Bewuste vernietigingspolitiek van de EU

Screenshot_81

(Door: “Gaius”)

Als je nog niet zou weten waarom al die mohammedaanse smeerlapperij steeds meer en meer onze contreien komt overbluffen met brutaal en structureel geweld, maar ook treffen met bloedige terreur, moet het niet erg ver zoeken. De importeurs van deze waanzin uit het stenen tijdperk zijn door het gezond verstand gelokaliseerd: in Brussel, Straatsburg en Frankfurt.

De huidige EU is de voornaamste schuldige voor alle doden die islamitische terroristen dit millennium in Europa op hun pseudo-religieuze kerfstok hebben. De EU, en voornamelijk het politbureau van deze dictatoriale organisatie, ook wel eens de Europese Commissie genoemd, voert sinds de jaren ’80 ononderbroken, in de rug gedekt door een graaiende bende parasieten of de meerderheid in een zogenaamd Europees Parlement zonder enige macht of inspraak, een heuse vernietigingspolitiek.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, Dhimmitude, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, Eurofielen, Europa, Europees Parlement, Europese Commissie, EUSSR, Genocide, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Bewuste vernietigingspolitiek van de EU

 1. Jean zegt:

  Gaius, dat zeg en schrijf ik al jaren vandaar mijn gigantische walging voor die EU misdaadorganisatie.
  Hoe sneller die totaal uitgeschakeld wordt en totaal drooggelegd wordt hoe beter voor onze toekomst, veiligheid en leefbaarheid want de toegevoegde waarde van die criminele troep parasieten is nul, nul, enkel ellende en geweld hebben ze Europa binnen gesleept, de Europese burgers beroven en uiteraard zichzelf loven en de rekeningen spekken.
  Nooit heb ik haat gekend maar die troep huichelaars heeft het mij geleerd, jammer dat ze nooit onder de slachtoffers te vinden zijn…..zou dat te maken kunnen hebben met voorkennis?
  .

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Geheel eens met de conclusies van het artikel.

  Like

 3. Aegolius cs zegt:

  Kijk naar de bestuurders die in het verleden omtrent de EEG, stap voor stap ’n supranationale EU voorstonden. Thans geleid door nitwits die spreken … over `wetten` die in feite mogelijk hoogstens `aanbevelingen` zijn!

  Like

 4. scheermes zegt:

  Sterk verwoord schrijven !!Aangezien alle E.U.leiders ,ook in ons land, ZELF hun EIGEN wetten in elkaar hebben getimmerd,kunnen zij met linkse advocaten zich zelf vrij pleiten met hun eigen wetboek in de hand !! Zij hebben het wetboek zo in elkaar getimmerd ,de onschuldeige kan veroordeeld worden indien het de heren welgevallig is ,maar een linkse broeder wordt vrijgesproken indien het hun past !! Zij hebben zich zelf keurig ingedekt met hun EIGEN gemaakte wetten !!Daarom heeft WILDERS MEER dan TERECHT geen enkel respect voor een dergelijke wet !! En terecht !!

  Like

 5. Pietersen zegt:

  Kom net terug van een fietstochtje naar de Haagse Markt over de Hoefkade. Kom daar liever niet, maar ja fruit is goedkoop en je hebt het toch nodig.
  Kan meedelen : de islam is weer meer gegroeid in de contreien van de Haagse Markt. Men gaat er steeds meer islamitisch bijlopen, een trend die zich al jaren voortzet.
  Ik raad iedereen aan die nog niet echt een begrip heeft van wat islamisering nou precies inhoudt, een kijkje te nemen in de Schilderswijk, Hoefkade, Paul Krugerlaan en omstreken, centrum Den Haag, de Aldi in de Megastores, de Lidl vlakbij de Haagse Markt en die markt zelf.
  Ga op een vrijdag, hun heilige dag en het lachen zal je vergaan. Mannen, vooral heel veel mannen nogal armoedig gekleed en veel vrouwen met kinderwagens en jassen bijna tot op de grond.
  Je bent gewoon een vreemde in eigen land.
  Het is om te huilen zo erg, en zo erg als men het vanuit de politiek heeft laten komen.
  Hoe ruimen we dit zooitje ooit nog op. Heb er een hard hoofd in.

  Like

 6. Marc zegt:

  Sutherland, Soros, Juncker, Verhofstadt, Merkel usw. Wanneer breekt de gewapende strijd uit?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s