Islamcriticus Imad Karim van Facebook verwijderd

Screenshot_83

(Vertaling: E.J. Bron)

De strijd tegen de vrijheid van meningsuiting in Duitsland heeft een nieuwe dimensie bereikt. Het Facebook-profiel van de Libanees-Duitse regisseur, draaiboek-auteur, islamcriticus en televisiejournalist Imad Karim werd op 13-04-2017 volledig door Facebook verwijderd. De in Beiroet geboren Imad Karim kent de crisisgebieden in het Midden-Oosten als geen tweede Duitstalige journalist. Hij berichtte al vele jaren lang o.a. voor de ARD, het ZDF en enkele privézenders live ter plaatse, hoofdzakelijk vanuit Libanon en de Libanees-Israëlische grens.

PI News

Dat stelde hem in staat tot een deskundige, grondige en niets ontziende eerlijke inschatting van de islamisering van Europa en de radicalisering van de islam in het Midden-Oosten.

Hier dient vooral zijn betrokkenheid voor de godsdienstvrijheid van atheïsten, christenen en Joden in islamitische landen benadrukt te worden. Daarbij spelen de sociale netwerken een grote rol.

Zijn duidelijke standpunt, waarmee hij in dagelijkse commentaren duizenden mensen bereikt en zodoende een stem gaf aan de door de politieke islam geknechte en monddood gemaakte mensen, heeft nu tot het doodvonnis voor zijn bestaan op Facebook geleid.

Lees het volledige artikel op https://philosophia-perennis.com

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, Persvrijheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Islamcriticus Imad Karim van Facebook verwijderd

 1. Een MOAB van $16 miljoen, resultaat 36 maal 72 maagden, een truck met een moslim achter het stuur in Nice, resultaat 86 doden.

  Liked by 3 people

 2. ildiko zegt:

  als de Deutsers niet in opstand komen dan verdienen ze echt een islamitische klote Deutsland.

  Like

 3. tippelaar zegt:

  Ik ben ervan overtuigd dat Frau Merkel persoonlijk er de hand in gehad heeft om alles van Imad Karim van Facebook te laten verwijderen. De vrijheid van meningsuiting is dus ook in Duitsland, gereduceerd tot datgene te publiceren wat het regime behaagt. Waar dat toe leidt, laat de periode van 1930-1940 zien in Duitsland. Ga zo door Frau Merkel c.s. en ook u eindigt aan de galg zoals uw voorgangers in die periode. Het is u meer dan gegund.

  Liked by 1 persoon

 4. oeps48 zegt:

  De “hoghere doelen” van de democratieën N.W.O. (Nieuwe Wereld Orde), Globalisering, EU, islamitisering, terrorisme, W.M.O. (Weg met Ons), rechtvaardigen de middelen van de duivelse illuminati. Bah !!! De zoveelste aanwijzing, dat klokslag twaalven nadert. Hoelang blijft het onderdrukte inheemse volk dit nog accepteren ??? Zombies, het is de hoogste tijd, om wakker te worden. !!! Dadelijk is het te laat !!! De tijd dringt !!!

  Liked by 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @oeps48: 17.10. uur. En niet te vergeten de lange arm van Ankara. Maar ik ben bang oeps; dat ons constant waarschuwen: tegen de islamisering van Nederland/Europa, tegen de rode fascistische EUSSR dictatuur, tegen Bilderberg en de NWO en de Illuminati; tegen “dovemansoren”, is gericht.

   Like

   • oeps48 zegt:

    @ Tom Hendrix
    Zo gauw geef ik niet op. Ik ben door de wol geverfd. Ik ben vroeger op school genoeg gepest. Daar heb ik een olifantehuid en een ruggegraat aan overgehouden. En ik ben ook de angst te boven. Ze kunnen mij niet meer bang maken. Mij krijgen ze zomaar niet meer klein. Als ik me ergens in vast bijt, laat ik niet gemakkelijk los. En als het klootjesvolk zijn kop in het zand meent te moeten steken, moeten ze straks niet komen zeuren, zaniken, of jengelen. Dan zeg ik: “dikke bult eigen schuld.” Als ze niet willen horen, zullen ze het vanzelf wel voelen.

    Like

 5. H J zegt:

  Te laat om Facebook en Twitter e.d. de boycotten. Er zitten teveel domme schapen domme tweets te typen. Kijk mij eens interessant zijn hoeveel volgers en vrienden ik heb op de social media.
  Persoonlijk heb ik al langere tijd alle social media accounts verbroken. Lekker rustig ook nog.

  Like

 6. Alex Delarge zegt:

  Godzijdank bestaat deze website. Heb wel eens geprobeerd via een Duitse proxy server op deze pagina te komen.Geeft vaak moeilijkheden.

  Like

  • Ron zegt:

   Daarom is het ook belangrijk dat je een reeks VPN’s of proxy’s tot je beschikking hebt.
   Zorg ook voor een aantal vrije DNS-sen waarvan je de IP adressen van te voren hebt opgeschreven, en tegelijk een lijst IP adressen van allerlei alternatieve websites.
   Als de EU met DNS-sen gaat knoeien zoals mogelijk in Duitsland al gebeurt, heb je nog alternatieve toegang.

   Like

 7. Bas zegt:

  In het land der blinden is eenoog koning, moet men gedacht hebben. En aan wie we het zwijgen opleggen omdat men kritisch denkt hebben we geen last., etc. Zorgelijke ontwikkelingen, binnen de EU, met name voor de toekomst.

  Like

 8. tippelaar zegt:

  Ik geef als voorbeeld Turkije. Daar heeft Erdogan c.s. de democratie bij het grof vuil gezet. Dat grof vuil wordt a.s. maandag opgehaald nadat de stemmen niet alleen zijn geteld maar ook is bekeken wie tegen heeft gestemd. Die kunnen hun borst nat maken.

  Like

 9. Erik zegt:

  Fuckbook hoort ook niks meer te zijn dan een narcisten site van kijk mij nou, wees blij dat je daar afgeschopt wordt wat een eer , niet op fuckbook ik teken er voor, nepsite voor nepvrienden en nepnieuws.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s