Wij zijn de bijkomende schade van de integratie

Screenshot_15

(Door: Thomas Heck – Vertaling: E.J. Bron)

De integratie van de islam is mislukt. Met de aanslag in Stockholm is ze zelfs gigantisch mislukt. Wie nu nog denkt dat aanslagen door nog meer integratie voorkomen zouden kunnen worden, begaat een enorme vergissing of bedrijft een perfide plan, bedrijft de zaak van de radicale islamieten, maakt van zichzelf een handlanger en doodt daarmee mensen hier en elders. Vandaag en nu.

Zweden, een voorbeeldland voor integratie, een voorbeeld voor grenzeloze tolerantie. Een antisemitische minister van Buitenlandse Zaken, als een van de eersten Palestina als staat erkend. En desondanks deze mens-verachtende aanslag. De media en de politiek proberen nog steeds een niet-islamitische achtergrond te reconstrueren, wellicht vinden ze in de woning van de dader nog de schriftelijke verklaring van zijn mentale incompetentie, wellicht werd hij in zijn jeugd door medeleerlingen gepest. Niemand kan bij een mens in zijn hoofd kijken.

Duitsland heeft ook ervaring opgedaan met aanslagen. En toen Merkel zich gisteren eigenlijk bij vluchtelingenhelpers wilde bedanken en deze manifestatie even onderbrak om iets te zeggen over de aanslag in Zweden, zat daar wel een bijsmaak aan. Toen gisteravond n-tv zich bezorgd afvroeg of er nog een bedreiging zou bestaan, zat ik hoofdschuddend voor de tv en vroeg ik me eerder af hoeveel moslims dit land had opgenomen.

Want de slachtoffers in onze straten, waaronder vrouwen en kinderen, die door vrachtwagens in Europa verpletterd werden, zijn de bijkomende schade van de poging van de politiek om moslims in dit land op krampachtige wijze te integreren. Dit onredelijke verlangen moet eindelijk als datgene benoemd worden wat het is, namelijk moord op de eigen bevolking.

Als er bij aanvallen op terroristen in Irak of Syrië burgers gedood worden, is dat erg en niemand doet dat met opzet, zeker niet onze soldaten, die daar door de politiek naartoe gestuurd worden. Wanneer echter exact dezelfde politici islamitische “vluchtelingen” ongecontroleerd het land binnenlaten, waarvan enkelen aanslagen plegen, nemen ze de autochtone bevolking in gijzeling.

Daarom mijn vraag aan mevrouw Merkel: Is het bloed van onze kinderen minder waard dan het bloed van een Syrisch kind? Hebben onze kinderen niet ook het recht op een veilig leven? Hebben onze vrouwen niet ook het recht op seksuele zelfbeschikking? Ik zou graag willen dat diegenen die zich zo terecht opwinden over de slachtoffers van luchtaanvallen in Syrië dezelfde woede zouden laten zien en zouden uiten als het om slachtoffers in Europa gaat.

En in dit verband speelt het ook geen rol hoe groot het aandeel van de islamitische bevolking op de totale bevolking is. Een feest kan ook door één persoon verprutst worden. En als ik kijk naar de reacties op Al-Jazeera, dan ben ik ervan overtuigd dat we het hier niet hebben over enkele moslims die ons problemen bezorgen . . .

Screenshot_16

Bron:
http://heckticker.blogspot.nl
Auteur: Thomas Heck

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Duitsland, Eurabië, Europa, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Wij zijn de bijkomende schade van de integratie

 1. Beschouwer zegt:

  Op de msn-media waren de geintervieuwde Zweden zich in allerlei bochten aan het kronkelen om maar niet over te komen als Islamkritisch. Men bleef (nep of echt) in een open tolerante samenleving “geloven”. Die kruiperige Zweden hebben zelf de ellende over zich afgeroepen door de massa-immigratie ! In ieder geval boycot ik Zweden wegens het feit dat veel Zweden Israel boycotten. Zelfs al kreeg ik een gratis vakantie met vakantiegeld dan ging ik niet naar Zweden. Het zal in Zweden ook heel moeilijk zijn om in die schijnheilige gecensureerde policor staat om een kritisch geluid te laten horen over massa-immigratie of de islam. Kritiek op massa-immigratie of de islam kan je daar je baan kosten en op die manier houdt men mensen in de angst. De islamcritici/immigratiecritici zitten tussen 2 vuren. Hier in Nederland worden islamcritici en massa-immigratiecritici ook steeds meer gedemoniseerd door lage smerige linkse huichelaars.

  Liked by 5 people

  • ReaGluurder zegt:

   Ben lang geleden in Zweden geweest, in de jaren 70. Toen was ‘De Verrijking” al aan de gang. Wil er nu echt niet meer naar toe. Wil ook niet meer naar de verziekte steden in Duitsland (en anderen in de EU). Vaak geweest en genoten van het landschap en de mooie steden. Geen zin om tegen al dat rondhangende Qudtvolk aan te kijken. ’t Is allemaal verpest!!

   Like

  • Driek zegt:

   Beschouwer zegt: In ieder geval boycot ik Zweden wegens het feit dat veel Zweden Israel boycotten. Zelfs al kreeg ik een gratis vakantie met vakantiegeld dan ging ik niet naar Zweden.

   BRAVO.

   Like

 2. BertG. zegt:

  Het is dat al die Europeanen zo vreselijk in de weg lopen, anders was de integratie allang geslaagd.
  Dus dat moet nog even opgelost worden, maar er wordt aan gewerkt.

  Like

 3. Als christen ben je ook niet veilig in Egypte. De strijdt van de moslims gaat gewoon door zolang wij dit van hun pikken. Oosterse en westerse landen moeten gewoon gescheiden van elkaar blijven.

  Like

 4. scheermes zegt:

  De OORZAAK van dit ALLES ,de koran en de islam wordt in de commentaren WEER niet genoemd !!!!!!!!

  Like

 5. Thoth zegt:

  (,,)Vandaag en nu.(..)

  In het verleden en in de toekomst…

  Like

 6. Saandeknikker zegt:

  Ik word met de dag bozer op de reguliere media, er gaat geen dag voorbij met het maar goed praten en zieligheidsgedoe van die verachtelijke islamisten, het nieuws van de NOS en NPO door de belastingbetaler betaal propaganda, werkelijk elke uitzending is propaganda waar de meerderheid elke keer weer instinkt, we zouden ze elke dag een verontwaardig e-mail moeten toe sturen.Wij allemaal, en elke dag weer.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s