Merkel maakt deelstaten verantwoordelijk voor tekortkomingen bij terreurafweer

Screenshot_73

(Vertaling: E.J. Bron)

Merkel heeft op 4 september 2015 de Duitse grenscontroles afgeschaft en de deuren wagenwijd opengezet voor de migrantenstromen uit de hele wereld. Met deze migranten kwam ook de terreur naar Duitsland. Maar voor hun afweer zijn anderen verantwoordelijk, zegt Merkel.

Die Freie Welt

De bomaanslag op de spelersbus van Borussia Dortmund zou volgens de huidige stand van het onderzoek een islamitisch gemotiveerde achtergrond hebben. Zo in ieder geval luiden de officiële bekendmakingen. Zodoende zou deze aanslag aansluiten bij een lange serie islamitisch gemotiveerde terreuraanslagen die Duitsland sinds de door Merkel illegaal bevolen opheffing van de grenscontroles geteisterd heeft: beginnende bij de mes-aanval door Rafik Yousef op een politieman in Berlijn in september 2015. Destijds werden de dader en zijn herkomst ook nog bij de volle naam genoemd.

In februari 2016 volgde toen een mes-aanval door de destijds 15-jarige Safia S. op een politieagent in Hannover, voordat dan zowel de kracht als de intensiteit van de aanvallen groter werden. Salafisten pleegden in Essen een bomaanslag op een gebedshuis van Indische Sikhs, bij Würzburg ging in de zomer van 2016 een dader met een bijl los op Chinese treinpassagiers, een week later blies een islamitische rugzakdader zichzelf op in de buurt van het terrein waar een open lucht concert plaatsvond.

De verdere lijst kennen de meeste mensen in dit land. Treurig en schokkend hoogtepunt is vermoedelijk het met een vrachtwagen op de Breitscheidplatz in Berlijn door Anis Amri gepleegde bloedbad op de bezoekers van een kerstmarkt. Amri was echter al voor het openen van de grenzen door Merkel naar Duitsland gekomen (juli 2015). Maar omdat de met de registratie van de binnenstromende migranten opgedragen autoriteiten vanaf september 2015 volkomen overbelast waren, slipte Amri meerdere malen door de steeds groter wordende gaten die optraden bij diezelfde autoriteiten. Omdat Merkel het toestond dat er steeds meer mensen ongecontroleerd Duitsland binnenkwamen, kon Amri onderduiken en de aanslag in Berlijn uitvoeren.

Maar deze verantwoordelijkheid schuift Merkel op anderen af. Bij “tagesschau.de” maakt Merkel nu de Duitse deelstaten voor de gebreken in de terreurafweer verantwoordelijk. De deelstaten zouden er aan moeten werken allemaal eenzelfde niveau voor de strijd tegen de terreur te kunnen laten zien, zei ze. En verder: “We weten dat wij, net als veel andere landen, bedreigd worden en doen er alles aan wat we kunnen om voor de burgers veiligheid in vrijheid te garanderen.”

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, migrantengeweld, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Merkel maakt deelstaten verantwoordelijk voor tekortkomingen bij terreurafweer

 1. BertG. zegt:

  Geef de burgers dan ook wapens om zich te verdedigen, dan is het zo afgelopen.

  Geliked door 3 people

 2. Golden Girl zegt:

  dus de deelstaten zijn verantwoordelijk voor terreurafweer terwijl dwaze Merkel ze eerst met honderd duizenden binnen laat, en nu het niet zo lekker soepel loopt zijn opeens de deelstaten verantwoordelijk, is zoiets van mijn buren hebben 5 mensen te logeren, zijn dus daar op uitnodiging van de buren, ze breken bij mij in en er wordt dan tegen mij gezegd had u maar goede beveilging en/of een grote waakhond moeten hebben, zoiets bedoeld deze knettergekke duitse dame het, of zie ik het nu verkeerd

  Geliked door 1 persoon

 3. Tom Hendrix zegt:

  Zo kennen we deze “landverraadster”, weer. Maar zolang de Duitsers op deze troel en op de CDU/CSU blijven stemmen; zal er nog veel meer islamterrorisme toeslaan.

  Geliked door 1 persoon

  • GdJ zegt:

   “Lanverraadster” is een goede omschrijving, in Duitsland bestaat nog een hogere trap van verraad: “hoogverraad”, dat is uit overtuiging je land schaden en dat is wat Merkel doet. Er is echter in Europa heel veel mis, het onderwijs leert de kinderen hun land te haten, de kerken praten de mensen onterecht een schuldgevoel aan, haar eigen partij de CDU/CSU had Merkel al lang moeten af zetten. Andere EU landen en de EU had de vluchteingen niet moeten opnemen, want Merkel heeft ze in Duitsland uitgenodig, maar waarom zijn ze dan in andere landen als Oostenrijk, België, Nederland, Italië of Zweden? Rutte had bijvoorbeeld zo flink moeten zijn ze direct aan de grens terug te sturen naar Duitsland, Merkel het is hemaal jouw schuld dat ze hier zijn, je lost het zelf maar op, dit had haar op haar verantwoordelijkheid gewezen. Alle normale correctie mechanismes werken niet, het is zoals Soros het omschreef: Europa zit in een brandende bioscoop waarvan de uitgangen zijn geblokkeerd, en Soros vond het goed dat er geen uitweg voor Europa was. Gelukkig is er altijd een uitweg zoals bidden om een wonder. Maar de allergrootste vijand van het volk is de leugenpers. Merkel liegt vanaf het begin tot het einde maar de leugenpers ondersteund haar in plaats van haar te ontmaskeren.

   Like

 4. Sabeltant zegt:

  Wat een rotwijf.

  Wel terroristen uitnodigen en de verantwoordelijkheid afschuiven op anderen.

  De Duitsers moeten zich zelf bewapenen want van de regering hoef je niets te verwachten.

  Die kunnen beter na een aanslag hand in hand gaan lopen.

  Geliked door 1 persoon

 5. het inzien van de gevolgen van onbeheersbare immigratie is niet het sterkste punt van A. Merkel

  Geliked door 1 persoon

 6. Hoelang blijft dat schurftwijf nog de lakens uitdelen. Door dat wijf zitten wij ook nog steeds met open grenzen.

  Geliked door 1 persoon

 7. J. C. Th. Köhler zegt:

  Dus Merkel veroorzaakt de kwaal en laat anderen voor de symptoombestrijding opdraaien.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 8. fleckie zegt:

  Een Duits spreekwoord…’FRECHHEIT SIEGT’ komt hier goed van pas. Maar ook het Nederlandse spreekwoord ‘de eerste stap is een daalder waard’, ‘of de wind uit de Zeilen nemen,(zodat diegene zich niet kan verdedigen)

  Geliked door 1 persoon

 9. Claudia M. zegt:

  Ach, Frau Ferkel trekt de snuit weer eens open en kwakt nu de verantwoordelijkheid van wat zij bewerkstelligd heeft even gauw bij de deelstaten neer. Ik weet niet precies hoe het met de deelstaten gesteld is, maar met een vrijbrief als deze zou ik zo zeggen; ga gerust je gang met het tegenoffensief en mijn zegen hebben jullie!

  Geliked door 1 persoon

 10. Aegolius cs zegt:

  U laat minstens 1 miljoen “hulpbehoevende” binnen zonder afdoende mogelijkheid tot screening en maakt later deelstaten verantwoordelijk? Evenwel zonder hiervoor voldoende geld en politie beschikbaar te stellen?
  Dat uw DDR Paashaas welgevuld zal zijn!

  Geliked door 1 persoon

 11. Guardiacivil zegt:

  De verantwoordelijkheid van dit klote wijf wil ze niet dragen.
  De tijd dat deze vrouw wordt opgepakt wegens hoogverraad tegen het hele Continent Europa is niet ver weg meer.

  Geliked door 2 people

 12. Guardiacivil zegt:

  van dit klote wijf moet zijn ……door dit klote wijf

  Geliked door 1 persoon

 13. scheermes zegt:

  Gekker moet het toch ook niet worden !!

  Like

 14. oeps48 zegt:

  Wat een Frechheit van dat kutwijf, die Stasi !!! Hoe durft dat kreng !!! Eerst een groot probleem veroorzaken en het dan van je afschuiven. Die heks moet hoognodig op de heksenwaag worden gezet. Daarna een enkele reis op de bezem naar het sharialand. En op islamitische wijze uitzwaaien.

  Like

 15. koddebeier zegt:

  Dat wijf heb ook ging enkele zelfreflectie, vandaar dat ze de mossels zo mag, die missen dat ook !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s