Islam: Agressief tegen onze cultuur en anders gelovigen

Screenshot_133

(Door: Beatrix von Storch – Vertaling: E.J. Bron)

In de islamitische parallelsamenlevingen die in Europa ontstaan en zich uitbreiden, wordt de weg geëffend voor zware conflicten. In Frankrijk, Groot-Brittannië, België, Nederland en Duitsland – overal is hetzelfde beeld te zien. Achter de façades van de moskeeën en religieuze centra worden de kinderen en jongeren al geïndoctrineerd. Ze worden door imams ook opgezet tegen die landen die hen opgenomen en bescherming geboden hebben. Het geweld wordt in de scholen en de straten gedragen. Christenen en joden worden slachtoffers van aanslagen en overvallen.

Die Freie Welt

Frans jeugdonderzoek toont de invloed van het islamitisch fundamentalisme

Op 20 maart 2017 publiceerden twee Franse sociologen, Anne Muxel en Olivier Galland, van het “Centre de la recherche scientifique” (CNRS), een onderzoek waarvoor bijna 7000 jongeren in de leeftijd tussen 14 en 16 jaar in 21 Franse onderwijsinstellingen geënquêteerd werden over de relatie tussen religie en maatschappij. Het resultaat is niet verrassend, het bewijst immers de ernstige problemen waar kritische geesten al lange tijd op wijzen. Islamitische jongeren tenderen veel vaker dan niet-islamitische jongeren tot een religieus-fundamentalistisch wereldbeeld.

Een derde deel van de jonge moslims in Frankrijk ondersteunt geweld

Ongeveer een derde deel van de islamitische jongeren beschouwt geweld als een legitiem middel. De politieke explosiviteit is echter niet alleen gelegen in deze hoge affiniteit met geweld, maar ook in haar redenen. Het is de islamitische opvoeding in de families die van de jongeren potentiële geweldplegers maakt en niet de veel bezworen frustratie van de jonge mensen wegens discriminatie, racisme of onderwijs- en kansengelijkheid, waarvan de meerderheidssamenleving beschuldigd wordt. De bereidheid om geweld te gebruiken heeft iets met de islam te maken.De volledige resultaten van het onderzoek worden – men is geneigd te zeggen: natuurlijk – pas na de presidentsverkiezingen gepubliceerd.

Ook Duitse moskeeën zijn een broeinest van radicalisering

Hoe de radicalisering van jongeren verloopt, daarover informeert een andere nieuwe gepubliceerde publicatie – deze keer uit Duitsland. De journalist Constantin Schreiber bezocht in Duitsland 13 Turkse en Arabische moskeeën en vat zijn ervaringen samen in het boek “Inside Islam”. De resultaten van zijn onderzoek waren ontluisterend. Constantin Schreiber verklaarde: “Ik zou graag een positief voorbeeld opvoeren, een preek, die openheid naar de wereld toe uitstraalt, een brug bouwt naar het leven in Duitsland. Helaas hebben mijn moskeebezoeken niet zo´n voorbeeld opgeleverd.”

Imams hitsen op tegen integratie en Kerstmis, en voor seksescheiding en Erdoğan

De imams in de moskeeën prediken tegen de integratie van de moslims in Duitsland. Ze omschrijven de Duitse samenleving als vijandige omgeving. Een imam eiste dat ieder feest dat “ongelovigen” vieren, vooral Kerstmis, bestreden zou moeten worden. De imams noemen de Duitsers “buitenlanders” – en dat in Duitsland, en eisten strikte seksescheiding. In de moskeeën wordt systematisch propaganda voor Erdoğan bedreven. Iedere vernieuwing van de religie zou volgens de imams ketterij zijn en de islam zou belangrijker zijn dan het leren van de Duitse taal. En dat terwijl Schreiber met opzet moskeeën had uitgezocht die als niet bijzonder fundamentalistisch bekendstaan.

Het islamitisch antisemitisme breidt zich uit

De gevolgen van deze indoctrinatie worden dagelijks vooral zichtbaar op de openbare scholen, waar de Duitsers in de minderheid zijn. De haat richt zich niet alleen tegen de Duitse samenleving, maar ook tegen de Joden. In Berlijn moest een 14-jarige joodse jongen door zijn ouders van school worden gehaald, omdat hij door zijn islamitische medeleerlingen enorm werd beledigd en bedreigd. Rabbijn Abraham Cooper vestigde er verleden jaar in de “Tagesspiegel” de aandacht op dat er al voor de door Merkel gestimuleerde vluchtelingengolf van 2015 antisemitische pogrom-liederen in de straten van Berlijn klonken, maar dat dit nu door de komst van meer dan een miljoen moslims nog erger zou kunnen worden.

Aanvulling van de grondwet ter bescherming van onze vrijheid is noodzakelijk

Toen de vaders van de grondwet de passages over de relatie tussen staat en religie formuleerden, dachten ze aan de christelijke confessies en het joodse geloof. De speciale uitdaging, waarvoor de islam ons met zijn absolute aanspraak op heerschappij plaatst, konden de vaders van de grondwet niet bevroeden. Onder verwijzing naar de in de grondwet verankerde vrijheid van godsdienst wordt door veel imams in veel moskeeën opgeroepen tot het afschaffen van deze godsdienstvrijheid. Het recht van een religiegemeenschap om zich op de vrijheid van godsdienst te beroepen zou aan een aanvulling van de grondwet verbonden moeten worden met de nadrukkelijke erkenning van de grondbeginselen van de vrijheid van godsdienst door de religiegemeenschap.

Bron:
www.freiewelt.net
Auteur: Beatrix von Storch

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), antisemitisme, Duitsland, Eurabië, Europa, Frankrijk, gezond realisme, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Islam: Agressief tegen onze cultuur en anders gelovigen

 1. Steven zegt:

  De aankomende volksopstand is niet zo ver meer neem ik aan. Met een beetje mazzel breekt dit jaar overal de tering nog uit. Misschien verandert er dan iets aan al dit gezeik!

  Geliked door 1 persoon

 2. Golden Girl zegt:

  zij bepalen dat Kerstmis weg moet en vele andere gewoontes, ze leggen ons steeds meer hun wil op, wie gaat er naar een land waarvan je de gewoontes walgelijk vind en de mensen die er wonen haat ? Ik zou nooit van mijn leven in bijvoorbeeld Afghanistan of Iran willen wonen, maar zij komen wel naar het verdoreven westen, maar ja alles alleen voor huis en lekker geld krijgen

  Like

  • Steven zegt:

   Dat klopt..maar als ze in Afghanistan of Iran de HOOGSTE uitkeringen en toeslagen gaan uitbetalen, wil iedereen er ineens heen.
   En dan is het ook logisch om te proberen hun wil aan anderen op te leggen.
   Helaas laat het westen zich hier gewoon door inpalmen en overlopen.

   Like

   • Golden Girl zegt:

    Steven, ik vind het ook niet te behappen dat Europa hier mee door blijft gaan, nu weer 2000 gered, noemen ze redden is gewoon van kleine boot in grote stappen.
    ik zie al dat ik daarheen ga, moet ik Burka aan, mag niet alleen over straat,bij het minste geringste wordt je dood gestenigd, wat is er met de wereld die wij zo gewoon vonden gebeurd?

    Like

 3. tippelaar zegt:

  Het gebruik geweld binnen de islam is volkomen normaal. Het doden van nietmoslims is niet geoorloofd binnen de islam maar zelfs een gebod. Wie dat ontkent moet de koran lezen. Kan ik iedereen aanraden. Ik lees de koran omdat ik wil weten wat mijn vijanden denken. U kunt een koran kopen in het nederlands, voor een prikkie bij het nederlands islamitisch genootschap, gesubsidieerd door de nl.staat. Zo te zien financiert nederland op deze manier zijn eigen ondergang.

  Like

  • Ron zegt:

   De koran lezen is een aanrader. Kies dan alleen niet zo’n kinderachtige koranversie als van Kader Abdola die vertelt dat allah zo lief is, maar de echte hatelijke versies.
   Houd er bij het verwijzen naar verzen in soera’s rekening mee dat er minstens 2 versies van de koran bestaan, de bekendste met de Koefa-nummering en eentje die minder bekend is met de Basra-nummering.
   Als zo’n mossel dan vertelt dat in het vers dat je opnoemt helemaal niet staat wat je opnoemt en begint met een ander vers op te dragen, dan hanteert die mossel waarschijnlijk de Basra versie.

   Like

 4. Jade zegt:

  Conclusie: “De import van moslims is collectieve zelfmoord.”

  Geliked door 1 persoon

 5. Gert Jan Reitsma zegt:

  Geachte Beatrix van Storch, hartelijk dank voor een helder betoog, waar elk Tweede Kamerlid kennis van zou moeten nemen. Wie weet een manier om het ze onder ogen te laten komen?

  Like

 6. Beschouwer zegt:

  De islam eist en geeft niks. De islam betekent onderwerping. Niks meer en niks minder. Dat gaat niet gebeuren. Er komen ook hier uiteindelijk vechtpartijen en rellen zoals op Berkeley. Helaas is hier de Patriotistische beweging nog te zwak. Onder nogal wat autochtone Nederlanders zitten er nogal wat stomme gehersenspoelde verraders die bijvoorbeeld op groen links of d666 stemmen.

  Like

 7. Helena zegt:

  Mevrouw Von Storch weet het en wij weten het, en al die onderzoeken bewijzen het, maar de gemiddelde burger suft rustig verder. Ik zie geen opstand komen tenminste geen breed gedragen opstand, het eerste dat de eu ‘brave’ burger nog steeds doet na een aanslag is ‘samen komen’ kaarsjes branden, zweverige liedjes zingen, met zijn allen ‘rouwen’ maar vooral ‘verbinden’ ! De zieke agressie vanuit de islam moet bestreden worden en niet gebagatelliseerd, maar voor het zover is dat daar openlijk over gesproken kan worden zien we de ondergang van de beschaving met lede ogen aan. De omvolking heeft zich ingevreten in onze samenleving maar men wil het niet zien, zolang het in eigen buurtje nog maar rustig is. De verlichting van de koran, ik zie het niet gebeuren zolang de teksten letterlijk worden overgenomen en de angst regeert, zeer zeker onder de gematigde moslims die als eerste ‘het haasje’ zullen zijn , en angst is een hele slechte raadgever. Door angst verlies je de realistische kijk op het leven en dat werkt verlammend. Blijf je waakzaam en kijk je niet weg dan zie je dat de islamisering het grootste gevaar is van deze tijd, niets meer en niets minder en verzet daartegen is hard nodig het is nu of nooit. Wij willen geen kalifaat in de Nederlandse Staat!

  Like

 8. het parlement heeft nooit beargumenteerd waarom ze buitenlandse moslims een Ned. paspoort gaven; en ziehier het resultaat

  Like

 9. Ik ken twee moslims op mijn werk die af en toe bewust varkensvlees eten. Als hun ‘broeders’ er achter komen zijn ze het haasje!!!

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Als we die islamitische parallelsamenlevingen en hun supporters niet uitroeien zullen we eraan ten onder gaan !

  Like

 11. Frans Caleeuw zegt:

  De Oezbeek, die in Stockholm recentelijk die aanslag pleegde met een vrachtwagen had zijn land verlaten omdat hij er zijn godsdienst (islam) niet kon beleven zoals voorgeschreven in de Koran en de sjaria. De Oezbeekse overheid, weliswaar islamitisch, kent uiteraard de uitwassen, die kunnen ontstaan in de Islam. Daar zij een leefbare maatschappij wenst te behouden worden de moskeeën en imams streng gecontroleerd op taal en daad. In veel gevallen zijn de imams staatsambtenaren, die bij het niet navolgen van de voorgeschreven regels hun baan verliezen.

  In het Westen,hier in casu Zweden, gelden deze beperkende regels niet voor deze imams. Er is immers grotendeels een scheiding tussen ‘Kerk’ en ‘Staat’.. De overheid bemoeit zich niet met het godsdienstige. De imams exploiteren deze vrijheid en verkondigen vaak de meest extreme versie van de islam. Wat in de meeste islamitische landen niet kan, is hier wel mogelijk. Vaak zijn het net voor extremisme ontslagen imams, die alhier een nieuw emplooi vinden. Daar ligt de basis van het radicalisme, dat zo algemeen wordt in Europa.

  Een aantal eenvoudige maatregelen kunnen hieraan veel verhelpen. Een verplichting alleen in de nationale taal te preken is er zo eentje. Men is toch voor integratie? Bepaalde gebeden mogen dan wel nog in de religieuze taal. Eenmaal zover kan men eenvoudig alles controleren op inhoud en portee.En wie of wat ongrondwettelijk bezig is, de orde verstoort, aanzet tot moord van anders gelovigen of atheisten … verliest zijn vergunning en wordt desnoods verbannen. Iedereen gelijk voor de wet.

  Geliked door 1 persoon

 12. Freija zegt:

  Ik zie dit zonder bloedvergieten niet meer goed komen. Hopelijk is het niet ons bloed.

  Like

 13. Lucie zegt:

  En toch lees ik af en toe op een site dat we door de elite tegen elkaar worden opgezet.
  Dat die aanslagen falsh flags zijn,dat de dader altijd zogenaamd gedood is of gevlucht,dus nooit een dader die te zien is.
  De elite wil een burgeroorlog in Europa en hoe krijg je die?
  Jut de bevolking tegen elkaar op,zodat ze elkaar gaan uitroeien

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Lucie: 22.25. uur. Gedeeltelijk heeft U gelijk. Maar de bron, en de veroorzakers, zijn de verraders van politieke partijen, Lucie. Het waren verdomme de huichelaars, en vieze verraders van: PvdA,CDA,D66 en de VVD, die VOOR de Resolutie van Straatsburg hebben gestemd in 1975. Dus, inderdaad “de linkse kerk”, en de politieke ELITE! En het maakt deze schoften en verraders niets uit, als we in Nederland en Europa burgeroorlogen krijgen. Deze ploerten, en de Oranjekliek, hebben hun VLUCHTTICKET ALLANG KLAAR LIGGEN. Alleen jammer dat er zoveel stomme Nederlandse kiezers zijn. Helaas!

   Like

 14. Pietersen zegt:

  Wij MOETEN onze grondwet aanpassen om te overleven. Hoe weet ik zo gauw niet, maar het MOET.

  Like

 15. Agressief ? zeg liever moordlustg. Ze snijden je het liefst levend open net als bij de dieren. Ik heb meer als genoeg van ze.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s