Zweedse journaliste: Zonder illegale migranten zou Zweden instorten

Screenshot_40

(Door: Chris Tomlinson – Vertaling: E.J. Bron)

De Zweedse cultuurjournaliste Åsa Linderborg (foto) heeft beweerd dat de Zweedse economie zou instorten zonder illegale immigranten, omdat zij deze als elementair voor de economie beschouwt. Mevrouw Linderborg, die bij de Zweedse krant “Aftonbladet” als cultuurredactrice werkt, schreef maandag in een opinieartikel:

InselpresseBreitbart

“Ja, er is een probleem met diegenen die geen asiel krijgen en die daarna onderduiken. Maar het is ook waar dat Zweden zou ophouden te functioneren wanneer de tienduizenden illegale migranten daadwerkelijk zouden verdwijnen.”

Linderborg vertegenwoordigde daarbij de opvatting dat de illegale migranten dat werk opknappen dat Zweden weigeren te doen en zegt dat het de illegalen zouden zijn die in de slecht betaalde beroepen zoals schoonmaakwerk of de dienstverlenende sector werken.

Dit artikel is een reactie op het bericht dat de terrorist van de aanslag in Stockholm met een vrachtwagen een afgewezen “asielzoeker” was die uitgezet had moeten worden. Na de aanslag zei minister-president Stefan Löfven (socialist) dat Zweden geen politiek van open deuren voor illegale migranten meer zal bedrijven.

Terwijl Linderborg beweerde dat de Zweedse economie uitsluitend van migranten afhankelijk zou zijn, hebben talrijke berichten exact het tegendeel laten zien, omdat migranten in het land het meest waarschijnlijk werkloos zijn. Een bericht uit december 2015 voorspelde dat in het jaar 2017 6 van de 10 werklozen buitenlanders zullen zijn.

In oktober 2016 was het aantal werkende Zweden zo groot, dat economen van een volledige werkgelegenheid. Voor personen met een migratieachtergrond gold het tegendeel, omdat 21,65 van hen werkloos was.

Van de 163.000 migranten die Zweden tijdens de migratiecrisis eind 2015 opnam, hebben tot juni 2016 minder dan 500 een baan gevonden.

Linderborg beweert dat Zweden de werkende migranten “uitbuit”, omdat velen van hen slecht opgeleid zijn en dat ze alleen daarom weinig verdienen. Daarna riep ze de minister-president ertoe op om in migranten te investeren om hun vooruitzichten op de arbeidsmarkt te verbeteren.

Als dochter van een voormalig lid van de Linkse Partij was ook Linderborg lid van de partij. Ook was ze in de jaren-80 lid van de “Communistische Jeugd”.

Zweden is niet het enige land dat problemen heeft met werkloze migranten. In Duitsland denken economen dat het gegeven dat de migranten van nu de vakarbeiders van morgen zullen zijn een illusie is en dat massa-immigratie uiteindelijk schade zal toebrengen aan de economische groei op de lange termijn.

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.breitbart.com
Door: Chris Tomlinson

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

69 reacties op Zweedse journaliste: Zonder illegale migranten zou Zweden instorten

 1. carthago zegt:

  Je zal maar in Zweden wonen met dit soort journalisten. Dagelijkse journalistieke diarree door de brievenbus en op de tv trekt kalifaatratten aan, dat zal geen ongediertebestrijder durven ontkennen.Als dit soort journalisten verdwijnen houdt de kalifaatrattenplaag eerder op.

  Geliked door 4 people

  • Nemesis zegt:

   Het is bijna niet te geloven, maar zeker 12 van mijn kennissen zijn naar Zweden geemigreerd incl. familie. De laatste tegen het einde van vorig jaar. En ook niet te geloven hoeveel Nederlanders er heel graag en ieder jaar weer op vakantie gaan. En ze zeggen het allemaal, net als bij de vakantie man. “het is heerlijk en fantastisch hier”,

   Like

 2. ReaGluurder zegt:

  Ook weer iemand die door ayatollalah’s besnuffeld is! Is geen redden meer aan in SverigeArabia! Dacht altijd dat de Zweden hun cultuur zo belangrijk vinden. ‘k Hoop het nog eens te beleven!

  Geliked door 3 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat Zweden hun ciltuur zo belangrijk vinden? Nou, als dat al ooit zo geweest is, valt daar de laatste 4 of vijf jaar niets, nada, niente meer van te bespeuren!
   Opendeuren-politiek en eindeloze tolerantie, ja, dát vinden ze belangrijk! Misschien, dat ze dát hun ‘cultuur’ noemen? Dat doet Links híer tenslotte óók. Met een zéér verborgen agenda, namelijk: Systematische vernietiging van diezelfde cultuur.
   Frankfurter Schule, hè?

   Like

 3. Luchtpint zegt:

  En de vraag wordt natuurlijk niet gesteld of die mensen wel tot iets willen worden opgeleid. Noch of ze er gewoon niet hun kloten aan vegen als ze al in een opleiding zouden zitten.

  Geliked door 3 people

 4. Gert Jan Reitsma zegt:

  En met zulke liegende journalisten worden we voor de gek gehouden!

  Geliked door 2 people

  • scheermes zegt:

   Inderdaad gert jan !! En ze worden ook nog eens voor dergelijke onzin dik betaald!!

   Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Gert Jan Reitsma zegt:
   12 april 2017 om 22:50

   Helemaal mee eens.
   Terwijl Linderborg beweerde dat de Zweedse economie uitsluitend van migranten afhankelijk zou zijn……………………..
   Ik vraag me af hoe de Zweden hun land opgebouwd hebben toen al die migranten er nog niet waren.

   Linderborg beweert dat Zweden de werkende migranten “uitbuit”, omdat velen van hen slecht opgeleid zijn en dat ze alleen daarom weinig verdienen……………………….

   Als je geen opleiding hebt gedaan, dan kun je geen topsalaris verwachten. Dan zal je het met een paar centen moeten doen.
   Die mevrouw Åsa Linderborg heeft te veel tikken van de molen gehad. Ze is helemaal los van de realiteit.

   Like

 5. Peacepipe zegt:

  Lange termijn denken, dat is de achilleshiel van de meeste politici! De volgende verkiezingen er weer bij zijn dat is bepalend. Bij veel politici komen partij en persoonlijk belang op nr. 1 en 2, waarbij die belangen van 1 en 2 voortdurend van positie wisselen en daardoor het landsbelang altijd nr. 3 is. Het optreden tegen de Turkse ministers een paar dagen voor de verkiezingen liet dat overduidelijk zien.

  Geliked door 3 people

 6. ongesgoolde zegt:

  In het gesticht met dat lijpe wijf en verder:eigen ongesgoolden eerst.

  Geliked door 3 people

 7. guusvelraeds zegt:

  Door de import van mensen uit het midden oosten op een onverantwoorde wijze zoals nu gebeurd zullen de West Europese landen steeds meer gaan lijken op de landen van herkomst.
  Uiteindelijke zal de hele westerse samenleving terug lopen naar een lager en stagnerend economisch maar vooral ook cultureel niveau. Niet alleen omdat de arbeid ethos in deze landen geheel anders is ook de culturele morele verworvenheden in de Midden Oosten landen zijn in vergelijking met de Europese landen van een andere orde. Pim Fortuyn zei het treffend en sprak van een achterlijke cultuur. Op basis van deze cultureel en moreel achter gebleven gebieden heeft zich tot overmaat van ramp ook nog een uiterst gewelddadige maatschappij ontwikkeld waarvan de oorzaken rechtstreeks teruggekoppeld kunnen worden naar de intrinsiek gewelddadige islam als grootste cultuur drager. De onderdrukkende islamitische religie heeft al deze landen het aanblik gegeven zoals we nu dagelijks kunnen zien op T.V.. Totale vervuiling en verwaarlozing niet alleen in het straatbeeld maar ook een vervuiling op geestelijk en moreel niveau. Deze geestelijke vervuiling komt vooral tot uitdrukking in het eeuwige slachtofferschap dat aanwezig is binnen islamitische samenlevingen en een absolute blinde vlek voor het eigen destructieve functioneren. Met de ooit koloniale bezetting heeft deze deplorabele toestand niets van doen. Integendeel tijdens de koloniale westerse bezetting beleefden deze landen hun beste periode ooit. Nadat de kolonialen vertrokken waren midden jaren vijftig van de vorige eeuw zakten de landen stuk voor stuk in een snel tempo weer af naar het desolaat islamitisch beeld van voor het koloniale tijdperk. Kijk je naar de afhankelijkheid van sociale voorzieningen dan is de islamitische medemens de grootste netto ontvanger. Niet alleen in Nederland maar in alle West Europese landen. Over de aanwezigheid van islamieten in de misdaad statistieken hoeven we het in geheel niet te hebben. Deze zijn alarmerend. Met de import van al deze apothekers, ingenieurs, gynaecologen en verpleegkundigen uit Noord Afrika en het Midden Oosten gaat Europa een zorgwekkende toekomst tegemoet.

  Geliked door 9 people

 8. oeps48 zegt:

  De beweringen van de zweedse cultuurjournaliste Åsa Linderborg zijn in één woord samen te vatten: “kul” !!!

  Geliked door 3 people

  • scheermes zegt:

   Inderdaad oeps48 .en dit is nog maar zachjes uitgedrukt!!GR

   Like

  • Aegolius cs zegt:

   Een hoog Pippi Langkous gehalte van deze rode ster dragende communiste. Het links establishment verlogend zich niet.

   Åsa Natacha Linderborg (née Andersson, born 20 May 1968) is a Swedish writer, and historian. She writes regularly for Aftonbladet, where she works as chief cultural editor.
   Åsa Linderborg was born in the city of Västerås, where she also grew up. Her father worked as a metalworker and her mother, Tanja Linderborg, is a former politician and Member of Parliament for the Left Party. Åsa Linderborg herself became a member of the Left Party – Communists in 1980 and the following year of its youth wing, the Communist
   Youth. In 1987 she became an ombudsman for the Communist Youth in Mälardalen.

   https://en.wikipedia.org/wiki/%C3%85sa_Linderborg

   Geliked door 1 persoon

 9. Petra DeBoer zegt:

  Off topic: Theo(dore) Postol van de MIT concludeert dat de gifgas aanval in Syrië niet vanuit een vliegtuig kan zijn verricht en het dus een fakebericht is van het White House. In de link is zijn verslag met foto’s te lezen. Assad heeft het volgens hem niet gedaan want het gifgas is vanaf de grond in de bomkrater gekomen. Ik ben benieuwd wanneer het witte huis met een verklaring komt want ze hebben iedereen voorgelogen volgens Theo(dore) Postol. Theo(dore) Postol was het ook die aantoonde dat de gifgasaanslag in Ghouta niet door Assad was verricht. Wat een bende is het daar in de Trump administratie.

  https://www.rt.com/usa/384520-postol-report-sarin-syria/

  Geliked door 1 persoon

 10. Juan Pan Blanco zegt:

  du är jetta knep je bent hardstikke gek

  Geliked door 3 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Oh, is dat Zweeds? Leuk!
   Ja, het opmerkelijke: Die Scandinavische talen zijn zo op het gehoor niet te verstaan, maar zie je ze in geschrift, dan denk je, na er even aandachtig naar gekeken te hebben: Ja, natuurlijk…..
   Zo herinner ik me ooit een deel van een zinnetje – maar ik geloof dat dat Noors was – dat luidde: “Tanke mer jeg foretrekker…….” wat vertaald betekende “Dank U, maar ik heb liever…..” waarvan je, na het even te hebben laten bezinken, denkt: Natuurlijk: Liever hebben=prefereren=voorkeur geven aan=voortrekken. Heel logisch eigenlijk.

   Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Die kennissen die naar Zweden zijn geemigreerd, spraken binnen het jaar de taal zo goed als vloeiend. Zweeds is niet moeilijk om te leren. Nu gingen die dan ook netjes en braaf naar de inburgerings- en taalcursussen.
    De jongste van een van hen, ging daar direct naar school, zonder voorbereidende taalcursus, het duurden niet lang of hij sprak Zweeds alsof het zijn moedertaal was.

    Like

 11. hans zegt:

  Dit zijn echt van die typische linkse wijven die geld hebben, niet in de omgeving wonen waar haar ideologie uitpakt en letterlijk wortel schiet en die bewuste vraag over zulke politieke gemakzucht nooit gesteld krijgen, tijd voor hardere aanpak en confrontatie. desnoods geweld wat mij betreft!
  Geen oproep, want het zou verdediging zijn.

  Geliked door 5 people

 12. 4sjun zegt:

  Zo onderhand weet iedereen dat leugenpers en leugenpolitiek het beste omgekeerd verstaan en begrepen kunnen worden. Ook in Zweden breekt de tijd aan dat de sociaaldemocraten politiek worden afgerekend op de cumulerende sociale, politieke, psychische, juridische, culturele en curatieve meerkosten waarmee ze hun land hebben opgezadeld.

  Geliked door 2 people

 13. hans zegt:

  Eigentijdse moffenhoeren!

  Geliked door 2 people

 14. Drs.P. zegt:

  Het kan altijd nog gekker, iedere keer weer worden we verrast door compleet debiele uitspraken van domme sufkudt mutsen zoals deze achterlijke miep. Met dit soort randdebielen heb je geen externe vijanden meer nodig!! Waarschijnlijk bedoelt ze dat zij niet zonder de swarte neuqpiemels kan en dat daar om het hele land maar naar de kloten moet!!

  Geliked door 3 people

 15. Sabeltant zegt:

  Dit zijn de mensen die het liefst zien dat Europa afgeschaft wordt.
  Heeft mevrouw ook verteld hoeveel van die immigranten daadwerkelijk een bijdrage leveren?
  Een opiniestuk uit de categorie utopie.
  In alle steden van Europa zijn immigranten verantwoordelijk voor een groot deel van de criminaliteit.
  Zweden houdt op te bestaan als de migranten wegvallen? Dat mens is geschift.

  Ben ik de enige die kan bedenken hoe mooi de steden weer worden zonder groepen rondhangende migranten?

  Geliked door 5 people

 16. Steven zegt:

  Ook zo’n gehersenspoelde trol door de maatschappij … is niet meer te redden.

  Geliked door 5 people

 17. Lee zegt:

  zweden zou niet instorten, maar de zieligheidsindustrie. Dat is heel wat anders en juist zeer wenselijk. Dan kunnen mensen weer gewone banen zoeken zoals in de dienstverlenende sector of schoonmaakwerk gaan doen. Het verhaal dat zweden dit werk niet zouden willen doen is pertinente onzin.

  Like

 18. Jan zegt:

  Dat zij de Rode Ster om haar nek heeft hangen laat al zien dat zij geschift is en op bolsjewikipedia leest men dan ook:

  …..Åsa Linderborg herself became a member of the Left Party – Communists in 1980 and the following year of its youth wing, the Communist Youth. In 1987 she became an ombudsman for the Communist Youth in Mälardalen.

  Zij is een verdediger van Pol Pot, net als Paul Rosenmöller want zij nam het op voor de genocideverheerlijker Jan Myrdal, tevens beroepsantisemiet (wat Linderborg zelf ook is aangezien zij werkt voor het antisemitische vod Aftenbladet):
  ” …….Åsa Linderborg, writing in Aftonbladet, praised “his penetrating analysis” of liberalism and his “sympathetic and critical solidarity with oppressed people,” called him “one of the most knowledgeable and effective critics of imperialism,”

  Bekijken op Medium.com

  Geschiedenis gebruikt Linderborg om te indoctrineren al zal zij het zo niet noemen. Haar dissertatie had de titel: History Writing Used as an Ideological Power Resource

  Enkele jaren terug schreef zij dat zij erg blij was dat Lars Vik bang moest zij vermoord te worden door moslims: ‘Lars Vilks now starts looking scared for real.’

  Like

 19. Een cultuurjournaliste weet helemaal niets van economie, dus moet daarover haar mond houden

  Like

 20. Thom zegt:

  Ze heeft groot gelijk. De winkelomzetten worden tig maal zo groot, want er wordt door de illegalen nogal wat op de pof meegenomen. De metselaars blijven maar huizen bouwen, de witgoedleveranciers blijven maar wasmachines, drogers en schotelantennes aanslepen. Het gaat best goed met de werkgelegenheid van de blanke Zweden.

  Like

 21. Tom Hendrix zegt:

  De reacties hierop kan ik navolgen. Verder kan ik alleen maar toevoegen; dat geheel Zweden; zo al naar de kloten is. Jammer; maar helaas….. Helaas zie ik het ook dadelijk in Nederland zover komen…

  Like

 22. ildiko zegt:

  Zweden heeft alles verloren, zelfs hun eigen waardigheid. Die linkse regering heeft opdracht gegeven aan bedrijven om eigen Zweedse werknemers te ontslaan en in plaats van immigranten aan het werk zetten ook zonder papieren of taal kennis. Deze bedrijven hoeven aan de migranten minder te betalen en van de overheid vele subsidies krijgen. Dus eigen mensen zijn tweederangs burgers in hun eigen land. De gezondheidszorg is dramatisch slecht, er zijn geen huisartsen die enkele die nog functioneren die zijn ook buitenlanders die geen Zweeds spreken, en voor een specialist moet je 6-7 manden wachten !!!die zijn ook buitenlanders.

  Like

 23. Het lijkt wel of ze in Zweden zich anders vervelen, zonder die uitvreters.

  Like

 24. joga zegt:

  Ach, laat maar het helpt toch niet, want toen Killery verloor in de USA, liep de volgende morgen 80 % van de vrouwelijke mensheid te janken, alsof de wereld ten onder was gegaan. Ze missen nu eenmaal een stofje in de hersenen, dat bij verreweg de meeste (echte) mannen wel aanwezig is.

  Like

 25. wim zegt:

  “Als dochter van een voormalig lid van de Linkse Partij was ook Linderborg lid van de partij. Ook was ze in de jaren-80 lid van de “Communistische Jeugd”.”
  Waarom zou ze die rode ster zo demonstratief dragen? Nog steeds doordrenkt van dat perfide communistische gedachtegoed.

  Like

 26. Tistochwat zegt:

  Alweer een gek. Ik krijg zo langzamerhand de indruk dat er meer krankzinnige wijven zijn dan geesteszieke kerels (nou ja, ‘kerels’?).
  Blijf vooral doorgaan jongens, met recht praten wat zo krom als een hoepel is!

  Ook voor deze muts geldt:

  Wat dacht je van deze? Zelf zou ik er niet aan moeten denken, maar voor deze gekke trut is hij natuurlijk ideaal! Met als extra bonus, slagroom erop, wat wil je nog meer!

  Mijn excuses voor het smerige plaatje, maar de foto is passend voor die Zweedse gek.

  Like

  • Driek zegt:

   Tistochwat zegt: Mijn excuses voor het smerige plaatje, maar de foto is passend voor die Zweedse gek.

   Welnu, beste Tistochwat, ik vind het maar een vies plaatje en ver beneden het niveau van de website van E.J. Bron. Ik zie de humor er niet van in. Maar goed, ik zal wel weer een zeurderige ouwe man zijn die geen humor heeft. Ik vind het ook geen reactie op het artikel. Het slaat nergens op. Ik word er een beetje misselijk van.

   Like

   • BertG. zegt:

    Nee hoor Driek, daar sta je niet alleen in.
    Hier zit ook geen humor in, dit is pornografisch materiaal.
    Maar ik dacht, laat ik er niet weer over beginnen.
    Dit is enkel bedoeld om te choqueren, nergens anders om.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Driek 13 april 2017 om 16:39

    (…) Ik word er een beetje misselijk van. (…)

    Precies! En daarom vind ik dat het uitstekend past bij het artikel over die misselijk makende muts! Ik vond het een zeer geschikte afbeelding om uiting te geven aan mijn walging voor dat soort verraders. Als iemand het porno wil noemen, mij best. Ik noem het een passende illustratie.

    Like

  • Drs.P. zegt:

   Stel nu eens dat ze het daarom doet en dat lekker vindt, dan hebben we het probleem nog niet opgelost. Misschien een 3 voudige penetratie voor 24/7???

   Like

 27. Beschouwer zegt:

  Veel migranten in Zweden hebben helemaal geen zin om schoonmaakwerk te doen. Die hebben liever een uitkering en verdienen wat bij in de drugshandel en zitten in een bende.

  Like

 28. Eric zegt:

  Zelfs haar foto is een leugen want in de jaren ’80 was ze lid van de Communistische jeugd. Dus is ze nu rond de zestig en waarschijnlijk, gezien de aard van haar journalistieke ‘bijdrage’, een seniel oud wijf dat geen man nog kan bekoren. Vandaar haar bewieroking van moslimvluchtelingen, onder wie ze hoopt nog een hengst te zullen vinden. It’s the sexuality, stupid !

  Like

 29. BertG. zegt:

  Wat een naar land moet dat toch geweest dan, zonder al die illegalen.
  Nauwelijks voor te stellen dat er daar mensen gewoond.

  Ik denk inderdaad dat ’t op instorten staat als duizenden mensen in de WW komen als ze geen werk meer hebben aan het zoet houden van al die illegalen.
  Die zouden van de 1 op de andere dag zonder “werk” komen te zitten.
  Zal ze dat misschien bedoelen.

  Like

 30. erfwachter zegt:

  Belachelijk wat een onzin dat wijf uitbraakt , en dat is journalist ,? mijn hond heeft meer inzicht en verstand dan die zweefmuts

  Like

 31. scheermes zegt:

  Door haar vele studie ,aangeleerd op de linkse scholen ,is duidelijk te merken aan deze dame dat al haar linkse hersenen met het dodelijke virus van de linkse hoogleraren totaal verziekt is !! Deze dame is haar zicht op de werkelijkheid VOLKOMEN kwijt !! Dit is de reden ,waardoor de e.u ten grave wordt gedragen ,aangezien de linkse kerk te beroerd is om na te denken en luistert naar de linkse hoogleraren (want die weten het ,want die hebben met hun knappe koppen de wijsheid in pacht !!?????) en vreten ze gretig al deze onzin wat door deze volksverlakkers verkondigt wordt !! Al deze linkse prof,en zogenaamde hoogleraren hebben alleen maar op hun studeerkamertje gezeten ,nooit eens in de frisse lucht geweest om GOED door te waaien ,daarvoor hadden ze geen tijd ,echt TOTAAL losgezongen door hun linkse studie van de werkelijkheid en kunnen na hun linkse studie met dergelijke idiote uitspraken aanschuiven bij jeroen pauw enz om hun judas penningen op te strijken !! Deze idioten willen NU nog steeds beweren dat de moslims een verrijking zijn voor onze samenleving !! Hoe GEK wil je het hebben !!Ondanks hun vele studie ,zijn deze hoogleraren STEKEBLIND !! Voor digene die hier nog enige twijfels overheeft ,verwijs ik naar de d666 rechters? die onschuldigen schuldig verklaren (zie uitspraak WILDERS!!)en de schuldigen laten lopen ,of zelfs niet voor het hekje dagen zoals bij SPEKMAN (alleen maar 1groot stuk varkensvlees ,derhalve onbegrijpelijk ,dat een moslim op een dergelijk stuk varkensvlees stemt !! )En samson die ECHT vanwege zijn uitspraak volgens de wet vervolgd kan worden !!Hieraan kun je zien aan al deze dingen hoe CORRUPT de linkse samenleving is !! Ten dode gedoemd !!En de onnozele kiezers die te BEROERD zijn om ZELF eens goed na te gaan denken ??Trappen in de leugens en listen en bedrog door al deze linkse LIJDERS !! En niet LEIDERS !!Waren het maar LEIDERS !! De DOOD IS IN DE POT ,zolang AL deze linkse leiders aan de macht zijn !!

  Like

 32. Pietersen zegt:

  Wat een wijsneus zo te zien met haar soort van wikka(heksenrij) teken om de hals.

  Like

 33. koddebeier zegt:

  Zooooooooooooo, die is verknipt !!

  Like

 34. Republikein zegt:

  O ja joh, stort de economie dan in?
  Je bedoelt toch zeker jouw economie?
  Het zijn huiliehuilie berichten.
  Steeds duiken ze weer op, nu hier ook, als gevolg van Brexit gaat onze visserij gehalveerd worden.
  Nou, laten we dan de proef op de som nemen, let’s go!

  Like

 35. Golden Girl zegt:

  Zweden gaat juist ten onder door dat alles maar binnen komt , die hun land en onze landen verpesten, het woongenot neemt steeds verder af, dat onbezorgde leventje dat we hebben/ hadden is er niet meer, als ik winkel en er loopt iemand vlak achter me kijk ik gelijk om,ik weet dat je zo niet moet leven, maar er zal maar net een doorgedraaide gek achter je lopen die blanke blonde vrouwen haat

  Like

 36. BigLJohn zegt:

  Inteelt is volgens mij de grootste boosdoener in Zweden. De Zweden zijn verworden tot een volk wat niet meer normaal kan redeneren en nadenken. Dit in tegenstelling tot hun voorvaderen de Vikingen. Deze zouden nooit hun vaderland ten prooi laten vallen aan het grootste schorum wat op aarde rondloopt !

  Like

 37. ieznogoedh zegt:

  Linderborg beweert dat Zweden de werkende migranten “uitbuit”, omdat velen van hen slecht opgeleid zijn en dat ze alleen daarom weinig verdienen.
  Ze heeft gelijk, behalve voor het vak gynaecoloog voor onvrijwillige patienten, zijn ze verder slecht opgeleid.
  Blijft de vraag natuurlijk of je een aap überhaupt iets kan bijbrengen wat hem uiteindelijk een goede kans op de arbeidsmarkt geeft (ik betwijfel dat ten zeerste!). Echer, het stellen van deze vraag is van een nogal nutteloze aard als de betreffende personen helemaal niet gekomen zijn om te werken maar om fijn op kosten van die domme Christenen een fijn leven te hebben ( dit betwijfel ik nu weer juist niet).

  Like

 38. Jean zegt:

  Zouden de Zweden dat kotsmisselijk kutwijf niet beter naar eender welk moslimland sturen met een ‘one way ticket’? Iemand die dergelijke waanzin uitkraamt is behoorlijk gestoord in het koppeke.
  Ik hou en respecteer vrouwen enorm maar van dergelijke idiote wijven moet ik enorm walgen..
  Zet ze eens één week apart tijdens de ram-madam met 5 moslims eens horen of ze dan nog dezelfde idiote waanzin uitbraakt…, ik denk dat ze dan ergens (?) heel veel pijn heeft…

  Like

 39. Kraftavilqa zegt:

  Dat wicht toont de voor linkse koprot zo typerende realiteitsblindheid, gemengd met een snufje eveneens voor LK symptomatisch waanwensdenken. Nochtans meent ze wel te weten dat velen van hen (de invasoren) slecht opgeleid zijn en dat ze alleen daarom weinig verdienen waarempel wat een revelatie ons wordt toch steeds verteld dat ’t allemaal hooggequalificeerde rocket-scientists e.d. zijn. voorts beweert ze dan ook nog dat Zweden de werkende migranten “uitbuit” m.a.w. ze geeft maar weer een draai aan de kunstmatig schuldgevoel-zwengel, dat U maar goed weet dat U als blanke per definitie een slavendrijver bent ach ach wat zijn ze toch weer zielûg die bruintjes ze kan zo mafmuts simons een handje geven; bespottelijk hoe thans mensen veroordeeld worden wegens wat botte facebook-postings t.a.v. mafmuts simons wanneer is er al ’s iemand veroordeelt wegens opruiïge vuilspuiterij t.a.v. laten we zeggen Janmaat, Fortuyn, Wilders en Baudet moet nog gebeuren hè? maar dit geheel terzijde.

  Like

 40. Flem zegt:

  Hoe lul ik mn gesubsidieerde krantje vol, dit is echt een typje voor een georganiseerde moslim rape….

  Like

 41. Tom Hendrix zegt:

  Die vrouw is echt rijp, voor paviljoen 5, van Vijverdal. Knettergek!

  Like

 42. Claudia M. zegt:

  Het enige wat ophoudt te functioneren zijn al die duizenden Gutmenschen die hun lucratieve baantje verliezen. Diegene die geen asiel krijgen, moeten vastgezet worden en zo snel mogelijk naar het land van herkomst gebracht worden! Dat is dus buiten de EU grenzen!

  Ik schreef het al vaker; wij kunnen met alle liefde van de hele godganse wereld niet voor half Afrika en het M-O zorgen! Ze maken er gloeiende, gloeiende…, zelf één grote teringzooi van en wij maar dokken. Ongeveer een half jaar geleden las ik een reactie waarin gesteld werd de boel maar opnieuw te koloniseren; toen dacht ik nog ‘oeps’! Inmiddels wat meer ingelezen in de stof, denk ik nu; doen!

  Het gaat gewoon niet goed komen. Kijk wat er in Zuid-Afrika is gebeurd. Van een welvarend land naar één grote corrupte armoedige teringzooi! “Join the club of the rest of Africa!” Oh, en over discriminatie gesproken, het is dat het niet waar is, maar je zou het heden ten dage bijna gaan geloven en in de rest van fraaie continent Afrika is het niet veel beter.

  En om even op het werk terug te komen… Alles wat ik hier achterop de vuilniswagen zie staan, is roomblank en in de schoonmaak word je als blanke weggepest!

  Iedereen, die nu nog een pensioentje hoopt, laat die hoop maar vast varen, want als het zo doorgaat, wordt het wordt werken tot je dood!

  Like

 43. Tom Hendrix zegt:

  @Claudia M. : 18.07. uur. U heeft gelijk. Sinds de jaren ’50 van de vorige eeuw, hebben we meer dan 1000 miljard gestoken in Afrika. En het heeft geen fluit uitgehaald. Nada, niente, noppes.

  Like

 44. Asgard zegt:

  Er zullen Breivikjes gaan opstaan, daar kun je op wachten 100%

  Like

 45. Jules Vismale zegt:

  De enige vrouwen die uit Zweden afkomstig zijn, zoals Pippi Langkous en Agnetha Fältskog, daar had je vroeger nog tenminste iets aan hoewel Pippi zelf een meisje bleek dat zich echter als een onbegeleid projectiel gedroeg omdat ze tegen het ouderlijk gezag afzette en Agnetha zong altijd prachtige nummers voor ABBA.
  En met illegale immigranten stort die rode heks van een Åsa Linderborg dadelijk ook nog een keer in zodra een stel van die “illegale migranten” haar gaan aanranden, verkrachten, aftuigen en beroven en reken maar dat ze dat natuurlijk hartstikke leuk zal vinden! Want als ze met een bont en blauw geslagen gezicht voor de televisie verschijnt zal Åsa vast het moslimtuig nog verdedigen met de woorden: “Allah, vergeef het hun want ze weten niet wat ze doen!”

  Like

 46. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:
  Is de weg kwijt, dat wijf

  Like

 47. Jules Vismale zegt:

  Anni-Frid Lyngstad was de onwettige dochter van een Duitse soldaat, Alfred Haase, en een Noorse vrouw, Synni Lyngstad en zij moest toen zelf naar Zweden immigreren om zo aan schande van verraad te ontsnappen. Ik weet ook dat Benny Andersson op 16-jarige leeftijd al vader werd en Björn Ulvaeus was met Agnetha getrouwd. Zij zag er trouwens erg aardig uit en als de immigratie van moslims naar Zweden al was begonnen toen ABBA optrad hadden sommigen onder hen graag aan haar achterwerk gezeten! Overigens vindt ik ABBA nog steeds een fantastische popgroep en ik bezit vrijwel al hun nummers!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s