Dijkhoff minst streng

Screenshot_44

(Door: Jorn Jonker)

DEN HAAG – Staatssecretaris Klaas Dijkhoff (Veiligheid en Justitie, foto)) blijkt in stilte een ruimhartig asielbeleid te hebben gevoerd. De VVD’er was de afgelopen jaren aanzienlijk minder streng voor individuele gevallen dan zijn voorgangers.

Asielzoekers die worden afgewezen en zelfs van de rechter terug moeten, hebben soms nog een laatste hoop. Als de staatssecretaris hun zaak voor zijn neus krijgt, bijvoorbeeld omdat het om een schrijnend geval zou gaan, kan de bewindspersoon besluiten deze persoon toch nog een vergunning te geven.

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Multiculti, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

4 reacties op Dijkhoff minst streng

 1. Tom Hendrix zegt:

  Waarom verbaast mij dat nu niet.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Tom op 13/4 om 18:17

   Omdat u waarschijnlijk van VVD-ers verwacht dat die steeds iets anders doen dan ze beloven. En dat klopt. Voorbeelden genoeg.

   Like

 2. Ja hoor, 240 hebben toch alsnog een verblijfsvergunning gekregen.

  Like

 3. Nemesis zegt:

  Crisis, Dijkstal ook al met een alibaba baart, ja dan…………….!
  Vraag me af wat nu schrijnende gevallen zijn, ze zijn tenslotte allemaal zie, zwak, misselijk en werkschuw. Tevens slepen ze hier ziektes in, die in eerste instantie onontdekt blijven. TBC (de gevaarlijke variant), vooral ook AIDs en hepatitis. Is allemaal hartstikke schrijnend natuurlijk. Vooral voor de Nederlanders die met die lui in aanraking komen uiteraard.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s