Groep ‘nareizigers’ groeit fors: asielzoeker haalt gemiddeld drie familieleden naar Nederland

Screenshot_43

(Door: Remco Meijer)

Het aantal asielaanvragen is in 2016 gedaald ten opzichte van 2015 en stabiliseert zich in de eerste maanden van 2017 op zo’n 1.200 per maand. Daarentegen stijgt het aantal ‘nareizigers’ sterk. In 2016 kregen 31.800 mensen toestemming naar Nederland na te reizen en de verwachting is dat dit aantal in 2017 nog hoog blijft.

Lees verder>>>
(h/t Rob Kern)
De Volkskrant

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, Europa, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Nederland, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Groep ‘nareizigers’ groeit fors: asielzoeker haalt gemiddeld drie familieleden naar Nederland

 1. Flo zegt:

  Dat is te merken aan het straatbeeld, vrouwen, beter gezegd dikke kleine mislim wijfen met kopvod en lange tenten aan, met baby in buggy (betaald door u en mij) en met een pens waar alweer een volgende misgeboorte broeit.
  Nederland/ Europa gaat/is naar de KLOTEN, met dank aan de politieke elite en de linkse en rechtse goedmensch…..

  Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   met baby in buggy

   Toevallig vanmiddag gezien. Mooie buggy. Zo’n grote met 3 wielen. Was bepaald niet van de kringloop. Naast de buggy liepen nog 3 koters. Pa liep 5 meter voorop. Trok zich van het hele zooitje achter hem niets aan. Het is maandag middag. Hoeft die vent niet te werken? Mischien zit hij in de nachtdienst en had hij zijn slaap al uit.

   Geliked door 1 persoon

 2. fransdewit zegt:

  De voortplanting gaat hier ook anders flink door het lijkt wel een invasie van sprinkhanen

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  ” Welkom”, “Welkom”, de koortjes der gutmenschen en de linkse kerk, staan al gereed, hoor. Kom maar allemaal binnen hoor, want dat vinden; VVD,CDA,PvdA,D66,GL,CU en SP; “toppie”. En Jan en Mien- met de korte achternaam- zullen uitgenodigd worden hun beurs voor deze verrijking te trekken. Gezien de uitslag van de frauduleus verlopen verkiezingen in ONS Absurdistan/Nederland, verdienen we niet beter. Het “wegkijkvolk”, blijft liever totaal gehersenspoeld; door de linkse pers en omroepen, alle leugens geloven; vooral die van Pinokkio Rutte (VVD). Het zal mijn tijd wel duren……helaas!

  Like

 4. Thoth zegt:

  Yep. Ze wachten tot ze huis hebben gekregen, daarna komen de familieleden… Onlangs was een Egyptenaar die na 1 jaar een huis had gekregen in Den Helder, nu kwamen de familie over. Tja.

  Geliked door 1 persoon

  • Edjan zegt:

   Zo gaat dat. Als de asielaanvraag is goedgekeurd, krijgen de heren een huis en mogen de familie laten komen. 3 tot 4 nakomers per asielzoeker. Die komen netjes met het vliegtuig en gaan dan met de bus of de taxi naar hun huis. Geen haan die er naar kraait.
   Het percentage mohammedanen gaat in Nederland snel naar de 10%. Geef het nog 4, 5 jaar.

   Like

   • ReaGluurder zegt:

    Vlgs mij is het percentage al over de 10%! In de (middel)grote steden is het al over de 50%. Onlangs kwamen er een aantal klaslokalen langs op tv, 90% was gekleurd. Over 30 jaar heeft 40% een immigrantenachtergrond wv 30% met een mohammedaanse achtergrond. ‘k Heb gelukkig geen directe nazaten, behalve wat ‘op afstand’.

    Geliked door 1 persoon

   • Edjan zegt:

    In de provinciesteden, de dorpen en op het platteland valt het nog mee. De grote steden zijn inderdaad al verloren. Volgens cijfers die ik vertrouw, is in heel Nederland rond 2060 1/3 van de bevolking mohammedaans. De helft van Nederland is mohammedaans zo ergens tussen 2075 en 2080.

    Maar ik verwacht dat al over 4 jaar (of anders over 8 jaar) de mohammedanen grote politieke macht gaan krijgen. In Nederland heeft DENK dan maximaal 14 (2021) of 17 (2025) zetels en Links zal er mee gaan samenwerken om de macht te kunnen behouden. Confessioneel en liberaal zie ik daar ook voor aan. De moslimbroederschap zou onderwijs kunnen bemachtigen en dan is het 20 jaar later afgelopen (voor ons)

    Like

  • Steven zegt:

   Na 1 jaar? meestal zijn ze meteen aan de beurt.
   Maar waarschijnlijk gingen eerst 6000 andere parasieten hem voor…

   Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Inderdaad, en dat onze kinderen tot hun dertigste bij hun ouders moeten zitten,
   interesseert die lamzakken in Den-Haag geen ene rot moer!
   Ik moet al die fucking VVDers hier ook maar steeds uitleggen waarom mijn zoon nog bij me woont,Soms wil je het ook gewoon niet meer uitleggen.
   Ziek,Zwak en Misselijk wordt je er van.!

   Like

  • Ronald zegt:

   Een Egyptenaar…….Egypte is toch een veilig land??? HET KAN HIER ALLEMAAL!!!

   Like

 5. Steven zegt:

  Wat had je anders verwacht…
  VVD en GL stemmers krijgen immers waar ze om vroegen….ALLOCHTONEN…ZOVEEL MOGELIJK!!
  Ze zijn onderweg hoor..inclusief Oekraine

  Like

  • Steven zegt:

   Ohh ja… ga ook maar vast een bijbaantje erbij zoeken om straks de omhoog gegane lasten weer op te vangen zodat de asielparasieten de rest van hun leven van onze uitkeringen kunnen genieten, en op vakantie naar EIGEN land.

   Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Ja, Ik hoor de zingende welkomstkutten al van verre!
   Er kan nog meer bij….er kan nog meer bij etc….etc….

   Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Geen zin het artikel te lezen. Heb aan de kop genoeg. Waarschuwen is zinloos. De wal zal het islamitische schip moeten keren.

  Like

 7. We gaan een fijne toekomst tegemoet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s