zij dat ze zo intelligent zijn !!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Hij wekt de indruk dat de islam de enige juiste godsdienst is… die helaas verpest wordt door “bepaalde moslims”.
   Raar dat die ”bepaalde moslims” meer dan 90 % van de doorsnee moslims uitmaken die wij hier aantreffen, en die zijn naar hier gekomen omdat het in hun landen zo slecht is.
   Hoe zou dat nou toch komen dat het overal waar die godsdienst vandaan komt zo intens bedorven en door en door slecht is….
   Oh nu weten we het…. dat komt door die moslims die geen goede moslims zijn.
   Maar hoe komt dat dan dat..,..

   Beginnen we weer op nieuw…..
   Laten we het kort houden.
   Er bestaan geen “goede” moslims. Als je strikt moet leven volgens ’n Godsdienst die uit de zevende eeuw komt kan je nooit ’n ”goede” moslim zijn.
   Je zult dan wel ’n goede moslim zijn… maar dan ben je nog geen “goede” moslim…

   “Goede” moslims zoals wij ze zouden willen zien bestaan helemaal niet…

   Begrijpt u ‘m…?

   Geliked door 1 persoon

 2. elisah zegt:

  Natuurlijk is deze man zelf ook een moslim, anders had hij dit nooit kunnen en mogen zeggen.
  Er zijn hardwerkende moslims die zich inderdaad schamen voor het krapuul dat zich verbergt achter hun religie om zich te kunnen misdragen.

  Like

 3. delamontagne zegt:

  ik heb een vergissing in de vertaling gemaakt: ” ……………80% van hen leugenaars zijn……………” .etc
  Hij zei:”mendiants”, dat betekent bedelaars.
  Vergissing met het woord “menteurs” = leugenaars

  Like

 4. Stef zegt:

  De hoernalisten hier kunnen zich diep schamen als ze dit lezen.

  Like

 5. Harry zegt:

  Compliment Delamontagne , je spreekt nog een aardig woordje Nederlands .

  Met name die laatste alinea , daar slaat die vent de spijker precies op zijn kop .
  Iedereen zal het daar mee eens zijn .

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Wat dacht je dan dat wij [ m,n vrouw en ik ] spraken ?, kloeter/waals ?
   Maar wat die DOMHEID van moslims betreft, daar heb jezelf toch ook de nodige ervaringen mee gehad…………. !

   Like

 6. Beschouwer zegt:

  Dit artikel geeft duidelijk aan waarover het gaat. Moslims willen zoveel mogelijk parasiteren op niet-moslimlanden. De linkse verraders ondersteunen ze in dit achterbakse geparasiteer.

  Like

 7. Steven zegt:

  Moslim gevangenen alleen maar varkensvlees te vreten geven..dat zullen ze uiteraard weigeren.
  Ze eten het vanzelf wel een keer op als ze honger krijgen..LOL

  Like

 8. fleckie zegt:

  Als ze al WERKEN, dan is het op ‘de langzaam aan’ Aktie!

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Als je zegt dat 1400 jaar incest verstandelijke en morele vermogens aantast loop je gevaar veroordeeld te worden. De dag zal komen dat de wal het islamitische schip in Europa gaat keren. Of het daarna bloedige dagen/weken/maanden/jaren worden hangt af hoe lang men nog van plan is de islam nog meer ruimte te geven zich in te vreten in de Europese samenlevingen.

  Hoe lang duurt het nog dat in de botte koppen van de boven ons gestelden doordringt dat de grondteksten van de islam de moslim verbieden te assimileren in Europese gemeenschappen.

  De socialisten van de P.v.d.A. en gelijksoortig sociale ingenieurs hebben daar een geweldige oplossing voor bedacht. Assimilatie met behoud van identiteit en met stomheid geslagen maakte de domme populist dat hij wegkwam.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s