EU-besluit: Speciale beschermende status voor “klimaatvluchtelingen”

Screenshot_147

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Oorlogsvluchtelingen, economische vluchtelingen en nu dus klimaatvluchtelingen. Aan de laatste dient een speciale beschermende status verleend te worden als het aan het Europees Parlement ligt. De bestorming vanuit allerlei landen van het dichtbevolkte Europa is gegarandeerd, ecologisch en cultureel zou dit een catastrofe zijn. Al in januari 2017 sprak Jutta Cordt, de nieuwe presidente van het “Bundesamt für Migration en Flüchtlinge”, over de te verwachten vluchtelingen-bestorming uit Afrika en het nieuwe woord “klimaatvluchtelingen”, en ze voegde er obligatoir aan toe: Wir schaffen das. Welke begrippen zullen er nog meer bedacht worden om de stroom van de “vluchtelingen” op gang te houden?

politikstube

Unzensuriert.at” bericht: Op 5 april 2017 werd er in het Europees Parlement in Straatsburg over 22 voorstellen gestemd. De laatste was een omvangrijk ontwerp met de titel: “Afhandeling van vluchtelingen- en migrantenstromen: De rol van het buitenlandse handelen van de EU”.

In punt 31 staat in de laatste alinea over de klimaatverandering het volgende:

[…] Het Europees Parlement is van opvatting dat personen die door de gevolgen van de klimaatverandering verdreven worden een speciale internationale beschermende status zouden moeten krijgen, waarmee rekening wordt gehouden met hun bijzondere situatie. […]

In punt 47 wordt ingegaan op de asielaanvragen:

[…] Het Europees Parlement eist dat de opening van veilige en legale manieren voor asielzoekers en potentiële migranten het gebruik van formele binnenkomst- en uitreissystemen mogelijk maken en dat daarmee de mensenhandelaars en de daarmee verbonden netwerken van georganiseerde criminaliteit aan banden gelegd  kunnen worden.

Het Europees Parlement eist dat in het kader van het gemeenschappelijke Europese asielsysteem asielaanvragen ook buiten de EU of aan haar buitengrenzen ingediend en verwerkt kunnen worden. […]

Men dient goed te beseffen wat deze beide punten samen betekenen: bijna iedereen kan overal ter wereld een gratis ticket naar de Europese welvaartssystemen krijgen. De bestorming zou eerst de mogelijkheden van de asielbureaucratie en daarna – omdat de meeste asielaanvragen immers meestal positief beoordeeld zouden moeten worden – de Europese sociale stelsels en samenlevingen opblazen.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, establishment, Eurabië, Europa, Europees Parlement, Europese Commissie, EUSSR, Genocide, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, klimaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

48 reacties op EU-besluit: Speciale beschermende status voor “klimaatvluchtelingen”

 1. Terex zegt:

  Knettergek zijn ze met z’n allen.

  Geliked door 5 people

  • Cathja zegt:

   U haalt me de woorden uit de mond. Ze zijn knettergek.
   We moeten ons maar voorbereiden op nog veel meer idiote eisen van het Europese Parlement.

   Like

  • Leo zegt:

   Wij ook met zn allen, dat we er steeds weer in blijven trappen en er massaal NIETS tegen ondernemen.

   van die kant al eens bekeken ???????

   Geliked door 1 persoon

  • Drs.P. zegt:

   Niets knettergek, we gaan gewoon weer een tandje hoger met het binnenhalen van asielparasieten, je merkt het aan alle kanten dat het kalergiplan steeds meer vorm krijgt.
   Het hele EU parlement zou geruimd moeten worden, oprotten die zwaar debiele gore eigenvolk verneukers!! Het interesseert ze geen lor wat er met de gewone burger gebeurd, want zij hebben toch wel hun natje en droogje in het EU paleis in Brussel.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Laat mij dit even verduidelijken.
   Wat zijn in Godesnaam nu alwéér wéér “klimaatvluchtelingen…”
   Laatst zat ik op een terrasje toen iemand zich naar mij toe boog en fluisterde:
   “Niet direct kijken, maar links van u zit een “klimaatvluchteling…!”
   Ik keek op, daar zat inderdaad een man met een wit jasje aan met een soort wit militair getint mutsje waarop stond: “Wees wijs, eet ijs van Gijs. Niet lullen maar smullen!”

   Waarom is deze meneer een klimaatvluchteling vroeg ik verbijsterd.
   Zijn ijs smelt. Daardoor werd hij gedupeerd en moest hij vluchten, snapt u.
   Ik knikte. Een wereld ging voor mij open.

   Like

   • Cathja zegt:

    Dus we kunnen ook nog ontelbare Poolbewoners als vluchtelingen verwachten?! Tja, als het ijs smelt heb je al snel ‘geen grond’ meer onder je voeten, en is vluchten de enige optie….. 🙂

    Geliked door 1 persoon

 2. Steven zegt:

  Het is dan ook wel duidelijk dat Brussel er alleen maar op uit is om mensen hierheen te trekken. Ze verzinnen elke keer weer een nieuwe uitzonderingsregel om de groep immigranten lekker HOOG te houden.
  Het doel is het overspoelen van Europa met derde wereld GESPUIS!

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Klimaat vluchtelingen?
  Over pakweg 10 jaar komt er een nieuwe stroom vluchtelingen opgang. Nu niet richting Europa maar uit Europa. Dat zijn de Islam vluchtelingen. De islam zal het klimaat in Europa onherkenbaar veranderen. Iedereen die het zich kan permitteren zal Europa de rug toekeren. Voor onze ogen zien we het meest succesvolle continent in de menselijke geschiedenis afgebroken worden door het Brussels tuig. Hoe lang moeten we dit nog verdragen.

  Like

 4. Petra DeBoer zegt:

  Klimaatvluchtelingen…hoe verzinnen ze het. Totale onrealistische freaks.

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Een bruine tot zwarte neger hóéft niet te vluchten uit Afrika vanwege ‘het klimaat’. De zon schijnt daar gewoon zoals altijd het geval was en zal zijn, en bovendien is de neger erop gebouwd om tegen hoge temperaturen en veel zonlicht te kunnen. Hij heeft hier met zijn donkere huid niets te zoeken, want dat is ongezond voor de neger, omdat zijn donkere huid op onze breedtegraad niet in staat is om voldoende vitamine D3 aan te maken. Niet dat ik daarmee zit, maar het kost ons weer zo veel belastinggeld, al die Divisun tabletten, die ze hier natuurlijk weer gratis krijgen.

  Like

  • Steven zegt:

   Met Klimaatvluchtelingen wordt dan bedoelt de “droogte” die gaat komen of al is. Met andere woorden…ze laten straks gewoon héél Africa naar Europa komen…met als doel..totale overname en uitmoorden van het blanke ras..

   Like

  • Thom zegt:

   Van Divisun tabletten had ik nog nooit gehoord. Het klopt wat U zegt. Negers dienen deze tabletten in te nemen staat in de gebruiksvoorschriften. Curieus!

   Like

   • BertG. zegt:

    Dat is een merk van vitamine D pilletjes.
    Dat ken je enkel als je dat een keer gehad heb van de huisarts.
    Ik heb ooit een gebrek aan D4 gehad en dit ook gekregen.

    Like

 6. louis portugal zegt:

  Ik begin iedere gelukkiger te worden met het minimum loon van 500€ / mnd. netto in Portugal.
  NATUURLIJK is het vervelend als je zo weinig verdient.
  MAAR de uitkeringen zijn navenant ook laag en dus komen al die “vluchtelingen” niet hiernaartoe.

  Geliked door 1 persoon

 7. Mary zegt:

  Klimaatvluchtelingen??, de enige klimaatvluchtelingen zullen straks de Europeanen zijn die hun heil elders gaan zoeken dan in het verrotte Islamitische klimaat welke die smerige EU club creëert.

  Like

 8. Golden Girl zegt:

  wat hierna marsmannetjes vluchtelingen, verwarde mannen vluchtelingen, o nee daar hebben we inmiddels al genoeg van, die af en toe stukje gaan rijden en gelijk paar ongelovigen doodrijden

  Like

 9. Marlies zegt:

  Bij iedere volkomen gestoorde wet denk je: het kán niet gekker. Maar jawel, het kán gekker. Het lijkt wel of ze een alternatief Boek der Openbaringen hebben. Gezien het gemiddelde IQ van de Europese parlementsleden, moeten die opdrachten wel van “hogerhand” komen.

  Geliked door 1 persoon

 10. Japio zegt:

  Hoe dan ook, Europa moet kapot

  Like

 11. Japio zegt:

  Nipte meerderheid Turkije stemt voor grondwetswijziging die Erdogan meer macht geeft
  http://nu.nl/onrust-turkije/4624926/nipte-meerderheid-turkije-stemt-grondwetswijziging-erdogan-meer-macht-geeft.html

  Like

 12. Wachteres zegt:

  Het kwaad is onder ons. Hier is maar één woord voor: DEMONISCH!

  Like

 13. Tistochwat zegt:

  The Stones hadden het al over de veroorzaker van alle ellende:

  Stukkie jonger:

  Like

 14. ruben zegt:

  Ik wil ook vluchten voor het klimaat. Het klimaat in de wereld, in het bijzonder Europa en Nederland staat mij helemaal niet aan. Ik heb het al jaren spaansbenauwd hoe het eraan toegaat en vooral wat komen gaat. Het ergste is dat ellende door de mens wordt veroorzaakt. De mens gaat vrijwillig haar ondergang tegemoet. Het lijkt wel of de mensen het ook wel prima vinden. Echt waar, de mensen weten niet eens wat we te wachten staan. Zeker, er komt een Wederkomst van de Heer Jezus Christus, er komt Gerechtigheid voor ieder mens, er is een Hemel, maar eerst moet de mensheid door de apocalyps en de oordelen van God heen. Weinig mensen zullen overleven, miljarden zullen omkomen, vele naties worden vernietigd. Ik verwacht dat de ellende dit jaar nog begint. Ik kan alleen alle mensen heel veel sterkte wensen, i.h.b. alle christenen, alle mensen van goede wil, alle kinderen en ook alle lezers van ejbron.

  Like

 15. Beschouwer zegt:

  Ambtenarenwaanzin ten top

  Like

 16. Pietersen zegt:

  Het zal druk worden in onze dierentuinen met al die ijsberen van de Noordpool.

  Like

 17. scheermes zegt:

  Deze idioten zijn door hun studie helemaal in de war geraakt !!WARGEESTEN zijn het !!

  Like

  • scheermes zegt:

   Het gaat de heren in de E.U waarschijnlijk nog niet hard genoeg met de asielzoekers !!VOLIDIOTEN !!!!!

   Like

   • scheermes zegt:

    De WILDE dieren horen in afrika !! Hoeven wij hun ook niet op te sluiten !!Kost BAKKEN met geld !!Maar ja !!Rutte strooit noch meer met ons belastinggeld ,dan sinterklaas met pepernoten !!

    Like

 18. tippelaar zegt:

  Het europese parlement is de vijand van het volk ,dat de centjes op tafel legt voor de eisen van het europese parlement. Dat we van dat eu.parlement af moeten staat voor mij vast. We moeten van de hele e.u. af. Schelden en foeteren helpt niet want deze zogenaamde volksvertegenwoordigers stappen nooit vrijwillig op daarvoor zijn ze te machtig. Ons politiek organiseren helpt ook niet want de zittende politici weigeren om met een partij als de PVV in nederland en de AFD in Duitsland en front national in frankrijk samen te werken. Ik denk dat ze alleen met grof geweld te verwijderen zijn. Zelfs dat zal niet lukken want dan zouden we als tegenstanders van de e.u. ook de andere landen mee moeten krijgen. Dat zal nooit lukken. Het enige dat ik kan bedenken is dat tegenstanders van de e.u. in elk land uitzoeken wie voor hun land in dat e.u.parlement zit en deze dan persoonlijk benaderen, via mail, twitter, brief of huisbezoek. Misschien komen die individuele e.u.parlementsleden dan op andere gedachten. Dat zouden de e.u.oppositiepartijen wel kunnen organiseren. Nu de zittende politici weigeren zich aan de democratische spelregels te houden denk ik dat de e.u.oppositie zich daaraan ook niet hoeft te houden.

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Ompraten heeft geen zin, want dan zouden ze met de “rascistische” partijen moeten mee stemmen en dat is politiek niet correct voor de guttmensch. Er zal een ander soort actie tegen alle slinkse smerige zakkenvullende europarlementariers opgezet moeten worden en in het ergste geval een houten jas aan.

   Like

 19. Anna zegt:

  Nu zeker ook nog ” Voedings “vluchtelingen…… .( Afrika!! ) jammer dat die koeien niet mee kunnen…..
  En wat dacht je van Sex vluchtelingen…..in moslim landen ligt dit aan banden dus laat maar komen……het is zo zielig als ze thuis niets mogen……..volgens de rechten van de mens komen deze mensen veel te kort…….
  De wereld slaat op hol…… met de leiders voorop…..

  Like

 20. boorzalf zegt:

  laatste punt van de resolutie

  94. verzoekt zijn Voorzitter deze resolutie aan de Raad, de Commissie, de vicevoorzitter van de Commissie / hoge vertegenwoordiger van de Unie voor buitenlandse zaken en veiligheidsbeleid en de regeringen van de 16 focuslanden, in het nieuwe partnerschap kader gedefinieerd voor samenwerking met derde landen in het kader van de Europese migratieagenda zijn, en maatschappelijke organisaties die migranten en vluchtelingen en werken met hen te leveren.

  (1) Aangenomen teksten, P8_TA (2015) 0272 .
  (2) Aangenomen teksten, P8_TA (2016) 0073 .
  (3) Aangenomen teksten, P8_TA (2016) 0102 .
  (4) Aangenomen teksten, P8_TA (2016) 0337 .
  (5) Aangenomen teksten, P8_TA (2016) 0404 .
  (6) Ethiopië, Eritrea, Mali, Niger, Nigeria, Senegal, Somalië, Soedan, Ghana, Ivoorkust, Algerije, Marokko, Tunesië, Afghanistan, Bangladesh en Pakistan.

  Dat gaat nog wat worden samenwerking met die 16 landen, meer islam dus.

  Like

 21. Ron zegt:

  Zulke waanzin daar word je toch pisnijdig van?
  Heeft Trump nog een flinke bom over voor op het europarlement en de EU-commissie?
  Zij zijn onze directe vijanden, niet die immigranten. Die maken alleen dezelfde puinhoop als ze in hun herkomstlanden ook deden. Gebrek aan intelligentie waardoor aangeleerde idiootheden niet afgeleerd worden.
  Bedenk goed. De EU-commissie en parlement is de grootste vijand en dan pas de nationale regeringen die deze EU-commissie blindelings volgen.
  Het is als een veelkoppige draak waarbij de slaafse nationale regeringen kleine koppen zijn. Sla je alle kleine koppen eraf dan kan de EU-kop niets meer doen, sla je de EU-kop eraf dan zijn de nationale regeringen zonder centrale sturing. Het eerste is denk ik moeilijker dan het tweede.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Ron: 11.54. uur. De Führer Juncker, met zijn SS EU vazallen; voeren gewoon uit wat deze rode fascisten opgedragen krijgen, van: Bilderberg, Soros en Rothschild plutocraten, de NWO en de Illuminati. Het zijn demonische marionetten, niet meer of minder dan dat. En vreedzaam komen we nooit van dat verradersvolk af!

   Like

 22. scheermes zegt:

  Door moslim vluchtelingen een beschermende status te geven ,worden wij VOGELVRIJ VERKLAARD !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s