VIDEO Dr. Nicolaus Fest: Merkel´s geschiedenispropaganda (+ vertaling!)

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Goedendag. Vrijdag. Wat is er op vrijdag? Tijd voor onze terugblik op de week. Wat is er gebeurd? Op het team van Borussia Dortmund werd een aanslag gepleegd. Het is nog onduidelijk wie de daders zijn. Er is maar één ding duidelijk. De daders wilden prominenten treffen, wilden zoveel mogelijk publiciteit. Men zit vermoedelijk niet ver bezijden de waarheid als men dit als antwoord op het zwijgen van de Duitse regering na de aanslag van Berlijn beoordeelt. De regering-Merkel behandelde de slachtoffers van Berlijn als “no names”, als naam- en gezichtloze nevenschade van de open grenzen. Er vond zelfs geen rouwplechtigheid plaats. Doordat de terreur nu op prominenten gericht is, wil hij publiciteit afdwingen.

Wat was er nog meer belangrijk? Bij de ontvangst voor vluchtelingenhelpers heeft mevrouw Merkel een toespraak gehouden. In deze toespraak viel een zin, waarop vreemd genoeg nauwelijks commentaar was. Merkel zei: “We hebben ons in de koloniale tijd aan Afrika bezondigd.” Pardon? WIJ zouden ons in de koloniale tijd aan Afrika hebben bezondigd? WIJ? Wie is WIJ? Ik, mijn buurman, u misschien, de Duitsers? Wie is WIJ?

Een klein geschiedenisuitstapje. Geen enkele Europese macht had in de 18e en de 19e eeuw ook maar enige interesse in Noord- of Centraal-Afrika. Afrika had geen thee, geen porselein of zijde. Wat het had, waren ziektes: malaria, difterie, knokkelkoorts, slaapziekte, cholera enz. Vóór de uitvinding van inentingen en penicilline waren die ziektes voor Europeanen meestal dodelijk. Niemand met gezond verstand wilde naar Afrika. Waarom kwam het desondanks tot kolonisering? In principe op grond van een van de grote prestaties van de westelijke cultuur. Omdat men de slavenhandel wilde afschaffen. Daarover waren het in 1809 de belangrijkste Europese machten eens geworden. Op het Congres van Wenen in 1814 werd dit nogmaals bevestigd. En nadat de Britse zeeblokkades van de slavenroutes naar Zuid- en Midden-Amerika niet functioneerden, wilde men het kwaad bij de wortel aanpakken. Door het binnenland in te gaan en de regimes op te ruimen die al honderden jaren lang leefden van de slavenhandel. Waarom bestond deze slavenhandel überhaupt? Omdat vooral de Arabische wereld miljoenen slaven nodig had. Miljoenen Afrikanen, Indiërs, maar ook Europeanen werden door Arabieren tot slaaf gemaakt. Voor wie dit niet gelooft: het beste boek hierover is door een Duitser geschreven. Door professor Egon Flaig, getiteld “Wereldgeschiedenis van de slavernij”. Absoluut lezenswaardig.

Dus de kolonisering van Afrika was gebaseerd op, afgezien van alle vreselijke dingen die daar plaatsgevonden hebben, een diep humane gedachte: de strijd tegen de slavernij. Daarover bestaat geen twijfel. Maar in plaats van deze waarheden te benadrukken, vertelt de bondskanselier onzin. Ze neemt de geschiedenisverdraaiing van links-extremistische groeperingen over, die in het kolonialisme alleen maar een vorm van uitbuiting zien. Maar dat was in Afrika nu juist niet het geval. Waarom doet de bondskanselier dat? Omdat ze deze geschiedenisleugen nodig heeft voor de ongrondwettige immigratie. Eerst heeft ze verteld dat er geschoolde arbeidskrachten zouden komen, dan deed het sprookje de ronde dat er alleen vrouwen en kinderen zouden komen, toen waren het plotseling allemaal “vluchtelingen”, ook als ze via veilige derde landen kwamen. En nu wil ze de kiezers wijsmaken dat we ons bezondigd zouden hebben en een schuld zouden moeten vereffenen. De waarheid is: de Duitsers hoeven in Afrika geen schuld te vereffenen. Zelfs niet tegenover de Herero. En al helemaal niet tegenover illegale binnendringers uit Tunesië, Marokko, Somalië, Eritrea, Senegal of Libië. Merkel liegt. Wat ze vertelt, ontbeert elke historische waarheid, is pure propaganda. Het is haar doel dat de Duitsers de overstroming van het land door vreemdelingen, het controleverlies van de staat, het verlies van de binnenlandse veiligheid als schadeloosstelling accepteren.

Voor Merkel is de terreur die we dagelijks meemaken een zonde. Daarom doet ze er ook niets tegen, ze sluit de grenzen niet en ze zet niet consequent uit. Deze bondskanselier ziet zichzelf als priesteres van een schuldcultus. Daarmee is ze definitief bij de linksen aangekomen, en wel bij de heel linksen. Als ze consequent zou zijn, zou ze nu van partij moeten veranderen; naar de Groenen, naar Die Linke, naar de linkervleugel van de SPD. En precies hun politiek zult u ook krijgen als u op hen stemt. Denkt u daar alstublieft aan op 24 september. Stemt u op de AfD.

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Afrika, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, establishment, Eurabië, Geschiedvervalsing, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op VIDEO Dr. Nicolaus Fest: Merkel´s geschiedenispropaganda (+ vertaling!)

 1. BertG. zegt:

  Bedankt voor de complete vertaling, want ik had hier nog geen 20% van kunnen maken over waar de man het nou precies over heeft.
  Maar dat ze liegt dat ze barst is wel duidelijk voor de meeste, denk ik.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Niet alleen Merkel, maar het vieze, rode gedrocht EUSSR, met zijn Führer Juncker; en onze slappe baal hooi Rutte (VVD), laten ons overstromen door moslims en gelukzoekers uit heel Afrika. Dr. Fest heeft dus volkomen gelijk. Weg uit de Ellende Unie!

  Geliked door 1 persoon

 3. scheermes zegt:

  Al deze UITERS linkse duivels mutti merkel popie jopie de pauws ,en mohammed, en de grootste vijand de islam ,worden onder VELE VALSE voorwendselen de E.U binnengelaten !!Het is 1 GROOT BREIWERK van leugens list en bedrog !! ZUM KOTSEN!!

  Like

 4. Bob Fleumer zegt:

  Ik heb het al eerder gezegd onze politici zijn niet te veroordelen over wat ze doen maar wel over wat ze nalaten en dat is ons land te verdedigen tegen bezettende krachten zoals daar zijn de EU met zijn megalomane ideeën en de islam de volstrekt onmenselijke club uit Arabië, onze regering pleegt onder onze ogen landverraad en dat is het ergste wat een regering kan doen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s