Timmermans dreigt Hongarije met rechter

Screenshot_24

BRUSSEL – De Europese Commissie dreigt met juridische stappen tegen Hongarije vanwege recente maatregelen die lijken in te druisen tegen Europese wetgeving. Vicevoorzitter Frans Timmermans, verantwoordelijk voor grondrechten, zei woensdag dat er eind deze maand een besluit wordt genomen. De hoop is dat een dialoog tussen de regering in Boedapest en EU-instellingen de kou uit de lucht kan halen.

Het dagelijks bestuur van de EU besprak woensdag de Hongaarse hogeronderwijswet, het asielbeleid, een wetsvoorstel over de financiering van maatschappelijke organisaties en een anti-EU-vragenlijst die de nationalistische regering van premier Victor Orbán onlangs verspreidde.

Lees verder>>>
(h/t “Drs. P.”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, democratie, dictatuur, Europese Commissie, EUSSR, Frans Timmermans, Hongarije, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

31 reacties op Timmermans dreigt Hongarije met rechter

 1. Thom zegt:

  Laat Timmermans maar doen. Orban heeft ballen en heeft met een nauwelijks ingedaald Timmerfransje geen enkele moeite. Hij staat erbij en kijkt verwonderd naar de blinde kip die kraait als een mislukte haan.

  Geliked door 2 people

 2. Mary zegt:

  Oh oh wat zit het ze dwars dat Hongarije niet te overspoelen is met Islamieten een doorn in het oog van de EU die alle lidstaten wenst te Islamiseren. Daar waar de rest van Europa, op de grote tegenvaller Engeland na, zich als makke lammeren laat overheersen door de alles verwoestende werking van die EU dictator club laat het Orban koud en gaat hij voor de veiligheid en vrijheid van zijn volk en behoud van Hongarije. En gut gut de EU gaat besluiten nemen over Hongarije, een jankende en stampende Timmermans b.v. die koste wat het kost wil dat Orban zijn land laat overspoelen door criminelen, maar Orban laat zich niets door de EU opdringen nog zijn land door de EU aansturen (zoals Rutte doet) dus hebben ze niets te beslissen want Orban heeft het hele volk achter zich, het enige wat de dictatortjes van de EU kunnen is Hongarije er uit gooien ik zou zeggen leve Hongarije, leve Orban!!!!, sterf EU met je verwoestingen!!!!!.

  Like

 3. ReaGluurder zegt:

  Haha, een foto zegt meer dan 1000 woorden!!

  Geliked door 1 persoon

 4. troubadour zegt:

  Timmermans : Soros Hielenlikker weg ermee

  Geliked door 1 persoon

 5. Anna zegt:

  De universiteit die Hongarije wil sluiten wordt gefinancierd door George Soros…
  Ik denk dat de Hongaren gelijk hebben…..

  Geliked door 2 people

 6. Flo zegt:

  En onze hoop is dat ze hun poot stijf houden en die timmer klootzak laten verekken!

  Geliked door 3 people

 7. Cathja zegt:

  Het ware gezicht van de EU wordt met de dag duidelijker zichtbaar. Nu worden lidstaten die niet aan de leiband van de EU (met zijn autoritaire regels en met zijn drang naar steeds meer macht) wensen te lopen ‘bedreigd’, en dat betekent dat die hele club niet deugt. Timmermans moet zich eens realiseren dat Hongarije een LAND is, wat respect verdient, en geen KLEUTER die je straf kunt geven als het niet in de pas loopt.

  Timmermans zal zijn zin niet krijgen. Hongaren zijn een trots volk -en terecht- en laten zich niet de les lezen door Jan en Alleman.

  En al helemáál niet door Timmermans…..

  Geliked door 1 persoon

 8. ildiko zegt:

  Wat een afschuwelijke klootzak die heer Timmerman wel in 7 TALEN !

  Geliked door 2 people

 9. koddebeier zegt:

  Het verstandigste voor Hongarije zou de dictatoriale EU te verlaten, de EU vernietig de vrijheid van de Hongaren !!

  Geliked door 2 people

 10. Bas zegt:

  Vreselijk die man. Een dictatoriaal EU mannetje met zijn gedreig.

  Geliked door 2 people

 11. Tom Hendrix zegt:

  Ach, rode gek Timmerfranz, loop toch naar de pomp, jij, met je hele communistische zooitje der EUSSR.

  Geliked door 2 people

 12. Jean zegt:

  Ha ha ha ha ha ha ha ha, zo kennen we die club ordinaire parasieten in dat EU gedrocht, dreigen en nogmaals dreigen, hoogtijd dat wij die troep opruimen en dat zootje van dat laag allooi zoals die lawaaimaker timmerfrans in een isoleercel stoppen voor de rest van zijn leven want van dergelijk zootje ongeregeld moeten wij walgen en braken.
  Hongarije is een voorbeeld van “strijd voor eigen volk” en dat waarderen wij enorm, laat Orban maar snel zijn plan uitvoeren dadelijk gevolgd door Vlaanderen, Nederland, Duitsland, Oostenrijk enz. enz. want nu overal aanslagen plaatsvinden door islamitisch gespuis zijn die huichelaars van dat EU gedrocht niet thuis, o neen, ze zijn nog op vakantie…..
  Heel snel die EU troep in Brusselallabath opruimen is nu prioriteit nummer 1.

  Geliked door 1 persoon

 13. Japio zegt:

  Tsja timmermanneke, het is en blijft een illuminatie puppet met z’n eikenhouten rotkop.

  Geliked door 1 persoon

 14. Aegolius cs zegt:

  Hongarije een van de meest corrupte EU landen

  Vrijdag 10 april 2015 – Dat Hongarije een van de landen in de Europese Unie is waar corruptie hoogtij viert wisten we. Als je de jaarlijkse statistieken van Transparency International (TI) bekijkt zie je dat Hongarije altijd ergens onderaan de ladder eindigt. Dat geldt overigens voor meer landen in Midden- en Oost-Europa, én laten we Italië niet vergeten. Volgens onderzoeker István János Tóth van het CRCB (Corruption Research Center Budapest), dat andere onderzoeksmethoden gebruikt dan TI, doet Hongarije het nog veel slechter dan gedacht.

  https://www.hongarijevandaag.nl/portal2/economie-mainmenu-27/4734-corruptie-in-hongarije

  Dat schaadt de EU niet maar wel wat Timmermans namens de EU voor de rechter brengt.

  Geliked door 1 persoon

 15. Ricardo zegt:

  Nee Timmermans het wordt tijd dat jij ,Merkel en
  al dat andere gespuis voor het gerechtshof komt te staan met die arrogante kop van je.
  Kijk naar alle terreur om je heen, en nog met een stalen gezicht landen dwingen deze criminelen,moordernaars in je land op te nemen overal NO GO AREAS.

  Geliked door 2 people

 16. Ik leef liever onder Orbanisme dan onder Mohammedanisme. Timmermans weet met zijn EU club net dat de Raad van Europa dat nog in 1999 onverenigbaar met de mensenrechten verklaarde…

  Geliked door 1 persoon

 17. Jean zegt:

  Laten we met duizenden richting Brusselallabath trekken en heel die EU rotzooi wegjagen, het enige wat ze mogen meenemen is hun bescheten onderbroek.
  Het gaat van kwaad naar dramatisch met ons seculier Europa, gewoon over straat wandelen is al onbestaande, een deur onbewaakt openlaten als je in de tuin bezig bent is al onbestaande want overal loert er gespuis.
  Die EU misdaadorganisatie moet gesloopt worden en de misdadigers moeten opgesloten worden “zonder” er nog een eurocent aan te verknoeien.
  Wij hebben het echt gehad met dat lafhartig verraderstuig in die glazen aquarium.

  Geliked door 1 persoon

 18. fransdewit zegt:

  Die vent is rijp voor het gekkenhuis, ziet hem nog zitten, u weet toch wel dat er een zuurstofmasker naar beneden hing, in die MH17 er stond heel groot op die rotkop leugenaar

  Geliked door 1 persoon

 19. Nemesis zegt:

  EU WETTEN ? Zoveel ik van dat gerommel in de marge heb begrepen, vaardigt de EU alleen maar richtlijnen uit. Deze zomaar even tot wetten te verklaren, dat gaat niet. Wel natuurlijk als iedereen er plpts achterstaa dat het wetten zijn.
  De uitspraak of het vonnis, noem het wat je wilt, hoef je niet op te volgen. Als een land dat niet doet, kan de EU schreeuwen om sacties. Gaat nog leuk worden.

  Geliked door 2 people

 20. Bas zegt:

  Dit is wat er gebeurd als Timmermans namens de EU in de aanval gaat.

  Geliked door 1 persoon

 21. Tistochwat zegt:

  Wij moeten geen akelige dingen over Timmerfrans zeggen, hoor mensen, want dan gaat-ie weer huilen:

  Gelukkig is zijn grote vriend Jan Kloot dan altijd wel bereid om hem te troosten:

  Waarna Franske weer helemaal blij is:

  Geliked door 1 persoon

 22. Kraftavilqa zegt:

  Ik hoop natuurlijk dat mijnheer Orbán en zijn volk het brusselse gespuis lekker laten lullen en hun land veilig en eigen houden, terzijde zij opgemerkt dat v.w.b. tegen Europese wetgeving indruisen de rest van de eussr zich langdurig kan gaan schamen dat Hongarije als enige zich houdt aan de regels t.a.v. bescherming van de buitengrens van de unie en als stank voor dank wordt het land daarom verguisd. Nochtans vrees ik dat ook al weten de Hongaren hun land vooralsnog vrij van mohammedanen te houden ze mettertijd alsnog het lul zullen zijn wanneer hun land ligt ingebed in een totaal vernikkerd en geïslamiseerd continent (vergelijkbaar met hoe thans in ’t MO Israel ligt ingebed in een regio die overigens geheel gevuld is met mohammedaanse woestelingen) dat de Hongaren alsdan net zulke taaie overlevers mogen blijken als de Israëli’s zich tot op heden betoond hebben.

  Geliked door 1 persoon

 23. Helena zegt:

  Zozo, nou nou, dat pedante mannetje toch, hij wel!! Dat gaat echt niet lukken bij die Hongaren, dat is een heel trots volk die laten zich niet overheersen door de islam, die weten namelijk uit ervaring wat het is om onder het fascisme te moeten leven en houden de vijand tenminste buiten de deur. Ze zullen zich echt niets aantrekken van dit ongeleide wandelende vet gevreten talenknobbeltje! Die slappe hap hier toont alleen maar ballen als ze het politiek correcte vingertje op kunnen steken, fransemans kan niet tippen aan Orban die toont tenminste leiderschap en komt voor zijn volk op! Get Orbanized!!!

  Geliked door 1 persoon

 24. Flo zegt:

  PVDA heeft nog 9 zetels ,weg met die lul

  Geliked door 1 persoon

 25. guusvelraeds zegt:

  Zal Timmermans al op de cursus Hongaars in tien lessen zitten? Als hij de oren gewassen krijgt van Viktor Orbán kan het maar beter zijn als hij het goed verstaat.

  Geliked door 1 persoon

 26. Elena zegt:

  Whaha…geweldige comments hier op de site.
  Zit mij tranen te lachen.
  Heb niets toe te voegen.
  LOL !

  Geliked door 1 persoon

 27. oeps48 zegt:

  Fransje, Fransje, Fransje, ……… zucht ……….zucht ……….zucht …….. hè, hè, aan welke weg ben je nou toch weer aan het timmeren. De verkeerde weg. Wanneer ga je begrijpen, dat de Europese volkeren geen behoefte meer hebben aan dat grootse ideale feestmaal van jou, dat grote verenigde Europa overgoten met islamitische moslimsaus. Dat lusten we niet, joh !!! We moeten er van kotsen. Dat shoarma geknoei uit jouw halal keuken willen we niet meer. We willen weer de lekkere gerechten uit Opoe’s keuken. De Britten lopen al walgend weg van jouw knoeisels. Dat voer van jou kan recht naar de spoeling. Het is nog te slecht, om te dienen als varkensvoer. De Hongaren hebben groot gelijk, dat ze niet van jouw menukaart willen eten. Ze staan al het punt, om van jouw gore tafel weg te lopen. Daar zouden ze groot gelijk in hebben. En wat mij betreft, lopen wij ook weg. Liever nog vandaag, dan morgen. Nexit !!! Nexit !!! Nexit !!!

  Geliked door 1 persoon

 28. Wat wil LUL Timmermans nou, denkt hij nou echt dat hij god is. Viktor heeft wel wat anders aan zijn hoofd. Hij beschermd tenminste zijn volk tegen die plunderaars.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s