Critica van Erdoğan wordt door Turken-nazi´s bedreigd

Screenshot_115

(Vertaling: E.J. Bron)

Nederland: NSB is de afkorting van de Nationaal-Socialistische Beweging, die in Nederland van  1931 en 1945 met de nazi´s collaboreerde en tegenstanders bespioneerde en verklikte. De journaliste Ebru Umar werd in Turkije gearresteerd, omdat ze kritiek heeft op Erdoğan en vorig jaar als eerste de oproep om tegenstanders van Erdoğan te verklikken op internet openbaar maakte. Zij vergeleek de methodes van de AKP in Nederland met die van de NSB.

Opposition24

Door bemiddeling van de Nederlandse ambassade kwam ze weer op vrije voeten. Steeds opnieuw werd ze na haar terugkeer in Nederland door Turken, maar ook door Marokkanen, bedreigd, zodat ze haar woning opzegde en meerdere keren berichtte dat zij zich in het openbaar niet meer vrij zou kunnen bewegen. Nu kwam het opnieuw tot een tamelijk drieste ontmoeting met een spion, die aantoont hoe ongestoord deze fanatiekelingen hun gang kunnen gaan.

Tijdens een theaterbezoek kwam deze aardige jonge man (foto) op haar af en verkondigde trots dat men haar nog steeds in de gaten zou houden en dat hij juist weer verslag zou hebben uitgebracht aan Ankara.

Bron:
http://opposition24.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, Islam, islamofascisme, Krankzinnigheid, meningsdictatuur, Moslims, nazisme, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije, verloedering, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

14 reacties op Critica van Erdoğan wordt door Turken-nazi´s bedreigd

 1. koddebeier zegt:

  ZIEK ??? Zeker een verwarde man en de Nederlandse Overheid slaapt verder of heeft het te druk met autochtone Nederlanders om die een oor aan te naaien, met bv. flitsbonnen voor 1 km te hart rijden.

  Like

 2. Steven zegt:

  Aan dit soort dingen doen ze niks…maar o wee als een blanke weer een opmerking maakt over allochtonen..dan zoeken ze stad en land af om een voorbeeld te stellen voor anderen (waarschuwing)

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  De 5e colonne, is al tientallen jaren aanwezig. In Nederland, vooral door toedoen van Joop den Uyl, van de Partij van de Arabieren (PvdA). De grootste stommiteit was, dat den Uyl, deze gastarbeiders, een verblijfsvergunning gaf, en tevens toestemming om vrouw en kinderen naar Nederland te halen, in verband met gezinshereniging. Dat gebeurde dus al vanaf 1972. Daarna is de “poort”, wijd opengezet, ook door de VVD en het CDA, onder de kabinetten van Agt, en van Lubbers, beiden CDA. En de zogenaamde “Resolutie van Straatsburg”, zorgde er tenslotte voor, dat ze met 100 duizenden binnen kwamen stromen. Daar zijn we mooi klaar mee. Zum kotzen!

  Like

 4. Duchesne zegt:

  Al de Turken hier lachen en juichen voor Erdogan, maar ik ben benieuwd wat ze doen als Erdogan massa executies gaat uitvoerern….en ik ben ook erg benieuwd hoe ze reageren op de wet die erdogan erdoor zal jassen zodra hij de macht heeft…..ik bedoel de wet die nu klaar ligt bij het Turkse parlement wat betreft het recht op het bezit van goud…..nog niks van gehoord zeker….alle goud in turkije word acuut genationaliseerd zodra Erdogan aan de macht is, incluis persoonlijk goud…..een offer dat Erdogan liefhebbende Turken ongetwijfeld graag zullen brengen…..een noodsprong omdat verwacht word dat de Dollar zal klappen en goud de norm word…..

  Like

  • fleckie zegt:

   Het is onheilspellend STIL, bij de van TURKSE afkomst, de MULLAHS: …..op de DUITS- talige Site TANGSIR, 3.2.2017, wordt verhaald betr.de somma van tot 100 MILJARD dollars , en wat ermee gebeurde ten tijde van OBAMA………’..OBAMA:HOUSENIGERISH until,the very end’…OBAMA gaf tot 100 MILJARD Dollar vrij aan bevroren IRAANSE tegoeden aan IRAN, die sindsdien voor financiering van internationale terreur aangewend worden?..maar OBAMA hief OOK de SANCTIES aan IRAN op.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   De Koerden hopen dat Erdogan zal winnen.
   Dan kunnen ze zoals ze zeggen “Eerst goed de beer los laten in Turkije “…
   Omdat ze er dan op rekenen dat binnen niet al te lange tijd de meeste Turken Erdogan zat zullen zijn en de revolutie zal losbarstten
   De economie is bijna helemaal kapot.
   De prijzen voor het voedsel zullen vertienvoudigen…
   De EU zal binnenkort definitief stoppen met het overmaken van de jaarlijkse honderden miljoenen.
   Zogenaamd geld om de democratie te bevorderen……
   Dat zal ook afgelopen zijn…
   De toeristenindustrie is helemaal kapot…

   Erdogan heeft ’n oorlog nodig om aan de macht te blijven.
   Die oorlog zal rampzalig verlopen, en dan is het afgelopen met Erdogan…

   Like

  • anna zegt:

   dwz dat het goud wat bij huwelijken aan vrouwen geschonken is om als oudedagsvoorziening/echtscheiding te gebruiken, dus trekken zij weer aan het kortste eindje ….

   Like

 5. Philippine zegt:

  ik wilde eigenlijk vijf sterren geven maar vinger raakte per ongeluk de derde …

  Like

 6. jroam zegt:

  https://nl.wikipedia.org/wiki/VARA
  De VARA is nu de propaganda zender van links, eerste van de PvdA maar nu dat niet veel meer is…
  Dat de VARA het nu opneemt voor de zand-nazis, het is veel zeggend.

  Like

 7. rony stokart zegt:

  Waarover klaagt dat mens? Ze heeft toch nog geen vleesmes ingeplant gekregen door een diepgelovige vredezoekende vluchteling… Alors?

  Like

 8. leefbarbaar zegt:

  Daarom ook: alle Turken het land uit.
  Gisteren was hier een bruiloft van moslims. Toeteren, foto-shoot in het park en keihard wegrijden, luid toeterend, ook tegen de richting in, om te provoceren. Heeft niks met feestvreugde te maken.
  Ja maar die Ebru is toch een goede?? Als dat zo is mag zij blijven. Als Nederlander. Met een proeftijd van 10 jaar.
  Gewoon alle Turken het land uit.

  Like

 9. Driek zegt:

  Erdogan: weg vrij naar doodstraf bij winst
  Vandaag, 15:04

  ISTANBUL – Mocht de Turkse president Tayyip Erdogan het referendum winnen, dan ligt de weg voor de herinvoering van de doodstraf open. Dat heeft hij zaterdag gezegd tijdens een campagne in Istanbul.

  Ruim 55 miljoen Turkse kiezers bepalen zondag of de macht officieel naar Erdogan gaat. Mocht dat gebeuren, dan krijgt Turkse president het grotendeels voor het zeggen. Zo kan hij zelf per decreet wetten afkondigen.

  Herinvoering

  Bij winst legt Erdogan de herinvoering van de doodstraf voor aan het parlement. Als twee derde van de Turkse volksvertegenwoordiging ermee instemt, is het wetsvoorstel aangenomen. Bij een meerderheid van zestig procent zou Erdogan een nieuw referendum over het onderwerp kunnen uitschrijven.

  De Turkse president bracht de doodstraf weer ter sprake na de mislukte couppoging in juli 2016. De EU heeft duidelijk gemaakt dat het toetredingsproces van Turkije wordt beëindigd als Ankara besluit de doodstraf opnieuw in te voeren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s