Openbaar Ministerie wil meer diversiteit onder aanklagers

Screenshot_103

Bolhaar (links) zoekt bi-cultureel talent.

Het Openbaar Ministerie moet actief gekleurde aanklagers gaan aantrekken. Als dit niet gebeurt, dreigt er een “kenniskloof” tussen het OM en de samenleving.

Die vrees spreekt Herman Bolhaar (foto), de grote baas van het Openbaar Ministerie, uit in de Volkskrant. De variëteit in ons personeelsbestand moet groter”, stelt hij. “De samenleving wordt steeds complexer. Als we haar willen blijven begrijpen, moeten we een monocultuur voorkomen. Alleen dan kunnen we ons werk nog beter doen.” Als het Openbaar Ministerie niet snel gemêleerder wordt, wordt het lastiger voor Justitie om zaken als bijvoorbeeld radicalisering en racisme te doorgronden.

Zwarte boeven

Bovendien is het aanstellen van meer gekleurde aanklagers “de enige manier om het beeld te doorbreken dat de boef zwart is, en degene die hem pakt wit is”. Dat stelt officier van justitie Roy Nanhkoesingh in hetzelfde artikel in de Volkskrant. Nanhkoesingh is op dit moment een van de weinige donkere aanklagers bij het OM.

Eerder dit jaar deed ook korpschef Erik Akerboom de oproep om de top van de Nationale Politie gekleurder te maken. Hij wil dat binnen korte tijd een kwart van de top van de politie een meer ‘diverse’ achtergrond heeft.

Bron:
www.nu.nl
(h/t “Mirjam”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, cultuurrelativisme, Elite, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

31 reacties op Openbaar Ministerie wil meer diversiteit onder aanklagers

 1. Stef zegt:

  Lees eerst het bericht over zuid Afrika hieronder voordat u verder slaapt!

  Geliked door 2 people

 2. zijn die er dan, die aanklagers ?? O ja, al die HOOGOPGELEIDEN , das waar ook…………
  Maar meestal worden die getintiers toch bij hun eigen programma Opsporing GEZOCHT ..toch,,,,,,,,,

  Like

 3. Japio zegt:

  Weg met ons! Weg met onze cultuur! Weg met de Nederlandse waarde en normen! Laat dat linkse zooitje nou eens heel gauw de pleuris krijgen. Waarom gaan ze niet verkassen naar Zuid Afrika? Kunnen ze uit de eerste hand kennis maken met de tolerantie jegens blanke mensen. Of naar welk islamitisch land dan ook waar je als blanke of anders gelovige vogelvrij bent. De multiculti waanzin ten top hier in nederigland. Hoe meer van die lui op dat soort functies hoe meer fraude en corruptie.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Japio: 10.10. uur. Inderdaad Japio. ook ik stel voor dat het hele DEMONEN 66 zooitje, van het geheel verlinkste O.M, diversiteit gaat spelen in Afrika. Rot toch op, stelletje D66 landverraders!

   Like

 4. Frans Brassens zegt:

  Geweldig!
  Ik zie het echt zitten om door een gekleurde (hetzij zwart hetzij enigszins getint) te worden aangeklaagd wegens kleurgerelateerd vermeend racisme of iets dergelijks….. en dat zeker waar het begrip ‘ras’ door bijzonder manipulatieve witte rechters is ontaard via (voor normale mensen) niet te tolereren taalverkrachting.

  Geliked door 1 persoon

 5. Beschouwer zegt:

  Dan komt het er op neer dat de gekleurde aanklagers graag blanke boeven gaat aanklagen en de gekleurde boeven het liefst negeert.

  Geliked door 3 people

 6. louis-portugal zegt:

  Helemaal mee eens.
  Snel wat shariarechters en oficieren van Justitie binnenhalen.
  Dan hoeven ze het niet meer stiekem te doen.

  Geliked door 1 persoon

 7. M.A.L. Sion zegt:

  Bolhaar:
  ” “De samenleving wordt steeds complexer. Als we haar willen blijven begrijpen, moeten we een monocultuur voorkomen. Alleen dan kunnen we ons werk nog beter doen.” ”
  Klinkklare nonsens. Uit een oogpunt van algemene ontwikkeling is het zinnig als wie dan ook de samenleving begrijpt. Een aanklager van het Openbaar Ministerie moet gericht zijn op de NEDERLANDSE wetgeving en aanklagen wie dingen doet die daar van afwijken.
  De wetgeving is NIET multicultureel en moet dat ook niet zijn. Krachten die onze wetgeving trachten te multicultureliseren moeten we met hand en tand bestrijden.
  We moeten ons verzetten tegen ‘vreemde invloeden’ op onze wetgeving. Wie zich niet kan vinden in ONZE wetgeving moet heengaan. Naar oorden waar dat afwijkende gedrag past in die samenleving. Nederland eerst !!!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 3 people

 8. Theresa Geissler zegt:

  Alweer zo’n landverrader!
  Bolhaar is de naam? Zet maar alvast op de lijst voor Neurenberg 2.0 Misschien in de iets lagere regionen, maar toch….!

  Geliked door 2 people

  • scheermes zegt:

   HO.HO theresa ;Landverrader?? Weet jij wel wat deze meneer ALLEMAAL heeft geleerd ?? Die weet dankzij JARENLANGE studie HEEL VEEL hoor !! Hij gebruikt woorden ,die zelfs IK niet versta !!

   Like

 9. Peacepipe zegt:

  Het staatsieportret van de koning moet natuurlijk zolangzamerhand ook weg uit de rechtszaal! En wat dacht u van het Wilhelmus, dat kan echt niet meer in deze tijd! Ik heb net de tekst nog eens gelezen. Grote groepen minderheden in de samenleving stoot je hiermee voor het hoofd. Dus weg ermee!

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Dat worden dus zwaardere straffen voor die blanke klootzakken !

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Eens komt de tijd dat we de rotzooi gaan verlaten !!

  Like

 12. scheermes zegt:

  Als ik deze ene persoon op deze foto zie ,MEER DAN GENOEG!!

  Like

 13. elisah zegt:

  Iedereen zou toch gelijk moeten zijn voor de wet?
  Een boef is een boef, ongeacht de kleur van de persoon.
  Je hoeft de boef niet te “begrijpen” om recht te spreken, een misdaad is en blijft een misdaad en het kan niet zo zijn dat iemand lager gestraft wordt voor een zelfde misdaad dan een ander, omdat men de ene crimineel zo goed “begrijpt”….
  Je krijgt dan situaties dat er bijvoorbeeld een eerwraak begrepen wordt, want ies koeltoer, en daarom moord lager bestraft wordt.

  Like

  • scheermes zegt:

   Helaas is de boef gemakkelijk herkenbaar aan de kleur !! Kijk maar eens naar opsporing verzocht !! Aangezien de helft nog niet uitgezonden wordt door de npo ,is het verschil in kleur overduidelijk te zien in opsporing verzocht !!

   Like

 14. rony stokart zegt:

  Ze worden gekker met de knetter in Nederland. Gelukkig staan wij in Vlaanderen hier mijlenver boven.

  Geliked door 1 persoon

 15. IkBenHet zegt:

  Welke “kennis” pretendeert het OM te hebben??
  Per saldo zijn en blijven het lakse ambtenaren!!

  Like

 16. Niet alleen regenboogaanklagers in alle tinten maar ook aanklagers die op het gebied van de wensgeslachtelijkheid hoge ogen gooien moeten hoe dan ook de overheid in. Ik verheug me al op de eerste omgebouwde travestiet al die zich niet gelukkig in het aangeboren lichaam voelt met een kwispelende staart en een groene huid voor de rechtbank staan te blaffen. Of gaat het daar alleen om het kleurtje?

  Like

 17. Johan zegt:

  Zou het nier verstandiger zijn, om al die “diversiteit’ een beetje in te dammen ? Door onze grenzen te sluiten bijvoorbeeld ? Dan komen de verhoudingen vanzelf weer goed te liggen.

  Like

 18. de kenniseconomie wordt al jaren bedreigd door overheid, politie en OM met hun irrationele immigratiebeleid en het zwijgen over de gevolgen daarvan

  Like

 19. Pietersen zegt:

  Meneer Bolhaar, de samenleving is helemaal niet complex. Ga toch fietsen man. Meer kleurtjes bij justitie is onnodig want we hebben het wetboek. Meneer Bolhaar, wat wilt u eigenlijk ? Houd het eenvoudig; de samenleving moet aan bepaalde regels voldoen en die regels zijn jarenlang door de politiek veronachtzaamd.

  Wat een gezwets van u meneer Bolhaar. Het wordt juist nog ingewikkelder met al die kleurtjes erbij, of wilt u alle kleurtjes en religies in de samenleving bedienen ?
  Dat kan niet meneer Bolhaar, want dan wordt het ingewikkeld en verwarrend.
  Misschien ziet meneertje Bolhaar een stukje sharia bij de bestaande wetgeving eigenlijk wel zitten, maar de spanningen in de maatschappij worden er echt niet minder om.
  Die spanning wordt veroorzaakt door vnl moslims die onze democratie afwijzen. Houd dat in het achterhoofd meneertje Bolhaar.

  Like

 20. jantjeuitnl zegt:

  In klagen zijn het wel experts, dat dan weer wel.

  Like

 21. guusvelraeds zegt:

  Gun de zwarte racisten ook een kans. De hegemonie van het blanke ras loopt teneinde. Gelukkig nu ook op zijn eigen geboortegrond. Hoera voor de progressieven en hoera voor de vele zwarte nep slachtoffers (vol gestopt met subsidies) van het blanke ras.

  Like

 22. Bolhaar heeft helaas weinig verstand van de praktijk. Zo heb ik het herhaalde malen meegemaakt tijdens zittingen in de rechtbank Midden Nederland (Utrecht) dat bij allochtone verdachten eindeloos werd doorgevraagd, door zowel de Officier van Justitie alsmede zittingsrechter, naar de persoonlijke omstandigheden van de verdachte met de kennelijke bedoeling deze verdachte zoveel mogelijk te ontlasten zodat er een simpele taakstraf of voorwaardelijke veroordeling tot stand kwam.

  Like

 23. Guardiacivil zegt:

  Dus dit is een oproep om woestijnrassen in het Rechtsysteem op te nemen als aanklager of verdediger, ze zijn hoog opgeleid met een knarsende schedel door het vele zand in de hersenen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s