De lessen van Ebba Åkerlund en wat U over de media moet weten

Screenshot_4

(Door: Petra de Geus)

Op 7 april jl. werd in Stockholm met een gestolen truck een aanslag gepleegd door een moslim. Eén van de dodelijke slachtoffers was het onschuldige 11-jarige meisje Ebba Åkerlund. De foto van dit meisje, waarbij haar afgereden been naast haar lichaam ligt, was op internet al snel verdwenen. Dit in tegenstelling tot de foto van het Syrische jongetje Aylan dat maanden lang de wereld rond ging, terwijl achteraf nog wel bleek dat die foto gemanipuleerd was om het dramatisch effect te vergroten. Beste lezer, dit is alles wat u over de media hoeft te weten. De ene foto wordt U maandenlang door de strot geduwd, de ander hoeft u liever niet zien, sterker nog: mag u niet zien. De ene foto moet gezien worden, want “O, wat erg” en dan worden de grenzen geopend voor massa-immigratie. De andere foto moet verstopt worden, want “O jee”, er zouden eens mensen niet zo blij zijn met diezelfde massa-immigratie.

Ik heb altijd vertrouwen gehad in de media, maar ik heb inmiddels mijn vertrouwen verloren. Als je ziet hoe er nu weer met informatie wordt gemanipuleerd, kun je maar één conclusie trekken, namelijk: media = propaganda + censuur.

Het feit dat de foto van Ebba Åkerelund ongeveer tegelijkertijd van alle sites werd weggehaald, maakt tevens duidelijk dat de media samenwerken en dat er een groter plan achter deze censuur zit. Ergens is er iemand of is er een team dat besluiten neemt over welke foto’s wij al dan niet mogen zien en naar wiens pijpen het mediacircus te dansen heeft.

Ook andere slachtoffers van Stockholm zul je niet zien, hoogstens onder een deken. De foto’s, evenals de namen, worden waar het kan verzwegen. Waarom? Omdat men het leed niet persoonlijk wil maken. Er zou eens weerzin kunnen ontstaan tegen de samenzwering om onze landen door massa-immigratie te verpesten. Het is een bekend verschijnsel en bestaat eigenlijk enkel in dictaturen, maar heeft nu dus ook zijn entree in het – enkel in naam nog – democratische Avondland gedaan. Het verschijnsel wordt wel damnatio memoriae genoemd, ofwel een verdoemen van de herinnering. Ook in Berlijn, na de aanval op de kerstmarkt, werden de namen van de slachtoffers niet vrijgegeven. Je moet op Facebook en Twitter naar namen zoeken. Het is schandalig hoe de Duitse, en nu dus ook de Zweedse, overheid haar eigen bevolking loopt te piepelen. (In andere West Europese landen waaronder Nederland is het overigens geen haar beter). In Parijs in de Bataclan werd e door de Franse overheid verzwegen dat de doodgeschoten jongeren eerst gruwelijk gemarteld waren. Bang voor haar burgers, die voor het minste of geringste protest als nazi-zwijnen worden weggezet, onthoudt men het publiek cruciale informatie over de wreedheid van de laffe islamitische aanvallen.

Sommige Zweedse media maken het nog erger door niet het slachtoffer te noemen, maar wel foto’s van een lachende dader te plaatsen. Wat is daar de bedoeling van? Wil men begrip kweken voor zijn daden? Dat het toch eigenlijk zo´n aardige man was? Zelf eigenlijk een slachtoffer – van armoede en racisme, waar volgens links de islamitische moordzucht vandaan komt. Zijn het niet bijna altijd moslims die dit doen? En mogen zij dit hardop roepen in de media? Jawel, want hate speech betreft slechts autochtonen die klagen over massa-immigratie of militante moslims. Moslims mogen gewoon roepen dat ze christenen willen vermoorden, want dat staat in hun Koran dat dit moet, dus is het godsdienst.

Dus… wie is hier nou de zelfmoordterrorist? De moslim die zich op een druk plein laat ontploffen of de westerse cultuur die blijkbaar unaniem van mening is dat het beter is zichzelf op te heffen? Wil de ware zelfmoordenaar opstaan?

Door:
Petra de Geus (april 2017)
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "goedmenschen", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Europa, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

32 reacties op De lessen van Ebba Åkerlund en wat U over de media moet weten

 1. Beschouwer zegt:

  De vuile misleiding is echt satanisch.

  Like

 2. Alex Delarge zegt:

  Ook via Google is de foto niet te vinden.

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Het smerige, kromme gedoe met beide foto’s boven het artikel was mij ook al meteen opgevallen. Alweer een bewijs dat de islamisering een vooropgezet plan is. Daarom is er geen ontkomen aan, zolang de leugenachtige, kwaadaardige ‘socialist’ nog aan het pluche kleeft, dankzij de wezenloze ‘goedmens’ die hem daar opgeplakt heeft via het stomhokje.

  Geliked door 1 persoon

 4. Williaan zegt:

  Daarom moet z.g. nep nieuws verwijderd worden, om zand in de ogen van de burgers te strooien.
  Jammer dat er zoveel echt nep nieuws is, waardoor het onderscheid moeilijker voor velen wordt.
  Of zijn dat juist handhangers van de gevestigde orde, of dit is ook weer een nep suggestie.
  De al oude Franse/Italiaanse meester spion Alto zei al; De echte waarheid zult ge nimmer weten!
  Wilders heeft helaas wel gelijk, maar dat zijn ook valse nep berichten volgens de leugenachtige gevestigde orde :/ pff (nep)nieuws

  Like

 5. Beste Petra,
  Heel goed geschreven!
  Ja, de MSM (Main Stream Media) houdt veel weg van de lezers. God zij dank zijn er steeds meer goeie Citizen Journalists die dit wèl weten over te brengen.
  Het is heel erg wat George Soros met zijn controle over de Media al heeft bereikt. Mensen moeten wakker worden!
  Iedereen zou dit moeten lezen:
  George Soros Funds Over 200 US Organizations – Here’s the List

  Naast US Organizations zijn er ongetwijfeld nog andere landen die ook zo’n lijst kunnen maken…
  Hartelijke groet,
  Mariette

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Deze waarheid wil de politiek correcte wereld niet zien. Erger, zij moffelen haar weg. Gisteren een bezoek gebracht aan de heilige land stichting in Nijmegen. Daar staat naast een Joods dorp ook een Arabisch dorp gesponsord door Qatar. Het is alsof je terug kijkt in de geschiedenis. Alleen in het Arabisch dorp druipt de pro islam propaganda van de muren af. Gelukkig was er die dag ook nog iets dat hoop geeft. Meerdere bezoekers die er waren konden het niet laten hardop uit te spreken dat zij de islam de laatste jaren toch anders waren gaan zien. Gewelddadig, onverdraagzaam en totaal anders dan de eenzijdige propaganda voorgeschoteld in dit historisch Arabisch dorp gesponsord door Qatar.

  Geliked door 1 persoon

 7. M.A.L. Sion zegt:

  Treffend verwoord !!! – We worden bedonderd waar we bij staan door de media.
  Velen zijn daar ook van overtuigd maar het is goed als een Petra de Geus het glashelder met voorbeelden op onze E.J.Bron-site naar buiten brengt.
  Het plaatsen van de gewraakte foto’s bij haar artikel zijn tevens het voorbeeld van de oplossing van dit levensgrote probleem.
  Als de media het laten afweten zullen we zelf in het geweer moeten komen. Zo lang het internet toegankelijk is voor ons, rechtse dwarsliggers, moeten we daar gebruik van maken en die dingen wereldkundig maken die de media ons onthouden en/of ons voorliegen.
  We, dat zijn allen die dit lezen maar beter nog is als ‘we’ ons groeperen en samenwerken om dit uit te voeren. Zoek aansluiting bij gelijkgestemden in eigen omgeving en ga aan de slag. De tijd dringt want links (dus de Soroskliek-NWO) zijn uit op de totale islamisering van onze samenleving. Dat moeten we niet willen.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 8. rony stokart zegt:

  Hoelang gaan mensen die bedrieglijke media nog steunen door er geld aan te besteden? Ik koop geen kranten meer, heb satelliettelevisie, internetradio en lees op het internet WAT IK wil.
  Komaan, stop die steun aan de beroeps leugenaars, de echte moordenaars.

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   Ik kijk al 2 jaar geen televisie meer,zoek mijn eigen nieuwsbronnen.
   Je weet dat je voorgelogen wordt….

   Like

   • rony stokart zegt:

    Af en toe op televisie via satelliet het Engelstalig RT (met o.a. Larry King !) volgen kan geen kwaad om geinformeerd te blijven. Ook de Chinese Engelstalige CCTV levert interessante kijkhoeken.

    Like

 9. Witte raaf zegt:

  Deze foto heb ik wel op FB voorbij zien komen maar was gepost door een facebooker en niet gerelateerd aan een artikel van welke krant dan ook,de persoon heeft hem waarschijnlijk ook via de alternatieve media gevonden.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  De hele NPO, de omroepen, en de kranten, zijn gelijkgeschakeld geworden. Ze zijn de propagandazenders geworden, van de zogenaamde “progressieven”, ” de linkse kerk”, de rode fascistische EUSSR, de maffia Bilderbergbende, Soros, de NWO en de Illuminati. Zo steekt het in elkaar, deze pers en media zouden de goedkeuring hebben van Jozef Goebbels, Reichsminister für Propaganda der NSDAP!

  Like

 11. scheermes zegt:

  Dit kleine jongetje heeft zijn droom niet kunnen verwezelijken ,om de barbaarse daden zoals op het linker gedeelte van de foto is te zien ook daadwerkelijk uit te voeren !! De mensen die dit schrijven niet bevalt ,moeten de koran EERST maar eens GOED LEZEN !!

  Like

  • rony stokart zegt:

   Volkomen mee eens.

   Like

  • Dat jongetje scheermes, woonde al 2 jaar met zijn ouders in Turkije. Maar om het toch nog beter te kunnen krijgen de overtocht geriskeerd. Dat kun je niet met dat 11 jarige meisje vergelijken in Zweden , die gewoon aan flarden gereden is. maar de foto van dat zielige jongetje blijven wij voorgeschoteld krijgen.

   Geliked door 1 persoon

   • rony stokart zegt:

    Dat zielige in scéne gezette jongetje is dan ook esthetisch verantwoord. Wat van het vreselijk aan flarden gereden en gereten kindje in Zweden niet kan gezegd worden. Onze (?) media zorgen voor ons goed gevoel…

    Like

 12. Jean zegt:

  Ik ben “gelukkig” dat ik geen enkele krant/weekblad/maandblad/parochieblad nog geloof, voor linkse propaganda heb ik een enorme walging. Dat die simpele van geest uit Rome incl. zijn reetlikkers dagelijks staan te kakelen bewijst dagelijks mijn gelijk.
  Iedereen is vrij te geloven wat hij/zij wil maar NIEMAND heeft het recht mij daarmee lastig te vallen.

  Like

 13. scheermes zegt:

  De WERKELIJKHEID zullen die smerige linkse kerken ALTIJD proberen te verdoezelen !! WALGELIJK !!Gezien OORZAAK en gevolg !!Liever duizenden foto”s van zo”n moslim jongetje ,als 1foto van een onschuldig meisje zoals op deze foto is te zien !! 1 Kind van mij ,is mij meer waardt dan alle moslims bij elkaar !!

  Geliked door 1 persoon

  • Tom Hendrix zegt:

   @scheermes: 16.16. uur. U heeft volkomen gelijk, scheermes. Het is om te kotsen…

   Like

   • scheermes zegt:

    In de bijbel staat TOM; dat men een moslim baby van GOD MOEST doden !! zIelig !! DUS ??Meegenomen !!En zie HIER !! WIJ zitten nu met de ISLAM !! De LINKSE kerk heeft de moslimbaby”s gepampert en vertroeteld ,en nu ze volwassen zijn geworden ,moeten de mensen MASSAAL vrezen voor hun leven !!Dankzij de moslim”s en de koran en islam is het westen verworden tot een verziekte samenleving waar het niet prettig meer is om te wonen !! Overal waar ik een moslim met zo’n soepjurk aan zie ,denk ik ;zou die een bom bij zich hebben ??Prettig als je in de bus of trein zit voor je werk ,als die gedachten MEER dan terecht bij je opkomen !!Je kunt namelijk geen ENKELE moslim vertrouwen !!Dit kan ik zwart op wit bewijzen !!De GOD van israel vraagt in zijn woord van de mensen RECHTSBETRACHTING !!!!!!! allah vraagt in de koran RECHTSVERKRACHTING !! DAG EN NACHT VERSCHIL !!Het is inderdaad om te kotsen TOM GR!!

    Like

  • scheermes zegt:

   Tippelaar zegt;ze mogen gedood worden !! Zij zijn inderdaad onrein !! Als wij de grootste vijand de islam niet doden zal hij ONS doden !!GR

   Like

 14. boorzalf zegt:

  Ook in Bijbels Optiek wordt hier uitgebreid aandacht aan besteedt
  http://bijbelsoptiek.weebly.com/einde-vrijheid-van-meningsuiting-in-west-europa.html

  Like

 15. tippelaar zegt:

  Een anti-islambeweging is een doorn in het oog van de nl.politici. Dat gaan ze verbieden vanwege het opruiende karakter. o.k. dan volg ik een andere methode. Koop massaal een koren bij het nederlands-islamitisch genootschap. waarom? Ik wil weten wat mijn vijanden denken. Kijk alleen in de eerste 20 bladzijden dan kan u de rest vergeten, echter, neem alles wat u heeft gelezen voor 100% serieus en besef dat het vandaag de dag met de moslims nog net zo gaat als toen de koran werd samengesteld. Het barbarisme, het moorden, verkrachten, door moslims, van nietmoslims, gaat nog steeds door en neemt alleen maar in hevigheid toe. Er is geen gematigde islam . Er is alleen de niets ontziende bloeddorstige islam die zelfs haar eigen volgelingen opoffert. Alle, zogenaamd verwesterde moslims hoe dan ook, staan klaar, uit angst voor hun eigen terroristische geloofsgenoten, om u als een hond de keel af te
  snijden. Hoe meer mensen de koran lezen en de werkelijkheid leren zien, hoe meer verzet er onder bevolking komt tegen de islam en de moslims. Alleen een massale volksbeweging kan onze geschifte politici tot inkeer brengen.

  Like

 16. ieznogoedh zegt:

  Twee foto’s van dode kinderen.
  Een kind zal nooit een leuke Zweedse vrouw worden
  en een kind zal nooit een vriendelijke immigrant worden, of … in ieder geval nooit een terrorist.
  Ben ik cynisch? Ja!
  En al die dooie immigranten interesseren me niet. Niemand heeft ze gedwongen om de Middellandse zee over te steken.
  Als je een weide vol spelende kinderen hebt en er komt een stroom slangen op af waarvan de meeste niet giftig zijn maar een aantal ook weer wel, dan laat je ze allemaal buiten de weide want anders neem je de met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid dat er kinderen door een giftige slang gebeten worden op de koop toe. Dat … is het faciliteren van moord met voorbedachte rade!

  Like

  • rony stokart zegt:

   Slangen bijten alleen als ze zich bedreigd voelen. Bij de immigranten krioelt het van jonge gezonde eksemplaren die het om het bijten te doen is.

   Like

 17. Michael Jacobs zegt:

  In hun gebedshuizen, op hun scholen en in hun media ondermijnen islamieten de staat die hen subsidieert. Zij voeren dagelijks van binnenuit oorlog tegen haar, en dat geldt voor alle islamitische initiatieven. De islam is gevaarlijk omdat zij politiek en religie met elkaar vermengt en dus bij iedere gelegenheid een godsdienst-oorlog voert. Westerse samenlevingen kunnen zich op termijn alleen tegen dit ongelijke, oneerlijke spel beschermen door de islam wettelijk te verbieden.

  Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  @Scheermes: 23.05. uur, op 17/4. Dat ben ik geheel met je eens, scheermes.

  Like

 19. 4sjun zegt:

  Heel soms dringt er dan toch iets in de MSM.door.

  Like

 20. 4sjun zegt:

  Maar wat de MSM nalaat kunnen we zelf doen. Mensen alternatieven voor aanvullende nieuwsvoorziening bieden zodat er steeds meer mensen op de hoogte zullen zijn van wat er speelt en er zelf over kunnen oordelen wat er politiek en maatschappelijk noodzakelijk is.

  Geliked door 1 persoon

 21. Sacrificing Children: A Small Price to Pay for Vibrant Multiculturalism

  Like

 22. M. zegt:

  De media werkt 100% mee om ons land en leven naar de klote te liegen door mee te huilen met de wolven in schaapskleren.
  Zij zijn het nepnieuws.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s