Stockholm: De Oezbeekse islamitische doodsrijder verscheurde het lichaam van het 11-jarige Zweedse meisje Ebba

Screenshot_46

(De foto zonder pixels vindt u verderop in het artikel)

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

De dader van Stockholm was een Oezbeekse moslim. Een van zijn slachtoffers was de 11-jarige en auditief gehandicapte Ebba Åkerlund. Nog afgelopen vrijdagavond is het de Zweedse politie gelukt om de man te arresteren die van de terreuraanslag met een vrachtwagen in de binnenstad van Stockholm wordt verdacht. Bij de aanval waren vier voetgangers om het leven gekomen; vijftien raakten gewond. Zaterdag lagen acht van hen nog in het ziekenhuis.

Michael Mannheimer Blog

Bij de vermoedelijke dader, die in de voorstad Märsta in het noorden van Stockholm werd gearresteerd, gaat het om een 39-jarige Oezbeekse moslim. Dit werd zaterdag door de politie tijdens een persconferentie bevestigd. Zijn uiterlijk zou overeenkomen met de foto die men vrijdagavond gepubliceerd zou hebben met de informatie dat deze persoon dringend gezocht zou worden in verband met de aanslag.

Ebba´s linkerbeen werd volledig van haar romp gescheiden

Bij deze doelgerichte moordaanslag tegen “ongelovigen”, gebaseerd op de 2000 bevelen tot zulke daden in de koran en de soenna, werd ook de kleine, 11-jarige Ebba Åkerlund gedood. De vrachtwagen scheurde haar in stukken. De foto, die met een mobiele telefoon werd gemaakt, werd uiteraard niet in de links besmette media getoond. Ik laat hem hier wel zien, om de mensen duidelijk te maken wat de islamitische terreur met onze kinderen doet:

Screenshot_42

Het is de terreur van die moslims, die door de westerse politici, met voorop de Zweedse, met miljoenen, en tegen de wil van hun volkeren in, geïmporteerd werden in hun desbetreffende landen. Deze politici doen alles om de massale misdaden van deze immigranten op de autochtonen in de doofpot te stoppen. Het volk moet niet merken wie de ware schuldigen zijn.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Europa, Genocide, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, koran, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse media, mainstream-media, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

30 reacties op Stockholm: De Oezbeekse islamitische doodsrijder verscheurde het lichaam van het 11-jarige Zweedse meisje Ebba

 1. Claudia M. zegt:

  Q; “Deze politici doen alles om de massale misdaden van deze immigranten op de autochtonen in de doofpot te stoppen. Het volk moet niet merken wie de ware schuldigen zijn.”

  Het zijn de politici die dit blijven faciliteren. Deze op ons losgelaten geloofsgestoorde weten niet beter, echt niet, daar missen ze alleen al het IQ voor. Het stuk verdriet wat dit gedaan heeft, is trotst op z’n daden! De verziekte geesten van de islam!

  Geliked door 1 persoon

 2. Steven zegt:

  Mag hopen dat de rollen ooit nog eens omgedraaid worden…

  Geliked door 1 persoon

 3. Henk der Niederlànder zegt:

  Maar ja ligt er een verdronken moslimkind hier of daar op een strand dan kun je geen krant in je handen krijgen of je word er konstant op gewezen dat zo iets wel echt verschrikkelijk is, nietwaar.

  Geliked door 8 people

 4. Saandeknikker zegt:

  Ik word met de dag bozer op de reguliere media, er gaat geen dag voorbij met het maar goed praten en zieligheidsgedoe van die verachtelijke islamisten, het nieuws van de NOS en NPO door de belastingbetaler betaal propaganda werkelijk elke uitzending is propaganda waar de meerderheid elke keer weer instinkt, we zouden ze elkedag een verontwaardig e-mail moeten toe sturen, allemaal en elke dag.

  Geliked door 2 people

 5. Saandeknikker zegt:

  TussenDoortje ? Wist niet dat vliegtuigen die condens sporen, aan en uit kunnen doen.
  Of is iè naar beneden gedonderd !

  Like

  • ruben zegt:

   Het is allemaal verschrikkelijk! Helaas vinden heel veel mensen niet zo erg. Ik hoop voor dat meisje dat haar doodssnel is gegaan en in de Hemel is gekomen. Ze is gelukkig verlost uit dat krankzinnige Zweden. Wie weet is haar een erger lot bespaard. Haar landgenoten (althans heel veel) vinden het wel goed zo. Maar ook zij komen aan de beurt. Nog even geduld…..

   Like

 6. Ron zegt:

  Zouden de tweede-kamer-leden van Fvd en PVV dit al gezien hebben?
  Ik zou graag zien dat die 2 partijen eens dat overige stelletje onnozelaars en landverraders de smerige gevolgen van de import van deze barbaren eens kunnen aanschouwen. Graag voor de camera’s van de tweede kamer.

  Like

 7. tinekevanschagen zegt:

  ??????? Chemtrails…..?

  Like

 8. Thomasson zegt:

  @Claudia M. en aandeknikker
  Claudia schrijft : “Deze politici doen alles om de massale misdaden van deze immigranten op de autochtonen in de doofpot te stoppen.” De misdadigers zijn niet direct de immigranten, maar de politici, de media en de rest van de hooggeplaatste psychopaten die voor het zeggen hebben. Men kan de zgn. asielzoekend islamitische- en Afrikaanse negers met roofdieren vergelijken. Ze zijn beesten zoals de haaien, krokodillen, Piranha’s, Zwarte Mamba slangen enz.. Ze doen precies wat ze in hun woestijn- of jungle habitat ook doen: aanvallen, vermoorden verkrachten (het liefst kinderen) enz. Ze volgen hun natuurlijke instincten. Dus de boosaardige misdadigers zijn niet de beesten uit de woestijn en de jungle, maar de machthebbers die met het leven van anderen spelen. De machthebbers die ze importeren, ze faciliteren en gebruiken hun eigen volk als proefkonijnen in een antropologische langlopende experiment. Doel: de lokale Europese bevolking verplaatsen met species uit andere werelddelen. In de tussentijd kunnen ze zich ook verrijken. Niemand kan deze waarheid tegenspreken. In de normale wereld laat men geen honden of andere dieren geïnfecteerd met rabiës (hondsdolheid) vrij rondlopen. In de normale wereld laat men niet een stam van Kannibalen in een dorp, stad of buurt wonen. Het gevaar is te groot. Maar wij leven niet in de normale wereld. Onze politieke leiders, de kwaliteit media en intellectuelen zijn niet normaa. Ze zijn eerder boosaardig en geestelijk door en door bedorven en verrot. Het laat ze koud dat hun eigen onderdanen, mensen die hen mandaat gaven te regeren, moeten 24 uur per dag onder hevig gevaar leven. Dat zij willekeurig ten prooi vallen aan de leden van werelds grootste criminele kartel die geleid wordt door Allah-Capone.

  Geliked door 3 people

 9. M.A.L. Sion zegt:

  …… en ze deden een plas en lieten de zaak zoals die was …… !!!!
  Dat soort aasgieren zit op dit moment in Den Haag om de tafel op een nieuw kabinet in elkaar te timmeren. Zonder de PVV.
  Het zijn dus partijen die afgeven op de PVV en een beleid voeren dat haaks staat op de indringende boodschap van Geert Wilders.
  Ze zullen in de toekomst nog wel eens terugdenken aan hun afbraakbeleid waar ze nu mee bezig zijn.
  Er zullen nog heel wat kinderen op gruwelijke wijze de dood moeten vinden voordat onze beleidsmakers wakker worden.
  Bah.
  En ……
  Islam ? – weg ermee !!!
  malsion@orang.fr – aanspreekpunt de Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @M.A.L. Sion De top van de hooggeplaatste politiek-correcte schooiers ,die straks uit Nederland OP TIJD zouden vluchten, zouden NOOIT terugdenken aan hun afbraakbeleid of de misdaden die ze pleegden tegen hun eigen volk. Deze mensen hebben geen ziel en zeker geen gewetens. Daar onder de parasol op de strand van de Bahama’s of de Cayman eilanden zouden ze minachtend denken over de mensen op wie ze verraad hadden gepleegd. Of ze zouden helemaal niet denken ..Waarom zouden ze? De zon schijnt lekker, het geld die ze van hun misdaden hebben geaccumuleerd, is op hun bankrekening en de Punch Rum en Daiquiri zijn heerlijk. Degenen die wel zouden denken; zijn politici, mensen van de “KWALITEITS MEDIA” en “intellectuelen” die niet genoeg geld hadden om te vluchten. Zij zouden gedwongen zijn te zitten samen met het Nederlandse voetvolk. Ze zouden leven in angst voor hun islamitische gezelschapsdieren die hen zouden voor Allah-Akhbar afslachten, of van een proces zodra Nederland weer een vrij land wordt. Ze weten dat hen hen proces wacht die gelijk staat aan die van de NSB-leden na 15 mei 945.

   Geliked door 2 people

   • Bert zegt:

    En gelijk hebben ze dat ze die burgers uitlachen!!?? Want dat domme volk stemt toch elke keer weer op de uitbuiters. Mensen die zich dom gedragen, worden als zodanig behandeld. Mensen die zich laten sturen als stemvee, zullen daar de bittere vruchten van plukken. Helaas sleuren ze de mensen die wel nadenken mee in hun noodlot.

    Like

 10. iemand zegt:

  Ik heb een idee.
  Laten we voor elk slachtoffer dat de islam maakt, TIEN willekeurige moslims oppakken en afknallen. De enige manier om de islam te leren niet te slaan, is de islam leren hoe het VOELT om geslagen te worden. En leert de islam daar niet van, DAN SLAAN WE DE ISLAM HELEMAAL KAPOT. Is dat een idee.

  NUKE MEKKA.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Iemand.
   Ik begrijp je woede maar deze “oplossing” werkt niet.
   We hebben het in Nederland zèlf meegemaakt.
   Tijdens WOI werden voor elke gedode SS-officier gemiddeld 40 onschuldige Nederlanders gefusilleerd.
   Ik kan het weten.
   Als kleine jongen heb ik ze zèlf ’n keer zien liggen…
   Het enige wat kan werken is massale deportatie van alle verdachte buitenlanders en buitenlanders die hier niet horen te zijn omdat ze hier alléén maar zijn om ons uit te vreten.

   Als dit niet goedscheeps kan, dan met geweld.

   Geliked door 1 persoon

   • iemand zegt:

    Dat werkt dus wel. Het verzet had grote problemen om mensen te vinden die akties wilden doen, juist vanwege de harde represailles. De islam is in oorlog met ons. Als wij de moslims enkel ´uitzetten´ naar moslimlanden, zullen ze zich daar vermenigvuldigen, om het later gewoon NOG eens te proberen, en nog eens, en nog eens, zoals ze altijd gedaan hebben, en altijd zullen blijven doen.

    De islam ZAL ALTIJD in oorlog blijven met ons, omdat de kern van de islam, de koran en het voorbeeld van de profeet, ertoe aanzetten. Als je dat beseft, besef je ook dat er maar een paar mogelijkheden zijn, OF de islam vernietigd ons… OF WIJ VERNIETIGEN DE ISLAM. Tot die tijd, zal de islam in oorlog met ons zijn.

    Laat me een simpele vraag stellen, als de islam nietmoslims vermoord, en wij zijn lief, en slaan niet eens terug, WIE WINT ER DAN.

    Als het doel van de islam is om ons te vermoorden, dan helpt ´wegduwen´ geen ene flikker. Dan hergroeperen ze zich, om het nog eens te proberen.

    Wat wij eigenlijk zouden moeten doen, is de islam COMPLEET VERNIETIGEN. Te beginnen met het nuken van alle steden met meer dan 50 procent moslims.

    Islam is kanker. Kanker masseer je niet weg. Het is HOOG tijd dat wij gaan de kanker die islam is wegsnijden. Doen we dat niet binnen zeg 50 jaar, dan zal de islam ONS VERNIETIGEN.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Iemand.
    Je hebt 100% gelijk.
    Het gaat er niet om of we het doen maar hoe…
    Daarom stel ik voor ze er massaal uit te gooien en de verzetshaarden te zuiveren.
    Daarna kunnen we ze nucleair in hun zandbakken uitroeien.

    En tegen alle geachte lezers zeg ik, dit gaat toch gebeuren.
    Stel je er maar op in, wen er maar aan.
    Met de groeten van Trump en de hele Senaat!!!

    Like

 11. Dit was het meisje waar Driek het over had, alleen ze was 11 jaar oud. Dit beeld zal ons lang bij blijven.

  Geliked door 2 people

 12. Harrie Vaes zegt:

  Met iedereen die de betreffende politici beschuldigt van medeplichtigheid aan deze terroristische aanslagen….altijd maar weer gepleegd door ….moslims….die dit uit naam van de islam doen……ben ik het hartgrondig mee eens.
  Wat Nederland betreft zijn deze politici schuldig door het opzettelijke gevoerde wanbeleid….alleen maar zo uitgevoerd, vooral om de PVV geen gelijk te geven.

  Geliked door 1 persoon

 13. boorzalf zegt:

  En de dader de doodstraf geven, niet opsluiten dat heeft totaal geen zin kost alleen maar geld.
  Gewoon die gek aan de zwijnen voeren.

  Geliked door 1 persoon

 14. Pingback: Burgemeester van Londen: “Wij zijn de veiligste globale stad ter wereld!” | E.J. Bron

 15. Pingback: Graf van de vermoorde Ebba (11) al meer dan 30 keer door “vluchtelingen” geschonden | E.J. Bron

 16. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  geen woorden vandaag…

  Geliked door 1 persoon

 17. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  HET KAN NIET GENOEG HERHAALD WORDEN WAT DIT MEISKE IS AANGEDAAN EN DOOR WIE. DE SCHULD VAN DE VERANTWOORDELIJKEN IS MIND-BOGGLING. HOE KUNNEN WIJ “OOG-OM-OOG” TOEPASSEN?

  Like

 18. Pingback: Men kan Brenton Tarrant niet vergelijken met Mohammed Merah | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s