Extreemlinks gooit brandbom bij campagnehoofdkantoor Marine Le Pen naar binnen

Screenshot_41

(Door: Marc van Molenbeek)

Voorvrouw Front National hekelt ‘volledige straffeloosheid’ linkse groepen

Bij een kantoorpand in Parijs waarin in het campagnehoofdkwartier van de rechtse Franse presidentskandidate Marine Le Pen is gevestigd, is in de nacht van woensdag op donderdag een brandbom naar binnen gegooid. De brandweer was snel ter plaatse en kon de schade beperkt houden tot een deur en deurmat.

Post online

Een groep die zich ‘Vecht tegen vreemdelingenhaat’ noemt, eiste de verantwoordelijkheid in een boodschap aan het persbureau AFP op, meldde BFMTV op zijn website.

Le Pen zei dat linkse groepen “in volledige straffeloosheid” hun gang kunnen gaan. De regering zou ze moeten ontbinden, zei zij. Minister van Binnenlandse Zaken Matthias Fekl veroordeelde de poging tot brandstichting als een “onacceptabele daad”. Hij zei dat contact is opgenomen met het campagneteam van het Front National om te bespreken hoe de beveiliging kan worden verbeterd

Bron:
http://politiek.tpo.nl
(h/t “Jan Wandelaar”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Barbarisme, cultuurrelativisme, democratie, Frankrijk, Front National, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marine Le Pen, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

12 reacties op Extreemlinks gooit brandbom bij campagnehoofdkantoor Marine Le Pen naar binnen

 1. Drs.P. zegt:

  Vreemd hoor, de kogel of de molotov cocktail komen altijd van de slinkse ratten.
  Dat is ook omdat de slinkse ratten ten eerste de knokploegen zijn van de slinkse overheid (dus ook in Frankrijk) en ten tweede altijd bereidt zijn geweld te gebruiken als iets ze niet zindt (denk daarbij aan Makro branden, belagen Nertzen fokkerijen, stronttaarten naar onze Pim, ene van der Graaf die er voor moordde, etc., etc., etc.). Willen we slinkse politiek uitschakelen, dan zullen we eerst moeten afrekenen met de parasiete afakanker en dat soort groepen.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Fascisme is dan ook links !!

  Like

 3. Zodra fascistoïde links geen argumenten meer heeft, gaan ze met brandbommen gooien, net zoals ooit met JM Le Pen gebeurde en zijn hele huis afbrandde !

  Like

  • Republikein zegt:

   U was toch in Kedichem?

   Like

   • Ik was inderdaad op 29 maart 1986 bij Kedichem en als laatste 2 hoog uit dat fikkende hotel sprong, met mijn achterhoofd op een stenen vensterbank kwam en hierdoor een schedelbasisfractuur opliep en 8 dagen op de IC van het toenmalige Academisch Ziekenhuis Utrecht moerst verblijven ter observatie. 29 maart 2016 is hierover ook nog een uitzending geweest via Omroep MAX. De 4 uiteindelijk getraceerde aanslagplegers werden opgehaald, doch tijdens de zitting in de rechtbank Dordrecht zaten we tegen 4 lege stoelen aan te kijken want deze 4 gasten hadden een andere identiteit gekregen van indertijd mede-verantwoordelijk burgemeester Ed van Thijn uit Amsterdam. Zo vies zat de politiek indertijd in elkaar.

    De villa van JM Le Pen sr. is ooit ook afgebrand.

    Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Links en/of de islam gebruiken ALTIJD als eerste GEWELD. Kijk maar naar de AFA idioten, de ex.krakers van GL, de Rara figuren; allemaal verknipte idioten, die altijd menen hun gelijk te moeten halen. En krijgen ze hun zin niet; dan gebruiken ze GEWELD!

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Het wordt gewoon een “incidentje” genoemd.
  Er zijn ergere dingen.
  De groep “« Combattre la xénophobie »” heeft aangekondigd er mee door te gaan tot aan de verkiezingen.
  Een Mevrouw, woordvoerster van de partij NPA, Christine Poupin, ( een partij, linkser dan links, erger dan NL-Groen Links….) had gekscherend gezegd:” Ze [ de FN ], moeten hun cigaretten maar better uitmaken, doven……”


  Poupin sur la tentative d’incendie du @FN_officiel “Ils devraient éteindre leurs cigarettes ! Ils devraient faire attention…” #NPA #PolMat

  Like

 6. Steven zegt:

  En de dader..die hebben we nooit kunnen achterhalen.
  De camera’s rondom het gebouw hebben eveneens niks opgemerkt, of waren van dien aard dat er geen bruikbare informatie uit gehaald kon worden.

  Like

 7. Fred zegt:

  Linkse ratten.

  Like

 8. Links is veel gewelddadiger.

  Like

 9. Ivanhoe zegt:

  Die debielen haten liever hun eigen ras.

  Like

 10. Nemesis zegt:

  Links is nog erger als ebola, builenpest, aids, pokken, tbc, syfilis en diverse andere smerige ziektes bij elkaar, bovendien hoogst besmettelijk, net als de islam.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s