Buschauffeur weigert nikabdraagster mee te nemen

Screenshot_68

(Vertaling: E.J. Bron)

Een buschauffeur in het Duitse Emden handelde bedachtzaam en met groot verantwoordelijkheidsbesef toen hij een volledig versluierd persoon meerdere keren weigerde mee te nemen. Bij zo iemand kun je namelijk niet goed zien wat die van plan is, en bovendien is de omstandigheid van het maskeren op zich verdacht.

PI News

Weliswaar zijn er ook mensen, vrouwen, die om religieuze redenen hun gezicht en lichaam verhullen, net alsof ze een pijnlijke constructiefout van hun gefantaseerde god “Allah” zouden zijn. Maar juist bij hen is dan weer voorzichtigheid geboden, omdat het doden van anders gelovigen respectievelijk “ongelovigen” in deze sekte, in de islam, veel vaker optreedt dan bij atheïsten of vreedzame religies.

Wanneer een buschauffeur zich zorgen maakt over vrouwen en kinderen die zich onder zijn hoede bevinden, en uiteraard ook om de andere passagiers, dan heeft hij alles goed gedaan door zo iemand niet mee te nemen. Dat zien de man van de gesluierde vrouw, de stad en de busonderneming anders, zoals “Die Welt” bericht:

Een buschauffeur in Emden in Ost-Friesland heeft meerdere keren geweigerd een versluierde vrouw mee te nemen en kan nu op een straf rekenen. Tegen de man zou een procedure wegens het plegen van een strafbaar feit zijn gestart, zei een woordvoerster van de politie donderdag in Leer. Daarvoor had de “Emder Zeitung” hierover bericht.

Volgens het bericht droeg de zwangere vrouw om religieuze redenen een zwarte sluier met een kijkspleet (nikab) en een traditioneel lang gewaad. De man van de vrouw zei tegen de krant dat de chauffeur haar “uit veiligheidsoverwegingen” niet zou hebben laten instappen.

De buschauffeur en de busonderneming zouden gehoord worden, kondigde de woordvoerder van de stad, Eduard Dinkela, aan. De straf voor de buschauffeur zou een geldboete van maximaal € 10.000,- betekenen. […] De private busonderneming, die rijdt in opdracht van de stad, zou een verkeerd gedrag al hebben toegegeven, zei voorzitter Temmo Poppenga van de gemeentelijke stedelijke verkeersvereniging. Volgens hem zou de buschauffeur blijkbaar uit onwetendheid hebben gehandeld. “Maar zoiets mag niet gebeuren en mag niet nog een keer voorkomen”, zei Poppenga.

Jawel hoor, dat mag en moet weer voorkomen, om bovengenoemde redenen. De buschauffeur verdient onze erkenning voor zijn burgermoed en zijn gezonde mensenverstand.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", burgermoed, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

37 reacties op Buschauffeur weigert nikabdraagster mee te nemen

 1. Gert Jan Reitsma zegt:

  Die buschauffeur verdient een gouden plak wegens een perfect onderscheidingsvermogen. En nu draaien we de rollen om: Hij laat haar toe en er gebeurt iets (al dan niet met doden als gevolg).
  Wat wordt er dan gevraagd aan hem: Zag u niets verdachts aan haar? Zijn antwoord: Ja dat zag en daarom NAM IK HAAR NIET MEE!!!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Als hij haar meeneemt en zij laat ’n bom ontploffen dan wordt de zaak afgedaan met het etiket: “terreurdaad”, welke niet specifiek met de islam te maken zal hebben..
   ’n “Terreurdaad” is namelijk de neutrale omschrijving van’n algemene daad van geweld die iedereen en elke organisatie zal kunnen plegen.

   De verwarde mannen en vrouwen zijn op, daarvoor in de plaats zijn de “Terreurdaden” gekomen.

   Like

 2. BertG. zegt:

  Ik hoop dat ze collega’s ‘m dan ook steunen en desnoods een staking er tegen aan gooien.

  Geliked door 1 persoon

 3. ronals en marjan zegt:

  volgens mij is er een boerka verbod;
  http://www.nu.nl/politiek/4355262/tweede-kamer-staat-achter-boerkaverbod.html
  dus die vrouw in boerka mag niet eens over straat lopen

  Geliked door 1 persoon

  • Ron zegt:

   Hopelijk gaat dat in Duitsland dan ook snel ingevoerd worden, maar daar zijn ze nog volledig op de haatgodsdienst islam beschermende politiek correcte toer.

   We hebben ook in ons land meer helden nodig als deze buschauffeur.

   Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Geldt het Nederlandse boerka-verbod tegenwoordig ook in Duitsland?

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • elisah zegt:

    Toen ik een paar maanden geleden in Keulen was werden er nog boerka’s gedragen, ik stond in de lift met twee van die griezels.

    Like

  • Claudia M. zegt:

   Q; “De raad stelt verder in het advies dat vrouwen het recht hebben om zelf te kiezen welke kleding zij dragen.”
   De ‘raad’ is blijkbaar nog niet op de hoogte dat een vrouw binnen de islam he-le-maal niets te zeggen of zelfs te willen heeft. Zij zijn eigendom van vader, broers en daarna ook nog van het veelal voor haar uitgekozen manliefje. De regels in de koran zijn daar heel duidelijk over. De straffen uit de sharia nog duidelijker en maar blijven faciliteren.

   Daarnaast, geachte ‘raad’, hoe denkt u dat deze vrouwen integreren? Omgang met derden is hier echt niet toegestaan! Er is geen vrijheid, dit is geen vrijheid!

   Hoe godvergeten dik kunnen jullie schedels nu toch zijn voor dit eindelijk een keertje doordringt! Isam is niet vredig, nooit geweest ook, het is een wereld dominantie eisende doodscultus, want de laatste moslims zullen nog van mening zijn dat alleen zij de enige juiste vorm “van” belijden en elkaar derhalve uitmoorden.

   Het is barbaars, het geeft een vrijbrief om vrouwen overal ter wereld als voetveeg te gebruiken, te misbruiken al naar gelang behoefte en die is vaak heel groot!

   Het moet afgelopen zijn! Hier in Nederland kan en mag dit gewoon niet toegestaan worden en niet alleen in openbare gebouwen en/of OV, overal in het openbaar! Als de angst bestaat dat deze vrouwen dan helemaal niet buiten komen, is dat mishandeling, zware mishandeling. Hier moet straf op staan, zware straf.

   On topic, als “Magere Hein” in de bus stapt, stapt deze even uit, er komt er vast nog wel een bus langs! Ik ben nu al een aantal keren zo’n verpakte vrouw tegen gekomen en het enige wat ik kan denken is OMFG (oh my fucking god) …

   Waar blijft het; u mag hier onder ons zijn, maar wij verwachten feitelijk wel dat u beetje meedoet, anders heeft u hier niets zoeken?!

   Geliked door 1 persoon

   • elisah zegt:

    Een paar studenten gingen voor de gein met een nylonkous over hun gezicht door de stad lopen, daar werden ze bij bepaalde winkels geweerd en de bank sloot de deuren.
    Hoezo mag men alles dragen wat men wil?

    Like

  • Liever niet in NLD …

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Dit gebeuren speelt zich in Germany af… en zolang wij Germany nog niet bezet hebben.

   En dan nog…

   Like

 4. troubadour zegt:

  Is in Duitsland en in dat politiek correcte land kan je voor veiligheid een boeye krijgen en een berufsverbot

  Geliked door 1 persoon

 5. Typisch voor de verschrikkelijke Duitse gutmenschenpolitiek om dit allemaal goed te praten van die moslima. Het is immers hogelijk onbeschoft om je gezicht in het publiek verborgen te laten. Eigenlijk zou ze alles moeten uittrekken omdat er ook nog een bommengordel onder die wijde jurk kan zitten terwijl ze wellicht niet zwanger is.

  Geliked door 1 persoon

 6. Theresa Geissler zegt:

  De buschauffeur in Alkmaar, waar ik al eerder over verteld heb, zag een dergelijk verloop waarschijnlijk zo’n 20 jaar eerder al aankomen, want hij weigerde de van top tot teen bedekte moslima-met-gezichtssluier nèt niet.
  Wel foeterde hij haar hardop uit, waarna hij zich tot de overige passagiers wendde: “Ik ken haar: Woont bij mij in de buurt. Tot een half jaar geleden liep ze er normaal bij en nu krijg je haar gezicht niet eens meer te zien!” De moslima zweeg en ging gewoon in de bus zitten, waarop hij, nijdig, optrok.
  Hij moet voorvoeld hebben, dat hij aan het kortste eind zou trekken, anders had hij haar met genoegen geweigerd, zoveel was wel duidelijk.

  Like

  • BertG. zegt:

   Van de week hebben ze nog 5 auto’s in de fik gestoken in Alkmaar ’s nachts.
   Het is daar net zo een zooitje als overal. Ook eerwraak gebeurt daar.
   Alleen wil jij het niet zien, misschien valt het in jouw buurt mee, maar beslist niet overal daar in Alkmaar.
   Uiteraard zal je dit ontkennen want zo iets gebeurt niet in Alkmaar, uitgesloten.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Niet zo voorbarig: Natuurlijk ontken ik niet, dat er Alkmaar óók bepaalde dingen plaatsvinden.
    Overal, waar moslims zijn, gebeuren dingen, dus ook bij ons.
    Al is het in de Hoef inderdaad vrij rustig, hoewel er in De Hoef-Zuid ècht een grote moslim-populatie bestaat. Dat je er gaandeweg meer hijabs, niqaabs en djellaba’s tegenkomt, laat zich niet verloochenen.
    Maar dat je er geen hoofddoeken achter de kassa’s vindt en dat de twee, drie moskeeën niet mogen oproepen tot gebed, is nog steeds zo, dat kan ik met een gerust geweten benadrukken.

    Like

   • BertG. zegt:

    Hier bij de plus zitten ook geen hoofddoeken, maar dat ligt aan de bedrijfsleider.
    Er zijn plus winkels waar dat wel zo is. Had ik hier gelezen via een ander artikel.
    Er zitten hier ook haathutten, waar ook geen geluid uit komt.
    Als je dat al bijzonder vind, dat iets er niet is, dan is het wel erg slecht gesteld met de gemiddelde Nederlander.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Nou, dat is dus ook zo. Je zegt het.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ BertG. 14 april 2017 om 16:07

    Nog even, en de masochisten vinden de (zelf)islamisering de gewoonste zaak van de wereld.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Daar lijkt het af en toe wel op.
    Door het bijzonder te vinden dat iets er nog niet is, dus dan valt het wel mee allemaal.
    Maar ondertussen………………

    Like

 7. Pietersen zegt:

  We kunnen alleen maar hopen dat Poppenga ooit zelf de lucht invliegt dankzij een niqab-draagster.
  Het is natuurlijk ook weer je reinste provocatie van dit wijf geweest.

  Like

 8. Ivanhoe zegt:

  Waren hun onderste spleten maar kijkspleten.
  Maar nee, ze zijn altijd zwanger, van de volgende extremist.
  Een verloren broedsel dat vanaf zijn geboorte zijn moeder door een brievenbus ziet, en de “traditie” zal voortzetten.

  Geliked door 2 people

 9. Het wordt tijd dat er geloofwaardig beleid tegen dit soort provocatieve excessen !

  Like

 10. Anna zegt:

  Dit was geen vrouw maar een man met een bomgordel….😉 Deze buschauffeur heeft een catastrofe afgewend……👮‍♀️❗️❓

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  Vuilniszakken dienen vervoerd te worden in een vuilniswagen.

  Geliked door 1 persoon

 12. oeps48 zegt:

  Dat de politiek correcte autoriteiten in Duitsland weinig, niets, of het verkeerde doen, is te verwachten. Maar wat gaan de Duitse autochtone bevolking doen? Komen die nog in aktie? Gaan ze die buschauffeur steunen? Of laten die het er ook bij zitten?

  Like

 13. scheermes zegt:

  Als ik de baas zou zijn ,zou ik ALLE MOSLIMS VERPLICHT een boerka voordoen !!Pas als zij hun dwalingen ECHT inzien ,doen zij hem ZELF wel af !! Het gevaarlijkste voor een mens is , dat een kankercel de gezonde kankercellen nabootst ,en zodoende moeilijk te onderscheiden valt !!Dit is ,wat er zich NU afspeelt in ons land !! De linkse kerken zeggen !!Wij dienen allemaal dezelfde GOD !!Aangezien deze linkse kankercellen van de linkse kerk dit onderscheidings vermogen NIET hebben ,zullen deze kankercellen allemaal opgevreten worden ,door alle kankercellen die er nog bij komen !!Geen enkele chemokuur kan dit stoppen !! DUS !! Elke moslim achter de boerka !! Ik behoef deze islam gezichten niet te zien ,en zijn een ware vloek voor onze samenleving !! DAAROM !! WEG MET DE ISLAM!!!!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 14. Tom Hendrix zegt:

  Dan mogen we toch zeker ook buiten de tijd van Carnaval; gemaskerd rondlopen, toch? O…wacht het heeft met de islamvolgers te maken; die worden door de politiek correcte-elite, en uiteraard geheel LINKS “in de watten”, gelegd. Die mogen dus doen; wat ONS verboden wordt. Weg met ONS, is tegenwoordig in!

  Like

 15. rony stokart zegt:

  Duitsers zijn van nature uit onderdanig en kruiperig tegenover “de macht” en momenteel betekent ISLAM meer en meer macht.

  Geliked door 1 persoon

 16. Dit is alleen maar provocatie. In hun eigen land liepen ze er niet als een voddenbaal bij.

  Like

 17. Ronald zegt:

  Deze man heeft juist gehandeld!!! Dit soort hoort ook niet thuis in Europa!!!

  Veiligheid voor alles!!! Deze lui zijn niet te vertrouwen!!! Ik hoop dat hij even duidelijk maakt dat hij opkomt voor de veiligheid van zijn passagiers!!! Dit soort meteen een zware boete geven, omdat ze niet te herkennen zijn!!!

  RESPECT VOOR DEZE ECHTE DUITSER!!!

  Like

 18. Bauwens Brigitte zegt:

  Die buschauffeur had groot gelijk. Je kan toch niet weten wat er onder dat masker schuilt. Voor hetzelfde geld was het een terrorist. Die mens zorgde voor zijn passagiers. Respect voor die man. Als die buschauffeur gestraft wordt is dat een regelrechte schande. Waar leven we, in Europa of een islamitisch land !!!!! Schande

  Like

 19. Bert zegt:

  Mocht deze held een boete krijgen ben ik bereid om daar aan mee te betalen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s