Paasfeest in de ban . . .

Door:
“Ras Hollander”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Dhimmitude, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Paasfeest in de ban . . .

 1. Cathja zegt:

  Niks Paasfeest in de ban!

  DE ISLAM IN DE BAN.

  Vandaag nog!

  Geliked door 2 people

 2. Pietersen zegt:

  De islam ? We hebben ze een vinger gegeven en nu zitten ze al in het parlement met DENK. Onze bestuurders hadden ze veel eerder aan banden moeten leggen, maar daar waren ze te laf voor.
  Ze vreten ons op met huid en haar. Zal niet lang meer duren.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  En dat alles; omdat de hypocrieten en verraders van: PvdA,CDA,VVD, en D66, in 1975 ONS verkocht hebben aan de islam. Door ondertekening van ” De Resolutie van Straatsburg”.

  Like

 4. N.E. Derlander zegt:

  Bijzondere scholen passen hun “conservatieve” tradities aan om islamieten niet te kwetsen. Als de bijzondere scholen toch niets meer hebben met de “conservatieve” christelijke tradities, kunnen we net zo goed heel het bijzondere onderwijs uit het kostenpakket van de overheid halen en resteert alleen nog gratis openbaar onderwijs. Sinds de jaren 60/70 is GOD/ALLAH dood, volgens een een hele grote groep Nederlanders (In navolging van Hegel en Nietsche).

  Wie dan nog bijzonder onderwijs wil, kan dat door de groep zelf laten organiseren en bekostigen.

  Geliked door 2 people

 5. Japio zegt:

  Alle moslims en hun bijkomende narigheden in de ban en wel ONMIDDELLIJK!!!! In wat voor idiote maatschappij leven wij eigenlijk? Het gaat wel ver heeeel errug ver.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  De islamisering komt lekker op stoom. Niets wat leuk is, mag blijven van de ‘goedmenselijke’ idioten, die de mohammedaan op alle fronten wensen te behagen.

  De mohammedaan hoeft trouwens helemaal geen moeite te doen – afgezien van af en toe een bom laten ontploffen, wat hij erg leuk vindt – om ons eronder te krijgen. Wij worden namelijk door ‘onze’ kwaadaardige ‘regenten’ op een gouden presenteerblaadje aan die kont-omhoog-zitters aangereikt!

  Sterph, stinkende mohammedanen, sterph. Het liefst vandaag nog, om te voorkomen dat WIJ binnenkort door jullie worden afgeslacht! Donder anders op naar jullie zandbak en maak daar elkaar maar af! Stik de moord maar met je ‘allah’ en je schurftige, pedofiele stink’profeet’!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Tistochwat: 16.49. uur. Uw kwaadheid is goed te begrijpen, beste Tistochwat. Ik ervaar met de dag meer walging en afschuw ten aanzien van de politieke NSB ers, zoals: Rutte,Klaver,Buma,Pechthold. Helaas zijn velen in onze bevolking door links volkomen gehersenspoeld, en blijven deze hypocriete politici steunen.

   Like

 7. Harry zegt:

  Wie is er nog van mening dat de christenen ook maar iéts bij zullen dragen aan het stoppen van de islamisering ?

  Geliked door 1 persoon

  • Edjan zegt:

   Van de liberalen verwacht ik anders ook niet veel.

   Like

   • Harry zegt:

    Daar heb je wel gelijk in , Edjan , de liberalen zijn ook verworden tot een stel zachtgekookte linkse eieren .
    In de tijd van Wiegel en Bolkestein waren het tenminste nog stevige ankers .
    Daarna kreeg de partij een hele optocht van linksige lulhannesen aan de leiding met het trieste dieptepunt onze opper-leugenaar Rutte .

    Vraag me ook altijd af of de moeder van Rutte niet heel erg wenst dat ze indertijd abortus had laten plegen . Nu zit ze er mee .
    Dit is nog erger dan het hebben van een hoerenjong .

    Geliked door 1 persoon

  • Jan zegt:

   Je denkt toch niet dat het CDA of de CU christelijke partijen zijn?

   Like

   • Harry zegt:

    Nee Jan , ik dacht meer aan die evangeliseerders die je hier haast iedere dag op je nek springen .
    En wat is dan nog wel een christelijke partij , vraag ik me af .
    We hebben de SGP nog en dan houdt het wel zo’n beetje op .
    Ik woon midden tussen een hele kudde van die refo’s , daar hoef je ook niks van te verwachten .
    Sombere vooruitzichten !

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Jan: 05.58. uur. Dat zijn ze echt niet Jan. Ze zitten vol met ‘ linksvolk”.

    Like

 8. Jules Vismale zegt:

  Het enige wat de linkse klootzakken met hun geslijm naar de islam toe bereiken, waaronder het neerhalen van Pasen, Sinterklaas, Kerstmis, Carnaval enz., is dat Nederland en Europa dadelijk totaal onbestuurbaar worden en een complete vulkaan die ieder moment ontploft! De autochtoonse burgers gaan de islam, allochtonen, linkse politici etc. alleen maar meer haten omdat de eersten zich beslist NOOIT tot de islam bekeren!
  Gelukkig zijn daar in Den Haag veel autochtoonse ouders zo slim geweest om hun kinderen van christelijke (?) scholen af te halen waar de schoolbesturen zich precies gedragen als de vleermuis uit een fabel die het hol van twee wezels binnen vloog waarvan de eerst wezel een had afkeer van vogels (allochtonen, moslims, linkse bestuurders enz.) en de laatste wezel een afkeer van zoogdieren (autochtonen, populisten enz.) en de vleermuis was er snel bij om het ene systeem voor het andere te verruilen!
  Gelukkig krijgen de moslims onderling ook steeds meer de pest aan elkaar omdat velen de islam de rug toekeren en de anderen niet eens, gelijk naar de oude Spartanen, met hun terreur kunnen heersen! Gezond verstand werkt beter dan alleen maar spieren bezitten!

  Like

 9. Toch geloof ik dat de regering ons nooit zullen krijgen waar ze willen, dan zal de bom toch echt barsten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s