VIDEO – Woedende Matteo Salvini over censuur-wet in het Europees Parlement: “Jullie zijn toch niet normaal!”

 

(Vertaling: E.J. Bron)

De Europarlementariër Matteo Salvini van de Italiaanse partij Lega Nord liet vorige week tijdens een debat in het Europees Parlement over het optreden tegen “hate-comments en Fake News” op Internet zijn woede de vrije loop:

PI News

“We hebben 20 miljoen werklozen in Europa, we hebben het islamitisch terrorisme, een buiten controle geraakte migratie en waarmee houden jullie het parlement op woensdagmiddag bezig? Met het knevelen van Facebook, met ´Fake News´. Jullie zouden in therapie moeten gaan bij een heel goede arts”, riep hij de afgevaardigden toe. Het publiek applaudisseerde,  parlementspresident Antonio Tajani echter eiste meer respect en waarschuwde hem “voorzichtig” te zijn. Salvini liet zich echter niet intimideren en beschuldigde het parlement ervan een Orwelliaans ministerie van Waarheid en Propaganda in te voeren. Het zou alleen nog ontbreken aan een “psycho-politie” voor mensen die niet trouw zijn aan de lijn, aldus de Italiaan.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", betutteling, Brussel, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, EU-critici, Eurabië, Eurofielen, Europa, Europees Parlement, EUSSR, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op VIDEO – Woedende Matteo Salvini over censuur-wet in het Europees Parlement: “Jullie zijn toch niet normaal!”

 1. Jan zegt:

  Trump had die MOAB op het EP moeten laten vallen.

  Geliked door 4 people

 2. Hb.schwarz zegt:

  Ze denken met het zwaaien van hun EU scepter heel wat te zijn het Brusselse parlement.
  Mag ik u eraan herinneren dat dit hele EU instituut, eenzijdig door de politieke elite van de EU landen is opgezet. Dit buiten verantwoording af te leggen of toestemming van de burgers van deze landen!
  Tevens is ons een euro opgedrongen die ook ongevraagd is ingevoerd en waar we veel teveel voor hebben moeten betalen! Ook de prijzen zijn na de invoering totaal uit de hand gelopen en het lijkt of de euro de guldens hebben vervangen terwijl de lonen hetzelfde zijn gebleven!
  Nee de EU is een instituut voor de elite van de EU landen maar niet goed voor de burgers van deze landen! Dan komen de open grenzen er nog bij en de ongelimiteerde instroom van immigranten waarvan er velen uit zijn op onze sociale verworvenheden onze huizen en de ruime financiële uitkeringen.
  Het is te treurig voor woorden!

  Geliked door 3 people

  • Golden Girl zegt:

   Ik zie nog die Zalm staan met zijn tik aan zijn oog, hij ging uit zijn plaat van vreugde toen die K.t euro een feit was, idd alles is 2 x zo duur geworden, bijvoorbeeld ergens koffie drinken zeg € 2,50 had 5,50 gulden geweest,dat had je toch er niet voor betaald en nu denken we o het is maar 2.50 euro ,keer op keer worden we in de maling genomen

   Like

   • tinekevanschagen zegt:

    Ik ging vandaag een hangplantje halen (een mens moet wat) 7.50
    gewoon een lullig hangdingetje eigenlijk….Dan betrap ik mezelf erop dat ik nog steeds omreken.
    En met wel meer lullige hangdingetjes zeg je…..nou ..laat maar zitten…(beetje humor mag wel… toch?)

    Geliked door 1 persoon

 3. Ron zegt:

  Dat zijn nu de helden in het Europarlement.
  Graag van de kant van PVV in het europarlement soortgelijke initiatieven !

  Geliked door 3 people

 4. oeps48 zegt:

  Hij heeft gelijk.Hij brengt Europa wel op een raar idee, de invoering van een psycho-politie. Voor we het weten, neemt Europa dat over. Dan hebben ze ons helemaal onder controle. Europa, bah, bah, bah !!!
  Nexit, nexit, nexit !!!

  Geliked door 3 people

  • tinekevanschagen zegt:

   Dat hele EU project zal ons, als er niet snel iets gebeurd helemaal naar de de verdommenis helpen’.Een duister kluppie waar niemand voor gekozen heeft.
   We zouden ze moeten vervolgen tot aan het EUROPEES hof…….maar daar zitten
   dan weer D66 rechters..
   Vluchten kan niet meer…….ik zou niet weten hoe…..
   Vluchten kan niet meer….ik zou niet weten waar naar toe……
   Hoe ver moet je gaan….?

   Geliked door 2 people

 5. Theresa Geissler zegt:

  Spijker op de kop en dat applaus was welverdiend! Verder heb ik er niets aan toe te voegen.

  Geliked door 2 people

 6. Bas zegt:

  Wat er zo al gaande is.binnen Europa heeft Matteo Salvini prima verwoord. Hij trad in de voetsporen van Nigel Farage.

  Geliked door 2 people

 7. tinekevanschagen zegt:

  Matteo Salvini moet respect tonen in het democratisch huis,alwaar zij aan het bekokstoven zijn hoe ze de toekomstige dictatuur vorm moeten geven!

  Like

 8. fransdewit zegt:

  Goed zo Italie, hoe meer er gaan protesteren hoe beter, als het zo door gaat, dan zegt Italie straks ook vaarwel net als Engeland

  Geliked door 1 persoon

 9. Hendrik M. zegt:

  Ach, het Nederlandse volk zei, bij referendum, nee tegen de €U grondwet.
  De smerige landverrader Jan Peter Balkenende drukte die grondwet er onder een andere naam (verdrag van Lissabon, wettelijk bindend) toch door…
  Hoe is het mogelijk dat u nog op de volksverlakkende landverraders partijen stemt die onze soevereiniteit verkwanselden?

  Like

 10. Petra DeBoer zegt:

  Goed dat deze italiaan verwoord wat velen denken. Je mag schijnbaar tegenwoordig je gezonde realistische verstand niet meer gebruiken want dat past de EU niet omdat ze zelf van het padje zijn met hun verachtelijke ideologie.

  Like

 11. leefbarbaar zegt:

  Deze man meent het, ik zie de emotie in zijn betoog. Mocht we ooit echt gaan stemmen op leden van dat gekkenhuis, dan is een stem op hem zeker te overwegen.

  Like

 12. Jan zegt:

  Mark Suikerberg probeert Marine Le Pen van het presidentschap af te houden

  Facebook Suspends 30,000 French Accounts 10 days Before Election in Attempt to Censor Le Pen Supporters

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/04/facebook-suspends-30000-french-accounts-10-days-election-attempt-censor-le-pen-supporters/

  Like

  • Nemesis zegt:

   Dat suikerklontje zit op een smerige manier in de politiek te roeren. Wordt tijd dat die eens op z’n bek gaat met dat gedoe. Nog even Markie (what is in a name) dan is facebook geschiedenis. Er zijn anderen die net als jij een dergelijk blog kunnen opstarten.

   Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  Matteo Salvini verwoord precies zoals WIJ realisten het ook zien. Weg uit dat smerige, fascistische rode gedrocht, genaamd EUSSR/ Ellende Unie. Hij heeft ook terecht Orwell geciteerd, met name zijn boeken: “1984”, en ” Animal Farm”.

  Geliked door 1 persoon

 14. Mirjam zegt:

  De EU elite moet weg en de landen moeten zelf weer zelfbeslissend worden, dat is alles. Het is alleen te hopen dat dan ook de achterlijke landsbestuurders met de EU-elite vertrekken en normale, geestelijk gezonde mensen aan het bewind komen om onze landen te besturen.

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  met name zijn boeken: moet zijn: een terechte conclusie uit zijn boeken: “1984”, en “Animal Farm”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s