Hier poseert de Zweedse minister-president met de verkrachter van een 80-jarige vrouw

Screenshot_145

(Vertaling: E.J. Bron)

Mahad Abdi (19) werd enkele jaren veroordeeld, omdat hij een zwaar gehandicapte 80-jarige vrouw in het Zweedse Katrineholm ontvoerd en in een bos verkracht had. Na een zeer korte gevangenisstraf werd de Somaliër weer vrijgelaten – en nu poseert hij met de Zweedse minister-president Stefan Löfven (59). Weldra in de politiek branche!”, schrijft de verkrachter op Facebook.

Freie Zeiten

Op een namiddag eind april 2014 zit de kleine dame op een bank voor een supermarkt in Katrineholm. Ze lijdt aan meerdere lichamelijke en geestelijke handicaps. De goed uit de kluiten gewassen Mahad Abdi gaat naast de 80-jarige zitten en praat met haar. Dan tilt hij de oude vrouw op en draagt haar naar een stuk bos in de buurt. Daar kleedt hij haar uit en verkracht haar.

Meerdere getuigen zien hoe de destijds zogenaamd 16-jarige wegvlucht van de plaats delict. In het bos vindt een van de getuigen tenslotte de vrouw, die op de grond ligt. Hij vraagt haar of ze het slachtoffer van een gewelddaad werd. Ze knikt.

Dankzij een DNA-rest van het sperma kon Mahad Abdi gepakt worden. In september 2014 werd de Somaliër wegens verkrachting en vrijheidsberoving veroordeeld. Vanwege zijn leeftijd kwam hij er echter vanaf met acht maanden gevangenisstraf in een gesloten jeugdinstelling. Het vonnis werd later bevestigd door de hoogste districtsrechtbank.

Na de verkrachting presenteerde de 19-jarige zich nog steeds goedgemutst met vrienden en familie. Hij postte o.a. een foto van zichzelf samen met de Koerdisch-Zweedse komiek Shan Atci, die ervan wordt verdacht te hebben deelgenomen aan een groepsverkrachting. Atci werd veroordeeld, omdat hij naaktfoto´s van de 20-jarige vrouw gemaakt en verbreid had die de vermeende groepsverkrachting bij de politie meldde.

Op een andere foto poseert Mahad Abdi met niemand minder dan de Zweedse minister-president Stefan Löfven (foto). De foto werd gemaakt toen Löfven een partijmanifestatie van de sociaaldemocraten in Katrineholm in april afgelopen jaar bezocht.

“Weldra in de politieke branche!”, schrijft de 19-jarige bij zijn foto. Een van zijn vrienden voegt er aan toe: “Jij wordt Zweden´s volgende minister-president!”

Bron:
www.freiezeiten.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Islam, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Socialisten, Somalië, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

42 reacties op Hier poseert de Zweedse minister-president met de verkrachter van een 80-jarige vrouw

 1. Golden Girl zegt:

  in de politiek, kan hij al zijn Eritresche vriendjes binnen halen, vuile held een 80 jarige vrouw verkrachten, buiten dat ze uitermate dom zijn, behalve als het uitrekenen is hoeveel geld ze kunnen vangen zijn ze nog hoogmoedig ook, idiote vriend met jij wordt Zwedens minister president
  ja hoor de Zweden hebben je nodig

  Geliked door 1 persoon

  • Drs.P. zegt:

   En zeker niet alleen de Zweden zijn knettergek, “fijne” zwaar geschifte Duitsers kunnen er ook wat van:

   Paasboodschap : Open de grenzen van uw hart voor asielzoekers
   Geplaatst op 16 april 2017 | 2 reacties
   Het is Pasen en daar hoort een boodschap bij. Nu zijn wij niet zo creatief, het verhaal van veel eitjes enz. is versleten , iets over een kruisiging zou ons boze reacties van ‘andersgelovigen’op kunnen leveren of zelfs een aanklacht wegen ‘dizzkriminazie ‘ , dus wat is mooier dan ons aan te sluiten bij de oproep van de bisschop van Essen , Franz Jozef Overbeck, die ons oproept de grenzen van ons hart te openen voor vluchtelingen.

   Laat u dit even op u inwerken, sluit uw ogen, en ga deze Pasen vrolijk in, mede dank zij het prachtige werk van de talloze hulporganisaties die dag en nacht zich zelf ontziend bezig zijn om de wens van Overbeck in praktijk te brengen.

   ‘Het openen van uw hart is een verademing voor het behouden van de vrede vergeet uw nostalgische gedachten en aarzel niet uw oude gewoontes aan te passen, uw hart open te stellen en de gedachte van een door grenzen afgesloten maatschappij achter u te laten. U dient de moed op te brengen te willen leven in een maatschappij zonder grenzen en u aan te passen aan een nieuwe maatschappij.’

   Beste lezers, u begrijpt, dit soort prachtige woorden kunnen wij niet overtreffen en zouden het er eigenlijk bij willen laten. Echter het venijn zit in de staart, want naast een shitstorm die de bisschop trof, binnen enkele uren 1.500 boze reacties en talloze brave Duitse katholieken die hun lidmaatschap aan de kerk opzegden, zeker toen Overbeck er ook nog even aan toevoegde dat een terugloop in de huidige verworven welstand vanwege de komst van asielzoekers onvermijdelijk is.

   “Was, kein Mercedes mehr vor de Tür, sondern nur noch ein Opel ? “moet de reactie van veel van onze Oosterburen geweest zijn. De bisschop ging een paar bruggen te ver, maar het zal hem ongetwijfeld wel een paar bonuspunten hebben opgeleverd van zijn Argentijnse in Rome huizende baas, die dezelfde verknipte gedachten prevelt en daar toch telkens weer tienduizenden verdwaasden naar een kerkplein in Rome weet te trekken, waarna hij in de Romeinse gevangenis Regina Coeli , de voeten van wat Mafiosi gaat wassen om ze daarna te kussen.

   Worden wij nu weer misbruikt?
   En wij maar denken dat alleen moslims de weg kwijt zijn.
   http://www.geennieuws.com/2017/04/paaswens-open-de-grenzen-van-uw-hart-voor-asielzoekers/

   Geliked door 1 persoon

 2. Japio zegt:

  Dit is zo ongelofelijk dat het gewoon bijna niet waar kan zijn. En als het wel zo is dan verdiend die Löfven een stukkie lood tussen ogen zo die holle ruimte erachter in. Als je de mensen over Zweden en wat daar gaande is verteld dan kijken ze je asn alsof ze water zien branden.

  Geliked door 3 people

 3. Ron zegt:

  Ik kijk met open mond naar de krankzinnigheid van de zweedse politiek en justitie en rechters.
  Trump heeft z’n MOAB op de verkeerde plaats gegooid.

  Geliked door 5 people

 4. Tistochwat zegt:

  Moet je dat kruiperige mannetje nou onderdanig zien staan. Hij kruipt nog nét niet in de reet van die grote neger.
  Gefeliciteerd met je nieuwe mohammedaanse vrienden, bleke klootzak! Wees maar trots op jezelf.

  Geliked door 2 people

 5. Steven zegt:

  Een van zijn vrienden voegt er aan toe: “Jij wordt Zweden´s volgende minister-president!”

  Het zou mij niet verbazen eigenlijk. In Zweden zijn ze tenslotte allemaal DEBIEL geworden dat eigenlijk niks mij meer verbaast.

  Geliked door 1 persoon

 6. Theresa Geissler zegt:

  Die Löfven doet dus al niet eens meer moeite om tenminste de schijn nog op te houden……
  Dit is niet langer “ziek,” dit is MISDADIG!!!
  Alweer een klant voor Neurenberg 2.0! In de voorste gelederen, graag!

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Theresa Geissler
   Al de politici van zijn soort zijn op de eerste plaats misdadigers. Ik begin zo langzamerhand medelijden te krijgen met Mussolini. Deze lui zijn veel grotere verraders van hun eigen volk dan hij ooit was.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Dat weet ik, Thomasson. Dat weet ik, eerlijk gezegd, al jaren.

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Thomasson: 21.19. uur, op 16/4. Mussolini was tenminste wel nog een patriot. Verder heeft Mussolini veel Joden gered. Maar dat mogen we natuurlijk niet weten, van de Elite.

    Like

 7. delamontagne zegt:

  Geen van beide individuen kent het
  woord of begrip “Schaamte[gevoel]

  Even een zijsprong…………..

  Een klein grapje uit Frankrijk.
  De huidige President “Hollande” laat Marine, die gekozen is als Presidente, haar nieuwe kantoor zien:

  “Ik laat U Uw kantoor zien”.
  Marine: “En ik zal Uw [gevangenis]-cel laten zien”

  Geliked door 3 people

 8. boorzalf zegt:

  Afschieten dat tuig.

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Die met dat blauwe pak is een veel grotere misdadiger. Die zwarte kan gezien zijn geringe morele ontwikkeling en zijn naar alle schijn islamitische achtergrond het ook niet helpen dat hij een ongelovige hoer zonder hoofddoek van 80 jaar verkracht heeft. Als de profeet al een verkrachter was welke schuld treft deze gevluchte ingenieur dan. Nee die rechter heeft dat goed gezien.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Guusvelraeds De zwarte is niets meer en niets minder dan een halve aap. Hij is net als de rest van zijn soort, Een specie dat leeft op zijn seksuele driften. Dat is alles wat de mannen van zijn continent bezitten. Meer zit er echter niet in. De viezerik naast hem is de ware misdadiger. Een gevaarlijke vent die niets anders wil dan zijn misdadige plan door te zetten om zijn mooie land te vernietigen en zijn volk te verdelgen.

   Like

   • hendrik1730 zegt:

    Na 10+ jaar residentie in Afrika kan ik de stelling van Thomasson alleen maar bevestigen. Zwarten die niet constant aangestuurd en/of gecontroleerd worden realiseren NIETS positiefs. Het enige wat ze goed kunnen is neuken – en dan snel weglopen zodat iemand anders voor hun volgende-generatie moron-met-IQ70-plus-Kalashnikov moet zorgen.

    Like

 10. louis portugal zegt:

  Hoeweol hetb een erg duistere foto is zou uik hem toch wel iets ouder geschat hebben.

  Geliked door 1 persoon

 11. peter zegt:

  Politiek ,die lui zijn zwaar ziek .

  Geliked door 1 persoon

 12. Mirjam zegt:

  Dit is gewoon om misselijk van te worden. Hoe kan het dat zo’n waanzin getolereerd wordt en blijft doorgaan?

  Geliked door 1 persoon

 13. Thomasson zegt:

  Gisteren zat ik op een glas bier met vrienden in Scheveningen. Wij spraken over politiek in het algemeen. Ik heb Zweden als een voorbeeld gebruikt om te laten zien hoe ver de islamisering kan gaan. Een van de mannen – die ik niet ken – had een vreemde theorie over multiculturalisme in het algemeen en de PC houding in het bijzonder. Hij zei tegen mij: Jij beschouwt politici steeds als pathologisch of psychopaten, maar dat is niet juist. Ze zijn alles behalve gek. Maar ze zijn veel erger dan dat. Ze horen eerder bij een PC misdaadkartel . De leden van deze kartel zijn wrede maar zeer intelligente personen. Toen Thierry Baudet over de politieke kartel sprak, vielen bij hem alle puzzelstukken op hun plaats. Hij vroeg ons of iemand heeft ooit nagedacht waarom is er zo weinig verschil tussen de partijen als het om de EU, open grenzen en multiculturalisme gaat? Waarom geen enkele partij opkomt voor Nederland en het eigen volk? Waarom buigen al de politici zo gewillig voor de grillen van de EU? Waarom veegt iedereen van hen zijn kont af met de waarschuwing voor de Islam in Nederland? Zijn antwoord was: omdat de mogelijkheid dat Nederland op een dag wordt veroverd (of andere EU land) is al ingecalculeerd. Zij kunnen op tijd vertrekken op het moment dat het gebeurt. Ze zouden naar de plekken reizen, waar ze tientallen jaren (belasting)geld hadden geaccumuleerd. De multiculturele Syndicaat spreidt zijn tentakels over heel Europa van de Pool cirkel van Zweden tot de Straat van Gibraltar. Al Capone, Pablo Escobar en Juaquin Guzman vallen in het niets tegenover de EU Syndicaat. Deze criminelen trio waren goed genoeg voor de misdaad met drugs of bootleg (Al Capone). De EU is in staat wetten te vervaardigen zoals vrij verkeer van goederen en personen die in werkelijkheid bedienen het verkeer van drugs, gestolen goederen, smokkel van wapens, mensenhandel en de rest. Vluchtelingen en migranten zijn de waar waarop zij ongecontroleerd miljarden aan belastinggeld kunnen gebruiken/verduisteren. Zij kunnen zichzelf banen aanbieden die van hen miljonairs maken. Denk maar aan organisaties zoals COA, Vluchtelingenwerk, Forum, Oxfam Novib enz. Ze handelen in Mensenrechten en discriminatie in plaats van XTC en Cocaïne. Men kan deze organisaties vergelijken met de Chope houses (louche effectenhandelaren op Wall Street).

  De komst van een personen als Geert Wilders en nu Theo Hiddema laat ze echter in hun broek plassen van angst. Vooral Hiddema heeft te veel kennis en men kan met hem niet spotten. Hij is tevens de politiek ingegaan voor totaal andere redenen dat de meeste van hen.

  Geliked door 4 people

  • Tom Hendrix zegt:

   @Thomasson: 20.42. uur, op 16/4. Die meneer, die dit relaas aan U heeft gedaan, heeft het volkomen juist. Het is een gore, rode fascistische misdaadorganisatie, die hele EUSSR. Vuile smerige baantjesjagers en opportunisten, zakkenvullers van het reinste soort. Ik walg en kots van die vuile uitvreters, en die lopende jeneverfles Führer Juncker.

   Like

   • scheermes zegt:

    TOM zegt; INderdaad tom ,die lopende jeneverfles is ALTIJD dronken en dermate beneveld , en daarom NOOIT in staat om ook maar IETJES in goeie banen te leiden !! Een drankorgel waar VALSE muziek uitkomt (ALLEEN MAAR) ALTIJD !!En een GROTE slapjanus en NIKSNUT !!GR

    Like

 14. abouneenee zegt:

  Steeds grotere extremiteiten worden getolereerd door de politieke elite om het klootjesvolk (dat zijn wij dus) steeds minder gek te doen opkijken van die extremiteiten, teneinde het niet langer als extremiteit te zien. Het nieuwe normaal. Men denkt dat een nieuwe normaal nodig is omdat het klootjesvolk de zaken verkeerd interpreteert en overgevoelig is voor licht en zuurstof of zoiets.

  Men zal zich ongetwijfeld beroepen op rapporten opgesteld door sociale wetenschappers, maar wie was de opdrachtgever van die onderzoeken? De insteek van onderzoeken is meestal wat je eruit krijgt.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @abouneenee Net als iedere criminele organisatie moeten ook politieke criminelen telkens andere methoden en wegen vinden om hun bezigheden te camoufleren of liever gezegd te verduisteren. Het Nieuwe Normaal is zo’n methode. Wij mogen niet de zaken naar de realiteit en waarheid interpreteren. De “onafhankelijke rapporten van deskundigen en sociale wetenschappers” zijn net zo vals als de viagra, amfetaminen en anabolen die gefabriceerd worden in de “laboratoria” van deskundige motorclub bendes en drugscriminelen. Het komt eigenlijk op hetzelfde neer.

   Like

 15. oeps48 zegt:

  Hoe zou de Zweedse minister-president Stefan Löfven hebben gereageerd, als het zijn bloedeigen moeder was geweest, die verkracht was door dat Somalische lieverdje ???

  Like

 16. Gert Jan Reitsma zegt:

  Is dit misselijk makend of niet? Als ze in Zweden toch geld genoeg hebben, laat ze dan al die islafieten een abonnement op de hoeren geven.

  Like

  • Paul Cock zegt:

   Prostitutie is verboden in Zweden, Mr. Reitsma. Gezien het geïmporteerde mannen overschot is dat een probleem meer voor de Zweden. De meisjes van plezier kunnen hier geen soelaas bieden voor de libido van de Muslims, die pas kunnen huwen als ze veel geld op tafel kunnen leggen (dus meestal op latere leeftijd).

   Like

 17. ruben zegt:

  De wereld lijkt inderdaad 1 groot krankzinniginstituut. Onze leiders en de echte machthebbers achter de schermen ( incl alle vrijmetselaars, satanisten) lijken krankzinnig, maar helaas zijn ze dat niet. Dit zijn intens verdorven zielen. Maar 1 troost: ook zij komen in de nabije toekomst eens voor Gods Rechterstoel! !!! Niemand ontsnappen, ook al denken vele veilig te zijn. Ook niet onder de grond. De Heer Jezus zal de zondaar treffen op de plaats waar hij zich op dat moment bevind. Maar eerst mogen de Goddelozen en heidenen hun gang gaan. En dat ziet er slecht uit voor ons. Maar wat wij krijgen, hoe verschrikkelijk misschien ook, staat in geen verhouding wat hun te wachten staat en dan voor eeuwig! !! We kunnen nu nog bidden voor onszelf, maar ook voor de boosdoeners. Er kont een tijd dat het te laat is.

  Geliked door 1 persoon

 18. Gisteren was op Nieuwsuur om 22.00 uur een stukje over een bannieu vlak bij Parijs. Daar lopen de vrouwen allemaal en zelfs de mannen in islamitische kledij. De Nederlandse filmploeg mocht effe filmen op de markt nadat een moslim in een jurk die werd geÏnterviewd daarvoor toestemming had gevraagd aan een paar ouwe moslims op de markt. Vrouwen lopen daar allemaal gesluierd en als je als vrouw niet gesluierd bent krijg je geen toestemming om de markt op te gaan en wordt je door niemand geholpen en te woord gestaan. Overal wordt geronseld voor de strijd voor IS. En moslims op school zeggen steeds dat Frankrijk hen discrimineert en tegenwerkt omdat ze moslims zijn. Die moslim die werd geïnterviewd was tegen geweld… zei hij… maar dat is natuurlijk taqiayya. Liegen om de islam te bevorderen. En in de bannieu stemmen ze allemaal Links.

  Like

 19. Pietersen zegt:

  Zweden… zucht.
  Juist omdat het zo ongeloofwaardig is, moet het wel waar zijn.
  Wat een verziekte maatschappij.

  Like

 20. Ik wil over Zweden maar liever niets meer zeggen, die kunnen ze beter van de kaart vegen.

  Like

 21. delamontagne zegt:

  Degenen die dit verhaal ONGELOOFWAARDIG vinden, kan ik niet kwalijk nemen.
  Ik vond het zelf namelijk ook, alhoewel ik meer van dergelijke idiote verhalen uit dat land lees.
  Voor hen die “Zweeds” kunnen lezen, het origineel staat hier.
  In de Zweedse krant met dezelfde foto als op dit blog.
  Alleen uit de allerlaatste zin kon ik iets opmaken over Politiek, het woordje politiker.

  https://petterssonsblogg.se/2017/04/14/17-arig-pojke-valdtog-aldre-handikappad-kvinna/

  GESTOORDER DAN GESTOORD ZIJN ZE DAAR IN HET NOORDEN………..

  Like

 22. Anna zegt:

  Een sex vluchteling…. en ach hij kent de rechten van de mens nog niet zo goed…… wel voor zichzelf want daar kwam hij voor, maar dat vrouwen hier ook rechten hebben …. nou ja…. dat wist hij niet…….zielig hoor…. hem moeten we op voeden…… maar hij kwam met een grote boot vol vrienden naar hier en deze vrienden dachten allemaal hetzelfde……….. Ze hebben er onderweg nog grappen over gemaakt…… ze zouden elkaar appen wie het eerst was die een vrouw kon bezitten…Maar deze 19 jarige Mahmed pakt het wel rigoreus aan, komt na een partijtje sex samen met de minister president in de krant en nu wil hij de politiek in…… dat was in de boot niet afgesproken……….. wat gaat hij nu doen….. een van ” ons” de bootvrienden blijven of gaat hij echt voor het grote geld….. nou dan weten we hem wel te vinden hoor…… en dan kan hij van binnen uit de boel in Europa veranderen….. Ja dit doen we allemaal voor Allah…… krijgen we pluspunten voor het paradijs voor……. Mahmed doe je best!!!!!!!

  Like

 23. scheermes zegt:

  En zo dendert de trein door !!!Richting afgrond !!ONDANKS dat ALLE seinen op ROOD staan !!

  Geliked door 1 persoon

 24. tippelaar zegt:

  Er zijn in nederland en in heel Europa, ondergrondse cellen die het heel erg slecht voor hebben met de huidige natiestaten. In deze cellen zijn allerlei diciplines aktief, zoals advocaten, artsen zonder grenzen, war child, Amnesty international en nog veel meer. Deze lieden spannen samen tegen de huidige maatschappij en zijn er de oorzaak van dat zogenaamde vluchtelingen, vanaf dag 1 de weg weten te vinden in ons sociale stelsel van hand ophouders. Dat degenen die deze informatie verstrekken en ook aktief ondersteunen (brieven schrijven aan de instanties, mee op bezoek naar het IND.verhoor, enz.enz,) daar zelf ook een goed belegde boterham aan verdienen mag duidelijk zijn. Gebrainwashte vrijwilligers van het anarchistische type, doen voorkomen alsof die organisaties uit vrijwilligers bestaan maar dat is niet waar. De bestuurderen van deze clubs krijgen dik betaald uit de subsidiepotten, hen door linkse bewindslieden als Koenders, Ploumen, C.S. ter beschikking gesteld. Linkse politici met hun partij, zijn net zo gevaarlijk voor nederland als de asielzoekers. Nog gevaarlijker zijn politici met hun partij die doen voorkomen alsof ze liberaal zijn (Rutte.VVD) of christelijk Buma.cda). En als laatste merk ik op dat god moge verhoeden dat Pechtold ministerpresident wordt (Ik bid elke dag tot mijn god dat deze man door hem uit het leven mag worden weggenomen. \en 2 x per keer bid ik tot hem dat , als mijn gebed wordt verhoord, ook
  de heer Klaver spoedig mag volgen.

  Geliked door 1 persoon

 25. Beschouwer zegt:

  Zweden en Turkije boycotten. Zweden omdat het schijnheilige huichelaars zijn die ook nog Israel boycotten. Turkije omdat het een dictatuur wordt die de strijd aan wil gaan met het westen. Israel is goed en Zweden en ook Turkije zijn fout. Ik heb geen zin in nuancering. Tijd voor duidelijke keuzes geen gedraai. Draaien is voor nepperds !

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s