Het diversiteitsbeleid van het Openbaar Ministerie is racistisch

Screenshot_135

De voorzitter van het college van procureurs-generaal bij het Openbaar Ministerie, Herman Bolhaar.

(Door: Sietske Bergsma)

Streven naar juiste kleurverhoudingen in de rechtszaal is een heilloze weg

Meer kleur onder aanklagers is ‘de enige manier om het beeld te doorbreken dat de boef zwart is, en degene die hem pakt wit is’, zegt officier van justitie Roy Nanhkoesingh in een interview in de Volkskrant. Het hele Openbaar Ministerie lijkt in het interview deze mening toegedaan. Ik begroef mijn hoofd tijdens het lezen geregeld in mijn handen, want waar te beginnen?

De enige manier om het beeld te doorbreken dat de boef ‘zwart’ is en degene die hem pakt ‘wit’, is als er iets wordt gedaan aan de oververtegenwoordiging van Noord-Afrikaanse, Antilliaanse, Turkse en Oost-Europese verdachten in de rechtszaal. Toen ik vier jaar lang advocaat was, bestond mijn dossierkast voor 80% uit die laatste groepen. ‘Witte’ boeven waren over het algemeen (ernstige) verkeersovertreders (overigens niet minder dan ‘zwarten’, die dat ook waren, maar goed ik ga hier niet op eieren lopen), waaronder dronken achter het stuur, dat soort dingen, en henneptelers. Grofweg. De dossierkasten van collega’s – ook in andere steden – lieten ditzelfde beeld zien. Dit beeld is de Werkelijkheid. Ik heb verder geen ideeën over hoe je ‘dit beeld’ kunt tegengaan, maar het lijkt mij sowieso goed als het OM als waarheidsvinder ‘het beeld’ vooral als een realiteit accepteert.

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Allochtonen, betutteling, cultuurrelativisme, discriminatie, Elite, establishment, Hypocrisie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Racisme, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Het diversiteitsbeleid van het Openbaar Ministerie is racistisch

 1. Steven zegt:

  Dit is gewoon weer een poging van een (Hindoestaan) om zwarten in hogere posities te krijgen.
  Hij kan er ook voor pleiten om meer zwarte agenten (laagste rang uiteraard) aan te stellen om hun soortgenoten op te pakken. Dan zal de witte rechter de veroordeling wel blijven doen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Sabeltant zegt:

  De man is een volslagen idioot.
  Neem ‘m mee op excursie naar een gevangenis dan kan hij met eigen ogen zien wat kleur met criminaliteit te maken heeft.

  Het heeft niets met de kleur te maken.
  Het heeft te maken met een totaal gebrek aan respect voor andermans eigendommen.

  Eigenlijk niet zo raar als je bedenkt dat onze linkse media er alles aan doet om aan te geven dat onze rijkdom afgepakt is van anderen.

  Blijft het feit dat deze sneue persoon het volledig fout heeft.
  Wij moeten ons niet aanpassen aan het tuig.

  We moeten het tuig DWINGEN zich aan ONZE regels aan te passen.
  En daarbij kunnen we idioten als Herman Bolhaar die onze identiteit afbreekt missen als kiespijn.

  Geliked door 2 people

  • daiyu-ninja zegt:

   Sabeltant zegt:
   16 april 2017 om 11:54

   Helemaal mee eens, want het is niet ’n kleur die zich vergrijpt aan wangedrag, maar een mens.

   Like

 3. tippelaar zegt:

  Het ministerie van justitie is een staat binnen de nl.staat. Zelfs de politici bijten daar hun tanden op stuk. Onaantastbaar in hun ivoren toren geven ze er blijk van het contact met de samenleving volledig verloren te hebben. Meer mensen met een blanke huidskleur aanstellen als officier van justitie, een krankzinnig rassistisch idee. Bij de politie werkt het al zo. Is de sollicitant een blanke autochtone nederlander dan wordt ie in de wacht gezet of direct afgewezen want mensen met een niet blanke huidskleur gaan voor. Dan marokkanen en turken, dan vrouwen, dan homo’s, dan lesbienes. Mijn volgorde van opsomming is volstrekt wilikeurig maar zo gaat het ongeveer. Ik zie het al voor me, een officier van justitie, ala Sylvana Simons, die met een toga aan een tenlastelegging voorleest en de strafeis formuleert. Maar geachte lezer, het valt u misschien op dat ik mij hier heel voorzichtig en neutraal uitdruk want voor ik het weet sta ik bij een 2 paspoorten rechter met een andere kleur dan blank, in de verdachtenbank en doet de anders dan blanke officier van justitie, zijn/haar, uiterste best om mij een oor aan te naaien. Denk maar niet dat er verzachtende omstandigheden zijn in mijn geval. Ik spreek helaas geen marokkaans of arabisch.
  dus vinden zij altijd een stok om de hond te slaan. Prachtig voorbeeld vind ik nog steeds de veroordeling van Geert Wilders, vanwege zijn “minder,minder”uitspraken. Linksom of rechtsom, ze moesten hem hebben.

  Like

 4. Dan worden wij helemaal gediscrimineerd. Dit is een westers blank land, laat het zo mogen blijven.

  Like

 5. Pietersen zegt:

  Bolhaar is nog een onwetende idioot die denkt dat alles maakbaar is.

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Bolhaar is een ras nsb-er en een grote eigen land/volk verneuker,
   Daarbij moet ik ineens denken aan dat bruine Haagse gemeenteraadslid die vond dat het te wit was in het gemeentehuis. Man, man, man, wat wordt het tijd om deze agiusstal op te kuisen en al dit soort smerige tering rukkers eruit te pleuren!!!!

   Geliked door 1 persoon

 6. exmarineman zegt:

  Wat kun je anders verwachten van iemand in zo’n functie die Ambassadeur van/voor het Marokkofonds in Nederland is. Iemand die als hoofd van het OM neutraal hoort te zijn, maar die zich zeer laatdunkend over o.a. het Wildersproces heeft uitgelaten en o.a. heeft gezegd dat de OvJ het volk vertegenwoordigen. Alleen zei hij er niet bij over welk volk hij het had! Dat is dus het hoofd van het OM dat ook vindt dat Marokkaan of Turk zijn een ras is…..Oh ja Bolhaar: wat is een Nederlander dan? Is een Turk die ook Nederlander dan voor ras en what about die Marokkaan die een Nederlands alsook een Marokkaans paspoort heeft? Welk “RAS” is dat dan????

  Geliked door 1 persoon

 7. fransdewit zegt:

  Nog weer een extra Voorkeursbehandeling gevonden. Er wordt niet meer gekeken naar iemand zijn deskundigheid er wordt alleen nog gekeken of je de juist passende kleur op je huid heb zitten. Nederlanders moeten allerlei diploma’s halen, veel geld investeren om ergens maar aan de bak te komen. Die gasten hebben hun kleur al mee, dus is hun bedje al gespreid.

  Like

 8. abouneenee zegt:

  Het streven naar de juiste kleurverhoudingen of zelfs sekseverhoudingen in wel beroep dan ook is een heilloze weg. Als meer vrouwen hun best doen om in het bedrijfsleven te slagen, zal dat zeker lukken, als meer mensen met een keur de juiste instelling hebben zullen zij ook CEO kunnen worden. Maar hoeveel mensen met een migratie-achtergrond hebben een eigen bedrijf in een sector die niet te omschrijven is als fast food? Hoeveel vrouwen hebben een eigen bedrijf, kiezen expres niet voor een kind en kiezen er dus welbewust voor financieel onafhankelijk te blijven? Iedereen heeft gelijke rechten om een bedrijf te starten. Als een vrouw of allochtoon dat doet is die meteen CEO, maar dat doet men meestal niet. Mensen die vervolgens gaan zeuren bij de overheid dat ze binnen een door anderen opgezet bedrijf niet op hogere functies komen zoals in de Raad van Bestuur, zijn geen klokkenluiders. Zij moeten worden ontslagen omdat ze de arbeidsverhoudingen binnen een bedrijf op scherp zetten en daarmee in feite weigeren om dat te doen waarvoor zij betaald worden binnen een bedrijf. Socialistische maatregelen zoals een OR verzwakken het Nederlandse bedrijfsleven omdat ze besluitvorming stroperiger maken, FTE’s op andere plekken wegnemen en veel geld kosten.

  Like

 9. scheermes zegt:

  Een heiloze weg is om het RECHT te buigen !! Wanneer spreekt de rechtstaat voor zijn EIGEN bevolking,zodat hun eigen mensen recht aangedaan wordt ?? !! Of blijft u bezig met u mooie kletspraatjes ,en ons uitleveren aan de islam ?? Waarom geeft u ONS land weg ,en wie geeft u het recht daartoe ??hebt u dit land opgebouwd ??Ziet u het gevaar de islam wat allemaal op ons afkomt ??Weet u dat onze steden al meer dan voor de helft bevolkt worden ,door vreemdelingen ,die de oorspronkelijke bevolking verdrongen heeft ?? Weet u dat er koranlessen op onze scholen gevolgd worden ??Weet u ook dat in de koran op onze scholen onderwezen wordt, dat iedereen gedood moet worden die gaan moslim is ??Wij willen dit ABSOLUUT NIET!! WANNEER komt u eens een keer op voor ONZE rechten ,WIJ die ONS land hebben opgebouwd!! Tellen wij soms niet mee in u ogen ?? U moet zich SCHAMEN !!Ik ben gratis naar school geweest !! Maar gezien U handelingen?? U voor NIKS !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s