6-punten-plan voor de onmiddellijke migratiestop

Screenshot_152

(Door: Markus Franz – Vertaling: E.J. Bron)

Als de EU niet handelt, moeten we het zelf doen

Het is genoeg, het moet eindelijk stoppen. Niet pas sinds de Oostenrijkse minister van Buitenlandse Zaken, Sebastian Kurz, zijn officiële en terechte kritiek op de noodlottige en uiteindelijk cynische praktijk van de NGO´s in de Middellandse Zee heeft geuit, is de overgrote meerderheid van de burgers er van overtuigd dat er voorgoed een einde gemaakt moet worden aan de migratiecrisis – en wel onmiddellijk.

Genoeg met de holle frasen

Er werd sinds de herfst van 2015 genoeg gezwetst en gepland. Er werd gepraat en gepraat, tot niemand het woord “vluchteling” meer kon horen. En er werd helaas ook gelogen alsof het gedrukt stond. Echt iets gedaan is er bijna niets. Als enige succes kwam de blokkade van de Balkan-route tot stand.

De EU als aankondigingreus en uitvoeringsdwerg

De grote vraag is nog steeds wat de EU na de vele al gepubliceerde holle frasen nu gaat doen en of ze ooit iets concreets durft te ondernemen. Het wordt ook steeds duidelijker dat de individuele naties zelf actie moeten ondernemen. In het samenvattend overzicht zijn de nodige consequenties al lang herkenbaar: alleen een heel pakket maatregelen is effectief en deze zijn met een beetje goede wil heel snel in te voeren.

1. Geen boot”reddingen” meer

De door Frontex opgebrachte rubberboten en scheepjes moeten zonder dralen naar de kust worden teruggebracht. Daarvoor moet een verdrag met de Noord-Afrikaanse landen worden gesloten. De mensen moeten daar naartoe terug waar ze vandaan zijn gekomen. Als extraatje is er ter plaatse ondersteuning door VN- en EU-krachten. Die kan en moet door Europese politie- en legereenheden plaatsvinden. Mochten die landen hier niet mee akkoord gaan, dan volgt het verbreken van de diplomatieke betrekkingen evenals een blokkade van alle hulpgelden en subsidies plus een reisverbod voor Europese toeristen naar de Noord-Afrikaanse landen. Uiteindelijk volgt het totale embargo.

2. Opvangkampen

De veel geciteerde kampen moeten onmiddellijk gerealiseerd worden. De EU en de VN richten een serie migratiezones lang de Noord-Afrikaanse kust in en nemen daar het management over. De kosten worden door alle deelnemers gedragen. Alle in zee of aan de buitengrenzen respectievelijk in de grenslanden opgepakte migranten worden daar zonder uitzondering naartoe gebracht. Als gedwongen uitzettingen van zich in Europa bevindende mensen zonder verblijfsvergunning niet mogelijk zijn, worden zij daar eveneens naartoe gebracht. Over de mogelijkheid tot oprichting: na aardbevingen of andere catastrofes lukt het binnen enkele dagen om behuizingen voor honderdduizenden mensen  op te richten. De knowhow is er dus.

3. Gedwongen repatriëring

Alle migranten wier asielaanvraag werd afgewezen en  van wie de landen van herkomst bekend zijn (en dat zijn de meeste), worden zonder pardon daar naartoe teruggebracht. De landen die weigeren hun mensen terug te nemen, zijn daar ook verantwoordelijk voor: hun ambassadeurs moeten op het matje geroepen worden bij het ministerie van Buitenlandse Zaken. Als ze desondanks niet bereid zijn hun eigen burgers terug te nemen, worden de diplomatieke betrekkingen bevroren. Mocht dit niet helpen, dan is een totaal embargo inclusief de uitzetting van de ambassadeur onvermijdelijk.

4. Informatiediensten

Het is in het hightech tijdperk heel gemakkelijk om via satellieten de kusten haarscherp te controleren. Google Earth levert scherpe beelden van de hele wereld en militaire satellieten hebben al lang de Oriënt in het vizier. De lokale autoriteiten kunnen met deze data direct geïnformeerd worden over volle boten en opvallende migratiebewegingen. Daarna moet de verantwoordelijke politie of het leger ervoor zorgen dat deze boten niet vertrekken. Hierbij kan Frontex graag helpen – hulp zal daar ook dringend noodzakelijk zijn. Daartoe kan een verdrag worden gesloten – direct, als je het maar wilt.

5. Campagnes

Praktisch iedere migrant heeft een smartphone en staan zodoende uitstekend met elkaar in contact. De EU en de Europese landen moeten 24 uur per dag via websites en lokale telecom-providers meedelen dat een illegaal betreden van Europa niet mogelijk is. Deze online-“diensten” moeten 24 uur per dag/7 dagen in de week actief zijn en beelden bevatten die uitzettingen laten zien aan mensen die van plan zijn te migreren. “NoWay” moet zichtbaar en authentiek zijn.

6. Hulp ter plaatse

Natuurlijk is het onze taak anderen te helpen. Maar de beste hulp vindt altijd nog in de eigen omgeving plaats. Daarom moet noch de Oriëntaal noch de Aziaat noch de Afrikaan illegaal naar Europa komen, maar Europa dient legaal en geordend naar hem toe te komen en hem in zijn lokale en nationale verantwoordelijkheid helpen. En de mensen daar zijn geen volledig onwetende en hulpeloze steentijd-mensen, maar in principe net zo goed in staat om verantwoordelijkheid te dragen als wij.

Wij weten in welke gebieden ellende heerst en wij weten dat vooral kennisoverdracht noodzakelijk is en niet schenkingen, die ergens verdwijnen. Nieuwe sociale projecten moeten zich vooral bezig houden met onderwijs en geneeskunde en niet met de hulp voor migratie. Waarom bestaan er geen grote onderwijs- en hulpprojecten van de EU en de VN? Waarom sponsoren de superrijken zoals George Soros liever de migratie in plaats van in de bedreigde landen voor studiebeurzen, schoolgebouwen enz. te zorgen?

Eigenlijk is het allemaal heel eenvoudig

Duidelijk is: alle hierboven genoemde maatregelen zijn wezenlijk goedkoper en zinvoller dan de migratie in Europa te blijven bevorderen en te financieren. Ze zijn ook eerlijker en daarom menselijker dan al die sublieme beloftes, die mensen in levensgevaar brengen, omdat zij met cynische hulpmiddelen naar Europa gelokt worden, waar ze dan toch niet kunnen blijven. Daarom: Stop Migration Now!

Bron:
www.thedailyfranz.at
Auteur: Markus Franz

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, Europa, gezond realisme, Illegalen, Immigratie. Bookmark de permalink .

32 reacties op 6-punten-plan voor de onmiddellijke migratiestop

 1. Ja, graag als het kan en ik denk vele met mij. Maar wie gaat dit uitvoeren ?????

  Geliked door 3 people

 2. Marc zegt:

  Voordat dit plan in kan gaan moet je toch zorgen dat op een of andere manier al die politici, die de massale kolonisatie van ons continent door vreemdelingen verdedigen, bevorderen en propageren, van hun posten verwijderd zijn.

  U kent ze: Merkel, Juncker, Verhofstadt, Sutherland, Soros, enz.

  Geliked door 2 people

 3. Drs.P. zegt:

  De EU wil niet, wij moeten kaput gemaakt worden, want we zijn veel te bijdehand in West Europa. Men wil alleen maar domme slaven. Eerst moet het EU parlement eraan, dan de Europese commissie met de fucking alcoholist aan het hoofd, dan de Europese raad, het Europese hof en als laatste een aantal nsb-regeringslijers in diverse landen. Dan pas zal deze ellende gaan stoppen.
  T zal moeilijk worden hoor.

  Geliked door 2 people

 4. Harry zegt:

  Dan zullen we eerst alle Europese betrokkenen op moeten sluiten of verzuipen , anders blijven ze het proberen .
  Zou wel eens willen weten hoeveel smeergeld die instanties al van de smokkelaars hebben mogen incasseren .
  Aangezien de maffia hier ook aan debet is , zullen die NGO’s niet ver van dat morele niveau zitten .
  Multi-miljarden business en totaal belastingvrij !
  Oftewel zwart .

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Van dat stelletje zakkenwassers-(ters) in Brussel en Den Haag hebben niets maar dan ook niets te verwachten !!!!
  Dan zal het Volk toch in opstand moeten komen !!!

  Geliked door 1 persoon

  • H J zegt:

   Correct. De globalisten laten dit 6 stappenplan niet toe. Het enige waar ze bang voor zijn is het volk en dat moet in opstand komen.
   In Amerika laten de pro Trump supporters zich niet meer wegzetten en vechten vandaag de dag terug. Zie Berkely afgelopen week.
   Ook in Nederland moeten Antifa groepen worden belaagd totdat deze professionele relschoppers het niet meer aandurven. Daarbij moet Soros ‘geholpen’ worden.
   Letterlijk of figuurlijk, net zo je wilt.

   Geliked door 2 people

  • Harry zegt:

   Nou koddebeier , van de meerderheid van de Nederlanders hoef je ook niks te verwachten , zie maar eens bij een Pegida optocht , dan lopen er een honderdtal mensen in de optocht mee en er staat een veelvoud aan onbenullen met open bek langs de kant te kijken , alsof ze in de dierentuin op visite zijn .
   Ze moeten op een of andere manier wakker schrikken .
   Maar zelfs als er iedere week een bom zou ontploffen blijven ze dat als losstaande incidentjes zien , de onnozelaars .
   Ze begrijpen echt niet dat het een patroon is .

   Geliked door 4 people

 6. Tistochwat zegt:

  wij weten dat vooral kennisoverdracht noodzakelijk is en niet schenkingen, die ergens verdwijnen.

  Dat zeg ik al jaren: je moet die luie negers geen vis geven, maar een hengel!
  Het wordt tijd dat ze de armen eens uit de peniskoker mouwen steken en eindelijk voor hun eigen vreten gaan zorgen! Er groeit zat in Afrika en in andere lekker warme oorden. denk bijv. eens aan al die zalige tropische vruchten, die hier niet te betalen zijn.

  Geliked door 1 persoon

 7. delamontagne zegt:

  De een na laatste zin begrjp ik dan weer niet:”.waar ze toch niet kunnen blijven”.
  Zover je die berichten leest of het nu in NL, Dts-land, Fr is, zelfs afgewezen asieligers blijven indie landen.

  Overeenkomsten met die N-Afrikaanse landen ?
  Ik lees weleens berichten hoe ze daar de z.g.n. vluchtelingen uit de Sub-Sahara,
  die Noordwaarts trekken, behandelen.
  Zo nu en dan zijn er razias en dan worden ze zonder pardon opgepakt en naar b.v. de Zuidelijke grens van Maroc gebracht [ woestijn ! ] en daar aan hun lot overgelaten.
  Geloofsbroeders onder elkaar………..!
  Met landen met islam-bestuur is geen geloofwaardige overeenkomst te maken.

  Geliked door 1 persoon

 8. Williaan zegt:

  Eens zullen de burgers in opstand komen, maar dan is echter al totaal uit de hand gelopen, de huidige toestanden als in Irak en Syrië zullen er bij in Europa verbleken. Wee U!

  Geliked door 1 persoon

 9. peter zegt:

  Geld en bezit van al dat stelletje zakkenwassers in Brussel afnemen om de kosten te betalen die ze tot nog toe gemaakt hebben ,het is een druppel op de gloeiende plaat ,maar ook zij zullen goed moeten voelen waarmee ze de bevolking hebben opgescheept .

  Geliked door 1 persoon

 10. ronals en marjan zegt:

  Het makkelijks is om niets te doen en hard gaan staan te lachen en je bevolking wijs maken dat het allemaal wel mee valt, Terwijl iedereen weet dat het helemaal fout gaat aflopen

  Geliked door 1 persoon

 11. Henk der Niederlànder zegt:

  Wat Ik alleen niet begrijp van de schrijver van het artikel dat hij ervan overtuigd schijnt te zijn dat we in ieder geval hulp moeten blijven bieden.
  Maar wat de schrijver niet vermeldt is dat we in Europa al meer dan een halve eeuw hulp geven aan Afrika en totaal geenzoden aan de dijk heeft gezet.
  Simpeler is gewoon de grenzen sluiten en laat ze na 50 jaar hun eigen broek maar ophouden.
  In het ergste geval kan het zwarte continent dan nog aankloppen bij de arabische oliesheiks om hulp.

  Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @Henk der Niederländer: 14.10. uur. Henk, er is sinds de jaren ’50 van de vorige eeuw, meer dan 1000 miljard Dollar in Afrika gestoken. En het heeft geen “zak”, geholpen. De “arme negertjes”, van toen, zijn de “arme negertjes”, van nu. Verder kan ik de 6 punten, wel onderschrijven, maar ik vrees dat daar niets van terecht komt. Door de nazi ” Coudenhove-Kalerghi”, is in 1923 het “Coudenhove-Kalerghiplan”, ontworpen. De vermenging van het Europese ras, met het Negroïde ras. En dat demonische plan, zullen de RODEN der EUSSR, gewoon uitvoeren. Met behulp van Merkel-Ferkel, en de “slappe baal hooi”, Rutte, van de Vereniging Van Dieven.

   Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Henk der Niederlànder 17 april 2017 om 14:10

   In het ergste geval kan het zwarte continent dan nog aankloppen bij de arabische oliesheiks om hulp.

   Zo is dat! Wie in zo’n auto kan rijden, heeft vast wel een stukje oud brood over voor z’n mohammedaanse broeders!

   Like

   • delamontagne zegt:

    Die autos zijn bezet met kleine diamantjes.
    Maar neem nu eens zo,n “Kaäba”, waar die geleuvige idioten rondjes omheen lopen.
    Oorspronkelijk was dat een niets-zeggend onding gebouwd van kalkzandsteen en met voegen van [ zou Meneer Harry zeggen ] gevoegd met kamelenstront.
    Als je die Kaäbala nu bekijkt, zie je dat alles is gevoegd met puur Gouden Strippen.
    Maar ene “sou” over hebben voor hun arme geloofs-genoten ?

    DAT DOEN DIE STOMME EUROPEANEN MAAR….

    Kaäba toen ze nog arm waren als Moskee-ratten……..( nog geen 50 jaar geleden…! )

    De toestand nu:

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Geef mij maar een oude gedeukte auto met startkabels duidelijk zichtbaar op de achterbank.
    Het grote voordeel is dattie nooit gestolen wordt en dat je nooit voorrang hoeft te verlenen.

    Like

 12. Jean zegt:

  Beste Markus Franz, dat zeg en schrijf ik al jaaaaaaren, halverwege de zee patrouilleboten inzetten die alles tegenhouden en terugsturen, het is nl. beter voorkomen dan genezen.
  Wij moeten uiteraard eerst die EU troep droogleggen want van daaruit wordt de kanker gekweekt en gezaaid, zij strijken op en wij zitten met de ellende.
  Nu grenzen sluiten en alles wat hier rondloopt zonder toegevoegde waarde hupsakee ermee en vooral moeten wij ons niets aantrekken van die EU troep, ((voor zolang die nog bestaat)) in onze landen bepalen WIJ de spelregels en niet die degoutante parasieten in dat EU gedrocht, die leeglopers zakkenvullers zijn door niemand verkozen, dat zijn allen uitgerangeerde klaplopers die dromen van dictatuur.
  Vraagje; is er al een schavot met galg gevonden? Er is namelijk veel werk met al die troep te laten ophangen ‘na’ uitspraak door een volkstribunaal want wij zijn nl. tegen alles wat illegaal is.
  Laten we liefst vandaag nog dubbele nationaliteit én islam verbieden in onze westerse seculiere landen dan wordt al veel ellende en rotzooi voorkomen.

  Like

 13. scheermes zegt:

  Hopenlijk voor de oostenrijkers gaat het spreekwoordt in vervulling !! Berter ten HALVE gekeerd dan ten HELE gedwaald !!Aangezien zij ook lid zijn van de E.U.,zijn ook dit holle klanken !!Klink leuk voor de buhne ,en; wij doen er wat aan !! NEE DUS !! NIKS!!

  Like

 14. Georgette zegt:

  Als ze nu eens beginnen met het steriel maken van de mannen moslim en afrikaan etc dan denk ik dat het ook veel zal schelen ,want dan hoeven ze geen sex te hebben met een vrouw of geit of schaap of klein jongetje of meisje.Ze besnijden vrouwen zodat ze geen plezier aan sex hebben nou als je zorgt dat de mannen niet meer kunnen Neuken om het maar even grof te stellen zullen er ook geen vrouwen meer besneden hoeven te worden worden er geen geiten schapen ezels vrouwen en kinderen meer verkracht en het grote pluspunt er worden geen ellendelingen meer geboren,………is dat misschien een oplossing om mee te beginnen??Dan kunnen we praten over hulp voor ECHTE vluchtelingen.En als ze zo graag naar een ander land gaan dan vragen ze dat eerst maar aan in eigen land Moeten wij toch ook als we naar een ander land willen.En aantonen dat je gezond bent en geen strafblad hebt etc!Dat moesten wij in ieder geval wel toen we in Australie wilden gaan wonen en werken.Maar ja werken is een woord die hun nog niet kennen denk ik !En hoe komt dat,nou als je naar een andere land vertrekt en je gooit je paspoort weg en doet zielig genoeg krijg je alles Ze hebben zelfs medelijden met je als je iemand mishandeld of verkracht of doodslaat ,want ach ja ze weten niet beter wordt er dan door onze RECHTERS gezegd Oja en dan hebben we de regering die vind dat wij iedereen moeten helpen ,die ons WEL bedriegen en alles voorliegen ,maar de Vluchteling WEL een woning geeft en gratis zorg en kleding en een telefoon met internet en geld om een huis die ze al gratis hebben ook nog in kunnen richten etc etc.Maar eigen volk ,…tja die kunnen dat zelf allemaal wel betalen en als ze dat niet doen Ja dan krijgen ze een boete ,…die ze NIET kunnen betalen maar dat geeft niet!Dat er steeds meer voedsel banken bijkomen ,…he ECHT waar ,joh je meent het DAAR zie je de koning niet DAAR zie je Rutte en consorten niet!!!Dat mensen baat hebben bij het nemen van Cannabis olie met THC waarvan bekend dat het helpt bij verschillende soorten kanker ,…….DAT kan hier niet die troep ,..woorden van RUTTE!!!maar wel XTC en die zooi toestaan HOE krom kan je zijn!!Ze willen helemaal niet dat wij beter worden want dan brengen we niets meer op!!Ze willen helemaal niet dat wij stoppen met roken want dan komt er niet genoeg belasting meer binnen!!Zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan maar ik word er steeds misselijker van WEG met DEZE regering,Merkel ,en de hel EU kliek !!Allemaal Corrupt!!!Zodra er ECHT ellende komt mag de gewone burger het weer opknappen en zijn HUN met z’n alle allang vertrokken naar veilige oorden Samen met het koningshuis!!!En wij krijgen de shit!!!!GRATIS dat dan weer wel!!

  Like

 15. Jade zegt:

  Enfin, niemand doet iets. Wat kan je nog doen???
  Waarschijnlijk word je meteen doodgeschoten…
  Ondertussen worden onze moordenaars en masse binnengehaald.
  http://nos.nl/artikel/2168732-in-drie-dagen-8500-migranten-bij-libie-gered.html

  Like

 16. tippelaar zegt:

  We hebben als natiestaten , een ondergronds leger nodig om de eu te bestrijden. Aangezien ik niet weet hoe dat moet, zou ik hulp vragen aan de bekende motorbendes die precies weten hoe je zoiets aanpakt. De opbrengsten zijn voor hen, dat is duidelijk. Waarvan zouden ze zich bedienen? Misschien intimidatie, dreigen met geweld, ontvoering. Tijdens het schrijven van dit stukje bemerk ik opeens dat ook de moslims zich van dit soort methoden bedienen. Bij hen werkt het. Zal bij ons ook wel zo zijn.

  Like

  • Ron zegt:

   Best een goed idee.
   Nu weet ik niet of er leden van dit soort motorclubs websites als deze lezen, ze hoeven ook verder niet te reageren, maar ik verwacht dat dit soort groepen in staat moeten zijn om die EU-commissie met die Nazi’s als Juncker te verdrijven.
   Mischien is dat een van de redenen dat justitie achter de diverse motorclubs aanzit.

   Like

 17. Mirjam zegt:

  Dit is alles wat we inderdaad al jaren roepen en duidelijk proberen te maken. Het is volgens mij dan ook niet het niet begrijpen van de waarheid en de juiste weg door de overheden, maar het opzettelijk negeren en niet willen horen en willen begrijpen hiervan. Ze weten het net zo goed als ons dat hun weg niet tot oplossingen leidt, maar juist het tegendeel veroorzaakt, doch dat is ook juist de opzet van de uitvoering zoals ze het nu gebeurt. De regeringen hebben, gestuurd door Brussel, een eigen agenda om te volmaken en die gaat een volledig andere kant op dan de redding van Europa en haar eigen identiteit.

  Ze willen Europa overspoelen met ‘nieuw’ volk en zo het oude uiteindelijk vervangen. De leugen en het bedrog overheersen en de ondergang van het ‘oude’ Europa staat op het programma en dit al jaren. De enige oplossing om het tij te keren is dat de EU verdwijnt en de regering gedwongen worden door het volk om hun verantwoording te nemen. De grenzen dicht voor iedereen die hier niet hoort en het gespuis terug naar hun landen van afkomst. Bovendien de ‘landverraders’ uit de regeringen knikkeren en mensen met gezond verstand deze posten laten bemannen.

  Like

 18. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogden reageerde:
  Crazy Invasion

  Like

 19. M.A.L. Sion zegt:

  Het merendeel van de reacties hierboven is een schreeuw om actie. Deze schreeuw is echter een echo van veel eerdere schreeuwen.
  Het artikel geeft duidelijk aan wat er zou moeten gebeuren. Glashelder geschreven. Ook dat is in variaties al vele malen gepubliceerd.
  Conclusie is dat velen exact weten wat er moet gebeuren maar dat we niet in staat zijn om het te organiseren. Of toch ????
  Bedenk dat we ons nog kunnen bezinnen zolang we nog niet onthoofd zijn. Daar kunnen we op wachten. Vraag is of dat een kwestie is van jaren, maanden, weken of dagen? We hadden gisteren al moeten beginnen om ons straatje schoon te vegen.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 20. Republikein zegt:

  Diplomatieke popiejopie- gelul, want op deze manier blijft de neuknegert aan het langste eind trekken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s