GIDSLAND ZWEDEN ACHTERNA

Screenshot_45

(Door: “Islamofobia Terrorist”)

Daar ga je dan Zweden, waar in 1975 werd besloten massaal moslims te importeren, die het land zogenaamd kwamen verrijken en veranderen in een multicultureel Utopia, en waar sindsdien een “nietsvermoedend” volk gedwongen zelfmoord pleegt en wordt gegijzeld met extreemlinkse indoctrinatie en cultureel-marxistische waanzin. Eigenlijk net zoals hier.

Nu betalen ze de prijs voor al die moslimliefde en gaan de Zweden-Democraten de schuld krijgen van de jihad, net zoals Wilders de schuld zal krijgen als de islam hier gaat massamoorden, en dan zal blijken waarom wij even moesten wachten op onze multiculturele traktatie, die in gruwel niet zal onderdoen voor de mensenoffer- en martelfeesten die moslims vierden in Frankrijk.

Maar net zoals in Zweden (en Frankrijk, en België, en Engeland en Duitsland, en Amerika, en Oostenrijk, en Australië en enz.) zal de discussie na de horror niet gaan over de dubieuze motieven van Jihadisten en Allah’s perverse moordcommando’s in de koran die moslims aanzetten, inspireren, opwinden en zó bloeddorstig maken dat ze de daad bij zijn woord voegen en óns gaan slachten, met eeuwige seks in het hemelse en eeuwige roem in het aardse in hun achterhoofd. Daarover spreekt men niet.

Nóóit wordt er gesproken over alle andere ranzige heiligheid in de islamitische geschriften, de intense haat naar anders gelovigen, het racisme, de intolerantie, het diep-criminele, het extreem-subversieve en de principiële geweldverheerlijking die van iedere pagina afspat. Daarover spreken is verboden.

Wel zal er worden gesproken over ‘verbinden’ en ‘de boel bij elkaar houden’ en ‘de schuld bij onszelf zoeken’, vooral bij Wilders en zijn ‘islamofobe’ aanhang. De deugdzamen gaan kaarsjes branden en liedjes zingen, en er komen moslims op televisie vertellen hoe vredelievend de islam is en dat zij zelf het slachtoffer zijn. En als dan tijdens de herdenking de namen van de mensen worden voorgelezen die zijn bijgeschreven in het islamitische dodenboek, wordt alweer een nieuwe aanslag voorbereid. Mede mogelijk gemaakt door diezelfde Deugers met een Doodswens die de rode loper voor de jihad opnieuw voor 4 jaar hebben uitgerold.

Door:
“Islamofobia Terrorist”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Europa, Genocide, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, propaganda, Racisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

20 reacties op GIDSLAND ZWEDEN ACHTERNA

 1. Bob Fleumer zegt:

  Ik heb net het boek gelezen van Hans Jansen “Zelf koran lezen” je wordt er niet blij van wat een zoodje aperte onzin en omdat niemand begrijpt wat er staat noemen we het heilige geschrift. Welnu de keizer heeft geen kleren aan en loopt in zijn blote kont op straat.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ari zegt:

  En de vreselijke aanslag op van Gogh, vergeet die niet want dat was het eerste slachtoffer dat viel.
  Keer op keer wordt ie vergeten in het rijtje.

  Geliked door 1 persoon

 3. Steven zegt:

  PRECIES!

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Dat krijgt men als het links marxistisch denken, alleen wordt toegestaan. Zweden, is daardoor een verloren land. Maar ook ons land/Nederland bevindt zich in de gevarenzone. De linkse 5e colonne is vanaf 1968, de zogenaamde mars door de instituties aangegaan. Om te beginnen kregen ze het Onderwijs als eerste in hun klauwen. En sindsdien; worden onze kinderen door de roden geindoctrineerd. Daarna kregen ze grote delen van de ambtenarij in hun klauwen. Links zit met de tentakels, overal in alle maatschappelijke geledingen. En dat is een groot probleem.

  Geliked door 4 people

  • Taljaard zegt:

   @Tom
   Vergeet de kerken niet.
   Ook daar hebben de cultureel marxisten sinds de jaren `80, via de achterdeur van de universitaire theologische faculteiten, een vrijwel onaantastbare positie weten te veroveren. Aan hen hebben wij de PKN te danken. Met actieve steun van de door links gedomineerde staatsmacht opgezet. Louter en alleen met het doel om zich ervan te verzekeren dat er vanuit de kerken nooit kritiek op hun beleid zou worden uitgeoefend.
   Adspirant-predikanten in de PKN worden op het seminarie Hyde Park te Doorn aan een intensieve psychologische screaning en conditionering onderworpen.

   Regelrechte geestelijke terreur, waaraan ook gevestigde predikanten zich geregeld moeten blijven onderwerpen, opdat zij alles wat links voorschrijft slaafs vanaf de kansels zullen blijven na papegaaien.
   En wee de dominee, die zich daartegen verzet!
   Hij/zij wordt gepsychopatholigiseerd, d.w.z. voor autist uitgemaakt, communicatie-gestoord verklaard en zodanig gepest en onder druk gezet dat hem/haar niets anders zal resten dan zich aan de richtlijnen van links te onderwerpen, of zijn/haar ambt op te geven.

   Like

 5. Saandeknikker zegt:

  Ik word met de dag bozer op de reguliere media, er gaat geen dag voorbij met het maar goed praten en zieligheidsgedoe van die verachtelijke islamisten, het nieuws van de NOS en NPO door de belastingbetaler betaal propaganda werkelijk elke uitzending is propaganda waar de meerderheid elke keer weer instinkt, we zouden ze elkedag een verontwaardig e-mail moeten toe sturen, allemaal en elke dag.

  Geliked door 2 people

 6. Beschouwer zegt:

  Het is al lang zo dat de militante islam door allerlei middelen en taktieken de rest van de wereld (die niet islam is) wil veroveren. Terreur, misleiding, intimidatie, bekering en allerlei andere taktieken noem maar op (de hele truckendoos). De militante islam heeft al zo’n 1400 jaar gewerkt om te proberen zoveel mogelijk voet aan de grond te krijgen in niet-islamitische landen.

  Islam betekent onderwerping. Niks meer en niks minder. Geen andere religie alleen islam betekent dat. .
  Dat is wat de agressieve islam wil onderwerping aan de islam. Gematigde moslims wordt dan ook de keuze gesteld of je gaat voor de jihad oftewel werkt aan de agressieve verspreiding van meer islam of je bent een foute moslim en bent dan haram (onrein). Vandaar ook de opmars van salafistische moslims (die de islam met alle middelen willen verspreiden) in gematigde moskeebesturen.

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Dan is het toch ook wel duidelijk,dat er een groter plan achter zit.
   Coudenhove-Kalerghi…..we kunnen er niet meer omheen.

   Like

   • Beschouwer zegt:

    Met dat Coudenhove-Kalerghi-plan ben ik bekend. Ik snap niet dat iemand zoiets bedenkt terwijl die Coudenhove-Kalergi zelf toch westers is toch ? Of is het “gewoon” satanisch. Dat alles wat mooi en goed is kapot gemaakt moet worden om de demonen die de satanisten vereren tevreden te stellen. Dat denk ik. Het zijn vuile gore smerige satanisten.

    Geliked door 1 persoon

 7. Jean zegt:

  De enige redding voor Europa is:
  a- die EU troep totaal uitschakelen.
  b- alle geldstromen naar moslims/islamieten totaal uitschakelen.
  c- grenzen sluiten voor moslims/islamieten.
  d- aanwezige moslims/islamieten verwijderen van ons grondgebied.
  e- de linkse rotzooi lees: d66, sp, groen, groenlinks, denk, spa, pvda en nog van die vuile rotzooi grondig aanpakken en wegstemmen.
  Als dat grondig toegepast wordt is er nog redding mogelijk.

  Geliked door 1 persoon

  • Marlies zegt:

   Dat gaat niet gebeuren. Nee, wij moeten zelf ons groot rijbewijs halen en en masse reciproceren – op vele punten tegelijk, te beginnen op het Binnenhof, de bazaars en niet te versmaden: de locatie van de aankomende Bilderberg Conferentie, waarschijnlijk .1-4 juni in Chantilly, Virginia, USA – Westfields Marriott Hotel.

   Like

   • Taljaard zegt:

    @Jean/@Marlies
    Het loopt vanzelf wel in het honderd.
    Deze personen zijn namelijk marxistisch/liberaal.
    Daarom gaan zij alleen maar uit van economische denkwijzen, zonder religie en cultuur voldoende te verdisconteren. D.w.z. religie en cultuur als irrelevant te beschouwen en alleen maar uitgaan van het zogenaamde profijtbeginsel, waarbinnen de verschillen en tegenstellingen tussen mensen slechts als sociaal-economisch worden geduid.
    Wie zo denkt acht de doctrines van de islam helemaal niet belangrijk en gaat ervan uit dat de islam ongevaarlijk kan worden gemaakt door er geld in te pompen en de moslim-immigranten zoveel mogelijk te pamperen. Opdat het doel van de door hen nagestreefde multiculturele en diverse ”melting pot” langs deze weg zal worden bereikt.

    Dat is dan ook het standaardbeleid van de afgelopen 40 jaar geweest in Europa.
    Maar het werkt niet!
    Omdat het profijtbeginsel een eenzijdige simplificatie en reductie is van geschiedkundige ontwikkelingen en een dergelijk historisch reductionisme veel te dogmatisch is.

    Kortom, het gaat mensen niet louter om de centen.
    Dat is nog nooit zo geweest.
    Daarom laten moslims zich daar ook niet door inpalmen en houden zij strikt vast aan hun barbaarse beginselen. En daarom zien ook steeds meer niet moslims in, dat de islam een fenomeen is, dat absoluut niet in hun samenleving kan worden geincorporeerd.
    Dit gaat onvermijdelijk botsen naarmate de moslimpopulatie in Europa toeneemt en naarmate dus ook de wederzijdse spanningen zullen toenemen. Bij ongewijzigd beleid krijgen wij hier toestanden als in voormalig Joegoslavie, of in het Noord Ierland van de jaren `70-`80. Dan valt het hele multiculturele luchtkasteel in puin.

    Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Taljaard.
    Ik ga helemaal met je mee.
    ’n Verademing nu eens te lezen dat ’n rationeel denkend mens die volgens de lijnen van de geschiedenis analyseert, hier ’n bijzonder realistische toekomstvisie op tafel legt die niet vanuit een getalsmatige ontwikkeling met over zoveel jaar zoveel moslims, of angst en doemdenken, gestalte heeft gekregen, maar die uitgaat van de realiteit van het besef van het eigen volk dat zal inzien dat de islam inherent is aan haar ondergang door primitiviteit en onderontwikkeling, en dat diegenen die van die islam doortrokken zijn hier niet mogen en kunnen leven.

    Natuurlijk is het zo dat het volk op ’n gegeven moment niet meer kàn en zàl accepteren
    dat buitenlanders, die haaks staan op onze cultuur voorrang genieten op al onze sociale rechten, terwijl zij zelf afglijden naar armoede.
    Dat die buitenlanders alle mogelijke materiële voorrang genieten, zonder dat er van die buitenlanders enige inspanning wordt gevraagd, terwijl het eigen volk keihard moet werken voor datgene wat die buitenlanders gratis in de schoot geworpen krijgen.
    Tegelijkertijd ontpoppen die zelfde buitenlanders zich in toenemende mate als rasechte moordenaars, verkrachters en dieven tegenover het volk, waarbij diezelfde overheid, die het te druk heeft met het pamperen van die buitenlanders geen tijd of interesse toont haar eigen volk afdoende te beschermen…!

    De buitensporige arrogante eigenwijsheid van een overheid die weigert in te zien dat het door haar gekozen pad een heilloze weg is, zal noodzakelijkerwijze beantwoord worden met revolutie en de daaruit voortvloeiende vernietiging van de bestaande verrotte samenleving.

    Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   aanpakken en wegstemmen.??????? Met zo veel landverraders onder het volk zal dat nooit lukken !! Kijk naar het laatste stemgedrag !! Op naar de ondergang van Nederland, vertrekken is de enige redding, laat het tuig maar verrekken !

   Like

 8. Jan zegt:

  Moslims in Venetië ziedend dat zij de Rialtobrug niet mogen opblazen, gaan nu met hun reet in de lucht wegen blokkeren

  https://vid.me/3rzb

  Italian authorities announced the closing down the Mestre Mosque in Venice (run by Bangladeshis) after three Kosovar members were arrested for plotting to blow up the Rialto Bridge.

  The local Islamic community is furious, and Muslims are mau-mauing the government, threatening to shut down the schools, shipyards and city if there is no agreement by Wednesday. They will pray in the streets and go on strike.
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/04/mosque-radicals-plotted-blow-famous-venice-bridge-ordered-close-angry-muslims-plan-mass-protests/

  Direct in de straten dood schieten, bloed kan direct weggespoeld worden.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Tsja, die moslims.
   Eigenlijk wel ’n ideaal doelwit al die konten omhoog.
   Hersenen hoef je niet te zoeken. Kopschoten helpen niet.
   Dus jaag die met verarmd uranium vervaardigde kogels maar in die konten.

   Like

 9. Al die verschillende versies, uiteindelijk is het een pot stront.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Deugers met een Doodswens, hopelijk behoren ze tot de eerste slachtoffers !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s