SPANNENDE MEIDEN…

Screenshot_123

(Door: “Driek”)

Zojuist lees ik op Powned dat U in het Nutshuis in Den Haag vanaf 1 mei tot en met 8 juni een fototentoonstelling kunt bijwonen over de gesluierde vrouw in een niqaab. Het islamitisch gewaad ligt in het Westen onder vuur. Fotografe Saskia Aukema portretteerde en interviewde dertig moslima’s in Engeland en Nederland. De tentoonstelling heet ‘Too busy being awesome’ ofwel ‘Te druk met geweldig zijn’. De fotografe zag het op het profielfotootje van één van de niqaab-draagsters. “Je ziet als profielfotootjes veel tekstjes, humoristische en ook wel politieke. Dit vond ik zo’n verfrissende uitspraak en zo compleet in tegenstelling met de clichés.”

De fotografe viel het ook op dat veel vrouwen gewoon van hun niqaab houden. “Het heeft uiteraard vaak met geloof te maken en de niqaab herinnert de vrouwen eraan dat ze het goede moeten doen. Er zijn er ook die een niqaab gewoon mooi vinden. En ik hoorde de vergelijking met de oester, die mooi blijft door zijn schelp en beschadigd kan raken daarbuiten”, aldus Aukema.

Welnu, beste Saskia Aukema, ik vind het maar gelul in de ruimte. Die vrouwen zijn compleet geschift. Want een normaal denkende vrouw gaat niet in lappen gehuld over straat. Trouwens ik neem aan dat die vrouwen ook niet werken. Er is werkelijk niet één beroep waarbij ze er zo achterlijk bij kunnen zitten. Het wordt hier met dien moslimvrouwen met den dag erger. Je moet toch van de pot zijn gerukt om die tentoonstelling te gaan bezoeken.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

34 reacties op SPANNENDE MEIDEN…

 1. abouneenee zegt:

  Al dat speciaal-doenerij heeft als doel te verhullen dat de deelnemers niets kunnen/willen waar de economie om vraagt.

  “U bent niet geschikt voor deze baan, u schrikt uw collega’s af en u kunt op deze manier al helemaal geen klanten te woord staan.”

  Ja, maa… Dieskriemienasie!! Ies koeltoer.

  “Ons bedrijf houdt van cultuur, de Nederlandse! de islamitische wetgeving die u van uw geloof moet verspreiden heeft toch ook de westerse cultuur verboden?”

  Raasieste! Xenofobe! Naziste!

  Zo gaat dat…

  Geliked door 2 people

 2. delamontagne zegt:

  Gelijktijdig heeft aan de ander kant van de aarde, in Australie, een andere “kunstenaar” Fabian Muir, ongeveer gelijke ideeën opgevat.
  Maar er zit ook een missie bij hem achter.
  Door de foto,s wil hij de “Islamofobie” bestrijden”! !
  Hij doet dit door vrouwen in Burqa te fotograferen in mooie Australische landschappen.
  Als achtergrond; de zee, woestijn bossen etc.
  Op de foto,s staan copy-rechten, dus niet over-te-nemen.
  Te zien op :http://www.journaldemontreal.com
  EN
  http://www.fabianmuir.com/photo22022381.html

  Like

 3. Peacepipe zegt:

  De niqaab heeft van oorsprong niets met de islam te maken. Die werd al gedragen vóór de islam is ontstaan. Het was in die tijd een beschermingsmiddel tegen ontvoering van vrouwen door rovers bendes. Voor de rovers waren alléén jonge vrouwen interessant om aan Sjeiks en rijke kooplieden te kunnen verkopen. Oude vrouwen brachten niets op. De niqaab was dus een middel voor vrouwen om zich enigszins zelfstandig te kunnen verplaatsen. Later hebben tiranieke mannen het dragen van de niqaab voor de vrouw als verplichting binnen de islam bevolen. Zelfs vandaag de dag zwichten wij in het westen nog vaak voor die tirannen!

  Geliked door 3 people

 4. oeps48 zegt:

  Weerzinwekkend !!!

  Geliked door 1 persoon

 5. elisah zegt:

  Net zo spannend als een gemiddeld keukengordijn.
  De haat en minachting voor vrouwen is zo groot dat ze geen gezicht en persoonlijkheid mogen hebben, ze worden gedegradeerd tot een wandelende zwarte tent.

  Geliked door 2 people

  • abouneenee zegt:

   Al die mannetjesmoslims met hun bling-bling willen zich toch ook onderscheiden en profileren ten opzichte van de rest?!? Dat bewijst dat de islam er niets mee te maken heeft en dat men zich absoluut niet kan beroepen op vrijheid van godsdienst.

   Sterker nog: die vrouwtjes zouden zich moeten laten horen omdat zij worden gediscrimineerd door de mannetjes!

   Like

 6. Luchtpint zegt:

  Geliked door 3 people

 7. Nemesis zegt:

  Inderdaad gelul in de ruimte. Die zwarte spoken met hun enorm lange rokken kunnen alleen nog maar dienst doen om daarmee tevens de trottoirs schoon te vegen. Dienen die toch nog ergens voor.

  Geliked door 3 people

 8. louis-portugal zegt:

  Lijkt me lekker om met zo´n “toestand” met 40 en meer graden door de zandbak te lopen.
  Ik transireer al bijna bij de gedachte.

  Geliked door 1 persoon

 9. Zwarte gewaden die tot in den kruin reiken zou ik best heel mooi kunnen vinden. In Afrika. Net als een leeuw. Ook leuk in Afrika en niet in de wei ergens in Brabant, tussen de koeien. Vrouwen die 5 meter achter hun eigenaar aanlopen. Ook geweldig. Ook in Afrika en niet in de Marikenstraat van Nijmegen. Mannen die vrouwen in de grond graven. Ook mooi. Maar dan in Afrika. Tussen de leeuwen.

  Geliked door 2 people

 10. Thomasson zegt:

  De Hagenezen kennende, zouden maar heel weinig van ze deze tentoonstelling bezoeken. Ten minste wat er nog van de Hagenezen over is naar de Sharia bezetting.

  Geliked door 1 persoon

 11. Jan zegt:

  @Driek

  De tentoonstelling wordt dan ook in het nutshuis gehouden

  Like

  • scheermes zegt:

   Ik hoef die huigelaars van een kereltje als pechhold (ECHT zonder t)enz ,deze gezichten van deze duivels hoef ik niet te zien !! Al die linkse gezichten zouden van mij ALLEMAAL achter de boerka MOETEN !!Als ik AL die slijmerige koppen zie van o/a Snotneusje klavertje en kereltje pechhold krijg ik spontaan braakneigingen !! DUS ,wat mij betreft VERPLICHT achter de boerka!! T'”HELE ZOOITJE!!!!

   Geliked door 1 persoon

 12. scheermes zegt:

  Wie wil er nou een kat in een zak !!Zolang ze de koran achter deze zakkenkledij aan hebben hoef ik ook niet meer te zien !! Aangezien ik weet wat in de koran staat ,vind ik ALLES NIKS!! NUL, NUL van ALLE moslims !! Je kunt in de ALLERMOOISTE gewaden gaan lopen , maar als de koran je brein totaal heeft verziekt ,staat geen enkel kledingstuk je, en is ALLES voor MIJ WAARDELOOS !!

  Geliked door 2 people

 13. Steven zegt:

  Ze hebben er voor de afwisseling ook maar een blanke bekeerling met bijbehorend kind bij gedaan.
  Maar ik twijfel nog steeds tussen de tweede en derde van rechts welke nou het aantrekkelijkst is…ik kom er maar niet uit.

  Geliked door 1 persoon

 14. Sabeltant zegt:

  De enige reden om een niqaab te dragen is om je zichtbaar af te zetten tegen het westen.
  Het wordt door de moskee opgelegd aan mannen.
  De vrouwen hebben ook stuk voor stuk arrogante gezichten omdat ze gewoon weten dat ze provoceren en dat wij er niets aan kunnen doen.

  Ga je daar als overheid wat van zeggen dan komt de slachtofferrol.
  Eenmaal toestaan is recht hebben op in de islam.
  Het is eenrichtingverkeer.

  Het begint bij een gekleurde hoofddoek.
  Dan volgt de egale hoofddoek.
  Daarna de zwarte hoofddoek.
  Dan een niqaab
  Daarna de burka
  In elk islamitisch land gaat het uiteindelijk zo.
  Je ziet het de afgelopen 10 jaar in Turkije gebeuren.
  Steeds meer ingepakte vrouwen in het straatbeeld.
  Na nog eens 10 jaar is Turkije net als Iran of Afghanistan.

  Geliked door 2 people

 15. ReaGluurder zegt:

  Gatver achterlijkheid alom!! Het Qudtvolk die dit faciliteert haat ik!!

  Geliked door 2 people

  • Vrouwen die op plaatjes te bewonderen zijn door andere mannen moeten maagd zijn. Dat schijnt in alle religies zo te zijn en 5 mannen moeten er hun handtekening onder zetten nadat ze de zaak eens goed bekeken en bevingerd hebben.

   Ze schijnen daar trouwens de meisjes elk jaar tussen de beenbeugels te leggen ter controle. Staat in het Handboek. Net zoiets als bij ons de jaarlijkse controle bij de tandarts maar dan met 5 man. Daarom trouwen ze ook zo jong. Ik zou het ook niet leuk vinden als mijn uitgebeende als ze 25 is al door 25 x5 = 125 kerels in de doos is gegrabbeld. Zouden ze trouwens van die rituelen het grabbelen in de kisten met sperciebonen bij de Appie hebben overgehouden?

   Like

  • Steven zegt:

   Ik krijg steeds meer het idee dat de samenleving eigenlijk alleen maar erop uit is om IEDEREEN te bekeren tot dat debiele geloof.
   Schijnbaar tast de luchtvervuiling overal ter wereld de hersens aan van mensen, en gaan dan in de gekste dingen geloven. Wat een DEBIEL volk is het tegenwoordig toch allemaal geworden!

   Geliked door 2 people

 16. Mirjam zegt:

  Belachtelijk. Wie zou daar nou naar willen gaan kijken? En wat val er anders te zien dan een paar ‘mensen’ die zich helemaal toegedekt hebben met zwarte laken. Dit is onderdrukking promoten als je zoiets bezoekt. Als je behoefte voelt om mensen te zien in zwarte lakens, dan zet een film van Harry Potter op en zet hem op stil bij een scene van de Dementors.

  Geliked door 2 people

 17. Mirjam zegt:

  *Belachelijk ,*valt en *lakens, ik typ te snel, sorry.

  Like

 18. Jules Vismale zegt:

  Als er echt spannende en stoere meiden bestaan die je hier beter kunt afbeelden dan zijn dat de zes vriendinnen van Peter Pan; Wendy, Cynthia, Maia, Meera, Tiger Lily en Tinkerbell, uit ‘The New Adventures from Peter Pan’.
  Deze zes jongedames waren ooit in de episode ‘Stuck’ op jacht naar een sextant met magische krachten en zij hoefden bij James Haak, die zij wilden bestelen van dit voorwerp, niet bepaald lang in de rij te gaan staan! Ze waren namelijk zo dom om de piraten daar met voorwerpen te gaan bekogelen en zichzelf te verraden dat de meiden later (letterlijk en figuurlijk) geboeid konden nadenken dat ze zonder Peter Pan eigenlijk helemaal niets waren.
  Maar zij hadden beslist GEEN sluiers of een niqaab aangetrokken om voor de piraten, laat staan voor moslims, te gaan dansen of om zich te verlustigen daar de meisjes over voldoende verstand van vrouwenemancipatie bezaten en zich niet door het mannelijke geslacht te laten overheersen!

  Like

 19. Mirjam zegt:

  Trouwens nog iets. Nederland moet eens stoppen met zoveel aandacht aan moslims te besteden, behalve wanneer het door hun verkeerde gedrag nodig is. Ze worden over verwend door deze overvloedige attentie en hun ego wordt hierdoor ook teveel gestreeld en groter. Zij zijn niet het belangrijkste in Nederland en op de rest van de wereld, maar op zo’n manier wanen ze zich dat wel.

  Geliked door 1 persoon

 20. tippelaar zegt:

  welke halve zool gaat er nou naar figuren kijken die totaal verpakt zijn in zwart laken Je moet maar afwachten of er een vrouw onderzit maar zelfs daar ben ik niet in geinteresseerd. Die zwarte verpakking is alleen geschikt om als lont te dienen.

  Geliked door 1 persoon

 21. Wat is nou het spannende daaraan????

  Geliked door 1 persoon

 22. boorzalf zegt:

  Kleuter fototentoonstelling in de tweede kamer in Den Haag, toegang is gratis.
  De tentoonstelling heet “147 kleuters regeren ons land”

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s