Tsjechië neemt geen “vluchtelingen” meer op

Screenshot_142

Demonstratie in Praag: “Ik wil hier geen vluchtelingen. Ik wil geen islam. Uittreden uit de EU is de oplossing.”

PRAAG – Tsjechië wil geen “vluchtelingen” meer opnemen. Dat heeft de Tsjechische minister van Binnenlandse Zaken Milan Chovanec gezegd. In het kader van het Europees quotasysteem heeft het land tot nu toe slechts twaalf “vluchtelingen” uit Griekenland opgenomen. Afspraak was dat dit er in totaal 2978 zouden zijn uit zowel Griekenland als Italië. Toch is Tsjechië niet van plan meer migranten op te nemen, zei Chovanec.

De Telegraaf

Gevaar

Reden voor de opnamestop noemt het gevaar van “vluchtelingen” voor de binnenlandse veiligheid. Hij neemt een eventuele boete van de Europese Commissie voor lief. Dat is het waard, aldus de minister. „Je mag deze mensen niet zonder controle het land binnenlaten.”

Tsjechië, Slowakije, Hongarije en Roemenië boden vanaf het begin al weerstand tegen het Europese asielbeleid van de Europese Commissie.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Drs. P.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Moslims, Nationalisme, Patriottisme, Tsjechië. Bookmark de permalink .

34 reacties op Tsjechië neemt geen “vluchtelingen” meer op

 1. rony stokart zegt:

  Ze kunnen niet alleen de beste pils ter wereld brouwen maar ook logisch denken. Mét karakter, zowel het bier als het denken. Normaal dat Nederland dat niet doet: flets bier en flets denken = Rutte.

  Geliked door 5 people

  • Thomasson zegt:

   @Rony Stokart
   100% gelijk. De Tsjechen zijn niet van gisteren. Ze werden al in het verleden gewetenloos verraden door dezelfde viezeriken (1938 de Volkerenbond en de Munchen conferentie) die van hen nu eisen parasieten op hun rug te dragen omdat ze zo zielig zijn. De Duitsers mochten in oktober 1938 Tsjecho-Slowakije bezetten. Na de oorlog vielen ze ten prooi aan de Russen. Ze waren tot 1990 geknecht door de Sovjet Unie. Denk iemand werkelijk dat na zulke verschrikkelijke ervaringen, gaat deze dappere volk zich knechten aan de Islam? Degene die dat denkt, maar lekker de Tyfus krijgen

   Geliked door 3 people

 2. Klippie 72 zegt:

  Nederland waar wacht je op

  Geliked door 2 people

 3. Jesus, wat klinkt dit verstandig. Zo hoor je je volk te beschermen. Of dan maar uit de EU. Klinkt mij als muziek in de oren. Dit zou bij ons ook eens moeten gebeuren. Bij onze ANGSTHAZEN WAT DAT ZIJN HET.

  Geliked door 4 people

  • Nemesis zegt:

   Ben het niet helemaal eens met dat het angsthazen zouden zijn. De zogenaamd boven ons gestelden (die nota bene door het volk dat zij vertegenwoordigen zelfs zijn gekozen) doen dit niet uit angst, maar gewoon heel bewust. Ze weten donders goed waarmee ze bezig zijn. Zij zullen de duivels hun gang laten gaan, terwijl ze zichzelf rustig in veiligheid brengen, naar plekken die al heel lang van te voren zijn gecreeerd. Alles wat ze nodig hebben is reeds op die plekken aanwezig. zij hebben geen centje pijn. Tenzij er van een kant van wie men dat niet verwacht een paar FOABs op hun koppen neerdalen.

   Like

 4. Mirjam zegt:

  Bravo!

  Geliked door 2 people

 5. Steven zegt:

  Dan zal bij die dronkenlap Juncker de ROOK wel weer uit zijn oren komen….haha

  Geliked door 3 people

  • Golden Girl zegt:

   Steven, ik denk eerder dat hij vuur spuugt met al die alcohol in dat lijf van die kerel

   Geliked door 2 people

  • scheermes zegt:

   Die krijgt dit echt niet mee Steven,;die man is ALTIJD dronken !!WEL HEEL druk ,met judas kussen uitdelen !!Rutte sloeg een keer op de vlucht voor deze man vanwege de dranklucht !! Dit is ONBEGRIJPELIJK omdat rutte ZELF dagelijks in dezelfde dranklucht zit !!

   Like

 6. Golden Girl zegt:

  ik wil ook geen vluchtelingen en geen islam, maar wij het klootjes volk heeft niets te willen, mond houden en je erbij neerleggen, de enige held hier is WILDERS, alleen jammer genoeg hebben die anderen in Den-Haag maling aan deze man

  Geliked door 4 people

  • Steven zegt:

   ..Ik mag dan ook hopen dat het volk dan ook een keer maling krijgt aan het gezag….

   Geliked door 2 people

  • Tom Rooze zegt:

   Ook de bevolking als ik de verkiezings-uitslag lees !.

   Geliked door 1 persoon

  • scheermes zegt:

   Kleine kinderen op school worden al vergiftigt op school door de linkse kerk !!Die worden klaargestoomt VOOR die linkse kerk !! Alle ouders met gezond verstand , hebben al moeite genoeg om de kinderen op de rails te houden om niet af te glijden naar links !!Hier in ONS land MOET je rechts aanhouden om ongelukken te voorkomen !!Leert de natuur dit ook niet ??

   Like

 7. Japio zegt:

  Moedig land, net als Hongarije. Nederland zal vermoedelijk het deel van Tsjechië wel weer voor zijn rekening nemen. Want in nederigland zijn de komende rampen nog lang niet door gedrongen tot die botte hersens van die linkse kneuterige goedmensen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Hendrik zegt:

  Wat een verademing om de Tsjechen te horen! Nederland zou ook zoveel beter af zijn zonder die moslimparasieten maar niemand wil het hier zien.

  Geliked door 3 people

 9. fransdewit zegt:

  Ik moest eerlijk gezegd denken aan Geert Wilders, toen ik dat hele verhaal weer volgde van de Passion. Niet als een zoon van God natuurlijk maar wel zoals ze met Wilders en Jezus omgingen.

  Geliked door 1 persoon

 10. Binnen 5 of 10 jaar vluchten wij naar deze landen om veiligheid te vinden. Het moslimtuig neemt west europa over; toegelaten door de politiek correcte klootzakken, die voor wat geld hun land verpesten

  Like

  • abouneenee zegt:

   Toelaten is passief, waarde Pierre. Wat Europa onder de bezielende leiding van Obama 8 jaar lang heeft gedaan is het actief intensiveren van de influx aan kansloze vluchtelingen.

   Geliked door 2 people

 11. Johan zegt:

  Groot gelijk hebben ze daar in Tsjechië. Het wordt tijd dat hier ook de grens op slot gaat.

  Geliked door 2 people

 12. Mary zegt:

  Hoe zou die Chovanec er nu toch op komen dat die “vluchtelingen” een gevaar voor de binnenlandse veiligheid vormen dat zien de Eurofielen Rutte en Co hier in Nederland toch heel anders, maar die zijn dan ook totaal niet geïnteresseerd in de veiligheid van het volk.

  Geliked door 2 people

 13. abouneenee zegt:

  De EU is als de dood dat ze zal krimpen, dus die gooit geen enkel land eruit. Angstig voor het te verwachten en door de misdadige ‘populisten’ zoal Wilders en Le Pen, maar ook Trump, gewenste domino-effect.

  Eindelijk is de machtsbalans in de wereld doorgeschoven naar realisten van de onderdrukking van links met hun globalisme dienende agenda.

  Geliked door 2 people

 14. Pietersen zegt:

  Wouw ! Daar nemen we er eentje op. Ze betalen de boete(al dan niet), nemen geen islamieten op, en krijgen het geld heus wel via een ander paadje terug van de EU.
  Dat verdient respect. Een mooie poets gebakken door die Tsjechen. Dat EU tuig moet je met hun eigen stinkzooi bestrijden.

  Geliked door 1 persoon

  • Johan oostra zegt:

   Zo moet het Tsjechie is mijn land en ik vind dat we ons niet moeten laten onderdrukken door Merkel en Europa.
   In de tijd van het communisme zijn we al lang genoeg onderdrukt.

   Like

 15. scheermes zegt:

  De enige oplossing voor ons land !! NEXIT !! PVV !!!!!

  Like

 16. Flo zegt:

  Toch ook wel eens wel prettig, zo een positieve mededeling!

  Geliked door 1 persoon

 17. Mirjam zegt:

  Zou het niet fantastisch zijn als ze allemaal naar Noord-Korea zouden vluchten? Natuurlijk wel nadat het land ontwapend zou zijn van hun atoomvoorraad.

  Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  Tsjechië respect. Laat dat tuig in Brussel/EUSSR maar barsten! Gelijk hebben jullie!

  Like

 19. Johan oostra zegt:

  Die Tsjechen hebben groot gelijk .
  Deze mensen laten zich de wet niet stellen door Europa.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s