‘Nederlandse schepen betrokken bij mensensmokkel’

Screenshot_2

De Italiaanse justitie gaat onderzoeken of twee onder Nederlandse vlag varende hulpschepen betrokken zijn bij samenwerking tussen hulporganisaties en mensensmokkelaars in Libië. Het zou gaan om de organisaties Sea Watch en Jugend Rettet die varen met twee Nederlandse schepen, meldt De Telegraaf.

Criminele bendes sturen de vluchtelingen uit Afrika in rubber bootjes de zee op. Ze krijgen telefoons en nummers mee om zelf contact op te nemen met hulporganisaties die weer afspraken hebben met de bendes.

De hulporganisaties bellen vervolgens met de Italiaanse kustwacht om door te geven dat er mensen in nood zijn. Hierna waarschuwt de kustwacht schepen in de buurt. Vrijwilligers van organisaties als Sea Watch en Jugend Rettet gaan er vervolgens op af en brengen de migranten in veiligheid.

Lees verder>>>
(h/t A.H.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Criminaliteit, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op ‘Nederlandse schepen betrokken bij mensensmokkel’

 1. Lee zegt:

  Zouden de domkoppen van de organisaties Sea Watch en Jugend Rettet geen familie hebben zou je haast denken? Waarom meewerken aan je eigen ondergang? Wat drijft deze amoebes?

  Liked by 1 persoon

  • Republikein zegt:

   De drijfveer lijkt mij geld gekoppeld met zekere hersenspoeling.
   Sommigen kan je van alles wijsmaken.

   Like

  • ruben zegt:

   Jawel hoor, zij hebben ook familie. Hebben gewoon maling aan een eigen familie en soortgenoten. De mensen zijn vaak destructief en zelfvernietigend. Alleen jammer is dat anderen moeten boeten voor hun misdadig gedrag.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Ja, wij zijn nu eenmaal kooplieden, kooplui, handelaren of hoe je het maar noemen wilt.
   Zo stonden “the Dutch” bekend. Wat is daar mis mee.
   Wij hebben zo’n 300 tot 400 jaar geleden massaal slaven naar hun werkelijke eigenaren verscheept. Wij waren dat NIET!
   Zèlf maakten wij geen slaven, wij vervoerden ze uitsluitend.
   Slaven vervoeren was voor ons eenvoudigweg keiharde business.
   Gat in de markt!
   Die Surinaamse dieven en raddraaiers die ons tegenwoordig zo gemakkelijk chanteren om maar geld te vangen, moeten we het land uitjagen.
   De belediging alléén al !
   “Slaven houden” ging namelijk HELEMAAL in tegen de Nederlandse identiteit.
   NOOIT zouden Nederlanders massaal slaven houden… Dit is ook nimmer gebeurd.
   Er waren wel slaven op de Nederlandse nederzettingen.
   Maar de eigenaren hiervan behoorden tot de laagste en bruutste uitzonderingen.
   Dit in tegenstelling tot de vanzelfsprekende manier waarop andere nationaliteiten van slaven afhankelijk waren.
   Hun hele bedrijfspolitiek was massaal op het houden van slaven afgestemd.
   Geen blanke werkte er …Werk was voor slaven.

   Die mentaliteit misten de Nederlanders volkomen.
   Het is daarom dat het zo erg is dat de Nederlanders accepteren als slavenhouders betiteld te worden.
   Voor geld gechanteerd door minne culturen, die vèr beneden de onze staan…

   Wat nu gebeurd komt voort uit dezelfde handelsgeest.
   Je kunt het vergelijken.

   Like

 2. Thoth zegt:

  Dat was al oud nieuws. Zo’n 10 km uit de kust van Libië pikken de Gütmenschen, linksen of degene die vebanden hebben met de maffia, de gasten op.

  Like

  • elisah zegt:

   De realisten wisten dit al lang, maar nu is het na Italiaans onderzoek ook officieel bewezen.
   Het zijn criminelen, de schepen horen aan de ketting gelegd te worden en de mensensmokkelaars moeten vastgezet te worden.

   Like

 3. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 4. Cleo zegt:

  En maar dweilen met de kraan open….!
  Pak die organisaties aan en leg beslag op hun schepen, zodat ze hun ‘bedrijfsmodel’ niet meer kunnen uitvoeren. Dit is totale waanzin: dit zijn economische gelukzoekers en de hardwerkende, spaarzame Nederlanders moeten de eindeloze kosten van dit ‘linkse feest’ betalen!
  Huizen, uitkeringen, tolken, juridische kosten, medische en tandheelkundige zorg, troetelprojecten om zogenaamd te integreren, taalcursussen, voeding, kleding, etc.

  En dan komt de zogenaamde familie er OOK NOG EENS ACHTERAAN!

  Eerst grenzen dicht en de boel aandweilen!
  Rutte en zijn politieke vriendjes verkl*ten ons Nederland!

  Like

 5. We mogen hier weer meekijken met een reclameboodschap voor de Italiaanse burger die nu kan denken dat justitie echt iets gaat doen aan die smokkelaars. Ongeveer zoals er bij ons mensen zijn die werkelijk denken dat er een onderzoek gaande is naar MH17.

  Liked by 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Ja, dat onderzoek moet er zijn….
   Rutte heeft het zelf gezegd en beloofd.
   Altijd dat zwart maken van onze politici. Dat moet afgelopen zijn.
   Zoiets hoort niet. Dat doe je niet.
   Wie moet er ons land dan besturen…? Als Rutte er niet zou zijn?
   Hij heeft ons zelfs 1000 Euro beloofd !
   Welke MP heeft dit tot nu toe gedaan. Niemand! Oh zo!
   Zo zie je maar. Hij bedoeld het zó goed. Neem ’n voorbeeld!

   Liked by 3 people

   • Okee, okee, sorrie Rutte, ik had slecht geslapen en kon zo gauw geen gemalin of iets vinden die misschien enige troost had kunnen bieden. Dus dan wordt je vanzelf wel wat vinniger. Wist Rutte trouwens dat ‘vinniger”; afstamt van het Afro-Europeese ‘vinegar’ en de betekenis heeft van ‘steen die zo ver naar de bodem van een wijnvat is gezonken dat ie tussen de onderste stenen ligt en wel zo zo lang dat iedereen ‘m vergeten is en een zeer zure lucht afgeeft als ie boven wijn komt en bij nuttiging het effect van een betonschaar op tanden heeft’. In ’t kort werd ’t ook wel azijn genoemd. Vraag ’t m even, jij hebt zooo’n goed contact met ‘m.

    Liked by 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Breinbrouwsels.
    Niet bedroefd zijn.
    Die onderste steen komt geheid boven.
    Goed, hij zal vreselijk stinken, maar dat krijg je als je leeft op dubbele bodems alwaar stenen gemakkelijk zoek kunnen geraken…
    Die dubbele bodems zijn er ook de oorzaak van dat er zo veel briefjes van 1000 Euro kwijt zijn geraakt.
    Ik heb er een ontvangen.
    Daarom was ik ook zo voor onze leider!
    Ik kreeg een persoonlijke envelop van ‘m met een verfrommeld briefje er in waarop hij met de hand met ballpoint had geschreven dat toonder dezes1.000 Euro waard zou zijn.
    Op de achterzijde stond dat ze jammer genoeg plotseling geen goudvoorraad meer hadden… dus dat dit overmacht was en zodoende dus niet uitbetaald werd.

    Ja, zo kan ik het ook natuurlijk. De ruige hond!
    En wat die betonschaar betreft.
    Rutte werkt het liefste met een betonschaar bij het afknippen van alles wat er losjes bij hangt bij zijn vriendjes..

    .

    Liked by 1 persoon

 6. Daar was toch al sprake van, niets nieuws.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Dit zal door blijven gaan. De roden der EUSSR, geven uitvoering aan ” Het Coudenhove-Kalergiplan”, en ” De Resolutie van Straatsburg”. En onze politiek-correcte partijen: VVD,CDA,CU, en de Linkse partijen: PvdA,D66,GL,SP, werken daar braaf aan mee. Dat krijgt men door constant op deze partijen te blijven stemmen. Laat de boel maar klappen, onze bevolking vindt het schijnbaar best!

  Like

 8. Japio zegt:

  Ze halen hun eigen vijanden op? Het moet niet gekker worden. Die moslim worden gek van het lachen met die domme goedmensen. Op deze manier moedig je de zgn vluchtelingen alleen maar aan om de oversteek te wagen. Sta er niet van te kijken dat ze Libië gewoon een soort reisbureautje hebben neer gezet met als naam” Europaexpres”. En in de reisgidsen staat; Voor u en al uw familieleden, gratis huis, geld en blonde vrouwen. Veel vrachtwagens en gezellige winkelstraten. De straffen gelden alleen voor de autochtone bevolking dus doe wat je wil. De politiek en aldaar is een lachertje en dat geldt ook voor justitie. Het leger in Nederland heeft geen kogels en moeten heeel hard pang pang roepen als ze oefenen. Eigenlijk zijn we één groot uitnodigende uithangbord voor die moslims.

  Like

 9. tippelaar zegt:

  Als die zogenaamde gutmenschen met hun schepen, geen geld meer krijgen is het snel afgelopen met hun aktiviteiten. Ik hoorde dat het 13.000 euro per dag kost om een schip in de vaart te houden.Maar tot mijn stomme verbazing bulken ze van het geld en kunnen doen wat ze willen. Giften van alle kanten, overheidssubsidies, enzn. Het kan niet op. De bevolking is mede schuldig aan dit misdadige opvissen uit zee van gelukszoekers. Inzamelingsacties zoals giro 555 halen miljoenen op bij goedgeefse simpele lieden. Eerst daarmee stoppen en dan de rest afwerken. Zon scheepsbemanning van vrijwilligers moet berecht worden vanwege staatsgevaarlijke- en staatsondermijnende aktiviteiten. Maar ja, christenen en socialisten helpen alles naar de verdommenis vanuit verregaande achterlijkheid. Zioe hun religie en socialistische handvesten.

  Liked by 2 people

  • Christenen en Gristenen helpen alles naar de verdommenis omdat hun gelovigen hier ter plekke moeten lijden want na het zuur komt het zoet sprak ooit een van hun helden die ons maar vanwege de aardse loutering het Communistische Paradijs, de EU, in schopte. Nu twijfel ik nog even wie er de uitvinders van de Rooje Rotzakken – een religie met zonder God want dan hadden ze ook de Goddelozen bij de pik – waren, de Gristenen of de Christenen.

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s