Bizar: stille tocht voor Israël in Rotterdam niet toegestaan, Hamas-conferentie gaat wel door

Screenshot_61

(Door: Paul van der Bas)

De gemeente Rotterdam zegt de veiligheid niet te kunnen garanderen, dus de stille tocht mag niet plaatsvinden.

Dit is Nederland anno 2017: een stille tocht voor Israël in de havenstad mag niet doorgaan, omdat de politie de veiligheid van de aanwezigen niet kan garanderen. De tocht was een initiatief van “Christenen voor Israël” om te protesteren tegen de bijeenkomst die een frontorganisatie van Hamas zaterdag in concerthal De Doelen houdt. Die bijeenkomst, waar terreurverheerlijker Abou Jahjah zal spreken, mag wel gewoon doorgaan.

Screenshot_60Het Centrum voor Informatie en Documentatie Israël (CIDI) had burgemeester Aboutaleb verzocht om de Hamas-conferentie te verbieden, maar dat weigerde hij. Ook ministers Blok (Veiligheid en Justitie) en Plasterk (Binnenlandse Zaken) zagen geen reden om in te grijpen. Leefbaar Rotterdam had nog een motie ingediend in de gemeenteraad om de bijeenkomst tegen te houden, maar daar stemde verder geen enkele partij voor. Een schande, aldus Leefbaar-raadslid Tanya Hoogwerf:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, Barbarisme, christenhaat, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hamas, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, kwaadaardige opzet, lafheid, Marokkanen, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Salafisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Bizar: stille tocht voor Israël in Rotterdam niet toegestaan, Hamas-conferentie gaat wel door

 1. Witte raaf zegt:

  Misschien ten overvloede nog een stukje over N-K maar ik voel me toch wat naar worden als ik dit interview lees

  http://www.ad.nl/buitenland/trump-en-kim-jong-un-op-ramkoers~af4658a0/

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Is er dan geen greintje hoop op een goede afloop?
   ,,Nee, we zitten met de gebakken peren. Het is te laat. Een oplossing, met onderhandelingen, op de korte termijn zie ik niet meer. Alleen met goddelijk ingrijpen misschien, maar ik ben niet gelovig dus ook die optie acht ik kansloos.’’

   Daarom zijn de écht gelovige christenen zo vol goede moed en hoop. Ze vertrouwen alleen maar op redding door God. En weet je wat? Ik kan hen niet eens ongelijk geven!

   Like

 2. C.Onsequent zegt:

  Erdosnor heeft toch wel een beetje gelijk wb NL=NAZI

  Like

 3. Waarom gaat die hamas conferentie wel door. Die vuile moordenaars laten ze zo maar bij ons binnen. Is dat soms een beslissing van Aboutaleb de moslim.

  Like

 4. Joshua zegt:

  Onze fascistische NSB overheid op zijn best.

  Geliked door 2 people

 5. scheermes zegt:

  De christenen en de joden zijn vanaf hun geboorte al vervolgd door de linkse kerk !!Vooral door moslims !!Iedereen kan zijn mening geven ,of is het ook schuttingtaal en GODSLASTERING,dit mag ALLEMAAL!! Maar de christenen en de joden wordt het zelfs niet vergund om VREEDZAAM een demo te houden !!Als de islam MASSAAL door de straten banjert ,LUIDKEELS ALLAH U hakbar roepend,en schreeuwt dood aan israel en dood aan amerika en het westen ,notabene ook nog met I.S vlaggen, dan mag dat allemaal ,omdat dezelfde duivelse geest ook door deze mensen waait die de leiding in ONS land hebben !!,Hieraan is DUIDELIJK te zien wat voor GROTE lafbekken de linkse kerk is !! De christenen hebben ,en vragen niet om beschermt te worden !! En een ECHTE christen is NERGENS bang voor !! Die vragen niet om door WIE dan ook in bescherming genomen te worden !! Die vragen om VREEDZAAM te mogen demonstreren !!In de tijd van JEZUS, werdt JEZUS meer vervolgt dan iemand OOIT!! JEZUS WIST dat hij door links gedood zou worden ,maar ging onverstoorbaar verder ,DOEN wat HIJ MOEST doen !!ZONDER ANGST!! Dat is ECHT vertrouwen hebben in de enige GOD !!Degene die zich over het allegemeen een christen noemt ,zijn NAMAAK christenen !! Die stemmen op partijen die de VIJAND binnen laten !! Dit zijn de duivels ,verborgen in mensenvlees !!Haantje op een stokje duidt de verloochening van de kerken aan ,zoals JEZUS zei ,EER de haan DRIEMAAL kraait zult gij mij verloochent hebben !!De kerken hebben een haan op de kerktoren ,en een haantje op een stokje
  met palm pasen enz,kortom ,de linkse kerken zijn ALLEMAAL van de duivel !!Met de pauws aan het hoofd !!Samen met mohammed zal spoedig duidelijk worden ,duidelijk te zien aan de pauws die de voeten van de islam ,de moslims kust ,dat EN de linkse kerk EN de islam SAMEN ten strijde trekken tegen rechts omdat de pauws ook zegt dat zij dezelfde god hebben !!En wie krijgt de schuld als het misgaat ?? JUIST !!geert wilders ,terwijl die alleen maar WAARSCHUWDT voor het gevaar de islam !!

  Like

  • oeps48 zegt:

   Het lijkt erop, dat het Christendom reeds zover is afgegleden, dat ze de eigen God verlochenen. Ze volgen dus het voorbeeld van Petrus. Toen Jezus Simon de rots noemde, waarop hij zijn kerk zou bouwen en hem vervolgens Petrus noemde, wist hij natuurlijk al lang, dat Petrus onbetrouwbaar was. Hij kende zijn pappenheimer immers van haver tot gort. Jezus heeft Petrus streng op zijn vingers getikt, toen Petrus aangaf de boodschap van Jezus niet te begrijpen. Petrus was niet in staat, om in het uur van de waarheid in de Hof van Olijven met Jezus te waken. En de volgende ochtend verloochende hij Jezus nog vóór de haan 3 maal gekraaid had. Nu het uur van de waarheid voor het Christendom lijkt te zijn aangebroken, ontbreekt het priesters en voorgangers, om ruggegraat en karakter te tonen. Zonder slag of stoot geven ze aan het duivelse gespuis toe. Het Paasfeest, het feest van de wederopstanding en de verlossing, wordt door hen nu verloochend. Daarmee voldoen de lafaards dus niet aan het hoogste criterium van de Kerk, om als een martelaar de geschiedenisboeken in te gaan.
   Foei, foei, foei !!!

   Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  @scheermes: 10.02. uur. Ik kan uw reactie begrijpen! Het is ook een schande, dat de “mossels”, wel hun ding kunnen doen; maar oorspronkelijke bewoners van Nederland; waaronder Christenen niet. Maar onze zombie-bevolking kiest hiervoor, kijk maar naar de laatste uitslag van de verkiezingen. Winst voor de GL communisten; de leugenpartij van Pinokkio Rutte (VVD) bleef de grootste, en Demonen 66 en het CDA, hoeven we ook niks van te verwachten, en ook niet van de CU. En dan is Pinokkio nu bezig een nieuw WEGKIJKKABINET in elkaar te flansen. Daar zijn we mooi klaar mee!

  Geliked door 1 persoon

 7. milaK9 zegt:

  In dit land kan het blijkbaar allemaal.
  Anti-Israël, anti-Joods, anti-Zionisme, niks houdt je tegen hier.
  Terreurorganisaties, organisaties die mensen/kinderen gebruiken als schild, organisaties die raketten afvuren op onschuldige burgers, ze krijgen hier allemaal vrij spel.

  Nou….wat let ons?
  Als er geen strobreedte in de weg gelegd wordt voor anti-Israël/Joodse bewegingen, dan kan een tegengeluid, ook een anti partij/beweging, toch niet verboden worden?
  Als bewegingen als BDS hier vrij spel krijgen en terroristische organisaties gepromoot mogen worden, dan mogen andere organisaties/bewegingen dat dan toch ook?

  Ik zit te wachten op een organisatie/beweging met de naam AiB of AiM (Anti-islam-Beweging/Movement).
  Gewoon een beweging die radicaal tegen de islam is.
  Ongeacht wat al die zogenaamde gematigden ons willen vertellen over de islam.
  Radicaal tegen, anti.

  De BDS beweging pakt heel Israël aan, hamas (+ al die andere organisaties) pakt heel Israël aan.
  Zonder aanziens des persoons.
  Een wereldwijde organisatie die tegen de islam is, zonder aanziens des persoons, zal ongetwijfeld ook veel support hebben.

  Anti-Islam(isten)…..verzamel u!
  De tijd is er blijkbaar naar.

  Geliked door 2 people

 8. Republikein zegt:

  Het blijven nomaden, trekken van hut naar hut.

  Like

 9. oeps48 zegt:

  Dat zit er dus dik in. In Rotterdam heeft W.M.O. (Weg met Ons) met burgemeester Aboutaleb het paard van Troje in huis gehaald. Die Aboutaleb is een sluwe vos. Hij is een wolf in schaapskleren. Hij maakt deel uit van de 5e colonne. Dit gaat zo niet lang meer goedgaan. Dat van kwaad naar erger. Dat is nou precies de reden waarom vroeger, in die goede oude tijd, buitenlanders niet in aanmerking konden komen voor overheidsfunkties, niet mochten stemmen en een dossier hadden bij de vreemdelingenpolitie. Maar in de huidige, niet zo goede nieuwe tijd, meenden enkele politiek correcte linxen, dat ze het Nederlandse volk door de strot konden duwen, dat allochtonen van hetzelfde kaliber waren als wij. Hoe fout kun je zijn, als je in die kul gelooft. De gevolgen van die waanzin, zien we nu dagelijks om ons heen. Waarom zijn we nog steeds zo goedgelovig ??? Waarom kijken we nog steeds weg ??? Wanneer gaan onze ogen open ??? Wanneer hebben we genoeg van die idiote nieuwe tijd ??? Wanneer vinden we ons verstand weer terug ??? Het is bijna 12 uur !!! Wanneer wordt de klok teruggedraaid ???

  Like

 10. N.E. Derlander zegt:

  Zie hier het visitekaartje van de Socialistische Beweging (links/liberaal; sociaal “democratisch”; groensociaal; extreem links; midden sociaal en alternatief sociaal). En die gaan Nederland nu opnieuw leiden of laten lijden, zoals al in de laatste 6 decennia. De Nederlandse bevolking krijgt de regering, die het verdient.

  Arm Nederland.

  Like

 11. Flo zegt:

  Ach zo’n prima man die aboutaleb, oh wat waren ze het weer eens met elkaar.
  Vuile mislim is het, die zijn takkyia masker al voor de helft heeft afgezet en straks vol voor de moord en doodslag islam gaat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s