“Wat vluchtelingen ons brengen, is waardevoller dan goud”

Screenshot_5

(Door: Thomas Heck – Vertaling: E.J. Bron)

“Vrachtwagenchauffeurs gezocht” – Merkel geeft vluchtelingen tips – zo kopte “Die Welt”op 15-09-2016 en geeft na de aanslagen van Nice, Berlijn, Londen en nu Stockholm een hoge voorzet. Heeft ze wellicht zelfs de aanslagen veroorzaakt? Nu lijken haar woorden onvrijwillig komisch. En terwijl “RadioEins” vanmorgen nog van een “vermoedelijke” aanslag spreekt, garneren wij Merkel´s grandioze voorstel met de realiteit, die bestaat uit bloed en tranen, afgerukte benen, vermorzelde lichamen en lijken en onnoemelijk leed. Niet in Syrië, maar in onze straten. De slachtoffers zijn onze burgers, die in Nice, Berlijn, in Londen en nu in Stockholm gestorven zijn voor Merkel´s opening van de grenzen. Het zijn haar doden, het is haar nevenschade.

Voor een betere integratie wil bondskanselier Merkel vluchtelingen sneller aan het werk helpen.

Screenshot_14

Als een optie brengt ze op radio “rbb” het beroep van vrachtwagenchauffeur ter sprake. Die zouden “overal gezocht” worden.

Screenshot_6

De overschrijving van een Syrisch rijbewijs kost echter € 500,- Een lening zou volgens Merkel kunnen helpen.

Screenshot_7

Bondskanselier Angela Merkel (CDU) heeft zich uitgesproken voor een snelle integratie van vluchtelingen op de arbeidsmarkt. Daarvoor zou het noodzakelijk zijn om, naar behoefte, speciale regelingen te ontwikkelen, zei Merkel op “rbb-Inforadio”.

Screenshot_8

“Velen zitten nog op de integratiecursussen of wachten hierop. In zoverre denk ik dat we wat dat betreft een iets langere adem moeten hebben, maar eveneens op ieder moment bereid moeten zijn praktische oplossingen te ontwikkelen”, zei de CDU-voorzitter.

Screenshot_9

De Duitse regering zet in op een sterkere betrokkenheid van de economie om vluchtelingen sneller aan het werk te krijgen. Merkel was woensdag met vertegenwoordigers van ondernemingen van het “Initiatief “Wir” bijeengekomen. Daartoe behoren o.a. Bosch, Daimler en Tui.

Screenshot_10

Merkel benadrukte in het rbb-interview dat vertegenwoordigers uit de economie in gesprekken met haar zouden klagen over bureaucratische hindernissen.

Screenshot_11

“We hebben er onlangs in het kabinet over gediscussieerd dat de overschrijving van een Syrisch rijbewijs naar een Duits rijbewijs € 500,- kost. En natuurlijk heeft een vluchteling niet direct € 500,- Wellicht kan dan een lening uitkomst bieden. Als je daarna dan verdient, kun je deze € 500,- terugbetalen. Er worden overal vrachtwagenchauffeurs gezocht.” Bedankt, mevrouw de bondskanselier…

Screenshot_12

Screenshot_13

Bron:
http://heckticker.blogspot.nl
Auteur: Thomas Heck

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Duitsland, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op “Wat vluchtelingen ons brengen, is waardevoller dan goud”

 1. Beschouwer zegt:

  Nog steeds blijft de media ons voorliegen dat het niks met de islam te maken heeft. Er is een jihad aan de gang. Nu proberen de machthebbers zelfs islamkritische sites te doen verdwijnen. Die machthebbers zijn werkelijk lage vuile misleidende satanisten. Alles doen ze eraan om de waarheid te verbergen.

  Like

 2. elisah zegt:

  Laat de Christelijke Syriërs maar vrachtwagenchauffeur worden, die weten dat ze in de hel komen wanneer ze mensen doden. Moslims kunnen de korte weg naar de hemel verdienen door andere mensen om zeep te helpen, en zoiets durven ze dan ook nog een religie te noemen?

  Like

 3. exmarineman zegt:

  Bijna ALLE bestuurders van alle Europese regeringen en de EU/EC/EP – slechts enkelen uitgezonderd zoals die (in hun ogen) populistische partijen in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Oostenrijk en niet te vergeten Orban, Hongarije, Polen, Tjsechie e.d. – hebben allemaal stuk voor stuk bloed aan hun handen. En als er dan weer voor de zoveelste keer een homostel in elkaar is gemept dan “loopt men hand in hand tegen homohaat” alsof die meppers zich daar ook maar iets van aantrekken. Maar diezelfde lefgozers zoals ze zich nu durven te noemen (Pechtold enz. die dan hand in hand lopen) doen het wel op een heel veilige plek en met veel politietoezicht in de omgeving. Als je echt een statement wilt maken dan moet je hand in hand gaan lopen in de Schilderswijk, Amsterdam-West of -Noord of in Utrecht. En dan niet om 2 uur ;s-middags maar ‘s-avonds rond een uur of 8 tot 10.

  Liked by 1 persoon

 4. koddebeier zegt:

  Bondskanselier Merkel 1 is Volksvijand No.! !!! En de rest van haar supporters volgen er vlak na !
  Ook in de rest van de EU !

  Like

 5. Wachteress zegt:

  https://www.npo.nl/nos-journaal/08-04-2017/POW_03375476

  “Hoe heeft dit kunnen gebeuren in het gastvrije Zweden” voreg het NOS journaal zich af.

  Noch de ZWeden noch het NOS-journaal begrijpen hier iets van.

  Links is blijkbaar niet bij te schaven; het verstand op nul en de blik op oneindig.

  Liked by 4 people

  • Golden Girl zegt:

   de NOS leeft in een grote koepel waar ze niet naar buiten kunnen kijken en niet willen /kunnen zien wat er buiten hun veilige koepel aan de hand is

   Like

 6. Dit blijft gebeuren zolang de overheid zijn/haar ogen sluit voor de harde waarheid. Merkel voert Europa aan, Haar handen druipen langzamerhand van het bloed. Zij is een bloeddorstig monster.

  Like

  • Gerrit pluizenwinkel zegt:

   Ze is nog erger dan Hitler. Want zij heeft geleerd wat de gevolgen zijn. Wat heeft zij (en de EU) veel bloed aan de handen zeg. Dat valt met Pasen er nooit meer af te wassen. NOOIT meer‼️‼️

   Like

   • Gerrit pluizenwinkel zegt:

    Dit alles is een opgezet plan van de EU. Alle ariërs moeten nu gemengd worden met een achterlijk ras om zodoende een lager ras te krijgen die ze zonder protest de baas kunnen zijn. En nog veel meer.

    Like

   • Gerrit pluizenwinkel zegt:

    Is een moderator een censurist? Graag antwoord hierop.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Wat is dat voor geniepige opmerking!? U komt hier net kijken en gaat mij na twee of drie comments, die naar uw mening niet snel genoeg gemodereerd worden,
    vragen of een moderator een censurist is? Ik ben de webmaster, en als u dat niet aanstaat, dan rot u maar lekker heel snel op. Halve gare.

    Webmaster

    Like

 7. Jade zegt:

  “Wat vluchtelingen ons brengen, is waardevoller dan goud”
  Als roof, verkrachting, moord plus totale ontwrichting van de samenleving
  waardevoller is dan goud, als dat je standpunten zijn,
  dan verdien je in mijn ogen pas echt de titel “NAZI”.
  Dan hoor je absoluut niet thuis in een regering.
  Helaas is de werkelijkheid anders…
  Anno 2017 is recht krom, en krom recht.

  Like

 8. scheermes zegt:

  Het manneke pis staat niet voor niets in brussel !!! Het manneke peist geen water meer, maar BLOED sinds de E.U leiders er hun intrek hebben genomen !! Dankzij HUN beleid stroomt het bloed door de straten van de E.U !! ALLE E.U leiders zijn verandwoordelijk voor ALLE doden ,die in de E.U plaatsvinden !! De AANKLACHT tegen deze E.U leiders is derhalve ,MOORD !! Wanneer volgt de straf die zij MEER dan verdienen ??En ook nog doorgaan met hetzelfde beleid?? !! Scheppen jullie er soms behagen in ,als ONZE vrouwen en kinderen omkomen bij een aanslag ??!! Mijn overtuiging is dat jullie het goed vinden , anders zouden jullie het beleid 180 graden draaien ,en de grenzen sluiten ,en geen ENKELE moslim er meer in laten !!

  Like

 9. Wat die vluchtelingen ons werkelijk voor kennis bijbrengen is; Hoe wreed en monsterachtig een mens kan zijn. Dat kan je alleen maar verafschuwen.

  Like

 10. H.eijbrink zegt:

  Dat gedrogt moet met gemak de mond maar eens gesnoerd worden. Zij is mede verantwoordelijk voor deze moorden er kleeft steeds meer bloed aan haar handen. Dit volk hoord hier niet. Kan zich op geen enkele manier aanpassen dus allemaal terug.

  Like

 11. Anna zegt:

  Als we allemaal in west Europa knielen voor de islam dan pas zal er vrede zijn……
  Dat wordt ons openlijk gezegd.
  De enige vrede is in de islam, er is geen andere vrede……
  Dus we weten wat we moeten doen!!!!

  Like

 12. Pietersen zegt:

  Nachtenlang lig ik te woelen. Wat zou er dan kostbaarder kunnen zijn dan goud dat vluchtelingen ons komen brengen ? Ik kan de quizvraag van Schulz maar niet beantwoorden.
  Volgens mij is in principe een mensenleven meer waard dan goud, maar islamitische vluchtelingen komen om onze levens juist af te nemen, dus dat kan het antwoord niet zijn.

  Blijft over de optie dat Schulz het leven van een moslim-vluchteling/asielophaler meer waard acht dan het leven van een gewone burger in de Bundesrepublik…

  Like

 13. guusvelraeds zegt:

  Geschikte beroepen voor jihad moslims:

  Vrachtwagen chauffeur
  Taxi chauffeur
  Heftruck chauffeur
  Buschauffeur
  Tram machinist
  Treinmachinist
  Asfalt wals machinist
  Bulldozer machinist
  Bestelbus chauffeur
  en
  Gemeentelijke reinigingsdienst chauffeur na afloop van de goddelijke opdracht.

  Like

 14. Schmitz zegt:

  Neg meer chaffeuers moordenaars op Europese straaten. Bedankt Merkel!!!

  Like

 15. Flo zegt:

  Wanneer wordt dat stuk stront MERKEL overhoop geschoten gvd!

  Like

 16. scheermes zegt:

  Abdelsalam werd gezocht !! Liep dagelijks doodleuk voor het politie bureau langs !! Heel brussel dagenlang plat !! De samenleving TOTAAL ONTWRICHT !! KOSTEN ?????

  Like

 17. hunter zegt:

  Wij hebben de kans gehad om dit af te wenden maar durven niet eigen dikke bult !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s