Ongeloofwaardigheid heeft een naam: Trump

Screenshot_55

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

Blijkbaar is Trump ieder middel recht om lak te hebben aan zijn kiezers en verkiezingsbeloftes. Wat kan hen zijn gezwets van gisteren interesseren?

Contra magazine

Weliswaar kan ook een Amerikaanse president niet van vandaag op morgen alles veranderen, temeer omdat Trump niet alleen tegenwind ondervindt van de Democraten, maar ook van enkele Republikeinen, maar hetgeen hij zich in de afgelopen week veroorloofde, leverde hem al de naam “Turnocrat” op. Een Engelse woordspeling, die heel moeilijk in het Nederlands is te vertalen en waarschijnlijk enigszins vergeleken kan worden met “draaikont” of “breker van verkiezingsbeloftes”.

Zo is er nog steeds geen muur met Mexico in zicht. Hillary Clinton wordt nog steeds niet strafrechtelijk vervolgd, in plaats van een interventiekoers vliegen er Tomahawk-raketten rond, Assad moet nu, tegen zin beloftes in om geen regime-changes te ondersteunen, toch weg en de NAVO is plotseling toch super, Poetin echter de slechte.

Wat betreft het belastingsysteem eveneens nog geen plan, importheffingen zijn er ook niet, Obama-care blijft nu toch, de cheffin van de Federal Reserve, Yellen, mag nu toch aanblijven en in plaats van “to drain the swamp” duikt hij er blijkbaar heel diep tot op de bodem in.

Trump mag weliswaar lang niet zo erg zijn als Hillary Clinton, die waarschijnlijk al lang complete squadrons en talloze dronen naar Syrië gestuurd en duizenden Tomahawks respectievelijk kruisraketten afgevuurd zou hebben, maar tussen de kandidaat en de president Donald J. Trump zit een wereld van verschil. Wellicht had hij toch niet zoveel Neocons bij zijn kabinet moeten betrekken, dan zouden er eventueel toch nog enkele dingen anders zijn afgelopen. Maar hij is nu eenmaal wie hij is: berekenbaar onberekenbaar.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump. Bookmark de permalink .

49 reacties op Ongeloofwaardigheid heeft een naam: Trump

 1. Theresa Geissler zegt:

  Nou, nou, Herr Maier, teleurstelling valt hier inderdaad te billijken, maar laat U Trump nu niet wat èrg drastisch als een baksteen vallen?
  U geeft zelf aan, te beseffen, dat het alternatief -Clinton- nóg erger was geweest, dus laten we het liever nog maar even aankijken: Een vernietigend oordeel kan in een later stadium altijd nog gegeven worden.

  Geliked door 1 persoon

  • Thom zegt:

   Contra-Magazin is altijd al anti-Amerika geweest. Ze doen soms net alsof Duitsland nog steeds bezet is door Amerika. Dat Trump niet anders kan is voor Herr Maier geen reden om hem desondanks toch af te zeiken, want dat doet hij altijd.

   Like

  • louis-portugal zegt:

   Mee eens Theresa.
   Maar 2 grote fouten heeft hij voor mij al gemaakt.
   1 de harde maar onterechte aanval op Putin over de Ukraine en de Krim.
   2 de aanval en nu de grove beschuldigingen, ondanks bewijzen, over de gifgas aanval
   door Assad.

   Like

  • Jan zegt:

   Marco Maier is een samenzweringsgeschifte (9/11 was een inside job en het Pentagon werd door een raket getroffen) en Amerikahater, die overigens ook een pesthekel heeft aan Israël (Israël dient op te houden te bouwen in eigen land, een meerderheid van de Joden is voor opsplitsing van Israël) en dat samen met Amerika er op uit is het MO te overheersen.

   Bijzonder is dat Contra-magazine tegen samenzweringstheorieën zegt te zijn, maar zij doet er zelf ijverig aan mee

   De muur die er moet komen is 2000 km lang en staat er dus niet in een week. Wordt uitbesteed en tegen gewerkt door terroristische organisaties in Amerika (AFA) en Mexico (de kartels). Paul Ryan, een RINO, werkt Trump op iedere mogelijke manier tegen, zei voor de verkiezingen dat hij dit zou doen en is dus te vergelijken met wat de PvdA deed tegen Fortuyn, overal tegen stemmen ook al is iets een goed voorstel.


   http://www.thegatewaypundit.com/2017/04/border-patrol-union-president-rips-paul-ryan-delaying-funding-border-wall-video/

   Obamacare was al lang vervangen als ook nu weer Pal Ryan dit niet had gesaboteerd die zijn eigen ontwerp, even waardeloos als dat van Obama er niet door had willen drammen, wat mislukte en daarom zit Amerika nog deels met Obamacare opgescheept

   http://www.thegatewaypundit.com/2017/03/rep-gohmert-president-trump-lied-speaker-ryan-video/
   http://www.thegatewaypundit.com/2017/03/judge-jeanine-pirro-eviscerates-paul-ryan-needs-step-speaker-house-video/

   Hillary Clinton kan alleen strafrechtelijk vervolgd worden als ook de CIA is uitgemest en alle bewijzen op tafel liggen. Alle veiligheidsdiensten zijn vergeven van Obama-volk.

   De psychopaat Assad moest altijd al weg van Amerika, dus dat is niets nieuws.

   Vatenbommen kunnen alleen afgeworpen worden van uit een vliegtuig, iets wat Maier duidelijk ontgaat.

   Dreigen met uit de NATO stappen als Europese landen hun beloftes weigeren na te komen is wat anders dan zeggen dat de NATO waardeloos is, iets wat Trump niet zei, hij zei, ‘obsolete’ in huidige vorm en dat is wat anders. Bovendien was het gericht tegen de slappe houding van Europa tegen terrorisme.

   Over Janet Yellen:
   Why did Trump flip flop on Yellen? She may be the dove he needs, analysts say
   http://www.marketwatch.com/story/why-did-trump-flip-flop-on-yellen-she-may-be-the-dove-he-needs-analysts-say-2017-04-12

   Overigens, wie het woord ‘neocons’ hanteert zit toch echt verkeerd. Het is een scheldwoord van iedereen die het niet eens is met een Amerikaans politicus. Klinkt als ‘nazi’ uit de mond van een linksmens die het niet eens is met hem

   Geliked door 1 persoon

   • H J zegt:

    Precies.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Jan, zo is het!
    Ik wordt zo misselijk van die lui die direct met het opgestoken vingertje lopen re roepen dat Trump niet deugt.
    En al die maanden beweerden dat Trump geen enkele kans maakte om president te worden…
    Toen geen gelijk… nu ook niet.

    Tragische mensen die nooit en te nimmer gelijk krijgen…
    Ik kan het weten want ik heb àltijd gelijk…
    En je weet het, als je het hebt kun je het niet meer krijgen.,
    Zodoende dus.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Inderdaad.
   Wat ’n bull-shit!
   Je kunt het ook nooit goed doen.
   Waarschijnlijk heeft deze vrucht ook altijd geroepen dat Trump NOOIT President van de VS zou worden… en nu hij het wèl is moet hij het natuurlijk niet goed doen.
   Obama was ’n rasechte moslim en heeft Amerika praktisch vernietigd!
   Maar toen heb ik nooit zulke persoonlijk gerichte flauwekul over Obama van meneer Maier gelezen.

   Ik heb alle vertrouwen in Trump en BLIJF het ook houden… wat hij ook zogenaamd niet goed doet.
   Geef die man nu eens eindelijk wat tijd om iets goed te doen of fouten te maken, maar leg niet gelijk te blerre als je iets niet begrijpt…!

   Like

 2. Beschouwer zegt:

  Trump hield een inauguratie rede. Het was een mooi verhaal en toen dacht ik “Doe wat je zegt dan lieg je niet !” Vele mensen die op Trump hebben gestemd denken waarschijnlijk het zelfde. America first dat was de kern van de inauguratie rede die Trump vertelde..

  Like

  • Bas zegt:

   Amerika first, maar wel graag zonder te willen graaien in andermans land waar het geopolitiek m.a.w. het gras oog aanschijnlijk groener lijkt. Bovendien op oorlog met Rusland en/of Noord-Korea en daarmee mogelijk in een later stadium ook China, zit niemand te wachten. Het beste is als president Trump zijn verkiezingsbeloften gestalte gaat geven, prioriteiten gaat stellen om Amerika n’s flink aan te harken. In sommige delen is het armoe troef, bovendien de criminaliteit dreigt daar uit de hand te lopen, gelijk als in een derde wereld land. In dit opzicht Amerika dus first !

   Geliked door 1 persoon

   • Beschouwer zegt:

    Dat bedoel ik en laat Noord Korea, Syrie en dergelijke maar in de sop gaar koken. Werk creeren in de USA en zo de armoede oplossen. Zat verpauperde binnensteden, infrastructuur en dergelijke op te knappen. Zat industrie weer op te bouwen behalve de wapenindustrie.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Bas.
    Ik ben het niet met je eens.
    Wij zitten al decennia op ’n goeie oorlog met N-Korea te wachten.
    Die hufters mogen geen atoomwapens krijgen.
    Onder Obama hadden ze ze zéker gekregen.
    Gelukkig zal Trump ze vermorzelen.

    Dan maar oorlog…!

    Like

   • paulzwueste zegt:

    En Beschouwer kan het ook in z’n zak steken…!

    Like

 3. Vederso zegt:

  Ann Coulter noemt de aktie in Syrië “vreemd”, maar pas als Steve Bannon uit het Witte Huis verdwijnt, moeten alle alarmbellen gaan rinkelen. En … Trump is nog geen 3 maanden president, even afwachten dus.

  Like

 4. Japio zegt:

  Is nog te vroeg om conclusies te trekken denk ik.

  Like

 5. H J zegt:

  Voorbarige conclusies. Trump kan inderdaad niet op persoonlijke titel regeren, net zomin als Geert dat zou kunnen als hij MP zou zijn. Dus Trump moet ook consessies doen en hier en daar wat inschikken. Reageer niet te vlug wat trouwens ook veel Amerikanen al doen. Geez, gun de man eerst eens wat tijd, hij heeft al zoveel geregeld in korte tijd. En daarbij, Rutte deed niet anders en zal niet anders doen als het om verkiezingsbeloften gaat.
  De muur komt er wel degelijk https://www.infowars.com/companies-release-trump-border-wall-concepts/ ; zoiets heeft gewoon tijd nodig. En wat Killary betreft, die komt ook aan de beurt, maar besef wel dat ze in eerste instantie door J. Comey van de FBI is gevrijwaard voor directe vervolging.

  Geliked door 1 persoon

 6. Fred zegt:

  Het Syrië moeras wordt zijn armageddon.
  Of hij wil of niet, de deep state wil nu eenmaal die gaspijp van Qatar naar Europa.
  Het gaat om honderden miljarden dollars die al lang genoeg de elite door de neus geboord zijn.
  En die vierhonderd duizenden doden?
  Wie maalt daarom?
  Daar waren ook kindjes bij, Donald.
  Maar die tellen blijkbaar niet mee als er geen gas bij betrokken is.

  Geliked door 1 persoon

  • Thom zegt:

   Hoe diep de Deep State ook zal zijn, het zal te ondiep blijken te zijn. Poetin zal nooit toestaan dat de gasleiding door Syrië er komt. Dan komt er een oorlog met rusland die niet te winnen is en waarbij Europa eraan gaat. Dat gaan we trouwens toch wel, dus misschien is die oorlog beter, dan kan er hier opruiming gehouden worden.

   Like

   • Beschouwer zegt:

    Waarom kunnen ze niet gewoon beide gasleidingen aanleggen. Die van Qatar naar Europa en die van Iran naar Europa. Altijd maar gedoe en gedonder.

    Like

  • Beschouwer zegt:

   In ieder geval heeft Trump een verdrag getekend dat olie en gas vanuit de Noordwestelijke VS naar de rest van het land gaart transporteren. Vandaar dat de VS minder afhankelijk is van olie en gas elders in de toekomst…. Bovendien geeft het veel werk aan VS-arbeiders deze pijplijn aan te leggen…

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Trump zal niet struikelen over Syrië.
   Trump gaat minimaal 8 jaar regeren.
   Daarna zal zijn dochter het overnemen.

   En die neemt dan ’n zwart mopshondje met ’n mopsneusje..

   Like

 7. abouneenee zegt:

  Trump doet het tot nu toe erg goed, de lijst met behaalde resultaten in ieder geval in de VS is groots, maar dat wordt niet door de MSM gedeeld.

  Het is een gotspe dat de wereld hulpeloos ligt te spartelen en geen eigen verantwoordelijkheid wil nemen. De wereld is te afhankelijk geworden van de VS en nu er in de VS een “betrouwbaar onbetrouwbare” kandidaat gekozen is als president die zich niet als Bilderberg-marionet laat gebruiken – alle boosheid zelfs hier op EJBron en in de MSM ten spijt – en de andere landen te lui zijn om überhaupt een eigen buitenlands beleid met visie te formuleren, moet men het dus zelf doen, wat op zich ook weer passief beleid is van Trump, en als een kleuter die van mama tegen z’n zin in z’n kamer moet opruimen gaat de EU schoppen tegen het onvermijdbare. Het is te vergelijken met chaos in een schoolklas, die leerlingen willen allemaal genieten van het weer of van iets anders en niet gedwongen zijn iets te doen. De hele politiek krijgt er niet zo’n beetje voor betaald om Nederland echt naar een hoger plan te tillen en het enige dat ik zie is dat men taken wil afstoten naar Brussel en verwijst naar Brusselse wetgeving als het zo uitkomt om hun misdadige luiheid te maskeren. De vraag die bij mij opkomt is waarom overheden niet het heft in eigen hand willen nemen en vooral hoe lang men Trump wil uitsluiten. Vier jaar is een lange tijd om met de duimen te draaien. Het Europese project is de post-flower power droom van vele werkzaam in de ambtelijke molens, hun religie en het voortbestaan van die religie is erg onzeker, iets wat zelfs sultan Erdogan ziet.

  De eerste ministers, ministers en staatssecretarissen, ja, zelfs de meerderheid van de kamerleden van EU-landen doet hun soevereiniteit in de uitverkoop richting EU. Waarom? Jan Peter Balkenende zei het al voor de vorming van zijn laatste of voorlaatste kabinet: hij wilde een rustiger kabinetsperiode. Hij zal het zwaar hebben gehad met zijn Balkenende-norm…

  Geliked door 1 persoon

 8. IkBenHet zegt:

  Oom Donald is wéér lekker bezig.
  Nu de “Mother O”f All Bombs op oost Afghanistan.

  Begin inmiddels zeer ernstig aan die Potus te twijfelen…

  Like

 9. Pietersen zegt:

  Erger dan Nederlandse politici kan hij niet zijn.

  Like

 10. Jan zegt:

  Trump’s border wall will get its start in San Diego County (video)

  President Trump’s proposed wall with Mexico will kick off in the San Diego border community of Otay Mesa, U.S. Customs and Border Protection confirmed Monday.

  The community is home to one of two border crossings in San Diego and will be the site where 20 chosen bidders will erect prototypes of the envisioned wall. Winners will be selected around June 1, the agency said.

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/04/trumps-border-wall-kick-off-san-diego-california-walls-30-feet-high/

  Geliked door 1 persoon

 11. Jan zegt:

  The U.S. is prepared to launch a preemptive strike with conventional weapons against North Korea should officials become convinced that North Korea is about to follow through with a nuclear weapons test, multiple senior U.S. intelligence officials told NBC News.
  http://www.nbcnews.com/news/world/u-s-may-launch-strike-if-north-korea-reaches-nuclear-n746366

  Morgen is de testdag volgens fatso in N-Korea en misschien in het zondag afgelopen met dit kutland
  http://www.nbcnews.com/news/world/north-korea-primed-ready-sixth-nuclear-test-analysts-n745911


  Mager als latten, zwaar ondervoed, klein en ongelukkig. De angst is op hun gezicht af te lezen

  Geliked door 1 persoon

 12. Loebas zegt:

  Maandenlang niets dan goeds over Trump maar nu hij president is is het afzeiken weer begonnen…..en is Poetin weer het heilige boontje.Zelfs de grootste Simpele Fons kon op z’n vingers natellen dat het jaren kost om een zicht op die muur te krijgen en dat hij voor de rest ook veel tegenstand zou gaan ondervinden.

  Geliked door 1 persoon

 13. scheermes zegt:

  Alles is beter dan obama of clinton !!Als ik mijn kinderen iets beloof ,en de omstandigheden veranderen dermate wat niet te voorzien is , zal ik ten behoeve voor het welzijn van mijn kinderen ook de belofte niet na komen !! Als ALLE regeringsleiders nu eens niet zouden kijken naar hun eigen belang alleen ,maar naar het welzijn van iedereen ,dan zouden de problemen spoedig opgelost zijn ,en zijn de afrikanen weer allemaal in afrika en de moslims allemaal weer in het midden oosten !! Welke leider heeft de moed ,om dat ook te zeggen ,en VOORAL te DOEN ?? !!Wat zegt u!! KAN NIET ?? Kan niet is DOOD !! En WIL NIET ligt er naast !!

  Like

  • H J zegt:

   Omdat de regeringsleiders onder het juk zitten van de elites/globalisten.
   In kleiner verband, net zoals Rutte c.s. onder het juk zitten van de EU.

   Like

 14. Aegolius cs zegt:

  Donald Trump kan men als nieuwe speler op het wereldschaakbord als wispelturig karakteriseren, “wellicht” onvoorspelbaar voor zijn medeschakers waarmee hij zijn politiek verkiezingsplan in krachtige daden kan dreigen om te zetten. Kan dreigen………. Over N. Korea kennen we het schaken zonder zetten en toevallig eert een nazaat van De Zon (zijn opa) op 15 april Kim Il-sung (Hangul: 김일성, Hanja: 金日成) (Mangyongdae (nu Pyongyang), 15 april 1912 *

  Ik probeer me voor te stellen dat het groepje ministers zeker niet zo dom blijken te zijn als de White House Press Secretary Speaker, zoals me recentelijk is opgevallen.
  Na morgen of het weekeinde zullen we meer vernemen.

  . China: ‘Oorlog kan elk moment uitbreken’

  PEKING – De Chinese minister van Buitenlandse Zaken, Wang Yi, heeft vrijdag verklaard dat de oorlog om Noord-Korea ‘elk moment kan uitbreken’.

  ,,Ik heb het gevoel dat het ieder moment zover kan zijn”, verklaarde Wang op een persconferentie. ,,Als er een oorlog komt, belanden we in een situatie waarin er alleen maar verliezers zijn en geen enkele winnaar.”

  Peking heeft steeds gehamerd op een vreedzame oplossing tussen Amerika en het regime van Kim Jong-un, maar dat de Chinese minister van Buitenlandse Zaken nu openlijk verklaart rekening te houden met het ergste scenario, houdt in dat die hoop vrijwel vervlogen is.

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/27997710/__China__oorlog_kan__elk_moment___.html

  *https://en.wikipedia.org/wiki/Kim_Il-sung

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s