Voormalig Brits ambassadeur: Trump heeft zojuist duizend redenen aan Jihadisten gegeven voor “false flag” operaties

Screenshot_31

(Door: Chris Menahan – Vertaling: E.J. Bron)

De voormalige Britse ambassadeur in Syrië, Peter Ford, zei vrijdag op de BBC dat het nu “waarschijnlijker” wordt dat er in Syrië chemische wapens ingezet zullen worden, omdat de Jihadisten nu de zekerheid hebben dat ze met een “false flag” operatie de VS tot een aanval tegen Assad kunnen bewegen. Ford zei:

Inselpresse

“Het zal nu niet voorbij zijn . . . omdat Trump de Jihadisten zojuist duizend redenen heeft gegeven voor ´false flag´ operaties. U ziet hoe gemakkelijk het met een lichtgelovig medialandschap is om het Westen tot overmatige reacties te provoceren.

Daarom zullen ze zeer waarschijnlijk iets soortgelijks uitvoeren wat ze al gedaan hebben, en wel een aanval met chloorgas op burgers – deze werd door de VN in augustus vorig jaar gedocumenteerd, toen ze probeerden om het er zo uit te laten zien alsof de aanval door het regime zou zijn uitgevoerd. Let u op mijn woorden, ik heb het gezegd en het zal gegarandeerd gebeuren.

Dan zullen alle oorlog-schreeuwers zich melden en ons vertellen dat Assad ons misleidt en we met vol gas Syrië moeten binnenvallen, en dat alles vanwege deze ´false flag´.”

Je kunt erover redetwisten of de afgelopen aanval onder ´false flag´ verliep, de prikkel voor de rebellerende terroristen is heel duidelijk om een aanval met chemische wapens uit te voeren en deze bij Assad in de schoenen te schuiven. En deze prikkel is groter dan ooit.

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.informationliberation.com
Auteur: Chris Menahan

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Syrië. Bookmark de permalink .

13 reacties op Voormalig Brits ambassadeur: Trump heeft zojuist duizend redenen aan Jihadisten gegeven voor “false flag” operaties

 1. Marc zegt:

  Ik ben dan ook buitengewoon teleurgesteld in Trump!

  Geliked door 1 persoon

 2. Thom zegt:

  Trump is niet van Lotje getikt. Die weet heel goed, dat het waarschijnlijk een valse vlag is met sarin gifgas van Turkije. De vorige keer dat sarin gebruikt werd was het Turks gifgas. Hij is zo totaal weggeschreven door de binnen- en buitenlandse pers als Poetin’s vriendje, dat hij voor eens en altijd zijn gezag moest vestigen. Dat heeft hij gedaan en nu kan het gedoe van banden met Rusland ophouden en weten zijn tegenstanders dat hij niet met zich laat spotten. Wordt er nu door de jihadisten gifgas gebruikt dan kan hij de schuldige aanwijzen en straffen. Het ging erom om te laten zien aan de binnen- en buitenlandse mietjes dat het met Trump slecht kersen eten is.

  Geliked door 1 persoon

  • Luchtpint zegt:

   “Trump is niet van Lotje getikt. Die weet heel goed, dat het waarschijnlijk een valse vlag is met sarin gifgas van Turkije.”

   Te gek voor woorden. Dé NAVO-partner bij uitstek van de VSA in het M-O ! Die zou hij gaan bekritiseren als hij daarvan af zou weten ??? Gewoon dikke bullshit ! Trouwens, Trump spiegelt zich wel heel hard aan het stichtende voorbeeld van Erdogan, vind ik: de Russen de levieten komen lezen dat ze verplicht zouden zijn Assad te laten stikken. Mooi is dat: de VS mogen hun bondgenoten vrijelijk kiezen zoveel ze willen, maar anderen ? Ho maar, die mogen niks ! De mafkees !

   Dat doet me verdacht veel denken aan wat die fascistische zak Erdogan probeert te doen: jurisdictie proberen krijgen in landen waar hij geen staatshoofd van is, de smeerlap. Trump heeft ze niet alle vijf op een rijtje: even megalomaan als Erdogan met de twee voeten vooruit proberen tackelen, als een olifant in een porseleinkast.

   En dan ook nog proberen de Chinezen voor zijn kar te spannen om Noord-Korea aan te vallen. Wat een grootheidswaanzinnige idioot. Wie denkt hij wel dat hij is ?

   Generaal Douglas MacArthur ?

   Trump is een Loose Cannon ! Een halvezool !

   Like

  • Luchtpint zegt:

   “De vorige keer dat sarin gebruikt werd was het Turks gifgas. Hij is zo totaal weggeschreven door de binnen- en buitenlandse pers als Poetin’s vriendje, dat hij voor eens en altijd zijn gezag moest vestigen. Dat heeft hij gedaan en nu kan het gedoe van banden met Rusland ophouden en weten zijn tegenstanders dat hij niet met zich laat spotten. Wordt er nu door de jihadisten gifgas gebruikt dan kan hij de schuldige aanwijzen en straffen. Het ging erom om te laten zien aan de binnen- en buitenlandse mietjes dat het met Trump slecht kersen eten is.”

   Dus: Hij kan eventueel weten dat Turkije erachter zit, maar om de aandacht daarvan af te leiden gebruikt hij het als excuus om Assad erbij te lappen, en dan moet hij dus de logica blijven volgen door Rusland op het matje te roepen ? Een belangrijke les dus voor Rusland en zijn bondgenoten: er valt dus niet te sollen met een hypocriete klootzak van een VS president die elk voorwendsel (al dan niet van eigen makelij dan wel van die van zijn eigen bondgenoten in de NAVO) inroept om demonstratief met de spierballen te rollen en een incident te creëren, eventueel op wereldschaal ? Een voorwendsel creëren om anderen te intimideren en ze eerst aan te wijzen als de schuldigen voor het “misdrijf”, ongeacht of hij eventueel de werkelijke schuldigen kent ! En dat allemaal omwille van zijn eigen imago, de ijdeltuit !

   “Wat moeten mensen wel niet denken van mij als ik daar geen bommen op ga gooien ?”

   Want dat staat er uiteindelijk, wat jij schrijft !

   Fokking hell ! Is dat een goeie reden om iedereen op de rand van de afgrond te duwen ?

   En jij juicht dat toe ? Met zo iemand gaan we de Derde Wereldoorlog tegemoet, met zo’n hersenloze kuifaap ! Zolang zijn imago maar intact blijft !

   Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Laat ze het toch lekker uitzoeken in de zandbak. Ze blijven elkaar afmaken,. laat ze.

  Like

 4. Floris Jan zegt:

  Het is een geniale set van Trump. Blijkt de gifgas-aanval later toch een false flag te zijn, dan kan hij zijn veiligheidsdienst ontslaan waarmee hij toch al op gespannen voet leeft.

  Like

 5. BigLJohn zegt:

  Rusland heeft de US al gewaarschuwd dat iedere herhaling, een aanval op het leger van Assad, beantwoord zou worden door Rusland. Syrie, alwaar zomaar de derde wereldoorlog zou kunnen beginnen. Napoleon en Hitler verslikten zich al in de USSR, maar de US wanen zich grootser dan God zelf. Dat hele Syrie gebeuren, alsmede dat Moslim gedoe in Europa bezorgt ons nog eens slapeloze nachten en vreselijke doodsangsten !

  Geliked door 2 people

  • Helemaal met je eens. Ik denk niet dat wij de kans krijgen om rustig oud te mogen worden. Mijn schoonmoeder zei tegen mij ooit eens. Het zou goed zijn voor elke generatie om een oorlog mee te moeten maken. Dat heb ik nooit kunnen begrijpen wat daar nu het nut van was.

   Like

 6. Luchtpint zegt:

  Groot gelijk, BigLJohn

  Like

 7. fleckie zegt:

  ‘TRUMP WIL WEER KOPLOPER MET KERNWAPENS ZIJN’, uit PROCESNIEUWS: kwartaalblad TRIBUNAAL VOOR De VREDE( advocaten en derg.) no.111/April 2017:…..Trump wil dat de Vrenigde Staten weer koploper worden betreffende het aantal kernwapens.Omdat het land in vergelijking met Rusland achterop is geraakt moet het nucleaire arsenaal worden uitgebreid:’Het zou een droom zijn als geen enkel land NUCLAIRE wapens heeft,maar als ze er toch zijn,dan moeten wij de meeste hebben’……Trouw 25-02-2017.<<<<<<<<<<<<<<<

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Ik zelf vrees; dat The Donald, door de ” Deep State”, en de rode Democraten; zodanig in de knel is gebracht, dat hij deze aanval op het betreffende vliegveld heeft toegestaan. Dat is voor mij een teleurstelling. In het verleden zijn er genoeg “valse vlag”, gebeurtenissen geweest, en dat had Trump dienen te weten. Een voorbeeld; het Irak van Saddam Hoessein; onder het mom dat Saddaam massavernietigingswapens zou hebben; viel men Irak binnen, de USA met de bondgenoten Frankrijk en Engeland. Achteraf bleek dat er GEEN MASSAVERNIETIGINGSWAPENS waren aangetroffen. Dat zegt mij genoeg!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s