Aanslag op bus van Borussia Dortmund: Behalve brief van de “Antifa”,waarin de aanslag wordt opgeëist, ook een “radicaalislamitische” brief gevonden

Screenshot_25

(Vertaling: E.J. Bron)

Dinsdagavond om ongeveer 19.00 uur was de team-bus van Borussia Dortmund met het voetbalelftal vanuit het stadsdeel Dortmund-Höchsten op weg naar het ongeveer tien kilometer verderop gelegen stadion van Borussia Dortmund, waar de wedstrijd in de Champions League tegen AS Monaco zou plaatsvinden. Doelman Roman Bürki vertelt: “De bus sloeg af, de hoofdstraat in, toen er een enorme knal klonk.” Het bleek dat er naast de bus drie explosieven ontploft waren, die de gepantserde ramen van de bus deden barsten.

PI News

Weldra werd bekend dat er sprake zou zijn van een brief waarin de aanslag werd opgeëist. De politie en het openbaar ministerie maakten niet veel bekend. Tijdens een persconferentie, nog voor middernacht, zei officier van justitie Sandra Lücke hierover: “Vanwege het nog plaatsvindende onderzoek, dat kan ik al op dit moment zeggen, kan ik geen nadere informatie geven.” Kort daarna werd op het links-radicale platform “linksunten.indymedia  de daad opgeëist.

Update 09.45 uur: Volgens informatie van de “Süddeutsche Zeitung”, de NDR, de WDR en het Duitse persbureau dpa van woensdag onderzoeken de rechercheurs op dit moment een mogelijke “radicaalislamitische” brief waarin de aanslag wordt opgeëist, die verwijst naar de aanslag op de kerstmarkt in Berlijn en de inzet van Duitse Tornado gevechtsvliegtuigen in Syrië. De op de plaats van de aanslag gevonden brief van één pagina zou beginnen met de woorden “In naam van Allah, de Genadige, de Barmhartige”. Daarom zouden met onmiddellijke ingang sporters en andere prominenten “in Duitsland en andere kruisvaarder-naties” op een “dodenlijst van de Islamitische Staat” staan, aldus de “Süddeutsche Zeitung”.

De linkse terreur wordt ermee gemotiveerd dat Borussia Dortmund, volgens inschatting van de Antifa, niet “genoeg zou inzetten tegen racisten, nazi´s en rechts-populisten.” De Antifa, eraan gewend er door de politiek bij betrokken te worden, vindt dat ze door Borussia Dortmund niet genoeg gerespecteerd wordt en te weinig aandacht krijgt. De spelers zouden weliswaar niet het doelwit zijn geweest, maar ook zij zouden “in het verleden te weinig voor de antifascistische stadion-scene”hebben gedaan, staat er in de brief.

De site waarop de brief werd gepubliceerd, is inmiddels voor het publiek geblokkeerd, wij hebben er echter een screenshot van.

Verdediger Marc Bartra raakte tijdens de explosie aan zijn hand gewond en moest nog dezelfde nacht in het ziekenhuis geopereerd worden. De wedstrijd werd al kort na de aanslag afgezegd en zal morgen plaatsvinden.

De politie was vanaf het begin uitgegaan van een doelgerichte aanslag op Borussia Dortmund en twitterde ´s nachts:

Screenshot_26

De links-radicale scene treedt over het algemeen steeds militanter en extremer op. Van diegenen, die onmiddellijk na het bekend worden van de aanslag weer “geschokt” toonden, zal met het oog op de daders, mochten zij het zijn, vermoedelijk weer niets anders te verwachten zijn dan een oorverdovend stilzwijgen. De Duitse minister van Justitie, Heiko Maas (SPD), bijvoorbeeld twitterde:

Schokkend nieuws. Onze gedachten zijn bij @BVB. You´ll never walk alone!

Al jarenlang terroriseren de linksen dit land en dat deel van zijn burgers waarvan de mening hen niet past. Ze dreigen, chanteren en als dat niets helpt, worden ze gewelddadig. Juist de SPD beschermt en ondersteunt deze misdadigers en zal dit vermoedelijk ook blijven doen. Borussia Dortmund zal nu, na enkele uren van politieke deelneming, wellicht moeten leren dat dit alles helemaal niet zo erg is. Volgens Manuela Schwesig (SPD) is links geweld per slot van rekening alleen maar “opgeklopt”. In 2014 liet de SPD een streep zetten door alle programma´s voor de strijd tegen het links-extremisme. In plaats daarvan willen de CDU en de SPD in 2017 de middelen voor de “strijd tegen rechts” met € 50 miljoen verhogen.

De aanslag op het team van Borussia Dortmund zal, als ze inderdaad aan een “bevriende organisatie” van het establishment is toe te dichten, als een soort bijzonder creatieve uitdrukking van de vrijheid van meningsuiting gezien moeten worden.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Barbarisme, christendemocraten, Duitsland, establishment, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

25 reacties op Aanslag op bus van Borussia Dortmund: Behalve brief van de “Antifa”,waarin de aanslag wordt opgeëist, ook een “radicaalislamitische” brief gevonden

 1. koddebeier zegt:

  Oplossing : Moslims eruit en de Antifa fascisten opsluiten in interneringkampen voor heropvoeding !!

  Geliked door 1 persoon

 2. Tom Hendrix zegt:

  Socialisme en de islam, het grootste vergif der mensheid!

  Geliked door 1 persoon

 3. joga zegt:

  Links zoals altijd tuig van de richel. Heeft iets met het missen van een stofje in de hersenen te maken, dat NIET genezen kan worden. Heeft u ooit een linksmens ook maar enigszins rechts zien denken? Dus vandaar dat radicale maatregelen door rechts hard en snel nodig zijn om ons bestaan zonder islam nog te redden. Misschien zijn nu ook alle Europese voetbalsupporters en zeker die in Duitsland wakker geworden en trappen die linkse Merkel en de SP eens uit de regering voor een oh zo noodzakelijke wende.

  Geliked door 1 persoon

 4. Aegolius cs zegt:

  Je kan een natie niet dieper raken dan een aanslag te plegen op een spelersbus dat (on)fortuinlijk nog goed is afgelopen. Maak het voetbalbeest in het volk wakker? Duitsland is in schok! Je kan rustig op een Kerstmarkt met vrouwen en kinderen afmaken, of met een bijl reizigers in stukken hakken (S-bahn in Beieren, of recent Düsseldorf HBF), maar dit is voetbal!! En er is er zelfs nog iemand gewond geraakt ook (aan zijn hand nog wel, wat natuurlijk heel erg is voor iemand die daar zijn brood mee verdient). Maar hoe “zwaar” deze aanslag ook is: “wir schaffen das!”

  Geliked door 1 persoon

 5. Wittw raaf zegt:

  Gezellig bij de appie boodschappen doen!
  Pffff…….

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Witte raaf 12 april 2017 om 16:27

   Het is toch schandalig dat blanken in hun eigen land worden aangevallen door een kudde halfapen?

   Appie, goed op de kleintjes blijven letten, hoor! Heb je het varkensvlees en de alcohol al uit je handeltje genomen? En nou de rest ook nog halul maken, hè? Ik hoop dat je geen blanke klant meer overhoudt. Hoewel: de meeste blanken heulen met de fijnbesnaarde mohammedaan, dus je zult je er vast niet al te druk om maken, geldwolf!

   Like

   • Witte raaf zegt:

    Ja Tis,het is ongelofelijk en ik kan er met m’n verstand niet bij hoe het in een relatief korte tijd zo vreselijk fout heeft kunnen gaan,we staan erbij,zien het voor onze ogen gebeuren/ veranderen en we kunnen er niets tegen doen, we trekken echt aan het kortste eind ben ik bang.

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Witte Raaf: 16.27. uur. En deze mocro’s weten gewoon, hoe slap vele Nederlanders reageren, en gaan dag voor dag verder in hun agressie! Met geen dank aan de verraders van links; en de politiek-correcte kliek.

   Like

 6. Japio zegt:

  The islam, what else? Wanneer gaan die ogen open schweinhunden? De islam is een achterlijke haatcultuur ééntje van moord en doodslag.

  Geliked door 1 persoon

 7. Ricardo zegt:

  Ik ben dan 1 keer in mijn leven paar, maanden geleden
  naar het Immense Westfallen Stadion , geweest Borussia Dortmund.
  Ik kan alleen zeggen gelukkig zijn er , op de Gewonde Bartra geen mensen overleden.

  Geliked door 1 persoon

 8. Tistochwat zegt:

  Het meest schokkende aan dit nieuws vind ik het feit dat de verantwoordelijken voor de mohammedaanse invasie, weer ‘geschokt’ zijn, de smerige huichelaars!
  Neem &%$^#!@#$%$ eindelijk eens maatregelen zodat jullie nooit meer ‘geschokt’ hoeven te zijn!

  Geliked door 1 persoon

 9. H J zegt:

  Ik zie dit toch vooral als ‘het schieten in eigen voet’. Maar helaas, daar sterf je niet aan.
  Gloeiende nondeju, waar haalt die antifa het vandaan om te beweren dat wie dan ook te weinig doet tegen dit of dat. Dat is toch de linkse arrogantie ten volle getoond.
  Wat mij betreft; ik begin mijn persoonlijke aversie tegenover dit volk nu actief te uiten tegen wie dan ook. Als mijn familie zo is, jammer dan, maar geen familie dus meer. We moeten veel assertiever worden en ons niet in een hoek laten drukken door die achterlijke argumentaties van links.
  Wat dat betreft hebben ze veelal een zelfde retoriek als de Islam.

  Geliked door 2 people

  • Tom Hendrix zegt:

   @ H J: 16.52. uur. De laatste zin van uw reactie, dat is de ultieme waarheid! Islam en de “linkse kerk”, twee handen op een buik!

   Like

 10. likoednederland zegt:

  Het waren vast moslims omdat zij geen stageplaats hadden gekregen.

  Like

 11. Sabeltant zegt:

  Het knettergekke wijf Merkel wordt met naam genoemd.

  Wir schaffen das Merkel.

  Fijn hé al die moslim vuchtelingen.

  Het moet nog veel erger worden, je verdiende loon!

  Like

 12. guusvelraeds zegt:

  Ik zou niet raar opkijken als de extreem linkse antifa samenwerkte met radicaal islamitische groepen. Dat is overigens niet nieuw in de moderne Duitse geschiedenis. Zo werkte de RAF Rote Armee Fraktion en de Baader Meinhof groep in de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw ook nauw samen met de PLO eveneens een radicaal islamitische groepering gelieerd aan de moslimbroederschap.

  Like

 13. Helena zegt:

  En, wanneer komt er een demonstratie van voetbal liefhebbers tegen dit zinloze en lafhartige geweld?? Iemand??? Waar zijn de kerels met ballen??????

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Helena: 18.50. uur. Goede vraag. Het antwoord in mijn optiek is: de gemiddelde Nederlander/ Duitser en andere Europeaan; is onder de LINKSE HERSENSPOELING; een ZOMBIE een slappeling geworden. We zijn compleet verweekt en verwend, dat is het punt, naar mijn mening.

   Like

 14. john zegt:

  laatste peiling; cdu ( partij merkel?); nog iets meer dan 8.5% hersenlozen . Sorry maar ik schrijf zo maar wat . Ik denk dat ze er zelfs niet meer ààn komt.

  Like

 15. Republikein zegt:

  De dader is gevonden.

  Like

 16. Edjan zegt:

  Nog veel leuker: geef extreem rechts de schuld! Zeker nu de verkiezingen naderen ende AfD er toch al niet best voor staat.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/28002005/__Nieuwe_brief__meer_terreur__.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s