Vriend gedwongen toe te kijken als ‘vluchteling’ tijdens een kampeervakantie in Duitsland zijn vriendin verkracht, terwijl hij haar bedreigt met een mes

Screenshot_39

(Door: Alan Hall – Vertaling: “Wachteres”)

 • Vrouw, 23 jaar, verkracht op de camping bij het natuurbeschermingsgebied Siegaue, in de buurt van Bonn in Duitsland
 • De verkrachter – een ‘vluchteling’ – had een machete en bedreigde haar partner, 26 jaar, met geweld
 • Gisteren werd hij gearresteerd, nadat een wandelaar hem had herkend van een compositiefoto, die gemaakt was door de politie
 • Hij gooide een rugzak – die hij had gestolen van een BBQ feest – naar de politie in een mislukte poging om te vluchten

Een ‘vluchteling’ uit Ghana is gearresteerd, omdat hij een jonge vrouw, die op een kampeervakantie met haar vriend was, uit haar tent sleepte en haar verkrachtte… Het jonge stel was op een camping trip in het Siegaue natuurreservaat ten noorden van de voormalige Duitse hoofdstad Bonn, toen het door een man die met een machete zwaaide de vorige week zondag om ongeveer 12.30 uur werd benaderd.

De vriend werd gedwongen toe te kijken toen de aanvaller zijn 23-jarige vriendin verkrachtte.

De vriend, 26 jaar, die ook door de man was bedreigd, nam contact op met de politie en medische hulpverleners brachten haar naar het ziekenhuis.

Een compositiefoto van de aanvaller leidde zaterdag tot zijn arrestatie en een DNA-onderzoek heeft volgens de politie zijn schuld bevestigd. Hij probeerde te vluchten toen de politie actie ondernam om hem te arresteren door een rugzak naar een politieagent te gooien. Het bleek dat de rugzak was gestolen van een barbecuefeestje, kort voor de verkrachting had plaatsgevonden.

De verkrachting was een van de meest aandacht trekkende gevallen van seksueel misbruik door “vluchtelingen” sinds het begin van de migrantencrisis; de politie kreeg honderden tips van het publiek binnen. De 31-jarige asielzoeker werd in Siegburg gearresteerd, nadat een wandelaar hem had herkend van de ‘gezocht’ poster die door de politie was gemaakt.

Bron:
www.dailymail.co.uk
Auteur: Alan Hall

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Rapefugees", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

58 reacties op Vriend gedwongen toe te kijken als ‘vluchteling’ tijdens een kampeervakantie in Duitsland zijn vriendin verkracht, terwijl hij haar bedreigt met een mes

 1. Leo zegt:

  Castreren en UITZETTEN !!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Golden Girl zegt:

  als je uit een gestoord land komt waar je alles kan pakken dan denk je met je stomme rotkop dat het in het westen ook zo werkt, bejaarde mannen verkracht door een Somalier, oude vrouw op een kerkhof , wat een heerlijke mensen laten ze Europa binnen komen, walgelijk

  Geliked door 2 people

 3. BertG. zegt:

  Ik weet het niet hoor, maar je vecht toch voor je leven wanneer ze je vriendin verkrachten, mes of geen mes.
  Het was maar 1 kereltje die binnen drong in die tent.
  De verkering zal wel afgelopen zijn daarna.

  Geliked door 2 people

 4. elisah zegt:

  Lekkere vriend, die verkering zal wel uit zijn.

  Geliked door 2 people

 5. Cathja zegt:

  Ik ben het met @ Leo (12:29) eens.

  Dit tuig moeten wij hier niet dulden. Ze horen hier niet, want ze hebben geen enkel respect voor ons, onze normen en waarden, en zéker niet voor onze vrouwen en meisjes.

  Het land uitzetten.
  Gedwongen, en onder begeleiding.

  P.s.: de ‘nazorg’ van de castratie komt uiteraard op de rekening van het land van herkomst.

  Geliked door 1 persoon

 6. Hendrik zegt:

  Castreren en laten doodbloeden

  Geliked door 1 persoon

 7. Wat zal hij daarvoor nou een straf krijgen. Ik wou dat hij Merkel eens op de zelfde manier verkrachten, als leeftijd hun toch niets uit maakt of het verschil tussen man en vrouw.

  Geliked door 1 persoon

 8. J. C. Th. Köhler zegt:

  Ik weet niet hoe het jullie vergaat, maar zo’n beest kan nog zo met een machete zwaaien, als hij mijn vrouw/vriendin aan het verkrachten is, vlieg ik hem toch aan. Mijn vrouw verkrachten, maar dan wel over m’n lijk.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

  • Wachteres zegt:

   Henk V zei ook al iets dergelijks, maar ik lees net dat hij zichzelf hieronder al geuit heeft.

   Ik doe er verder maar het zwijgen toe,..

   Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Even los van het item , dit is nou wel precies wat mannen van hun vrouw verlangen :
    ” ik doe er verder maar het zwijgen toe ” .

    Proficiat , Henk !

    Like

   • Wachteres zegt:

    Wishful thinking, Harry! Droom maar lekker door!….

    Like

 9. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  als het nou morkel was geweest die verkracht was dan had ik er volkomen vrede mee !
  maar die apen naaien liever nog een geit blijkbaar ipv dat morkelzwijn.
  .
  btw, de “vluchteling” zal wel weer los gelaten worden op de maatschappij na een strenge berisping van de rechter ?

  Geliked door 1 persoon

 10. duchesne zegt:

  …andere “vriend” zoeken, hond aanschaffen, pistool met coghels kopen en op Krav Maga gaan.

  Geliked door 1 persoon

 11. Tistochwat zegt:

  Wij, beschaafde realisten, begrijpen de mohammedaanse halfaap niet. Wij moeten ons realiseren dat seks voor de uitgeputte, uitgehongerde primaat een eerste levensbehoefte is. Het ligt allemaal aan ons. Wij kunnen een voorbeeld nemen aan de wijsheid van de als k*t verklede, welkom-roepende feministen, die zich ongetwijfeld heel graag beschikbaar willen stellen als seksspeeltje voor die zielige bonobo’s.

  Like

 12. hij wordt niet uitgezet want de politiek wil het niet

  Geliked door 2 people

 13. Henk.V zegt:

  Een vluchteling uit Ghana, een land waarin geen oorlog wordt uitgevochten, maar niettemin..welkom??
  Overigens, kwam de vriend van de jonge vrouw niet op het idee om een stuk hout te pakken, of iets anders waarmee je iemand buiten westen kunt slaan..
  Politiek correcte voorliefde voor multiculturaliteit heeft onze maatschappijen verziekt, vervrouwelijkt en weerloos gemaakt..
  Vanaf nu moet men voorbereid op stap gaan, met een stevige wandelstok in de hand, terwijl een mooi spuitbuisje past in de handtas van elke vrouw Het maakt niet uit wat er in de spuitbuis zit, zolang de vloeistof maat goed bijt.
  In Duitsland schijnt pepperspray legaal gekocht te kunnen worden.
  De verkrachter moet inderdaad afdoende medisch worden behandeld, opdat die verder een deugdzaam leven kan leiden, in het land van herkomst uiteraard: als koorknaap die gemakkelijk de hoge C haalt. ..
  Maar eerst flink laten uitzieken achter de tralies, natuurlijk …
  Het is jammer dat de politie van hogerhand erg in haar bewegingsvrijheid wordt beperkt,
  Dus is het helaas noodzakelijk geworden dat de burgers voor zichzelf op komen…

  Geliked door 2 people

  • elisah zegt:

   De laatste keer dat ik in Duitsland was lag er gewoon pepperspray bij de meeste tankstations in de shop, op het etiket staat iets over dieren-afweermiddel….jaja.
   Er waren bij sommigen meerdere wapens te koop, zoals prachtige messen en knuppels etc.
   Ik heb het niet durven kopen omdat ik geen problemen bij de grens wilde hebben.

   Geliked door 1 persoon

 14. Benesha zegt:

  Toch een beetje vreemd verhaal. Als die cultuurverrijker druk en driftig bezig is met je vriendin dan kan hij toch weinig met zijn machete en dan neem je een grote stok of kei… of was die vriend bang dat hij zou vervolgd worden voor het hinderen van een raketgeleerde of hartchirurg misschien?

  Geliked door 3 people

  • Drs.P. zegt:

   @Benesha,
   Neeee joh, het was geen raket geleerde of chirurg, hij dacht natuurlijk dat hij een gynacoloog was. Nu de enige oplossing daarvoor is een vrouw van hem maken met schaamlippen van 20cm en dan de bak inpleuren, moet je eens opletten, dan zal hij zijn geboortedag vervloeken.

   Geliked door 2 people

 15. Aegolius cs zegt:

  Hoewel globaal, is het Westen een vreemde wereld voor een goudzoeker die niet weet hoe goud eruit ziet en achter zijn testosteron aan gaat. Een goudmijn voor de westerse economie, nietwaar?

  Overigens heeft een land als Nigeria bij de huidige groeivoet in het jaar 2040 ongeveer 400 miljoen inwoners. Dat is ruim meer dan HEEL AFRIKA in het jaar 1970 nog had.

  Merkel: hoeveel nog hulp bieden?!

  Geliked door 1 persoon

 16. peter zegt:

  De politiek is hier voor verantwoordelijk .

  Geliked door 1 persoon

 17. scheermes zegt:

  Zijn de duitsers dan al niet meer in staat ,om een goede inburgeringscursus te geven ??

  Like

 18. rony stokart zegt:

  Wij moeten er toch rekening mee houden dat deze jongen uit een heel andere kultuur komt waar deze ietwat vreemde handelingen normaal zijn. En misschien werd hij wel geprovoceerd door het feit dat de vrouw niet gesluierd was.

  Geliked door 1 persoon

 19. bokito zegt:

  met een hamer en dan beginnen bij zijn tenen

  Geliked door 1 persoon

 20. guusvelraeds zegt:

  Mischien behoren de slachtoffers bij de regenboog troepen die hebben staan juichen met grote zelfgemaakte refugee welkom borden. Dit soort welkom feesten (wel of niet door Soros gefinancierd) zijn heel aanstekelijk en bevorderen het gevoel van samenzijn. Als op de NPO
  hierover gepropageerd wordt heerst een echte juich stemming, let maar op. Hebben jullie ze ook met glunderende gezichten hand in hand zien lopen. Zo scheppen schijnheiligen een sfeer van schijnveiligheid. Helemaal geweldig wordt het als zich ook nog leden van de invasie troepen mengen onder de deugers. Zie je wel stralen ze dan uit de islam is toch vrede en de PVV met aanhang zijn echte spel bedervers en oplossingen hebben ze ook al niet. Zo zien samenlevingen uit die ten einde lopen. Ik weet niet meer of ik medelijden moet hebben met de slachtoffers. In beginsel moet dat natuurlijk wel maar van de andere kant als het bevorderaars zijn geweest van de multiculturele samenleving dan weet ik het niet meer. Laat ze zich dan maar wentelen in de islamitische folklore van geweld, intimidatie en terreur. Islam en jihad geweld is een onverbrekelijke eenheid. Maar een meisje van elf is natuurlijk absoluut onschuldig en tranen schieten te kort. Het allerergste zijn natuurlik de types die beweren dat iemand als Geert Wilders hoopt op aanslagen. Hoe laag moet je moreel gezakt zijn zo iets te zeggen. Helaas zo zijn er velen. Uitgaande van deze constatering denk ik steeds vaker, hoeveel aanslagen, aanrandingen, berovingen, autobranden, straatgeweld, kindbruiden, polygamie en vaginale verminkingen zijn nog nodig voordat men beseft met de islam de ondergang van onze naties met rode loper binnen hebben gehaald.

  Geliked door 1 persoon

 21. Tom Hendrix zegt:

  Wat fijn toch; die massa-immigratie, ONS opgedrongen door PvdA,VVD,D66,en de VVD; en hun zusterpartijen in Duitsland en de rest van Europa!

  Geliked door 1 persoon

 22. Jean zegt:

  Voor dergelijke vuiligheid is een kogel van 0,50 eurocent nog te duur.
  Hoelang blijven wij dat slikken betreffende die import van onderontwikkelde perverse gewelddadige barbaren?
  Nu grenzen potdicht voor islamieten en Afrikanen want met dat zootje ongeregeld is het alleen maar ellende en geweld.

  Geliked door 1 persoon

 23. Jan zegt:

  Ben ik wreed als ik zeg dat ik hem aan de wurgpaal wil zien?

  Geliked door 1 persoon

 24. Taljaard zegt:

  Snap ik niet.
  Zo’n varken kan toch niet tegelijkertijd je vriendin voor je ogen verkrachten en je tegelijkertijd bedreigen met een machete????
  Je moet als vent van 26 wel een heel groot watje zijn wanneer je dat zwijn dan zijn gang laat gaan, en hem niet tracht te overmeesteren..
  Ja, sorry hoor, maar kan mij gewoon geen andere manier van reageren en handelen indenken wanneer iemand dat een jaar of 35 geleden met mijn meisje zou hebben geprobeerd.

  Geliked door 2 people

 25. rony stokart zegt:

  De vriend heeft wel gepoogd met dialoog, begrip, inleving en enthousiast roepen van “leve Rutte” en “leve DWDD en Pauw en zo” een weldoende invloed op de zaadplantende dader uit te oefenen.

  Geliked door 2 people

 26. Steven zegt:

  Die neger helemaal de tering slaan en zijn pik eraf snijden…
  En maar hopen dat die griet een ZWAAR LINKSE is…dat verzacht de pijn in ieder geval..

  Geliked door 1 persoon

 27. scheermes zegt:

  In dit geval, zou ik tegen hem zeggen ,HEEL vriendelijk !! Ga je gang maar ,dan hou ik je machete wel even vast !! KOP ERAF !!

  Like

 28. Taljaard zegt:

  Jullie zijn allemaal een stelletje masculine, gewelddadige fascisten.
  Weten jullie dan niet dat wij altijd de DIALOOG moeten aangaan met onze sociaal-economisch en maatschappelijk gedepriveerde medemens? En zijn jullie je er, in jullie bubble van wit privilege, wel van bewust hoezeer die arme zwarte jongen wel te lijden heeft van institutioneel racisme?
  Om nog maar te zwijgen van eeuwenlange onderdrukking, slavernij en koloniale uitbuiting.
  Ja, dan is het toch ook geen wonder dat die arme stakker zijn volkomen gerechtvaardigde frustratie en woede gaat uiten door seksueel geweld?

  Ad infinitum et ad nauseam……..

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s