Caritas Oostenrijk verdient meer dan € 300 miljoen

Screenshot_18

Michael Landau, hoofd van Caritas Oostenrijk, is even blij met de open grenzen als met de open geldkraan.

(Door: Kornelia Kirchweger – Vertaling: E.J. Bron)

De vluchtelingengolf van 2015/16 was in ieder opzicht een gelukstreffer voor het christelijke Caritas en NGO´s zoals Amnesty International. Als voorvechters voor de mensenrechten halen ze dagelijks de krantenkoppen, schenkingen en geld voor projecten stoomden in grote hoeveelheden en de staat, spreek de belastingbetaler, moet aan Caritas honderden miljoenen euro´s voor verzorging en onderbrenging betalen.

Blick

Tot € 95,- per dag voor onbegeleide minderjarige vluchtelingen

In 2016 werd een op de twee (!) “asielzoekers” – in totaal 44.461 personen – door Caritas verzorgd. 952 van hen waren de jackpot voor de kwartiermakers: onbegeleide minderjarige vluchtelingen met tot € 95,- per dag voor de onderbrenging.

Per jaar – gerekend naar de toenmalige bedragen per dag – kreeg Caritas zodoende meer dan € 332,4 miljoen, vooral voor onderbrenging. Maar heel weinig van dit geld werd gebruikt als etensgeld voor de “asielzoekers”.

Hoe goed meent Amnesty International het echt met de migranten?

Het budget van Amnesty International Oostenrijk is daartegenover bijna armetierig: de helft van de uitgaven in 2015 alleen al werd besteed aan reclamecampagnes en bestuur. Hoe goed Amnesty International het met migranten voorheeft, die zoals bekend vooral ons sociale stelsel zeer waarderen, tonen jongste uitspraken: het nieuwe vreemdelingenrecht zou “populistisch” zijn, het versluieringsverbod zou in strijd zijn met de vrijheid van meningsuiting en de vrijheid van religie, migranten zouden humanitaire of studie-visa moeten krijgen, en er zouden regelmatig mensen bij ons gevestigd moeten worden die “speciale bescherming” nodig hebben.

Bron:
www.wochenblick.at
Auteur: Kornelia Kirchweger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Republikein”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Amnesty International, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, katholieke kerk, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Multiculti, Naïviteit, NGO´s, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Caritas Oostenrijk verdient meer dan € 300 miljoen

 1. Drs.P. zegt:

  Allemaal smerige zakkenvullende slinkse ratten die dit ten koste van de gewone autochtone burger doen.
  Trouwens, alle vakantieparken in NL die verhuurd worden aan asielparasieten zijn van VVD-eigenaren en dit old-boys netwerk zorgt heel goed voor zichzelf, net als die clubs in oostenrijk. De kiezer heeft blijkbaar een heel korte termijn geheugen, want ik moet nog aan de eigenaar-rat van Oranjepark in Drente denken. Zijn park liep niet, dus dan maar 1400 parasieten erin huisvesten in een dorpje met 140 inwoners die geen kant op konden en ondertussen zakkenvullen en dit kleine dorp naar de kloten helpen.
  Er zijn dus een paar kleine groepjes die er beter van worden en die geen enkele vaderlandslievende gedachte/achtergrond hebben.

  Geliked door 2 people

 2. tippelaar zegt:

  Drs.P. Mijn vaderlandslievendheid is al jaren geleden volledig verdwenen. Onze regering ziet maar al te graag dat er nog autochtone Nederlanders zijn die zich om het vaderland druk maken. Deze Nederlanders zijn zeer geschikt om het vuile werk van de regering op te knappen, zoals militairen, politiemensen, vrijwilligers voor sociaal werk, enz. Rutte, c.s. lacht zich kapot om zoveel stupiditeit. Nee, Drs.P. uw en mijn nederland is volledig de weg kwijt en dat komt niet zomaar weer goed. Dat kan alleen nog goed komen als we de aanstaande burgeroorlog winnen. Motto, alle moslims eruit.

  Geliked door 1 persoon

  • Drs.P. zegt:

   Laten we eerst maar beginnen met alle nsb-faciliteerders van de 1e & 2e fuckkamer eruit te tiefen of op te hangen aan de bomen op het binnenhof!! Zij zorgen er tenslotte voor dat NL gaat verdwijnen.

   Geliked door 1 persoon

   • Lang laten hangen die handel, ter lehrinck ende vermaeck en als latere compost voor onze vrienden de bomen zonder wie het niet zo’n mooi gezicht is om al die tiefushonden te zien bengelen.

    Like

 3. Dit is weer zo’n smerig politiek spelletje.

  Like

 4. Japio zegt:

  Europa gaat kapot en failliet aan die immigratie. En de hardwerkende burgers maar belastingen betalen die grotendeels over de kling gejaagd wordt voor dit soort wanpraktijken. Vele burgers weten dit ook maar als ze kunnen gaan stemmen voor een nieuwe regering stemmen ze toch maar voor de gevestigde orde dus hun eigen ondergang. Ongelofelijk dat er zoveel domme mensen zijn.

  Like

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  Wat men in ieder geval kan doen is het lidmaatschap van de Postcodeloterij opzeggen. Zo weet je zeker dat je goeie geld niet naar al dat soort “goede doelen” gaat.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 6. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 7. Cathja zegt:

  Er komen steeds meer berichten naar buiten over groot-graaiende ‘liefdadigheidsinstellingen’, die óh zo begaan zijn met die arme stakkers uit oorlogsgebieden.
  In feite zijn ze maar wát blij met die ‘oorlogsgebieden’, want kijk eens hoe hun bankrekening groeit en groeit!
  Met ‘dank’ aan al die mensensmokkelaars, die toch echt ook ‘veel goeds’ hebben gebracht…..!

  KOTS!

  Like

 8. Thomasson zegt:

  Ik lees nu het boek van Gary Weiss “De MAffia op Wall Street” over frauduleus praktijken van de maffia op de effectenbeurs in de jaren ’90. Helaas moeten wij toekennen dat de Gutmenschen NGO’s en Mensenrechtenorganisaties niet anders zijn dat de hoofdrolspeler in het boek, Louis Pasciuto. Zijn taak was geld aftroggelen van beleggers en de Gutmenschen NOG’s doen precies hetzelfde bij het publiek. In de naam van het leed in de Derde Wereld, mensenrechten en vluchtelingen verdienen ze miljoenen waarvan de directeuren (de top maffiosi) draaien in hun eigen bankrekeningen. Denk maar aan zo’n wijf van OXFAM NOVIB die meer dan een kwart miljoen (en de rest) per jaar met leed en zieligheid verdient. Deze mensen vechten niet voor de rechten van de mens, maar de recht van hen portemonnee cq. bankrekening. .

  Like

 9. Astrid zegt:

  En daarom geen cent naar welke organisatie dan ook, die ook maar iets met moslims te maken heeft. Ik begrijp al die mensen niet die maar blijven doneren. Ze slapen er vast rustiger onder, of het streelt hun immense ego’s, kijk mij eens goed doen……

  Ik doneer wel aan een buurman of een andere naaste die het moeilijk heeft. Dan zie ik meteen resultaat.

  Het is van oudsher bekend dat al die zogenaamde organisaties voornamelijk zelf het geld opstrijken en dat het nooit aankomt, daar waar het voor bedoeld was. Ik ben bepaald geen krent, maar mijn eigen ondergang medefinancieren, zou een masochist van mij maken.

  Het zijn allemaal Sorosclubjes, die als uiteindelijke doel hebben de blankmens de grond in te trappen. Trap er niet in!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s