Meebuigen met de moslims: hoe de islam Nederland verandert

Screenshot_28

(Door: Syp Wynia)

Nederland telt al veel moslims, en door de komst van asielzoekers uit Syrië worden dat er alleen maar meer. Dat de islam Nederland – van zichzelf geneigd tot aanpassen – verandert, is ­zeker. De islamisering van Nederland is een beladen begrip, niet in de laatste plaats omdat Geert Wilders het tegengaan van die islamisering tot politiek speerpunt heeft gemaakt. Maar dit wil niet zeggen dat die islamisering niet bestaat.

Lees verder>>>
(h/t “Koddebeier”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Meebuigen met de moslims: hoe de islam Nederland verandert

 1. Jean zegt:

  Die islamitische achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij moet “met alle middelen” bestreden & verdreven worden want die smeerlapperij staat voor verderf & geweld, barbaars geweld.

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Een zeer groot deel van onze bevolking en de politiek doen alles om de moslim te plezieren ze buigen als een knipmes voor de islam en z’n aanhangers.
  Walgelijke lieden die weer doen denken aan 40-45, de foute NSB-ers, hun vele meelopers en hun gedogers die de mond stijf dicht hielen, die na de oorlog zogenaamd allemaal bij het “verzet” zaten.
  Bijna de hele bevolking bij het verzet, dat zal druk geweest zijn.
  Het is nu weer van het zelfde laken en pak.

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Islammert biedt aan: Kamer voor € 150 per uur. M’n echtgenote (9 jaar!) zal u verwennen met thee en alles wat u verder (seksueel) wenst. Door haar huwelijk is ze wilsbekwaam, dus geen kind meer.
  Mocht ze iets niet willen, volstaat een gematigde tik, toegestaan door de islam.
  Het voorgaande is goedgekeurd door uw politiek, te weten: VVD, GL, D66 en PvdA; een ruime Kamermeerderheid.
  Tel: 06………

  Like

 5. Claudia M. zegt:

  We kunnen erachter aan blijven mauwen, maar 15 maart, DE dag waar in ieder geval een start met verandering gemaakt had kunnen worden, is nu geweest. Men gaat liever met stille tochten en knuffelparades de straat op; de mantel der liefde viert hoogtij. Pas het als het tij echt veranderd wordt men misschien ooit wakker.

  Geliked door 3 people

 6. marcelvl1976 zegt:

  never submit een mooie kop hiernaast op dit blog laat weten hoe te reageren. verder iedereen fijn Pasen (ik hoop dat ik nog daarna kan refereren of moeten we zeggen veel plezier met de paashaas?)

  Like

 7. Nooit zal ik buigen voor de islam. Volgende week dinsdag moet mijn kleindochter haar flat uit met vriend en zoontje van 6 mnd. Zijn pas allebei zwaar ziek geweest, haar zoontje heeft nog aan het infuus gelegen. Maar niets telt meer in Nederland. De geen die de flat krijgt is een turk, die al meteen zei; die vloer moet eruit die moet ik niet. De geen van Pre Wonen die mij hierover inlichten heb ik alleen maar kunnen zeggen dat ik juist door dat nsb gedrag een PVV er ben geworden. JUIST DOOR HET EIGEN VOLK TE KNECHTEN EN TE BELAZEREN en dat ik hoop dat het gegeven ogenblik eens tot een flinke uitbarsting komt. Zo, die moest ik even kwijt.

  Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  Islamitische basisschool Leiden doelwit van anti-islam-beweging Pegida


  ..
  In de nacht van zondag op maandag hebben sympathisanten van Pegida een hangslot om de voordeur van de school gedaan. Dat meldt Pegida Nederland op Twitter. Volgens Pegida hebben Leidenaren het slot om het toegangshek van de school gedaan. Bij het slot is een tekst gevoegd met daarbij een afbeelding van een doodshoofd.

  De tekst luidt: ‘De islam zorgt voor vreselijke aanslagen in Europa. Je moet het probleem bij de wortel aanpakken. Dat is ook het sluiten van islamitische scholen.’

  https://www.omroepwest.nl/nieuws/3506819/Islamitische-basisschool-Leiden-doelwit-van-anti-islam-beweging-Pegida

  Like

 9. Ger zegt:

  Allemaal hele goede reacties. klagen. Maar actie? Ik ben bereid tot actie. Ik vecht mij dood voor mijn vaderland: Nederland. Mijn vader zat in het verzet tegen de Duitsers, Hij was ook bereid om te vechten tegen de bezetting, met gevaar voor eigen leven. Hij is verraden door de NSB. Na een gruwelijke periode en heldhaftig optreden heeft hij het overleefd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s