“Islamisten”-probleem in Frankrijk: Senaat telt meer dan 17.000 radicaalislamitische terreurverdachten

Screenshot_113

(Vertaling: E.J. Bron)

Frankrijk heeft een regelrecht “islamisten”-probleem: uit een onderzoek van de Franse Senaat blijkt dat zich op dit moment meer dan 17.000 mogelijke radicaalislamitische terroristen in Frankrijk bevinden.

epoch times

In de maand maart werden volgens officiële informatie 17.393 “islamisten” in de gaten gehouden. Dat bericht de Britse krant “Express” onder verwijzing naar een door de Franse Senaat gepubliceerd onderzoek.

Volgens het onderzoek sloten zich in totaal 2.046 “Franse staatsburgers” bij terroristische groeperingen in Syrië en Irak aan – 249 van hen zouden al zijn gedood.

De terreurverdachten worden door de Franse autoriteiten niet contant bewaakt, maar enkele van hen worden met regelmatige tussenpozen gecontroleerd.

Groot-Brittannië houdt rekening met aanslagen op de veerboot van Calais

Groot-Brittannië vreest nu dat Jihadisten aanslagen zouden kunnen plegen op de veerboot van het Franse Calais naar Groot-Brittannië. De terroristen zouden hun plannen al gepreciseerd hebben, wat geleid heeft tot een toename van bewapende veiligheidstroepen aan de grens in Calais.

“De manschappen verkeren in hoogste staat van paraatheid, omdat gevreesd wordt dat Jihadisten op de veerboot van Calais naar Groot-Brittannië geraken en daar een bloedbad aanrichten”, citeert de “Express” een veiligheidsagent. Al in 2016 was bekend geworden dat ISIS een plan voorbereidde om een aanslag te plegen op de veerboot.

Na de aanslagen in Nice en Parijs probeert Frankrijk zichzelf te beschermen tegen nog meer terreuraanvallen. Bij die aanslagen werden 200 mensen gedood.

Verantwoordelijke voor anti-radicaliseringsprogramma gearresteerd

Ondertussen werd de voormalige verantwoordelijke van het anti-radicaliseringsprogramma in Frankrijk wegens misbruik van openbaar geld veroordeeld tot een gevangenisstraf van vier maanden. In plaats van opgeleide specialisten stelde ze universiteitsstudenten te werk om families van terroristen – die zich in het Midden-Oosten hadden aangesloten bij ISIS – te verzorgen.

Er ging ongeveer € 60.000,- naar het project, dat zelfs ondersteund werd door de Franse minister van Binnenlandse Zaken, Sonia Imloul.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Frankrijk, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, Rotzakken, Salafisten, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op “Islamisten”-probleem in Frankrijk: Senaat telt meer dan 17.000 radicaalislamitische terreurverdachten

 1. Japio zegt:

  Wat is het toch een verrijking die islam. NOT!!!! Het kost de burger heel veel hoofdpijn en belastinggeld. Dat regerings-tuig doet wat ze wil en laten de sluizen naar gratis geld en blonde vrouwen wijdopen staan. Er zijn straks heel wat rechters nodig om die nsb-club te veroordelen als het zover mag komen. Dus jongelui, ga rechten studeren dan ben je vezekerd van een goeie baan met veel genoegdoening en arbeidsvreugd.

  Geliked door 1 persoon

 2. Aegolius cs zegt:

  Kalf en put, nog afgezien hoe?

  Geliked door 2 people

 3. Waarom doen ze niets aan die bedreigingen, als je weet waarom het gaat. Wachten, wachten en nog eens wachten op de volgende aanslag.

  Geliked door 1 persoon

 4. Tom Hendrix zegt:

  En dat alles mogelijk gemaakt in Europa door de EUSSR. De lakeien van Bilderberg en de NWO. En men laat het gewoon gebeuren; de islamisering van Europa.

  Geliked door 1 persoon

 5. Golden Girl zegt:

  wel ja, 17.000 mogelijke terroristen, als ze allemaal minimaal 10 doodgewone burgers kunnen doden zijn 170.000 doden die er kunnen vallen, allemaal op het zelfde tijdstip in hun autootje of gepikte vrachtwagen stappen en woppa, dood en verderf zaaien

  Geliked door 1 persoon

 6. Steven zegt:

  Tja..als je een welkoms politiek voor allochtonen voert, dan moet je ook niet JANKEN als de boel later om zeep geholpen wordt, en dan proberen achter de feiten aan te lopen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Edjan zegt:

  Lees Houllebecq’s “Onderworpen” maar eens. Hij voorspelt de val van Frankrijk in 2021. Laat het meevallen, dan wordt het 2025.

  https://www.groene.nl/artikel/de-sharia-is-zo-gek-nog-niet

  Geliked door 1 persoon

  • Edjan zegt:

   In de Groene staat wel een mooie samenvatting van het boek. Houllebecq richt zijn pijlen niet alleen op de islam, maar misschien nog meer op onze eigen samenleving; een consumptie-samenleving die draait om genot: seks, drank en sigaretten (om over drugs maar te zwijgen). Deze samenleving heeft slappelingen zonder principes voortgebracht die alles wel willen doen om maar lekker verder te kunnen “genieten”.
   Als er dan ook een sharia “light” wordt ingevoerd, waarin ze mogen roken en drinken, en na bekering hun baan mogen houden, gaan ze daar onmiddellijk mee akkoord.

   We zijn zelf onze ergste vijand geworden. Elke jandoedel kan Europa inpikken.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Met “sex” wordt daar ook vrouwen mee bedoeld ?
    Want vrouwen dat mag weer wel.
    In de bijbel wordt dan ook met name naar drank en vrouwen verwezen, om ten onder te gaan natuurlijk.
    Ze konden het ook nooit eens gezellig houden.
    Maar als er vrouwen en drank worden toegelaten om ten onder te gaan zeg ik niet nee.
    Per slot van rekening kunnen ze je nooit meer afpakken wat je gehad hebt…

    Like

 8. Sabeltant zegt:

  En maar door blijven gaan met wegkijken en goedpraten.
  Het is dweilen met de kraan open. De NGO’s verdienen MILJARDEN terwijl de Franse burger steeds meer last krijgt van verkrachtingen, diefstal en beroving.

  De enige oplossing voor Frankrijk is Le Pen!

  Geliked door 1 persoon

 9. guusvelraeds zegt:

  De beste anti radicaliseringsprogramma’s bestaan uit een kogel middels speciaal voor dit doel opgerichte liquideer pelotons. Al het andere is flauwekul. Moslims mogen dat best weten zodra we radicalisering processen waarnemen bij een individu of groep kun je een peloton ‘s-morgens rond een uur of vier verwachten. Opletten hoe vlug het afgelopen is. Plus duidelijk benoemen in alle media en overheidsberichten dat het probleem in de islam schuilt en niet in linkse frames zoals: achterstelling, lage opleiding, werkeloosheid, armoede, uitsluiting en laat me niet lachen vermeend racisme. Wil iemand nog iets te berde brengen over mensenrechten en zo. Ga dat dan overleggen met de ouders van het meisje van elf in Stockholm dat letterlijk met een vrachtauto uit elkaar gescheurd werd door een afgewezen islamitische asielzoeker uit Oezbekistan. Het meisje van elf had een gehoorprobleem en heeft de vrachtauto die haar van achteren aanreed helemaal niet gehoord of pas op het allerlaatste moment. Laat we ons niet van de wijs brengen door het “dat is niet mijn islam, gehuil”, want morgen is het je zoon, dochter, echtgenoot, vader, moeder, neef, nicht of je vriend en buurman. Het is namelijk wel hun islam en dat is het al 1400 jaar.

  Geliked door 1 persoon

 10. Jean zegt:

  Voeg maar snel een nulletje toe aan die 17.000 en lees maar 170.000 en dan zitten ze in Frankrijk nog aan de lage kant, m.i. loopt er ± 50% van de aanwezige moslims/islamieten in heel Europa rond met kwade bedoelingen want ze knikken veel liever JA aan die Terreurturk dan de Europese seculiere wetten te respecteren.
  DE oorzaak en de kiem van alle ellende ligt in Brussel & Straatsburg bij die EU misdaadorganisatie. Die moet uitgeschakeld worden voor we kunnen starten met de grote lente/zomer poetsbeurt.

  Like

 11. vanes012017 zegt:

  Zolang onze dwaze regeringen “PC” blijven en niets doen tegen die moslim import zal dit terrorisme van pedofiele Muhamad volgelingen toe blijven nemen. Terug naar die zandbak sturen, kunnen ze ongestoord pedofiele spelletjes doen met hun kindbruidjes. Walgelijk die “religie” van een non-existing Allah

  Like

 12. Geronimo zegt:

  Het ‘beest’ zit al massaal binnen de Europese muren, en niemand weet bij benadering om hoeveel mohammedaanse strijders het gaat. In elk geval, een serieus te duchten leger. Dictator in spe, Merdogan, lacht zich terecht te pletter.

  Ook de maffia in maatpak, onze zogezegde leiders – in courante taal meestal politici genoemd, kwestie van perceptie – weet dat uiteraard, maar ze zijn laf en kunnen eigenlijk al langer dan vandaag geen kant meer op, uit terechte vrees dat de gigantische islamitische etterbuil anders nog vlugger gaat losbarsten, en ze van hun lucratieve baantjes niet meer zouden kunnen profiteren. Dus blijft men tegen beter weten in steevast zedig de andere kant opkijken in de hoop dat het islam-probleem dan wel vanzelf zal verdwijnen, pappen en nathouden met andere woorden, of juister, uit eigenbelang meeheulen met de vijand, dat allemaal uiteraard ten koste van de eigen bevolking, die enkel mag genieten van de hen aangedane miserie. Kaarsjes aansteken, bloemetjes leggen, stille wakes houden, liedjes zingen, handjes vasthouden, wat traantjes laten, in aanwezigheid van enkele ernstig en bedrukt kijkende vooraanstaande maffialeden…en hop, op naar de volgende aanslag en een andere wake. Net zoals een imker met rook de bijen rustig houdt bij het wegnemen van hun honing. Pure collaboratie eigenlijk, en daarop staat in oorlogstijden, als ik me niet vergis, nog altijd en onverminderd de doodstraf. Dit is eigenlijk nu al van toepassing, ware het niet dat de meeste burgers nog altijd ziende blind blijven, en doen alsof er weinig of niets aan de hand is. De islam is immers een vredevolle religie als elke ander, de jihad-moordenaars zijn enkel lieden die in feite hun liefdevolle godsdienst verkrachten, dat is en blijft voorlopig het gekende en hen telkens opnieuw van overheidswege voorgekauwde adagio. Wanneer gaan alle ogen nu eens eindelijk open?

  Intussen heeft het misdadig Stasi wijf Merkel ervoor gezorgd dat het probleem op Europees niveau elke dag serieus groter wordt. Wir schaffen das. Het is dus al lang niet meer de vraag of, maar wanneer Europa één groot brandend oorlogsgebied wordt, een soort tweede Midden-Oosten, want de vijand is, zoals gezegd, al massaal aanwezig. Alleen het startsein dient nog gegeven.
  Daardoor moeten we intussen in het al zo lange tijd vredevolle Europa, dankzij Merkel en haar Europese slippendragers, omzeggens dagelijks met nieuwe aanslagen leren leven. Een kwestie van gewenning, maakt de maffia ons wijs vanuit hun op op onze kosten sterk beveiligde schuilplaatsen, privé en op het ‘werk’. Militairen op straat in vele grote Europese steden, barricades bij eender welke onschuldige activiteit, ach het zal wat. De maffia waakt immers over ons. Niets aan de hand. En vooral, we laten ons niet doen, we geven niet toe, we blijven niet thuis zitten uit schrik, nog in geen duizend jaar. Dat is de teneur van de menselijke kuddegeest.Tenslotte is het risico op het omkomen bij een islamitische aanslag behoorlijk kleiner dan omkomen in het verkeer. Bijgevolg !

  Hoe bespottelijk en wrang klinkt hun mantra in dit licht dan niet als zou de oprichting van de EU net Europa bevrijd hebben van oorlogen. We zitten er verdorie midden in ! Wanneer komt de afrekening met dit politiek gespuis?

  Like

 13. scheermes zegt:

  Die 17.000 zijn nog maar een klein topje van de ijsberg !! En de zogenaamde SLAPENDE cellen ??!!

  Like

 14. Ruud Steunassen zegt:

  Concentratiekampen bouwen. Maar dat wil links niet. Dan noemen we het toch gewoon kampementen? Op de boot terug of de rest van je leven in het kamp zonder halal voedsel. Die keuze hadden de Joden, homoseksuelen, vrijmetselaars, Jehova’s getuigen, communisten, vermoorde zwakbegaafden et cetera niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s