Vluchtroute Zwitserland: Aantal illegale binnenkomsten naar Duitsland verdrievoudigd

Screenshot_29

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Nu noemt men het eindelijk bij de naam: illegale binnenkomsten! Het aantal vastgestelde illegale binnenkomsten via Zwitserland naar Duitsland is in het begin van het jaar in vergelijking met het jaar daarvoor verdrievoudigd. Dat verklaarde het ministerie van Binnenlandse Zaken, bericht de “Welt am Sonntag”. Volgens het ministerie meldde de federale politie voor januari en februari 2017 in totaal 1350 illegale binnenkomsten. In 2016 waren dat in de beide maanden echter maar 402.

politikstube

De cijfers voor de maand maart zijn nog niet beschikbaar. In veiligheidskringen wijst men erop dat het hierbij alleen maar gaat om het aantal vastgestelde illegale binnenkomsten. Intern gaat men van een duidelijk groter aantal uit. Terwijl de Italiaanse grenzen naar Oostenrijk en Frankrijk relatief goed bewaakt worden, proberen illegale migranten het sinds afgelopen zomer steeds meer via Zwitserland. De nieuwe route zet vooral de deelstaat Baden-Württemberg onder druk. Men zou de Middellandse Zee de komende weken “scherp in de gaten houden”, verklaarde de minister van Binnenlandse Zaken van de deelstaat, Thomas Strobl (CDU) tegenover de “Welt am Sonntag”. De christendemocraat sluit grenscontroles aan de grens met Zwitserland nog in dit jaar niet uit. “Nog hebben we de grens goed onder controle, maar mocht de situatie zich eerst aan de Italiaans-Zwitserse en daarna aan de Zwitsers-Duitse grens verscherpen, zullen we tot handelen overgaan.”

Opnieuw blijkt eens temeer dat zolang de aantrekkingsfactor “Duitsland” doorgaat met deze Luilekkerland-politiek en niet handelt, illegale binnenkomsten toestaat, zullen de migranten over de Middellandse Zee blijven komen, in de hoop om via verschillende Europese landen in Duitsland terecht te komen. Het zou wat betreft de binnenlandse politiek meer dan verstandig zijn om eerst maar eens de deur dicht te doen. Daarvoor zijn heel veel redenen te vinden.

En Strobl staat samen met de Duitse politiek als een konijntje voor de slang in de wachtmodus hoe de situatie aan de Italiaans-Zwitserse grens zich ontwikkelt. Is dat al een indirecte faillietverklaring?

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zwitserland. Bookmark de permalink .

9 reacties op Vluchtroute Zwitserland: Aantal illegale binnenkomsten naar Duitsland verdrievoudigd

 1. Mirjam zegt:

  Het valt niet te begrijpen dat ze nog steeds aarzelen en wachten op ‘meer bewijs’ voor het feit dat Europa overspoeld wordt door ‘niet’ vluchtelingen, maar gelukzoekende immigranten. Nog steeds weigeren ze om de grenzen totaal dicht te maken. En ze laten het maar voortduren, totdat het niet meer kan en Europa een tweede Zweden is geworden. Ons land ligt naast Duitsland en zolang iedereen naar Duitsland wil, kan iedereen die het daar niet bevalt doortrekken naar Nederland om daar te vegeteren en/of eventueel een ‘aanslagje’ te plegen in de naam van de grootste moordenaar aller tijden, gesteund door de regeringen van de landen die ze aanvallen en die falen in het beschermen van de burgers van Europa.

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Als je als overheid niet zelf kunt bepalen wie wel en niet binnenkomt en wie wel en niet uit de sociale kassen kan graaien ben je als overheid en natie failliet. Het is zoiets als toestaan dat je partner 2 maal per week bezoek ontvangt van haar vriend en tijdens deze bezoeken tegen je zegt, schat we gaan even naar boven en zijn zo weer terug.

  Like

 3. peter zegt:

  Allemaal nieuwe chauffeurs.
  Niks aan de hand ,maar is er ergens een evenement worden alle kruispunten ,en pleinen afgezet met betonblokken en vrachtauto’s .Gaat lekker zo Rutte .

  Like

 4. ReaGluurder zegt:

  NL verandert snel, aldus een politiehotemetoot onlangs. Werd er vanavond weer mee geconfronteerd. De Kaaskoppen waren weer flink in de minderheid op straat. Er schoot me nog een stuk vullis in een oud vehikel voorbij, die ik niet graag in het donker tegen wil komen. Wat er dan door mijn hoofd gaat, mag ik hier niet plempen. Maar dat NL door en door verkloot is, weer wel!!

  Like

 5. Die Duitsers gaan hier mee door tot zij zelf onder de zoden liggen.

  Like

 6. Qvic zegt:

  Je zou al die gasten direct naar een werkkamp moeten sturen, daar zouden zij gechipt worden, zodat zij overal in Europa gelokaliseerd kunnen worden en dat zij moeten gaan werken voor hun dagelijkse kost en inwoning. De komende jaren, om zo zich zelf te kunnen bedruipen. Niets gratis vervoer, rechten, voedsel, (zak)geld,medische hulp en onderdak geven. Als er dit beleid gehanteerd zou worden, dan zal 99,999999999999% rechtsomkeert maken. Want eerlijk voor je geld moeten gaan werken is iets wat zij niet kennen en/of kunnen begrijpen.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Dit is nu het gevolg van: ” De Resolutie van Straatsburg”, en ” Het Coudenhove-Kalergiplan”. En de “politieke puppets”, in Duitsland, Nederland en Europa; te weten; de socialisten, sociaal-democraten, liberalen, links-liberalen, christendemocraten en uiteraard de groenen; werken volop mee aan de uitvoering van deze smerige plannen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s