FOTOSHOPPER

Door:
“Jan”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op FOTOSHOPPER

 1. Jean zegt:

  Naar de hel met moslims! is dat hetzelfde als “wir schaffen das”?
  Zelfs in de hel wil ik die barbaren tegenkomen want het is toch maar steeds ellende met dat achterlijk pervers gewelddadig barbaars zootje ongeregeld.

  Geliked door 1 persoon

 2. abouneenee zegt:

  Als het aan deze barbaren ligt, leven wij al in een hel. Het kan er dus enkel op vooruit gaan. Wij westerlingen leren altijd om het leven vanuit andermans perspectief te bekijken, maar wij kunnen het onszelf niet aandoen met zo veel haat naar ons eigen leven te kijken. Dus vormt het perspectief van moslims een ‘uitzondering’ en in het westen hebben we netjes geleerd uitzonderingen te respecteren. Niets mis mee. Behalve natuurlijk als respect opgebracht moet worden voor vijandige elementen uit onze samenleving. Dat gaat er niet zo lekker in bij zichzelf respecterende ‘kaaskoppen’. De overheid signaleerde aldus een probleem, ja een ‘pro-bleem’ jongens en meisjes. Problemen zijn er om opgelost te worden zullen ambtenaren selectief bedacht hebben en de oplossing werd gevonden in het hersenspoelen opleiden van de jeugd. Hoe anders kan de ongelijkheid weggenomen worden nu de moslims zo’n grote voorsprong hebben in het haten van homo’s, lesbo’s, gehandicapten en niet moslims op niet-moslims? Niet dat iedere moslim de haat die hij vanuit de islam meekrijgt, goedkeurt. De (r)overheid is voor het elimineren van ongelijkheid op welk gebied dan ook, dat blijkt maar weer.

  Moslims hebben de keuze om individuele afwegingen te maken in Nederland, de islam heeft die niet. De islam zou geen religie genoemd mogen worden.

  Geliked door 3 people

 3. Jan zegt:

  Mo is al in de Hel zoals blijkt uit Dante’s Inferno:

  In de negende kloof lijden de schismatici, onder wie Mohammed en Ali (canto 28-29). De stichting van de islam werd beschouwd als een splitsing in het christendom, omdat Mohammed volgens de middeleeuwers eerst een christelijke priester zou zijn geweest. De splitsers worden verminkt (Mohammeds romp wordt opengereten, net als Ali’s hoofd) door een duivel met een zwaard. Vervolgens maken ze een rondgang door de hele kloof, waarbij hun wonden helen, tot ze weer bij de duivel uitkomen.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/De_goddelijke_komedie

  Klik om toegang te krijgen tot dant001divi04_01.pdf

  Ali (ibn Aboe Talib)
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Ali_ibn_Aboe_Talib

  Like

 4. BertG. zegt:

  Als de paashaas er zo uit zou zien, dan zouden mossels juist pasen gaan vieren.
  Alles wat er afschuwelijk uit ziet is een reden om het dan te vieren.

  Like

 5. Vroeger werd ons geleerd dat mensen-leeg-zuigende-Aliens ergens van een ander planeet af kwamen en dat we die moesten vernietigen met enge ziektes, zuurstofkamers of een handgranaat in het moederschip. Tegenwoordig weten we dat ze gewoon op Aarde wonen en dat we ons alleen mogen verdedigen met ruzie over de Paashaas en of ze wel of niet een stamherkenningsteken op de kop mogen dragen als wij kijken. Geef mij dat van vroeger maar waarin de Aliens in een ruimteschip naar de zon werden gestuurd. [gelul natuurlijk want we zouden nu al 5.000.000 enorme ruimteschepen nodig hebben]

  Geliked door 1 persoon

 6. Aegolius cs zegt:

  Monty Python The Holy Grail – The killer bunny

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s