Duizenden afgewezen asielzoekers toch in Nederland

Screenshot_1

(Door: Tobias den Hartog)

Van de 8.100 afgewezen asielzoekers die eigenlijk ons land hadden moeten verlaten, hebben onze asieldiensten ‘geen idee’ of ze ook echt weg zijn. Daarvan zijn er ook nog eens 240 bestempeld als criminele vreemdelingen.

Een deel van hen blijft in Nederland en verdwijnt in de illegaliteit. Vaak wil hun land van herkomst niet meewerken aan terugkeer, waardoor Nederland niet kan bemiddelen en de asielzoekers het er op eigen houtje op zouden moeten wagen. ,,We kunnen niet met zekerheid zeggen waar zij zijn en of ze echt ons land hebben verlaten. We hebben geen idee”, aldus Jannita Robberse, directeur van de Dienst Terugkeer en Vertrek (foto).

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Nederland, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Duizenden afgewezen asielzoekers toch in Nederland

 1. Marlies zegt:

  Jannita Robberse, DIRECTEUR Dienst Terugkeer en Vertrek weet niet waar de afgewezen asielzoekers zijn. Hoe kun je in godsnaam zo werken?

  Like

  • elisah zegt:

   Door niet te werken, maar alleen grote bedragen te graaien.

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Zo kan ze ook niet werken, dat blijkt wel. Om iemand te laten terugkeren/vertrekken moet je wel weten met wie je te doen hebt en waar ie uithangt. “We hebben geen idee.”
   Nou, dan ben je lekker bezig. Als de Dienst Terugkeer & Vertrek geen mens kan laten terugkeren of vertrekken kan de dienst evengoed opgeheven worden. Kost alleen maar geld en haalt nul resultaat. Sluiten die tent en Robberse naar de WW.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 1 persoon

  • hendrikush zegt:

   Kom eens achter je bureau vandaan Jannita en ga eens met je poten in de modder staan. Ons land is vergeven van de directeuren, managers en adviseurs en op de werkvloer is een schreeuwend tekort aan mensen die het echte werk moeten doen.

   Geliked door 1 persoon

 2. Golden Girl zegt:

  wat een succes verhaal 23 somalische piraten uitgezet op 8100 verdwenen uitvreters, we weten niet waar ze zijn, dat hadden jullie verdomd goed moeten weten,als ik 4 km te hard rij en niet betaal komen ze aan mijn deur, en dit laten ze maar gewoon in de straten lopen, het is wachten dat een verwarde man ons per ongeluk aan flarden rijd en het is niet de vraag wanneer maar waar?

  Like

 3. Wachteres zegt:

  https://www.trouw.nl/samenleving/isolement-van-afgewezen-asielzoeker-belangrijke-oorzaak-radicalisering~a729f0b0/

  Isolement van afgewezen asielzoeker belangrijke oorzaak radicalisering

  De aanslagplegers op de kerstmarkt in Berlijn en de winkelstraat in Stockholm waren beiden afgewezen asielzoekers.

  Trouw ….KNETTERGEK!

  Geliked door 1 persoon

 4. Drs.P. zegt:

  Ook dit zal wel ons toekomstbeeld worden als we er zelf niets aan doen:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/27976682/__Nederlander_uren_gemarteld__.html

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  “We hebben geen idee, waar ze gebleven zijn”, zegt de betreffende “slaapmuts”. En dat is namelijk ook niet de bedoeling. De politiek-correcte kliek en links, willen helemaal niemand uitzetten.

  Like

 6. elisah zegt:

  Vanmorgen heb ik nog een fiasco-filmpje gezien van een nigeriaan die uitgezet moest worden met een vlucht van de KLM.
  Ze hebben die hysterisch gillende gek weer van boord gehaald, nadat andere vooral gekleurde reizigers zich ermee bemoeiden en ook stonden te schreeuwen en filmen met hun mobiel.
  Het personeel lukte het niet om de reizigers te kalmeren, dus de nigeriaan werd door de marechaussee weer van boord gehaald en niet uitgezet…
  Wat een aanfluiting, opstandige of agressieve mensen die zich verzetten zijn een gevaar voor de veiligheid, dus die moeten desnoods zware traquilizers krijgen om ongelukken te voorkomen bij het vervoer terug.

  Like

  • elisah zegt:

   Ik hoorde zojuist dat de A2 tijdelijk afgesloten was omdat er 2 antilopen rond renden…. het lijkt wel of zelfs de Afrikaanse dieren onze kant op komen. 😉

   Like

 7. ReaGluurder zegt:

  Direct maar opdoeken deze NEP-OVERHEIDSDIENST!! Bij de Passion (ook al zo’n NEPGEBEUREN) worden betonblokken geplaatst ihkv het Stockholmsyndroom!! Wat een Qudtland is dit geworden!

  Geliked door 1 persoon

 8. Pietersen zegt:

  Afgewezen asielzoekers zouden gechipt moeten worden net als dieren.

  Like

 9. Zolang heel, heel sober opsluiten, tot zij UITGEZET WORDEN. Of van de narigheid zelf terug willen. Ze maken er hier een luilekkerland van.

  Like

 10. Joannes den Hollander zegt:

  Jannita Robberse, DIRECTEUR Dienst Terugkeer en Vertrek weet niet waar de afgewezen asielzoekers zijn.

  Dit is dus incompetentie ten top. Zij is beslist niet de enige onkundige die hun functie te danken hebben aan de positieve discriminatie. Mens, wij belastingbetalers betalen u niet voor niets. Doe daar wat voor. Schakel de opperbevelhebber van de Zeestrijdkrachten in. Die heeft genoeg mensen die dit getijsem heel graag, desnoods met geweld aan een Afrikaanse kust willen dumpen.

  Like

  • ReaGluurder zegt:

   En ook die hele Jannita Robberse, DIRECTEUR Dienst Terugkeer en VertrekClub en hun vrindjes uitzetten! Dit soort lieden hebben Het Land van Mijn Voorouders door en door verkloot!

   Like

 11. Leo zegt:

  Werk niet naar behoren uitvoeren….. ? ( wangprestatie ) )
  STAANDE VOET ontslag,
  Net als iedereen.

  Like

 12. Sabeltant zegt:

  De naam voor de “Dienst Terugkeer en Vertrek” kan beter aangepast worden als er niemand terugkeert of vertrekt.
  Gezien het FEIT dat ze het eigenlijk niet weten en er ook niets aan kunnen veranderen is het zelfs de vraag of deze dienst überhaupt bestaansrecht heeft.

  Trek de stekker er maar uit.
  Ze voegen niets toe.
  Ze hebben geen idee of het iets uithaalt.
  Ze hebben geen enkele zeggenschap.
  Ze staan in feite machteloos.
  Dan ben je wat mij betreft overbodig!

  Weg ermee.
  Sluiten en de in mijn ogen weggegooide subsidie gebruiken om in ieder geval de criminele ILLEGALEN op te sluiten totdat we zeker weten dat ze weg gaan uit ons land.

  Like

 13. Jan Wandelaar zegt:

  ++++++++
  https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2017/04/11/kabinetsverklaring-over-het-bezoek-van-de-heer-gebreab-aan-nederland
  ++++
  Het kabinet vindt het bezoek van de heer Gebreab dan ook ongemakkelijk, omdat een hoge Eritrese ambtenaar Eritreeërs gaat toespreken die hun land hebben verlaten. (- “ontvlucht ” – )
  +++++++++++

  Like

 14. Jean zegt:

  Die islamsmeerlapperij wordt de doodsteek voor Europa en dat hebben we dan te danken aan die smerige EU bende misdadigers, die halen de troep binnen met maar één doel: DICTATUUR.
  Wij Europeanen moeten die misdaad stoppen en nu starten met het verjagen van al die barbaren komende uit die grote zandbak en Afrika zo niet hebben wij, onze kinderen en vooral onze kleinkinderen geen enkele veilige toekomst meer.
  Nu zijn onze steden al totaal vergiftigd en weldra (op advies van juncker, die Italiaanse troela, dewever en murkel) ook het hele platteland en dat mogen wij nooit toelaten.
  Heel die islamitische smeerlapperij moet eruit.

  Like

 15. Steven zegt:

  Dat krijg je als ze ongewenst worden verklaard ze gewoon over straat laat lopen…dan verdwijnen ze.
  Niet welkom?..oppakken en in een gesloten inrichting stoppen.
  Maar ja…dan komt de LINKSE Human Right Watch weer klagen..

  Like

 16. BertG. zegt:

  De nieuwe tante Pollewop van de Dienst Jannita Robberse, directeur van de Dienst Terugkeer en Vertrek, geeft toe dat zich circa 8.100 afgewezen gelukzoekers in ons land bevinden, waarvan de dienst geen idee heeft waar zij verblijven of waarheen zij zijn vertrokken.
  Robberse, die in Wageningen Milieuhygiëne studeerde en daarna zoals alle top onrendabelen gelijk in overheidsdienst trad is toch wel de meest aangewezen persoon die dat kan weten, want met een beetje fantasie hebben illegale afgewezen asielzoekers wel iets met het vervuilende milieu te maken .
  http://www.geennieuws.com/2017/04/illegale-gelukszoekers-de-nederlandse-overheid-liegt-en-bedriegt-u/

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s