BVB-terreur: Verdachten zijn afkomstig uit Salafistische kringen in Nordrhein-Westfalen

Screenshot_32

(Vertaling: E.J. Bron)

De beide door het openbaar ministerie voorlopig als verdachten aangemerkte personen in verband met de aanslag op de spelersbus van Borussia Dortmund zijn afkomstig uit de radicaalislamitische scene in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen.

Contra magazine

Volgens informatie van de kranten “Express” en de “Kölner Stadt-Anzeiger” gaat het daarbij om een 25-jarige Irakees uit Wuppertal en een 28-jarige Duitser uit Fröndenberg (district Unna). Beide worden van nabijheid tot de “Islamitische Staat” beschuldigd.

Bovendien zijn de autoriteiten in het bezit van aanwijzingen dat minstens een van de beide personen zich op het moment van de aanslag in de buurt van de plaats delict opgehouden zou kunnen hebben. Eén verdachte werd inmiddels in voorlopige hechtenis genomen, een arrestatiebevel wordt volgens het kantoor van de procureur-generaal nog steeds onderzocht.

In onderzoekskringen werd benadrukt dat men nog zeer terughoudend zou moeten zijn met concrete verwijzingen van de beide personen naar de daad. Er zouden op dit moment verschillende motieven en zodoende verschillende groepen daders denkbaar zijn, zei men. Men gaat echter uit ban een terroristische achtergrond.

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Duitsland, Eurabië, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Salafisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op BVB-terreur: Verdachten zijn afkomstig uit Salafistische kringen in Nordrhein-Westfalen

 1. Ron zegt:

  Even denken, wat zou nou een kenmerk van de daders kunnen zijn.
  Oh ja, ik.weet het. Ze zijn allemaal moslim.

  Like

 2. Flo zegt:

  Terughoudend heet in werkelijkheid,we moeten nog even bedenken hoe we het op een luchtige manier kunnen brengen,we gaan geen haat zaaien ,want de rest is oke .

  Like

 3. Japio zegt:

  Het zijn gewoon moslims lullo’s die doen dat soort dingen begrijp dat dan is een keertje. Moslim-moskee-koran = slecht nieuws.

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Er is altijd sprake van ‘terughoudendheid’ als het gaat om mohammedaanse terroristen.
  Dat zegt mij al genoeg.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Tistochwat: 20.13. uur, op 12/4. Dat valt mij inderdaad ook op; die zogenaamde terughoudendheid. Maar het valt steeds meer op; dat het dan altijd/ of vaak aanhangers der islam zijn. En deze worden en zijn; door LINKS en de POLITIEK-CORRECTE partijen; ONSCHENDBAAR verklaard!

   Like

 5. Beschouwer zegt:

  Nu weer eens duidelijk dat het weer moslimterroristen wordt krijgen we als islamcritici eindelijk eens een bondgenoot en dat is de voetbal liefhebber.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s