De ongemakkelijke waarheid over illegale gelukszoekers en de verraderlijke rol van de overheid

Screenshot_66

Als regelmatige bezoekers van het internet stuiten wij telkens weer op twee uit frustratie en boosheid zeer terechte opmerkingen: sluit de grenzen en zet illegalen en  uitgeprocedeerde asielzoekers het land uit. Daarna sluiten de schrijvers van dit soort kreten of tweets en zelfs tot in de Tweede Kamer tevreden hun computers of andere apparatuur, want dat hebben ze toch maar mooi even gezegd.

Dom, zeer dom, en als het van zijde van in feite een politicus komt, uitsluitend berekenend om kiezers te trekken, terwijl wanneer de gewone burger dit schrijft, zegt of denkt, ook dom, want met een paar eenvoudige  zoekmogelijkheden zie je dat alles mogelijk zou moeten zijn, ware het niet dat Den Haag en dan met name de VVD, gechanteerd door de PvdA, DE grote boosdoener is voor het feit dat ons land steeds verder wegzakt in een ‘migrantencrisis ‘.

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
GeenNieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, PvdA, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

4 reacties op De ongemakkelijke waarheid over illegale gelukszoekers en de verraderlijke rol van de overheid

 1. scheermes zegt:

  Ik heb deze brief aandachtig gelezen ,en kan dit voor 100% onderschrijven !! Alle mensen met een gezond verstand zullen blij zijn ,om dat dit de werkelijkheid is !!Wat in deze brief staat loop ik ook al jaren te verkondigen tegen iedereen !! De asiel advocaten helpen de asielzoekers op een sluwe manier ,niet om het land te dienen ,maar hun eigen portemenee!!Deze asiel advocaten hebben er totaal geen belang bij dat de asiel zoeker uitgezet wordt ,want dan valt er niks meer aan te verdienen !! Wij worden niet alleen bedrogen door de asielzoeker ,maar nog VEEL meer door hun advocaten ,die uiteindelijk zorgen voor de groeiende islam populatie ,door hun uiteindelijk aan een verblijfsvergunning te helpen !! De HELE linkse kliek is van hoofdschedel tot voetzool TOTAAL VERROT!!! En het ergste is ,dat de mensen die wakker zijn ,ook de dupe zijn van al deze DWAALSTERREN met hun linkse beleid !! UITERS rechts en toch sociaal is de pvv !!Gelukkig hebben wij die NOG,die WEL voor de belangen opkomt van de nederlanders!! Ik hoop van ganse harte dat deze brief door vele mensen gelezen wordt !! Als zij de toestand na deze brief te hebben gelezen nog niet inzien waarin ons land zich nu bevindt ,zijn die personen niet meer te redden ,en zullen allemaal met de islam ten ondergaan !!Wordt WAKKER ,VOOR HET TE LAAT IS !!

  Like

 2. scheermes zegt:

  Overigens ,als bovenstaande foto van mutti merkel getoond wordt ,WERELDWIJD!!!! Dan komt er geen enkele asielzoeker meer naar duitsland !! Mensen die overlast ondervinden van ratten,kunnen deze foto van mutti merkel overal het beste ophangen waar de ratten zich bevinden ,en je zult tot je stomme verbazing zien dat alle ratten verdwijnen !!

  Like

 3. Joshua zegt:

  Volksvertegenwoordigers?

  Volksverraders, die werden in en na de 2de wereld oorlog heel anders genoemd!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s