Kwame´s droom

Screenshot_1

(Door: “Yorck Tomkyle” – Vertaling: E.J. Bron)

Het is Kwame gelukt om in Tripoli te komen. Hij heeft 5000 kilometer achter de rug. 5000 kilometer, die hem dichterbij zijn droom hebben gebracht. Zijn droom Europa. Nu staat hij op het strand en kijkt hij over de zee. Achter de horizon ligt het. Droomland. Duitsland. Het land waaruit zoveel verbazingwekkende berichten via zijn smartfone binnenkwamen, totdat ook hij uiteindelijk een beslissing heeft genomen. Hij heeft het gevaarlijkste deel van de reis nog voor zich: de zee. Kwame kan, net zomin als de meeste anderen die zijn droom dromen, niet zwemmen. Hij is bang voor de zee. Maar zijn droom is sterker. Morgen zal hij het wagen.

PI News

De afstand tussen Tripoli en Lampedusa bedraagt – hemelsbreed – 296,77 km of 160,24 zeemijlen. Dat is de afstand die een boot moet afleggen om de vermeende droom van melk en honing te vervullen van de door mensensmokkelaars en smartfones naar Europa gelokte Afrikanen.

160 zeemijlen, die in dit seizoen gevaarlijk zijn, verdomd gevaarlijk.

Maar gelukkig zijn daar dan die vrijwillige en officiële levensredders zoals “Jugend rettet e.V.”, die het tot hun taak hebben gemaakt de mensen, die op deze 160 zeemijlen in levensgevaar komen, aan boord te nemen en naar Europa te brengen, opdat ze daar door anderen verzorgd worden.

En om het risico voor de bootpassagiers zoveel mogelijk te beperken, vindt de opname van de mensen op bepaalde ontmoetingspunten voor de Libische kust plaats – zoals vandaag, toen het schip van de hierboven genoemde vereniging zelf in nood raakte toen het ongeveer 20 zeemijlen voor de Libische kust meer dan 400 mensen aan boord nam.

20 zeemijlen of 37 kilometer

Omdat de mensensmokkelaars weten dat de schijnbaar onbaatzuchtige Europeanen direct voor de Libische kust op aanvoer wachten, gaat het dagelijks beter met hun zaken, zodat het aantal “geredde mensen” met sprongen stijgt – maar ook het aantal verdronkenen, want voor die paar zeemijlen tot de “redding” worden ook wel eens boten gebruikt waarvoor de naam zielenverkoper een puur eufemisme is.

Natuurlijk is het onder de mensen in Afrika als een lopend vuurtje rondgegaan dat de overtocht door de door boze tongen zo genoemde inzet van watertaxi´s van de Europeanen aanzienlijk minder gevaarlijk is geworden, zodat de goedbedoelde inzet er maatgevend aan bijdraagt dat steeds meer mensen zich op weg en daarmee ook in gevaar begeven. En dat op zijn beurt spoort iedereen aan die zich geheel gewijd hebben aan het redden van mensen op zee, om daarna met de verheven geste van morele superioriteit anderen met hun verdere verzorging op te zadelen.

Het is zeker niet fout om hier te spreken van een klassieke vicieuze cirkel – waarbij het vicieuze eigenlijk pas met de reactie van “Europa”, dus van de EU, op deze gebeurtenissen begint: die bestaat er namelijk niet in om de geredde mensen weer daar naartoe terug te brengen waar ze aan boord zijn gegaan, om hen daarmee op niet mis te verstane wijze duidelijk te maken dat massale illegale binnenkomst niet geduld wordt (logische reactie, zou moed van de politici en heldere concepten vereisen), maar bestaat erin de geredde mensen naar het doel van hun wensen te brengen: naar Europa (onlogische en door irrationaliteit aangestuurde reactie, vereist moed van latere politieke generaties, die de gevolgen van dit falen moeten compenseren).

Kwame heeft geluk: wanneer zijn rubberboot op de afgesproken ontmoetingsplek verschijnt, ligt de boot van de Europeanen al te wachten. Als hij aan boord wordt getrokken, weet hij dat het hem gelukt is. Nog in het zicht van de Libische kust is hij in Europa aangekomen.

Maar de komende maanden zal Kwame vaststellen dat zijn droom begint op te lossen zoals de ochtendnevel in de dalen van Tamala op een hete zomerdag.

De dagen worden zwaar en lang. Steeds opnieuw zoekt hij antwoorden op zijn smartfone: waar is mama Merkel, waar zijn die vriendelijke meisjes op het hoofdstation?

Als hij eindelijk, na maandenlang vergeefs wachten en hopen, opnieuw een beslissing heeft genomen, brengt een andere smokkel-bende hem via een van de talrijke routes naar het centrum van zijn droom: naar Duitsland.

Maar mama Merkel wil niet komen. En bij aankomst staan er geen meisjes te jubelen. Mama Merkel zit midden in de verkiezingscampagne en schaamt zich nu voor haar uitnodiging aan hem.

Maar mama Merkel weet dat ze haar uitnodiging niet zo gemakkelijk kan intrekken. Ze weet dat Kwame en allen die zijn droom dromen ook komen als ze plotseling haar onvriendelijke gezicht laat zien. Kwame denkt dat ze dat alleen maar doet, omdat de mensen in Duitsland bang voor hem zijn. (Eigenlijk, zegt hij tegen zichzelf, zijn ze niet bang voor hem, maar voor het feit dat zo velen als hij deze ene droom hebben en dat zij ook een beslissing nemen die hij ook heeft genomen).

In werkelijkheid is mama Merkel sluw. Ze probeert de angst bij de mensen in Duitsland weg te nemen. Dat doet ze door de mensen, die deze angst uiten, gewoon te laten bestraffen of in ieder geval tot slechte mensen te laten bestempelen. Die zijn dan nog banger voor mama Merkel en de moreel verhevenen dan voor hem.

Mama Merkel doet ook haar best om informatie over slechte dingen die gebeuren te onderdrukken en deze slechte dingen niet zo slecht te laten lijken als ze zijn. Die zijn dan slechts van “regionaal belang” en worden niet genoemd in het nieuws.

En omdat er helaas steeds meer slechte dingen in Duitsland plaatsvinden, die er voor de aankomst van zoveel dromende gasten van Mama Merkel nog niet waren, zoals massamoorden met vrachtwagens, bijlen of zelfmoorddaders en groepsverkrachtingen, doen mama Merkel en haar vrienden ook hun best om de ideeën van de Duitsers over deze dingen te veranderen. Dan kan er ook wel eens over de “in geoefende rolverdeling tussen dader en slachtoffer” bij verkrachtingen onder de kop “Ik en mijn dader” gefilosofeerd worden – dan vraagt Kwame zich toch wel een beetje af hoe de vrienden van mama Merkel zich de nieuwe rolverdeling bij een verkrachting voorstellen en hoort verbaasd dat juist zij toch eigenlijk altijd heel strijdbaar voor de rechten van de vrouw gestreden hebben.

Of ze vertellen de Duitsers dat het heel normaal zou zijn wanneer er af en toe ergens een bom ontploft en dat ze zonder angst hun leven moeten leven. (Waarvoor, vraagt Kwame zich af, zijn mama Merkel en haar vrienden dan bang, als ze alleen maar naar buiten durven onder strenge bewaking).

Maar mama Merkel doet nog meer: ze vertelt de Duitsers ook dat zij er schuldig aan zijn dat Kwame en al die anderen nu hier naartoe komen, omdat zij vroeger slechte dingen gedaan hebben in Afrika.

Zij en Kwame weten natuurlijk dat dit onzin is, maar de Duitsers zijn er immers al aan gewend schuldig te zijn en daarom is ook dat weer behoorlijk sluw – per slot van rekening is er waar hij vandaan komt geen oorlog die ze als reden kan noemen en daarom pakt ze gewoon het verleden erbij, dat bij de Duitsers sowieso bijna niemand precies kent, omdat dit verleden zich in principe beperkt tot 12 jaar.

Mama Merkel vertelt de Duitsers ook dat alle dromers, die er eigenlijk helemaal niet zouden mogen zijn, weer terug moeten naar huis – Kwame moet grijnzen: hijzelf is er immers het beste voorbeeld van dat dit onzin is. Zijn smartfone heeft hem verteld wat men kan doen wanneer men toch een keer tegen hem zou zeggen dat hij naar huis terug moet: er zijn veel advocaten en verenigingen die hem dan helpen en het duurt heel lang tot er een beslissing wordt genomen – zo lang, tot het op een gegeven moment te laat is. En als het helemaal niet lukt, woont hij gewoon een tijdje in een kerk.

Bovendien let mama Merkel er heel goed op dat ze tot de verkiezingen niet teveel andere dromende gasten uitnodigt – die wachten dan allemaal net zolang tot de verkiezingen voorbij zijn en komen gewoon later.

Mama Merkel is sluw, denkt Kwame iedere keer opnieuw, en daarbij valt het hem op dat zij met de Duitsers eigenlijk net zo omgaat als de staatschef thuis met zijn mensen.

En er valt hem nog iets op: ook al is hij nu in het land van zijn dromen en naar iedereen thuis vrolijke verhalen stuurt op zijn smartfone, toch is hij – als hij heel eerlijk moet zijn – ongelukkig. Hij is eenzaam, hij voelt dat hij hier niet welkom is en een kans op zo´n leven als dat van de Duitsers heeft hij ook niet. Hij heeft begrepen dat hij hier altijd een paria zal blijven.

En met dit begrijpen is de woede gekomen. Woede op zichzelf en zijn beslissing. En op mama Merkel en de Duitsers. Woede op het feit dat hij niet meer terug naar huis kan zonder gezichtverlies.

Hij weet niet waar hij naartoe moet met zijn woede. Hij weet alleen dat er iedere dag meer dromende gasten van mama Merkel in Duitsland aankomen, wier droom op een bepaald moment ook in woede zal veranderen.

Hij voelt dat de Duitsers daar bang voor zijn.

En hij weet dat het heel gevaarlijk kan worden als angst op woede botst.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Yorck Tomkyle”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Afrika, asielwaanzin, Duitsland, Europa, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Merkel, Multiculti, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Kwame´s droom

 1. Tom Hendrix zegt:

  Kwame’s droom; is voor ONS realisten en patriotten een ware NACHTMERRIE. En de rode fasciste Merkel, verraadt niet alleen Duitsland maar heel Europa. Maar Merkel Ferkel, doet dat omdat ze gehoorzaam uitvoert wat er staat in: ” Het Coudenhove-Kalerghiplan”. En uiteraard werken de RODEN der EUSSR, onder Führer Juncker daar ook volledig aan mee, benevens de Bilderbergbende, en de rode plutocraat Soros, de NWO en de Illuminati. Dit is gepland reageerders, deze invasie is geen toeval, net zomin als de islamisering van Europa/Nederland dat is. Hopeloos voel ik me, door deze hele gang van zaken.

  Geliked door 5 people

  • tinekevanschagen zegt:

   Klopt helemaal Tom.
   De islamisering van EUROPA moet en zal doorgang vinden,linksom of rechtsom.
   Wij staan erbij en kijken ernaar en er is werkelijk niets wat hun zal stoppen,en wat wij kunnen doen om dit te keren.
   Het is een hopeloos verhaal,met uiteindelijk desastreuze gevolgen!

   Geliked door 2 people

   • Tom Hendrix zegt:

    @tinekevanschagen: 16.21. uur. Beste Tineke; we kunnen het niet keren. Als we kijken; wat veel Nederlanders gestemd hebben, op 15 maart j.l., dan weet ik, dat we het niet kunnen keren. De helaas gehersenspoelde massa; blijft maar stemmen op partijen; die verantwoordelijk zijn voor de islamisering en de massa-immigratie; en we weten dat dat zijn: VVD,CDA,PvdA,D66,GL,CU,SP,PvdD. Domheid bestaat dus echt!

    Like

   • Willie zegt:

    @Tineke & Tom : lees volgende songtekst eens door en huiver al maar ,dit is idd onvermijdelijk vrees ik

    The sweet smell of a great sorrow lies over the land
    Plumes of smoke rise and merge into the leaden sky
    A man lies and dreams of green fields and rivers
    But awakes to a morning with no reason for waking

    He’s haunted by the memory of a lost paradise
    In his youth or a dream, he can’t be precise
    He’s chained forever to a world that’s departed
    It’s not enough, it’s not enough

    His blood has frozen and curdled with fright
    His knees have trembled and given way in the night
    His hand has weakened at the moment of truth
    His step has faltered

    One world, one soul
    Time pass, the river roll

    And he talks to the river of lost love and dedication
    And silent replies that swirl invitation
    Flow dark and troubled to an oily sea
    A grim intimation of what is to be

    There’s an unceasing wind that blows through this night
    And there’s dust in my eyes, that blinds my sight
    And silence that speaks so much louder than words
    Of promises broken

    Geliked door 1 persoon

  • Jean zegt:

   Tom, ik deel volledig uw mening. Wij zullen de strijd moeten opvoeren en te beginnen in Brusselallabath tegen die EU misdaadorganisatie want daar worden de kankers gekweekt.

   Like

 2. koddebeier zegt:

  En op een zwarte dag blaast Kwam zich op tussen het winkelende publiek, met dank aan Merkel en alle achterlijke politici die deze horde barbaren toegelaten heb.

  Geliked door 3 people

  • Golden Girl zegt:

   en zo kwam Kwame in stukjes terug in een kist in zijn thuisland, nu leed hij in ieder geval geen gezichtsverlies, Kwame kwam er te laat achter dat ze toch niet zo aardig waren in Duitsland en in zijn opgekropte woede nam hij ook winkelende mensen mee, zij waren de schuld dat zijn droom niet uit kwam

   Geliked door 3 people

  • Aegolius cs zegt:

   Hij kwam ons reddern met zijn natte droom. Eindelijk maagden, en wel ……

   Geliked door 1 persoon

 3. Marlies zegt:

  U bent niet alleen in uw hopeloosheid. Over het gehele Europese gebied hangt bij hen, die de waarheid weten, een groot gevoel van hopeloosheid. Konden wie die krachten maar bundelen in één Europese partij en de bestaande criminele partijen wegvagen.

  Geliked door 2 people

 4. scheermes zegt:

  Ik zie er maar 1tje !!Waar is de rest ??

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Toch knap van Kwame dat hij die boot zo schitterend in balans weet te houden op zijn hoofd.

  Like

 6. tippelaar zegt:

  We kunnen Kwame c.s. ook preventief elimineren. De duitsers hebben daar methoden genoeg voor. Nederlanders doen dat niet natuurlijk niet die zijn zo dom dat ze geen angst kennen voor de invasie van Kwame. c.s. En mocht het toch uit de hand lopen dan kunnen we altijd nog ons gevaar weg bidden. Als ons gebed wordt verhoord dan komen de geallieerde troepen ons bevrijden van het kwaad. Nu de werkelijkheid. Wij in nederland, zijn zelf het kwaad. Waarom? Omdat wij ons niet verzetten tegen die schurken en landverraders die zowel vanuit den Haag als uit Brusel nederland naar de bliksem helpen met de ongelimiteerde import van achterlijke analfabeten die in het sprookjesboek de Koran geloven. Maar sprookjes of niet, hun moslimmes voelt erg scherp aan op de christelijke keel. Dit keer komen de geallieerden ons niet bevrijden maar verworden wij tot slaaf van de islam. En onze leiders? Die lopen zich de benen uit de reet om zich tot de islam te bekeren en hopen dat ze zo hun kop op hun romp houden. Helaas voor hen. Zij zijn de eerste slachtoffers, bekering of niet. Het is ze gegund. PS, Opper-imam van nederland, mag Frans Timmermans eerst?

  Geliked door 3 people

 7. Luchtpint zegt:

  Kwame heeft wel een bijzondere gave om een boot op zijn hoofd te balanceren.

  Like

 8. Wachteres zegt:

  http://www.ad.nl/buitenland/recordaantal-migranten-uit-zee-gered-voor-italiaanse-kust~a77c9a2e/

  Recordaantal migranten uit zee gered voor Italiaanse kust

  Ruim 8500 bootvluchtelingen zijn het afgelopen weekend voor de kust van Italië uit zee gered. Dat melden Italiaanse media. Het gaat om een recordaantal.

  Dit jaar staken er tot nu toe zo’n 27.000 migranten over, wat 35 procent meer is dan op hetzelfde moment vorig jaar. Het aantal asielaanvragen nam vorig jaar toe met 47 procent ten opzichte van het jaar ervoor, tot een totaal van 123.000. Ruim de helft daarvan werd geweigerd.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  @Willy: 20.26. uur, op 17/4. De tekst is inderdaad toepasselijk op de ellende, waar we nu mee geconfronteerd worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s