Na terreuraanslag: Zweedse minister-president eist consequentere uitzettingen

Screenshot_48

(Vertaling: E.J. Bron)

Na de islamitische terreuraanslag met een vrachtwagen in Stockholm dringt de socialistische Zweedse minister-president Stefan Löfven (foto) aan op een consequentere uitzettingspraktijk. Volgens de autoriteiten werd de vermoedelijke dader in 2016 een verblijfsvergunning geweigerd. Hij zou het Scandinavische land eigenlijk hebben moeten verlaten, maar dook onder.

Duits - Zuerst

“Dat frustreert me”, verklaarde Löfven zondag tijdens een congres van zijn partij in Göteborg. Een “Nee” zou uitzetting tot gevolg moeten hebben. “We moeten de mogelijkheden verbeteren dit uit te voeren.”

Bij de islamitische terreuraanslag in een winkelstraat in de Zweedse hoofdstad werden 4 mensen gedood en raakten er 15 gewond. Als gevolg van de door bondskanselier Angela Merkel veroorzaakte “vluchtelingen”-catastrofe sinds de herfst van 2015 voerde Zweden talrijke aanscherpingen van zijn immigratie- en asielpolitiek in.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Overheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

22 reacties op Na terreuraanslag: Zweedse minister-president eist consequentere uitzettingen

 1. Golden Girl zegt:

  Even om het volk poosje rustig te houden dat ze uit gaan zetten en erna gebeurt er niets, tot de volgende aanslag

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   precies GG zo doen ze dat….

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Wat politici zeggen moeten we NOOIT serieus nemen.
   Een politicus liegt ALTIJD.
   Een politicus liegt op het moment dat zijn lippen bewegen.
   Dat is nu eenmaal zo.
   Het probleem is echter niet die politicus.
   Het probleem is de mentaliteit van het onnozele volk dat die politici kiest omdat het vind dat politici betrouwbaar zijn, en dus nooit liegen…

   Het zal die minister van vreemdelingenzaken ’n zorg zijn wat er met het Zweedse volk, zijn volk dus, gebeurd.
   Zijn enige zorg is z’n machtspositie zo lang mogelijk te behouden, en zo mogelijk te vergroten.
   Zijn inkomen en pensioen te behouden en te vergroten.
   Verder helemaal NIETS!

   Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Als dit gecombineerd wordt met het sluiten van de grenzen zeg ik oké, we gaan een stap vooruit. Blijven de grenzen onbeperkt open ongezien wie er binnenkomt dan zet direktief uitzetten ook geen zoden aan de dijk. Voor hetzelfde geld komen ze een jaar later onder een andere identiteit weer naar binnen. Zweden gaat het probleem niet oplossen met deze regering. Het enige wat de Zweden kunnen doen voor zover ze nog in staat zijn uit hun multiculturele coma te geraken is de gehele multi-cultiwaan, genderwaan, klimaatwaan en cultuur relativistische bende electoraal weg te jagen. Maar dan is het probleem met de vastgelopen en mislukte multi-culturele samenleving nog lang niet opgelost. Dan begint de ellende pas goed want hoe ga je dit weer in een redelijke balans brengen. Het trieste is dat een multi-culturele samenleving best levensvatbaar had kunnen zijn ware het niet dat men voor het overgrote deel aanhangers van Mohammed naar binnen heeft gelaten. Want begrijp me goed. We hebben geen multicultureel probleem. We hebben een levensgroot “MOHAMMEDANEN” probleem. Op de NPO blijft men zich in alle bochten wentelen om het mohammedanisme zoveel mogelijk uit de wind te houden. Dat zal steeds moeilijker worden en uiteindelijk zal de NPO en de hele multiculturele elite een karikatuur van zichzelf zijn.

  Geliked door 4 people

 3. delamontagne zegt:

  Als je dit filmpje ziet van enkele maanden geleden in Malmö, Zweden, ga je haast denken dat het nooit meer goed komt………………………

  Like

  • hendrikush zegt:

   Zowaar een bordje gezien “Ney til terror”.
   Alleen jammer dat ze dan bedoelen terreur tegen mohammedanen.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ik las ergens het woord “Frihet.”
    Welke vrijheid dan? De vrijheid om elke autochtoon te dwingen, hún normen, waarden en kledingvoorschriften, kortom: hun ideologíe over te nemen, soms?
    Want de vrijheid om die zelf te beoefenen, hèbben ze al, dunkt me; zelfs een beetje té voor een seculiere maatschappij.

    Like

  • guusvelraeds zegt:

   Je vraagt je af wat heeft dat volk te demonstreren. Nooit in de geschiedenis werd een volk zo gepamperd en vol met subsidies gestopt. ongeëvenaard. Zeker in Zweden. Zweden heeft beter voor dit schorem gezorgd dan voor zijn eigen volk. Er blijft maar een conclusie over eruit gooien allemaal. Ja ook de goeden. Want het zijn de goeden die deze toestanden mee faciliteren. Ooit tienduizenden op straat gezien om te protesteren tegen het islamitisch geweld en zonder allah hu akbar geroep. Nooit! Kijk vooral hoe die in zwarte gewaden opgetuigde wijven schreeuwen. Ben niet goed in staat om Zweeds te lezen maar op meerdere borden lees ik dat het om vrijheid zou gaan. Nu daar zullen de kopten in Egypte heel blij om zijn.

   Like

  • boorzalf zegt:

   Dat komt nooit meer goed, daar is het veel te laat voor.

   Like

  • scheermes zegt:

   Dit is toch werkelijk hartverwarmend zou rutte zeggen !! Kijk nou toch eens hoe blij deze mensen allemaal zijn !! Deze mensen zijn allemaal geslaagd voor de inburgerings curses !!Geweldig volgens rutte !! Stelletje VOLKSVERRADERS !!!,Want dat zijn ALLE E.U leiders !! (LIJDERS!!!)

   Like

  • Thoth zegt:

   Zoals je ziet, eerst komen er de ‘mannelijke’ testosteron, daarna de wijven. Er moet natuurlijk een scheiding worden aangebracht…

   Like

 4. Ron zegt:

  Alleen een praatje voor de Bühne. Die zweedse volksverrader gaat helemaal niets doen.

  Like

 5. Pietersen zegt:

  Komt ie nu pas mee de droplul.

  Like

 6. Jan zegt:

  Anti-Immigration Party Becomes Largest Party in Sweden Following Islamist Terror Attack

  Sweden Democrats set a new record in the News Today / Sentios poll for April. The party would receive the full 27.2 percent if elections were held today.

  27.2 percent is the largest support SD ever received in a Sentiomätning.

  The measurement was carried out with the help of web panel between 7 and 10 April, that is, for the most part after Friday’s terrorist attacks. Total was asked 1001 people about their party leanings of whom 764 declared party preference.

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/04/anti-immigration-party-becomes-largest-party-sweden-following-islamist-terror-attack/

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   The party would receive the full 27.2 percent if elections were held today.

   Vind ik nog steeds om te huilen. Veertig jaar massieve linkse indoctrinatie laat zijn sporen na. Complete generaties zijn vergiftigd met de linkse doctrine. Nadat de realistische partije aan de macht zijn moeten eerst alle school en studie boeken opgeschoons worden van de linkse multiculturle, klimaat en gender drek.

   Like

   • Jan zegt:

    Als er nou eens 72% stond, maar na zoveel terreur is men nog steeds stupide. Lijkt wel het volk waarmee ik dagelijks werk. Kwijlen als zij Klaver zien.

    Like

 7. A. Merkel nodigt jihadisten graag uit

  Like

 8. Ach loze woorden, waar hebben we die meer gehoord.?

  Like

 9. ieznogoedh zegt:

  Hij zou het Scandinavische land eigenlijk hebben moeten verlaten, maar dook onder.
  Tjonge, wat een verrassing!
  Alsof die apen vrijwillig vertrekken. De enige goede oplossing is om ze niet binnen te laten en de tweede beste oplossing is om ze op een eiland te zetten dat niet zwemmend te verlaten is en ze daar te laten totdat de “oorlog” in hun thuisland afgelopen is en ze dan weer daarheen terug te sturen.
  Maar … het is al te laat, er zijn al teveel “asieleisers” in Europa, want de moslimbevolking in Europa zal, alleen al zonder de immigratie, tussen 2010 en 2050 toenemen met 63 %! Van 43 miljoen tot 71 miljoen. Daar komen dus nog miljoenen asieleisers bij.
  Maar goed, in 2050 ben ik al lang dood en zal vanuit de hemel (uiteraard zonder 72 maagden) toekijken hoe Europa ten onder gaat.

  Like

 10. Daarom zijn er zoveel roofovervallen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s