Duitse regering: Ook na de islamitische terreuraanslagen geen algemeen uitzettingsverbod voor Koptische christenen!

Screenshot_47

Minister van Binnenlandse Zaken Thomas de Maizière: “Een systematische vervolging van christenen in Egypte zie ik niet.”

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

Onverdraaglijke dubbele moraal van de Merkel-regering

Het is de Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Thomas de Maizière, in hoogsteigen persoon die er kennelijk geen probleem mee heeft om christenen aan dood en terreur te blijven uitleveren. De situatie in Egypte zou nu, omdat de Moslimbroeders niet meer aan de macht zouden zijn, veel beter zijn dan destijds, liet de minister zijn beslissing motiveren. “En een systematische vervolging van christenen in Egypte zie ik niet.”

Michael Mannheimer Blog

Merkel-regering: Cynisme en mensverachting tegenover christenen

Welnu, het ontbreekt deze uitspraak niet aan enig cynisme. Want toen het Egyptische leger de islamitische regering van Morsi ten val bracht, was de Duitse regering een van de eersten die dit onmiddellijk veroordeelde. Een rechtmatig gekozen regering zou niet ten val gebracht mogen worden.

Ter herinnering: Slechts enkele weken na de regeringsovername door de Moslimbroeders sloeg er een tot op de dag van vandaag onbekende golf van geweld tegen christenen en kerken over Egypte.

Nu heet het uit de mond van dezelfde minister, die destijds medeverantwoordelijk was voor dit besluit, dat de onrechtmatige val van de regering van de Moslimbroeders duidelijk voor betere levensomstandigheden in Egypte gezorgd zou hebben voor wat betreft de veiligheid van christenen.

En de uitspraak van De Maizière ontbreekt het ook niet aan een dubbele moraal: terwijl moslims, zelfs veelplegers, zo goed als nooit naar hun landen van herkomst teruggestuurd worden, omdat hen daar marteling en slechtere gevangenisomstandigheden dan in Duitsland zouden wachten, ja zelfs omdat het daar te warm of te koud zou zijn, heeft dezelfde minister er geen probleem mee om vreedzame christenen naar hun helse land van herkomst terug te sturen, waar ze alleen al vanwege het feit dat ze christen zijn contant in levensgevaar verkeren.

Het ergste van alles is echter dat deze onrechtregering met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid de komende herfst herkozen zal worden.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, christendemocraten, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, discriminatie, Duitsland, Egypte, establishment, Eurabië, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Duitse regering: Ook na de islamitische terreuraanslagen geen algemeen uitzettingsverbod voor Koptische christenen!

 1. Japio zegt:

  Het is een ordinaire samenzwering van (linkse) politiek en de islam tegen christenen en Joden.

  Like

 2. Drs.P. zegt:

  Ach ja, aan christenen heb je natuurlijk helemaal niets als je bezig ben met de fucking islamisatie van heel Europa en Duitsland voorop!!! Vervolgde christenen passen ff niet in het asociale “masterplan” van de slinkse Duitse nazi ratten. Maar nog een paar jaar en dan ben je in Egypte als christen veiliger dan in Duitsland, dus gevalletje moeilijk hoor.

  Like

 3. Thomasson zegt:

  Het is tijd dat de Duitsers zouden de verschrikkelijk waarheid onder ogen zien. Dat de huidige regering is pro ISLAM, pro islamitisch terreur ..al zijn de slachtoffers Duitsers en vijandig tegenover het christendom. Men moet toegeven dat Angela Merkel heeft lange weg begaan van haar Evangelische opvoeding door een vader die predikant was.

  Like

 4. Beschouwer zegt:

  Deze neocommunisten en islamisten willen het Christendom en het Jodendom kapot maken. Dat is wel duidelijk ! Met vuile achterbakse babbels en “rookgordijnen” poogt men de ware bedoeling (het Christendom en het Jodendom kapot te willen maken) te maskeren.

  Er is een tijdelijk bondgenootschap tussen de extreme islam en de salonsocialisten/saloncommunisten om de westerse cultuur kapot te maken en de westerse middenklasse te doen verarmen om tot een soort neocommunistische/ecofascistische klimaatdictatuur te doen komen als zwaar belaste belastingslaven van de elite. De islamisten zijn een tijdelijke bondgenoot want die boeit het klimaatsprookje echt werkelijk niet. Die islamisten willen dat iedereen moslim wordt met of zonder klimaatdictatuur. En dat belasten van de onderworpenen komt de islam goed uit. Islam betekent namelijk onderwerping.

  Communisme en islam zijn allebei een soort religie die onderwerping eist !

  Niks meer en niks minder !

  Like

 5. En weer teistert Duitsland Europa. Wie zet dat malloten wijf Merkel eens af. De tijd is rijp nu, erg lang hebben we niet meer.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s