De islamisering die niet bestaat: 8% van de inwoners van Oostenrijk is moslim

Screenshot_70

(Vertaling: E.J. Bron)

De islamisering, die officieel niet bestaat, kan gemeten worden aan de hand van het aantal praktiserende moslims. Dat neemt in praktisch alle West-Europese landen razendsnel toe.

Duits - Zuerst

Uit Oostenrijk komen nu actuele cijfers. Inmiddels is 8% van de bevolking in de Alpenrepubliek moslim, in cijfers: 700.000 mensen.

De groei van de islamitische gemeenschap in Oostenrijk verrast blijkbaar ook de autoriteiten, want het ministerie van Binnenlandse Zaken in Wenen was onlangs nog van tot 600.000 moslims in het land uitgegaan. Door immigranten, geboorte en “vluchtelingen” uit het Arabisch gebied zou dit aantal echter al met meer dan 100.000 gestegen zijn, is te horen uit kringen van de autoriteiten.

Exacte cijfers zijn er echter niet. De laatste volkstelling, waarbij ook gevraagd werd naar het lidmaatschap van een religie, vond plaats in 2001 – destijds woonden er nog ongeveer 346.000 moslims in Oostenrijk.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Oostenrijk, Overheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op De islamisering die niet bestaat: 8% van de inwoners van Oostenrijk is moslim

  1. BertG. zegt:

    Ze hoeven enkel het aantal mo’s, ali’s en abduls te tellen bij een uitkering instantie.
    Dan weten ze het meteen.

    Geliked door 2 people

  2. Golden Girl zegt:

    ach nog 10 jaar zijn het er 7 miljoen

    Geliked door 1 persoon

    • koddebeier zegt:

      Ze zijn nog erger dan kakkerlakken.

      Like

      • Golden Girl zegt:

        koddebeier, wie weet zijn we tegen die tijd de wereld uitgeholpen door noord korea, het wordt er niet leuker op,maar waarom zijn die mensen al vanaf dat ze in de box zitten geweldadig , moordzuchtig , ontevreden, ze krijgen als kindje al een knuffel schaapje en een mesje in de hand en maken zgn het schaapje dood,stond hier pas dat een lerares dat voordeed bij deze alleraardigste mensen die er op deze wereld zijn

        Geliked door 1 persoon

  3. Dat komt door dat vreselijke eeuwenlange schuldgevoel van 72 jaar geleden.

    Like

  4. oeps48 zegt:

    Dat het aantal groeiend is, is helemaal geen verrassend nieuws. Dat wisten we al lang. Als er miljoenen zielige vluchtelingen uit moslimlanden naar Europa migreren, moeten die ergens blijven. En dat zien we dus terug in deze cijfers. We kunnen er gevoeglijk van uit gaan, dat de werkelijke aantallen veel hoger zijn. Statistieken lopen nu eenmaal altijd ver achter de feiten aan. Bovendien zijn er ook nog eens veel zielepoten en terroristen , die zich niet hebben laten registreren. Cijfers produceren en er niets mee doen, is zinloos. De vraag is dus: “Wat gaan ze in Oostenrijk met deze cijfers doen ???”

    Like

  5. ReaGluurder zegt:

    Ga er maar vanuit dat dit soort percentages niet kloppen, om niet te veel onrust te creëren. Rondkijkend in Wenen denk ik dat het inmiddels landelijk al wel meer dan 10% is!

    Like

  6. john zegt:

    toevallig van die 8% noemen er 88% mohamed.

    Like

  7. Tom Hendrix zegt:

    De islamisering in Europa gaat zo natuurlijk gestaag door!

    Like

  8. En dan zijn wij er denkelijk ook nier meer.

    Like

  9. de overheid houdt het werkelijk aantal moslims bewust verborgen

    Like

  10. Petra DeBoer zegt:

    8% is zeer verontrustend en dan islamiseert de samenleving in Oostenrijk in rap tempo.

    Like

Plaats een reactie