Lichte straffen voor migranten die meisje verkrachten en haar vriend blijvend hersenletsel bezorgen

Screenshot_121

Welkom in ons land! En mocht je een meisje verkrachten en haar vriend bijna dood schoppen, dan zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk weer uit de gevangenis bent en als het even kan gewoon mag blijven.

(Door: “Xander”)

Na de moorddadige car-jihad terreuraanslag in Stockholm door een moslimmigrant uit Oezbekistan heeft politiek-correct Zweden overduidelijk helemaal niets geleerd en gaat het rustig door met het plegen van maatschappelijke zelfmoord. Zo kregen twee migranten uit Afrika slechts lichte straffen nadat ze een Zweeds tienermeisje hadden verkracht en haar vriendje blijvend hersenletsel bezorgden na hem bijna dood te schoppen.

Lees verder>>>
(h/t J.B.)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

9 reacties op Lichte straffen voor migranten die meisje verkrachten en haar vriend blijvend hersenletsel bezorgen

 1. Steven zegt:

  Dat mag gewoon allemaal..als we maar niet discrimineren of haat zaaien!

  Like

 2. Drs.P. zegt:

  De domme naive mutsen hebben gekregen waar ze om vroegen (zingen: “je bent welkom, welkom in mijn land en ik wil je leren kennen”)
  Wie gaat nu smerige neuqnegertparasieten uitnodigen op een feestje als meisje zijnde??
  Dan moet je toch echt helemaal van de ratten besnuffelt zijn!!
  T wordt tijd dat ouders (als ze nog verstand hebben) eens in gaan grijpen bij dit soort domme gansjes en zeker op een zodanige manier dat die asilanten het ff niet meer kunnen navertellen.
  Te beginnen om met een buks hun hele zaakje er af te knallen en daarna het hoofd onder vuur nemen!! Waar blijven de echte Vikingen om deze smerige teringratten ff een lesje te leren??

  Like

 3. Je verwacht gewoon niet anders van die regering.

  Like

 4. scheermes zegt:

  Dergelijke straffen ,kunnen worden allen uitgedeeld door de DUIVELSE d666 rechters !!De duivel zorgt er zelf wel voor ,dat zijn geestverwanten er goed vanaf komen !! Alleen als je op wilders stemt en je komt dan voor het hekje van deze duivels ,dan wordt je veroordeeld met een FIKSE straf !! Zie bij deze de veroordeling in enschede !! VIER JAAR !! Terwijl deze misdaad TIEN keer erger is !! Alleen iemand met een gezond verstand zal het hier mee eens zijn !!

  Like

 5. elisah zegt:

  Op the Post online staat een gruwelijk filmpje van een Pakistaanse jongeman die gelyncht wordt voor het schrijven van een gedichtje waarvan men meent dat het blasfemie is….
  Een hele meute van gestoorde maniakken staat daarna nog steeds op zijn lijk te trappen, het is ongelooflijk wat een religie kan doen met zo’n monsters.

  Like

 6. Nemesis zegt:

  Die lichte of zelfs geen straffen bij verkrachtingen en gewelgds delikten noemz men de migrantenbonus.

  Geliked door 1 persoon

 7. Thomasson zegt:

  ANGST IS EEN SLECHTE RAADGEVER en in Zweden is kennelijk het begrip angst verlammend. Als ik over Zweden lees of hoor,, moet ik denken aan H.G. Wells boek (ook een film uit de jaren ’60) The Time Machine. The Zweden gedragen zich precies zoals de Eloi die niets ondernemen om zich tegen de Morlocks te verdedigen. De kannibalen die in ondergrondse grotten leven en de Eloi consumeren. Echter, het verschil tussen de Morlocks en de geïmporteerde Tyfus uit islamitisch landen en Afrika is: de Morlocks waren ook intelligente harde werkers die voor de Eloi alles hadden gefabriceerd en voor voedsel zorgden. De geïmporteerde afval heeft nul waarde. Het leeft als een parasiet en gedraagt zich als een parasiet. Dat geldt vooral voor de Afrikaanse negers. Zij kunnen uitsluitend hun geslachtsorganen gebruiken. Hun verstandsvermogen staat gelijk aan die van een eencellig dier.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s