Maire, 71 jaren jong, uit Zweden trouwt met een Gambiaan van 34

Screenshot_6

(Vertaling: “delamontagne”)

Gambia, december 2016. De pas getrouwde Maire Pehkonen, 71 jaar, heeft haar eerste nacht doorgebracht met  Lamin Sanneh. Zij had hem “vluchtig” ontmoet in 2014. Hij  is pas 34 jaar en voor hem is dit zijn eerste huwelijk. Niet voor haar. Voor haar is dit al haar 3e huwelijk met een Gambiaan. Zelf heeft zij het islamitische huwelijk niet bijgewoond, maar nu is het tijd voor het wettelijk bindende huwelijk. Daar heeft zij hem 700 Kronen voor gegeven om zich te kunnen laten registreren. “We doen niets illegaals, we zijn beiden volwassen”. Wat Maire wil, is een man en liefde aan haar zijde. Wat anderen er van denken, zal haar een zorg zijn.

Gambianen zijn heel lief vindt zij, althans in het begin. Want ze heeft twee ongelukkige ervaringen gehad met 2 eerdere huwelijken met Gambianen. Maar die waren beide in de 20. De eerste pakte zijn “biezen”, zodra hij het “huwelijkspapiertje ” in bezit had. De 2e begon na enkele weken ruzie te schoppen en ook dit huwelijk eindigde in scheiding. Maar nu gaat ze het opnieuw proberen. Toen er naar het leeftijdsverschil werd gevraagd zei ze dat je dat getal niet meer dan als een nummer moet zien. Ik heb heel erge sympathie voor Afrikanen. Zij werden altijd al misbruikt en als slaven naar de verschillende delen op aarde vervoerd. Het leven is kort en ik wil plezier hebben.

Bronnen:

http://lesobservateurs.ch

www.expressen.se

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

61 reacties op Maire, 71 jaren jong, uit Zweden trouwt met een Gambiaan van 34

 1. Harry zegt:

  Meer verstand dan in haar clitoris past , heeft ze niet .
  Waarom aandacht besteden aan dergelijke idioten ?

  Geliked door 1 persoon

 2. Cathja zegt:

  Nou, heerlijk hoor! Geniet ervan zou ik zeggen. Er zijn nu eenmaal blanke vrouwen die dol zijn op dropveters.
  Een ‘ouwe snoeperd’, totdat ze weer wordt gedumpt……

  Like

 3. Golden Girl zegt:

  nu dame bent u diegene die is misbruikt, wat een dom mens, nummertje 3 zal er ook snel vandoor gaan, de anderen zijn er ook snel vandoor gegaan, denkt ze echt dat hij van haar houdt? Ze heeft sympathie voor Afrikanen, ik ook zo lang ze in hun land blijven
  Bij dr Phil zitten ook wel eens van die oudere domme dames, die mailen of bellen met een man uit Gambia, ze geven tienduizenden dollars of meer dan zegt dr Phil hij bestaat niet en zij ja hoor en we zijn gek op elkaar, zit gewoon een snotaap daar in een internet café zich suf te lachen dat hij weer een stom witvrouw haar poen afhandig maakt, nou mevrouw ik zou hem lichamelijk even verwennen voor dat hij pleitte is, zou zo maar je laatste minnaar in je korte leventje kunnen zijn

  Geliked door 1 persoon

 4. Terex zegt:

  Hoe naief toch joh zo’n oud wijf .!! Ze zouden het gewoon moeten verbieden !

  Like

  • elisah zegt:

   Ze is niet naïef, ze is een uitgekookte nymphomane die heel goed weet waar ze mee bezig is, nl zwarte jonge mannen hierheen lokken met geld voor tijdelijke sex. Normaliter zou zo’n man geen enkele vorm van interesse voor zo’n lelijk oud exemplaar hebben.

   Geliked door 2 people

 5. danny zegt:

  Maire Pehkonen bent u wel helemaal goed bij uw hoofd?

  Like

 6. ronals en marjan zegt:

  gewoon blijven geloven in sprookjes !

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  O jee, ik las in plaats van “Gambiaan” per ongeluk “baviaan”.
  Maar “banaan” had natuurlijk ook gekund.

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Toen ik dit las moest ik wel even lachen, want bij de 2e of 3e woord Gambiaan had ik inderdaad “BANAAN” getypt.
   Maar dat heb ik gecorrigeerd toen ik het zag.
   Vind de 2e foto wel treffend !

   Like

  • scheermes zegt:

   Het voorste stukje komt mij bekent voor !!En ik nu maar denken ,waar heb ik dit toch wel eens vaker gezien !! Tjonge jonge WAT een EIKELS die linksen !!Het voorstukje is het VOORHOOFDT van kereltje PECHTHOLD !!Toen ik mijn BRIL opzette .ZAG ik het meteen !!

   Like

   • scheermes zegt:

    Als hij zijn jasje ietsjes naar beneden trekt ,kun je zien wat voor een eikel deze pechthold is !!

    Like

  • anna zegt:

   die Gambiaan zou wel willen dat hij zo’n mooie “blankie” had ……

   Like

 8. Luchtpint zegt:

  En het lijkt er op alsof ze samen in chocolade gezwommen hebben.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Knettergek, die Zweedse! Zweden is verloren, met zo’n domme mensen, als deze madam!

  Like

 10. louis-portugal zegt:

  Past helemaal bij elkaar.
  Een profiteur en een soort oud muurbloempje.
  Lekker voor degenen die nog belasting betalen in Zweden.

  Like

 11. Thomas zegt:

  Het zijn allemaal linkse lelijke vrouwen. Je moet er wat voor over hebben om je te laten bestijgen. Gambianen staan erom bekend dat ze daar voor een verblijfsvergunning of contante dollars wel voor te porren zijn.

  http://www.mirror.co.uk/news/real-life-stories/am-stupidest-woman-britain-dumped-3493799

  Like

  • Alex Delarge zegt:

   Like

   • scheermes zegt:

    Zoals deze dame in het begin van het filmpje is te zien ,hierop is mijn vraag !! Is dit de NIEUWSTE afslankcurses ?? Zoals op het filmpje aan het eind is te zien ,heeft zij de afslankcurses helaas niet af kunnen maken !! BOOOOEEEMMMM!!! IK vondt haar al een beetje druk !! Met een dergelijk omvang ,is mij geleerdt om je verstandt te gebruiken !! Gezien dit optreden van deze volslanke dame zat dit er niet in !!

    Like

   • Beschouwer zegt:

    ja die social justice warriors wijven zijn te lelijk om tegen aan te pissen. Vandaar ook die nijd. Ik ken een vrouw die groen links stemt en dat is ook zo’n lelijke tang met van die soepjurken aan en 35 kilo te zwaar.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Alex Delarge 17 april 2017 om 21:53

    Die ene vette zeug, was me al bekend en nu ik die idioot weer zie razen, zit ik me gewoon plaatsvervangend te schamen. Wát een hersenloze, hysterische, geesteszieke, agressieve mutsen! Zet ze elk apart in een kooi met een dolle neger die zes weken droog heeft gestaan en laat die er eens lekker overheen gaan.
    Hoewel: ik denk dat die ‘feministische’ zeugen er wel pap van lusten, dus daarmee straf je hen óók al niet. Waarmee zou je zo’n zeug nou het best een lesje kunnen leren? In ieder geval met iets ‘rechts’.

    Ik stond laatst bij een benzinepomp en daar bevond zich ook zo’n type. Ze stond maar te k*tten met die slang. Na een kwartier ben ik uitgestapt om voorzichtig te vragen of het vandaag nog zou lukken. Nou, toen kréég ik me toch een stortvloed van agressie over me heen! Typerend voor intolerant, vies, links tuig! Het zou de tweelingzus van die bolle in dat filmpje kunnen zijn. In elk geval was haar bek even groot en was ze ongeveer gekleed als Hans Spekman aka ‘de trui’.

    Geliked door 1 persoon

 12. Drs.P. zegt:

  Geen gat te dol, dus stort maar vol dacht de geile neuqnegert en hij trouwde een domme knettergekke zweedse doos. Dit is misschien wel het antwoord op het waarom van al die feministische Zweedse domme neuqdozen, ze willen gewoon een neuqnegert voor zichzelf en daarom importeren ze al die asielratten?? Aan de andere kant is er waarschijnlijk geen Zweedse normale man die opgewonden kan raken van dit gekke wijf en is dat de reden dat ze heel Afrika afstruint naar………………………………………………………. vul zelf maar in.
  Deze wereld is compleet geschift aan het worden en het kan altijd nog gekker blijkbaar.

  Like

 13. Japio zegt:

  Hahahaha wat een dom wicht, die derde zal ook de kuierlatten nemen. Als je wil weten of domheid een gezicht heeft kijk maar naar Maire. Waarschijnlijk houd ze ontzettend veel van een donkerbruine zwans.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Japio 17 april 2017 om 19:49

   Nou, als ík zo dol zou zijn op een bruine leuter, geef ik de voorkeur aan iets van chocola, zoals dit spul en er zit nog vulling in ook, wat wil je nog meer?

   Deze foto kan wel, hè BertG.? Ja toch? Zeg nou zelf, deze is toch niet zo schokkend? Of vind jij van wel?

   Like

   • Japio zegt:

    Haha tistochwat, deze zijn wel aanzienlijk kleiner. Maar licht wel beter in de mond en de smaakpapillen worden ook niet teleurgesteld.

    Like

 14. Pieter zegt:

  tja, als je in je eigen blanke regio geen vent zo gek (of dapper) krijgt om er op te kruipen, dan moet je t ver weg halen.
  Gelukkig kan ze zich niet meer voortplanten dus dat lage IQ sterft vanzelf af

  Like

 15. Theresa Geissler zegt:

  Een echte Zweedse, aan haar commentaar te lezen, de goedmenschelijkheid inbegrepen.
  Sommigen leren het nooit, al worden ze 100. Dus heeft zij nog 29 jaar voor de boeg! LOL!
  Trouwens: December 2016? Best kans, dat ze intussen alweer single is.

  Like

  • Mirjam zegt:

   En misschien is nummer 4 al aan de beurt en kiest hij ook het hazenpad. Dit spreekt zich voort onder de ‘negers’ via hun i-phones en nummer 5 is misschien al onderweg. In een normaal land zat deze mevrouw al een tijdje in een psychiatrische kliniek en zou er een wet zijn om dit alles te verbieden.

   Like

 16. 4sjun zegt:

  De maatschappelijke meerkosten die door zulke ‘bewogen’ mensen gegenereerd worden, worden uiteraard naar de gemeenschap doorgeschoven die weer jarenlang kan gaan voorzien in het levensonderhoud van de geïmporteerde knuffels.

  Like

 17. boorzalf zegt:

  Die Maire lust wel een topdropje.

  Like

 18. BertG. zegt:

  Ze zal de enige niet zijn.
  Triest vind ik ‘t, meer niet.

  Like

 19. tinekevanschagen zegt:

  Ik heb een vrouwelijke kennis die aan haar derde Marokkaan bezig was.
  Zo van internet geplukt..ik zei,zoek godverdomme nou is gewoon een Hollandse vent.
  Nee.deze was het HE-LE MAAL…..
  Hij heeft zijn verblijfsvergunning,,>,,en heeft nu een relatie met haar veel jongere overbuurvrouw.
  Dit soort mensen leren het echt nooit….tegen zoveel domheid is geen kruid opgewassen.
  Ik heb dan ook geen enkele compassie met dit soort mensen.en het zal mij dan ook niet verbazen als ik haar tegen kom met …..jawel nummertje 4….
  Het ergste is nog…dit soort vrouwen denken echt ik ben voor hem the one and only…..
  Hoe triest ben je dam……

  Like

  • scheermes zegt:

   Goed verwoord tineke !!En zo halen deze onnozele tantes nog al wat gelukzoekers binnen !! Om de vijf jaar een nieuwe en ??,hupsakee alweer een verblijfsvergunning !! Het onreine water komt aan ALLE kanten binnenklotsen !! Ook door deze onnozele tantes !!Al zijn ze nog zo stom !!Als ze eens goed in de spiegel kijken ,en zij weten in hun hart ,dat ze er niet uit zien ,dan is het toch niet zo moeilijk ,om te zien dat het deze gasten alleen maar om een verblijfsvergunning gaat ??LUILERKKERLAND!! Ach ja tineke ,wat maakt het allemaal uit !! Wij betalen het wel !! TOCH ??

   Geliked door 1 persoon

   • elisah zegt:

    Voor die zwarte man is het luilekkerland, voor die oude nymphomane is het lullekkerland…

    Like

  • BertG. zegt:

   Zo’n poppenkast verhouding kan je ook geld opleveren.
   Heb je dat wel eens gevraagd aan die kennis.

   Like

   • scheermes zegt:

    Inderdaad bert !! Een buitenlander heeft mij 5.000 een keer aangeboden voor een schijnhuwelijk !!Zo verdienen VEEL dames ook wat bij met een schijnhuwelijk !!Na 5jr kunnen ze een uitkering krijgen ,en een verblijfsvergunning !!Of en op welke manier de wetten nu aan gepast zijn ,en hoe het nu precies gaat durf ik niet te zeggen !!

    Like

   • tinekevanschagen zegt:

    Ze heeft me daar nooit iets over gezegd.
    Zij was tot over haar oren verliefd,en dacht dat dat van zijn kant ook zo was.
    Ik heb haar vaak gewaarschuwd,gezegd als ie zijn papieren heeft kan je een schop onder je kont krijgen,Dan moet je je er niet mee bemoeien,je kent het wel.
    Maar dit soort vrouwen haalt de hele wereld binnen op onze kosten!

    Like

 20. guusvelraeds zegt:

  Ik heb heel erge sympathie voor Afrikanen. Zij werden altijd al misbruikt en als slaven naar de verschillende delen op aarde vervoerd. Het leven is kort en ik wil plezier hebben.

  Ik denk dat ze dat laatste belangrijker acht dan de slavernij bazel praat. Of deze derde Gambiaan haar voor de liefde trouwt lijkt me dubieus. Hij zal niet vies zijn haar te plezieren in het begin tenminste. Zo’n blank stevig achterste (ze zit nog goed in het vlees) zal hem wellicht bekoren. Zwarte vrouwen hebben ook een stevig achterste, maar ja deze is roomblank. Maar helaas aan alle plezieren komt een einde. Nur die Wurst hat zwei, zeggen onze oosterburen.

  Feit is dat veel belegen Europese vrouwen zich graag laten berijden in Gambia. Aan de lippen van deze Gambiaan te zien lijkt hij een virtuoos in het bespelen van de vaginale roos. Ik zal nu maar stoppen voordat Sylvana Simons dit leest en me beschuldigd van racisme. Praten over dikke lippen, platte neuzen en zo mag eigenlijk niet.

  http://www.single2travel.nl/gambia-seksvakantie-voor-de-rijpere-vrouw/

  Like

 21. Op zweden regeer ik niet meer die zijn allemaal geschoffeld.

  Like

 22. elisah zegt:

  Deze vieze oversekste vrouw gebruikt zwarte mannen als seksslaaf. Ze kan beter een manhoer inhuren.

  Like

 23. anna zegt:

  hoe zou het gesteld zijn met de bankrekening van deze doos ? als de beurs leeg is neemt hij de volgende ….

  Like

 24. Steven zegt:

  Weer zo’n ZWARE NAÏVE linkse met een voorliefde voor Afrikanen, die over een paar weken net als de vorige keer weer alleen op de bank zit.
  Keer op keer weer dezelfde fout maken, zelfs niet eens nadenken, en je eigen gewoon weer kaal laten plukken door zo’n MONEY MONEY schreeuwer

  Like

 25. Frank zegt:

  moordwijf

  Like

 26. Harry zegt:

  Nou ja , aids heeft een incubatietijd van zo’n tien , vijftien jaar .
  Ze zal het waarschijnlijk nooit gaan merken .

  Like

 27. Pietersen zegt:

  Wat een prachtige bruiloftskleding. Zeker gemaakt van plastic vuilniszakken gevonden op een vullesbelt in Gambia.

  Like

 28. Bas zegt:

  Misschien kan hij of zij wel lekker koken,

  Like

 29. Beschouwer zegt:

  Hier in het dorp had je 35 jaar geleden van die snollen die hun benen spreidden voor Zuid Mislukkers. Wij noemden dat altijd zwartenneukers en waren als jonge gasten jaloers op de vaak agressieve rotMolukkers. Die gore dozen konden zich ook nog vinden in de terroristische acties van de Zuid Mislukkers de vuile hypocrieten. Door ons werden deze dozen met de nek aangekeken en men ging naar een apart jeugdhonk vol met drugsgebruikende Zuidmislukkers en hun snollen. Daar kwamen wij niet. Die Zuidmislukkers zijn ook zo’n groep die in de hand bijt die ze voedt. Als je free Maluku wil pak dan je spullen en wordt onafhankelijkheidsstrijder daar in Indonesie. Kijken hoe lang je blijft leven. Hou op met janken tegen Nederland en de kapingen zijn goed opgelost. Jullie kapers waren terroristen en die verdienen de dood.

  Geliked door 1 persoon

 30. BigLJohn zegt:

  Zoals het aloude gezegde luidt; een ouwe trouwen, en dan dood kietelen (voor het geld !).

  Like

 31. Flem zegt:

  Die wil graag een gevulde vagina, dat zal haar nog zwaar vallen, wat een seniele trut.
  Het lijkt wel of deze baviaan/gambiaan een jasje aan heeft dat is geproduceerd van de huid van een mede baviaan/gambiaan…..

  Like

 32. Republikein zegt:

  Neem een zwarte dildo.
  De rest denk je erbij, zit allemaal tussen je oren.

  Like

 33. Theoden zegt:

  Ze ziet eruit als een sletterige baby boomer, ze bedrijft nu zelf de slavernij, door die mannen te kopen. Ook maakt ze Europa en het europese ras kapot, net zoals die mannen die uit azie zo’n vrouwtje zonder neusbrug halen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s