Onze decadente samenleving

Screenshot_84

“MARS tegen de Duitse dominante cultuur”

(Door: Dr. Michael Grandt – Vertaling: E.J. Bron)

Mijn opa zou zich omdraaien in zijn graf  als hij zou kunnen zien wat er terechtgekomen is van ons land. Links-groene, wereldvreemde multiculti-appeasers, rode Antifa-nazi´s en een snuffelstaat maken het mogelijk: onze samenleving degenereert steeds meer.

Groene knuffel-pedagogiek, een slappe justitie, welkomstfetisjisten, een buiten zijn oevers tredende tolerantie en een zich dagelijks opnieuw manifesterend en nieuw gepropageerd schuldcomplex verwoesten de waarden van onze samenleving zó snel, dat ik blij ben niet over 50 jaar geboren te zijn. De 68´ers hebben goed werk verricht. Het Duitsland, zoals onze moeders en vaders het nog kenden, sterft iedere dag een beetje meer.

“Normaliteit” in Duitsland

Hier slechts drie van tientallen voorbeelden in een stadsdeel die zich dagelijks in onze multiculti terreurrepubliek afspelen:

Bonn, Panoramapark:

Moeders spelen met hun kinderen op de speeltoestellen. 20 “jongeren” met een buitenlandse nationaliteit belegeren de speelplaats echter zo penetrant en schaamteloos, dat de moeders met hun kinderen vluchten. Drie patrouillewagens van de politie rukken aan, nemen de persoonsgegevens op en “vermanen de jongeren”.

Bonn, Bad Godesberg:

Vooral meisjes en jonge vrouwen durven na de dodelijke aanval op Niklas (17 jaar) in mei 2016 nauwelijks het huis nog uit. En als ze gaan, dan alleen met pepperspray of een hond.

Bonn, Bad Godesberg, Kinopolis:

Een 80-jarige dame wil naar de bioscoop en vraagt aan een groep “jongeren” van vreemde nationaliteit haar door te laten, omdat ze haar de weg versperren. De “jongeren” spugen voor haar voeten en schelden haar uit: “Vieze Duitse, binnenkort is toch alles hier van ons!”

Leg DAT maar eens aan mensen uit die Duitsland na de oorlog weer opgebouwd hebben…

Bron:
www.michaelgrandt.de
Auteur: Dr. Michael Grandt

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, discriminatie, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Onze decadente samenleving

 1. tippelaar zegt:

  Wat moet het geweldig fijn zijn om als toevallig passerende voorbijganger bij dit voorval, je pistool te trekken en ze allemaal met een kogel tussen de ogen te doden. De lijken een week laten liggen ter afschikking van de rest. Ik weet wat er daarna gebeurt. De asiellanten nemen massaal de benen want op elke straathoek worden ze afgeschoten. Ik weet het beste lezers, het zijn maar wensdromen. Maar ik heb mijn vrije zaterdag er graag voor over om als vrijwilliger deel te nemen aan het gemeentelijk executiepeloton om er zoveel mogelijk om zeep te helpen.

  Geliked door 7 people

  • Beschouwer zegt:

   Dat geeft dan ellende zoals de burgeroorlog in voormalig Joegoslavie. Niet errug prettig

   Like

   • tippelaar zegt:

    Beschouwer, u heeft volkomen. Graag hoor ik uw alternatief voor het oplossen van het asielprobleem en de daarmee gepaard gaande criminaliteit.

    Like

  • LafSchaap zegt:

   Het zou al helpen eerst een van die rubber bootjes lek te schieten. Dan gaat de kraan meteen dicht. Kunnen we daarna gaan dweilen.

   Like

  • Taljaard zegt:

   @tippelaar
   Moeten wij ons nu werkelijk tot hun niveau verlagen?
   Als oud militair kan ik het mij niet voorstellen om ongewapende burgers af te gaan slachten.
   Effectief zou het echter zeker wel zijn!
   En kan uw frustratie ook wel begrijpen.

   Maar denk zelf dat het al veel scheelt wanneer er voor het oog van de hele wereld een paar vliegtuigen vol met crimineel islamitisch schorem naar hun thuisland worden gevlogen. Enkele reis zandbak.
   En pas terug schieten wanneer ze zelf gaan schieten.
   Van de correcte omgang met vuurwapens en gevechtstactieken weten ze echt geen bal. Laat staan van de vereiste en noodzakelijke discipline en coordinatie in een daadwerkelijke gevechtssituatie.
   Dus dat wordt een eitje voor de professionals van onze krijgsmacht, waaraan je dit soort dingen ook veel beter kunt overlaten.

   Like

   • elisah zegt:

    Daar zijn we gewoon veel te beschaafd en ontwikkeld voor, het zal nooit gebeuren, dat er hier mensen lukraak afgeslacht worden door Nederlanders.

    Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Kijk dat zijn nu de gevolgen; van de massale instroom van moslims en Afrikanen; mogelijk gemaakt door de linkse, rode madam Merkel. En dat is afgesproken werk, met haar rode vriendjes van de EUSSR, het ” Vierde Rijk”. En ook zogenaamde burgerlijke partijen; laten deze gang van zaken toe. Alles moet kapot, niet alleen Duitsland, maar heel Europa.

  Geliked door 1 persoon

 3. Drs.P. zegt:

  @Tippelaar,
  Nogmaals & nogmaals, de hoofdoorzaak van het hele fuckneuqnegert asielrattendrama zijn de faciliterende slinkse ratten bij de overheden van de Europese landen en in Brussel, de gristenratten van het CDA & CU, de demonen666ratten, de geil slinksratten, de vvd-zakkenvullendeoldboysclubratten.
  Daar moet afscheid van genomen worden. De manier waarop laat ik aan uw eigen fantasie over!!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Jan zegt:

  Duitsland steeds achterlijker: 14,5 % van de Duitsers kunnen niet fatsoenlijk lezen en schrijven en de achterlijkheid is van laag tot hoog, dus ook onder HBO’er en universitaire studenten. Oorzaak: dom taalgebruik via mobieltjes en debiele plaatjes
  Nu wordt gedacht aan versimpeling, ofwel, schreive soals iemant tuitpreekt, eufemistisch ‘verlichtingsdidactiek’ genoemd.
  https://www.unzensuriert.de/content/0023711-145-Prozent-der-Deutschen-koennen-nicht-ausreichend-schreiben-und-lesen

  Like

  • elisah zegt:

   Wat bizar, hier schrik je wel van, het is toch niet mogelijk om een hogere studie te voltooien zonder genoeg kennis van de Duitse taal?
   Ik heb nooit Duits in mijn pakket gehad, toch ben ik in staat om alles te lezen, correct schrijven is inderdaad iets moeilijker met maar 2 schooljaartjes Duits.

   Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Toen ik me bij een Duitse universiteit had aangemeld om daar te gaan studeren, toen moest ik voordat ik aangenomen werd een soort van opstel schrijven, om te kunnen beoordelen of ik de Duitse taal wel voldoende machtig was in woord en schrift om de kans te maken ook die studie te kunnen voltooien. Ik kreeg een thema om uit te werken en een plek in een leeg klein kantoortje. Dit alles zonder woordenboeken, andere boeken of hulpmiddelen.
    Overigens ben ik voor dit mini examen wel geslaagd evenals voor de door mij gekozen studie. 😀 Of ze dat nu nog steeds zo doen waag ik te betwijfelen. Tegenwoordig mag je als migrant zonder verder ook maar enige scholing gewoon gaan studeren.

    Like

 5. Jan zegt:

  That’s the way, aha, aha, I like it

  Like

 6. Dat is nu de verrijking die ze ons hebben beloofd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s